Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

World Heavyweight title dla kobiety..

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

tnaworldheavyweightchamqd8.jpg

Jak ostatnimi czasy TNA zdążyło nas przyzwyczaić, knockout division ma się dobrze i jest ważną częścią federacji. Promocja ta słynie też z wielu szalonych pomysłów, więc ja wpadłem na jeden. Jak uważacie, czy przyznanie najważniejszego pasa, rangi światowej jakiejś kobiecie, dajmy na to dominującą Awesome Kong przyniosłoby TNA jakieś korzyści ? czegoś takiego nigdy jeszcze nie było i sądzę, że tym razem stworzyliby coś oryginalnego ;)

Pytanie do Was - rozgłos czy kompromitacja ?

Moim zdaniem byłoby to coś innowacyjnego i przyniosłoby federacji korzyści, na pewno wzrosłyby ratingi, a także pewna atrakcyjność walk, bo w końcu kto z nas nie chciałby zobaczyć starcia np. Kurta Angle z Awesome Kong ;) jest też taka opcja, że ludzie odwrócą się od tego fedu, z racji tego, że rywalizacja o najważniejszy pas została zrównana z błotem, w końcu niektóre osoby też mogą odnieść takie wrażenie, ja jednak jak już pisałem, przychylam się do tego, że byłby to pozytywny zabieg.

Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• IIL

1

• Ja Myung Agissi

1

• SilverWolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hmm...a dlaczego nie...pamiętamy z historii daleko nie szukając WWF (teraz WWE), jak Chyna miała pas IC (no tak sterydy) i nawet nawet to wygladało...Awesome Kong swoją wartość ma i to byłaby kolejna innowacja w TNA.

Kong przecież występowała w Deuces Wild Tournament gdzie była jedyną kobietą a to może być taki lekki prognostyk na "future". :)

EWF, III Oddział Kancelarii Osobistej Jego Imperatorskiej Mości.

Cultured Society|The Princess of Attitude.

I love the whisper of Attitude <3.

3926129444e3b08a90b45e.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Moim zdaniem pas dla Awesome Kong byłby czymś zupełnie kompromitującym federację. Podobało mi się to, że na Sacrafice walka z udziałem Kong została zabookowana tak, że AJ pomimo tego, że Kong była od niego 2 razy większa, miał nad nią fizyczną przewagę.

Moim zdaniem byłoby to coś innowacyjnego i przyniosłoby federacji korzyści, na pewno wzrosłyby ratingi, a także pewna atrakcyjność walk

Owszem, byłoby to innowacyjne, aczkolwiek w tej samej mierze głupie. Wzrost ratingów ? Wątpię. Ja osobiście nie chciałbym oglądać fedu, w którym champem jest potężna murzynka z arabską managerką ;)

e rywalizacja o najważniejszy pas została zrównana z błotem

Tutaj jest sedno.

Hmm...a dlaczego nie...pamiętamy z historii daleko nie szukając WWF (teraz WWE), jak Chyna miała pas IC (no tak sterydy) i nawet nawet to wygladało...Awesome Kong swoją wartość ma i to byłaby kolejna innowacja w TNA.

I jak to wyglądało ? Wyglądało to na maksa lipnie. Każdy kto został zajobbowany dla Chyby był z miejsca mocno szmacony. Jak już pisałem, nie ma możliwości by kobieta (tak, nawet taka jak Kong i Chyna) miała jakiekolwiek szanse z 100 kilogramowym facetem.

Kong przecież występowała w Deuces Wild Tournament gdzie była jedyną kobietą a to może być taki lekki prognostyk na "future"

Mam nadzieję, ze właściciele TNA raczej poprzestaną.

Jeśli już koniecznie chcielibyście oglądać Kong w męskiej dywizji, to być może warto byłoby utworzyć stajnię liderowaną przez Kong i Saeed ? Jest wielu obecnie niewykorzystywanych wrestlerów którym coś takiego niewątpliwie by pomogło.

Ja widze to tak ... kobieta która zdobywa pas wagi ciężkiej w federacji momentalnie sprowadza wartość pasu równa zeru. To może tylko oznaczać ze pas tak naprawde nie znaczy nic , tylko jest przekazywany dalej bez względu czy ktoś na niego zasługuje czy nie .

No bo watpie czy jakakolwiek kobieta pokonała by jakiegoś 120 kg koksa.

To jest tak samo jak dany wrestler dostaje pas za nic , ani nie ma umiejetnosci , ani nie jest dobry przy mikrofonie . Poprostu daje mu sie push bo jest fajnie.

Więc to była by niezła kompromitacja i wartość tytulu poszła by nieźle w :t_down:

Ratingi?! , napewno komuś by się to spodobało , ale niektórzy by sie odwrócili od tego cyrku.

Choć niektórzy fani nie odwrócą sie choć nie wiadomo co by sięstało (tak samo jak ja od WWE)

sws.png

31576.png

Jednoznacznie kompromitacja .Dlaczego?Po prostu nie podoba mi się pomysł z jakąkolwiek kobietą posiadającą najważniejszy pas federacji.Po pierwsze,tak jak wspomnieli poprzednicy nie ma opcji,by kobieta (jakkolwiek silna by nie była,nawet postury Awesome Kong) miała szanse z dowolnym Heavyweightem.Po drugie trochę głupio by było gdyby np. Samoa Joe stracił pas na rzecz ogromnej Murzynki,ubranej w coś na kształt zbroi (chyba...).Sami przyznacie,że wyglądałoby to...dziwnie.Po trzecie Awesome Kong jest dobrze wykorzystywana w dywizji Knockouts,gdzie gniecie każdą,no i wplątana jest w 25000$ Challenge.Po czwarte nie sądzę,by to zbytnio podniosło ratingi,bo wydaje mi się,że nikt nie chciałby oglądąć Kong jako World Heavyweight Championa.

Jeśli już koniecznie chcielibyście oglądać Kong w męskiej dywizji, to być może warto byłoby utworzyć stajnię liderowaną przez Kong i Saeed ?

No i tutaj zahaczyłeś o coś innego,choć znowu-nie podoba mi się pomysł "Awesome Kong w męskiej dywizji".Knockouts to Knockouts i niech się nie pchają do męskiego wrestlingu,tylko starają się robić jak najlepsze show w swojej dywizji co im wychodzi znakomicie).A stajnia...Tak jak przed chwilą napisałem-niech Awesome Kong zostanie w swojej dywizji,a tam może sobie zakładać stajnie i robić co chce.Ale mówię stanowcze nie dla kobiet w męskiej dywizji.

kto z nas nie chciałby zobaczyć starcia np. Kurta Angle z Awesome Kong

Ja bym nie chciał ;)

e916f7e946.png