Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 tag teamów w historii wrestlingu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

DX!: )

Rey Mysterio ! :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• T0meq

1

• RJ Jakubowski

1

• Luba

1

• swieczka95

1

Top użytkownicy w tym temacie

DX - Shawn Michaels & Triple H

BOD - The Undertaker & Kane

MNM - Melina , Nitro( Morrison) & Mercury

JeriShow - Chris Jericho & The Big Show

HardyzBoyz - Jeff & Matt Hardy

cmpunkg.png

WCE Continental Champion 30.06.2010 - 18.08.2010 ( Evan Bourne )

WCE Unifield Tag Team Champion 26.02.2010 - xx.xx.xxxx ( Joey Mercury )

1.D-generation-X-Mój ulubiony TT, kochałem ich gdy walczyli razem, szkoda że już nie mogą razem walczyć.Liczę na wielki powrót HBK i reaktywowanie DX.

dx.jpg

2.E&C-Lubiłem gdy rozśmieszali publikę do bólu.I mieli świetne walki TLC lub Hardcore.

edge-christian.jpg

3.Rated Rko-Para światnych heel'ów.Fajnie było oglądać ich razem.Szkoda że ten TT nie trwał długo.

411002-a69b75145beea8a5921d5ab14c15f5d3.jpg

4.Brothers of Destruction-Obaj wrestlerzy świetni,świetny TT,ja i myślę że każdy inny uwielbiał ich walki.

47b5dca5e742e5db.jpg

5.Dudley boyz- Podobnie jak u Edga i Christiana.Mieli zawsze fajne walki.Lubiłem ich gimmick i theme.Jeden z najlepszych tag teamów w historii

06.jpg

1. DX

2. Hardy Boyz/Team Xtreme

3. Edge&Christian

4. Jerishow

5. Chyba the rockers

14355673994c6b0adce2c5a.png

Don't make me spear you out !

Oczywiście DX - Triple H and Shawn Michaels

The Hardyz - Jeff & Matt Hardy ich walki TLC były na najwyższym poziomie

Rated RKO - Edga lubię lecz za Ortonem nie przepadam ale zawsze ich walki były ciekawe i urozmaicone najlepsze czasy feud z DX

Mick Foley i The Rock - Teee walki z Evolution

THE ROCKERS - I ich finisher podwójny Flyning Elbow Drop

Ludzie połowa z was chyba nie czytała pierwszego posta, albo nie umiecie czytać.

Tak dla przypomnienie:

Chciałbym, żebyście w tym temacie wypisywali wasze top 5 ulubionych tag teamów z całej historii tego wspaniałego sportu, jakim jest wrestling. Mogą to byc teamy stare, z lat 80, lub też te najnowsze, świeżo powstałe. Przy każdym teamie krótko uzasadnijcie swoje zdanie. Walczymy ze spamem!

1. Degeneration-X - ich poczucie humou było zabójcze, ich walki bardzo ciekawe noo i nastawienie do publiczności było po prostu godne uwagi. No i co tu dużo mówić, to oni robili ten show i każdy czekał na ich wejście.

2. The Hardyz - już wspominano ich walki na TLC, wykonywane widowiskowych akcji, ogólnie to bardzo zgrany tag team. Była między nimi chwila nieporozumień ale i tak nic nie pobije ich walk z drabinami, krzesłami i stołami.

3. Legacy - denerwowało mnie trochę pomaganie za każdym razem Ortonowi, ale taka była ich rola i świetnie ją odgrywali.

4. The Dirt Sheet - podobało mi się ich naśladowanie niektórych wrestlerów np. w walce z DX, gdy The Miz chciał wykonać Pedigree i jak Morrison wykonał Shawnowi Sweet Chin Music to normalnie byłem pod wrażeniem.

5. Rated RKO - dwoje bardzo dobrych Hellów dobrze wykonujących swoją robotę

johncenanexusk.jpg

Hustle Loyalty Respect

Never Give Up

• 5 tygodni później...

Moje ulubione TAG TEAMY to:

1.Brothers of destruction(Kane & Undertaker)-Uwielbiam ich walki .

2.Hardy Boys(Matt Hardy & Jeff Hardy)-Super tag team ,obaj bardzo dobrze się dogadywali(dzięki temu robili super widowisko).

3.D generation X(Triple H & Shawn Michaels)-Tutaj nic chyba nie muszę pisać.;D

4.Rated RKO(Edge & Randy Orton)-Naprawdę dobry tag team ale szkoda ,że nie trwał dłużej.;(

5.Batista i Rey Mysterio-Fajnie było oglądać tę dwójkę razem na ringu;DNo i to jak BAtista pomagał Reyowi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Mój mistrz NXT :3 I Wasz też
    • HeymanGuy
      To wyglada jak bicie Barona w LoLu.
    • MattDevitto
      A wy co pewnie nadal UFC i jakieś treningi
    • IIL
      Cody Rhodes vs Randy Orton to generalnie jedna z największych walk jaką WWE ma obecnie w arsenale i cieszy mnie fakt, że zrobią to na Wrestlemanii. Przypominają się od razu czasy Legacy i nawet kiedyś na WM 26 był mały triple threat Orton vs Rhodes vs DiBiase Jr. Ciekawe jak to poprowadzą, ale nie zdziwię się, jak zamiast single matcha dodany do tego będzie Drew McIntyre.    To w sumie książkowy booking WWE, który często akurat wychodził lepiej niż się wszyscy tego spodziewali. Mc
    • Grok
      Mance Warner i Steph De Lander wrócili do Game Changer Wrestling. Pojawili się podczas main eventu gali GCW So Alive w sobotę, łącząc siły z Second Gear Crew (AJ Gray & Matthew Justice), by odeprzeć VNDL48 (Atticus & Otis Cogar). Następnie ogłoszono six man tag match pomiędzy Second Gear Crew a Cogarami i Christianem Napierem, w którym górą była ta druga ekipa. Po gali De Lander zamieściła wideo w mediach społecznościowych, odnosząc się do ich niedawnego odejścia z TNA. „Nie pozwol
  • Dodaj nową pozycję...