Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

The Motor City Machineguns pokonali Roberta Roode & Jamesa Storma

Binbo Brawl

Moose pokonala Roxxi

World X Cup

Rey Bucanero pokonal Alexa Kozlova

World X Cup

Milano Collection AT pokonal Curry Mana

Main Event

Kevin Nash & Samoa Joe pokonali Roberta Roode & Jamesa Storma

Dop. IIL - wyniki zawarte w tym temacie odnosiły się do gali iMPACT!, która wyemitowana zostanie za tydzien, 10 lipca. Poprawione ;)

MichelleMcCool01.gif

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• tomo

1

• Mirai

1

• Gotrek

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

No to lecimy-

Wychodzi AJ i Karen potem 3D i na koniec Nosorożec wraca

Ciekawe

Wychodzi Storm i Rood i pojawiaja sie w telebimie LAX

zapowiedz ppv

The Motor City Machineguns pokonali Roberta Roode & Jamesa Storma

walka niezla na koniec lanie pasami wszystkich (MCMG sedzia komentator) i zapowiedz kary dla Rooda i Storma

Moose pokonala Roxxi

walka ala "hardcoor" ale zjadliwa

Zapowiedz kary dla Storma i Rooda w wykonaniu Samoa Joe i Nash

X-cup

walka techniczna -i like it

segment Kurt 3D i reszta swiata fajna zadymka

X-cup

Kolejna dobra walka

Shantelle Taylor pokonala Raisha Saeed

ciekawe czy na ppv Kong straci pas?

czylo manto za paski i male pogaodzenie Kevina i Joe

i wielkie na koniec BUM

Wraca Sting

HIP HIP HIP HURRA!!!!!!!

mmgwe6ff1.png

Mayby ond day

You will be old enought to tell me what you think

But

Then

I will be

To death to hear you

To old to understan what you speak to me

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Kolejna gala, która coraz bardziej podgrzewa atmosferę pod Victory Road. Kurt Angle odwalił kawał dobrej roboty i stworzył solidne segmenty, Team 3D też nie odstawało. Walki w większości wypadków dobre, cieszy to, że Motor City Machineguns stają się coraz bardziej widoczniejsi i żegnają się powoli z jobbowaniem. Przekonuje się też do Moose, chciałoby się już zobaczyć jej walkę z Awesome Kong ;) Kontynuacja World X Cup wyszła ok, ale to już w moim odczuciu nie to, co w ostatnich tygodniach. Main Event taki naciągany, coś mi się wydaje, że Booker jednak zdobędzie pas w swoim rodzinnym mieście, a Nash mu pomoże.. eh będą emocje, tym razem nie zajrzę do wyników gali - chociaż i tak pewnie obejrzę na żywo ^^ Booker T ponoć wyraził frustrację tym, że w TNA jest kiepskie zakwaterowanie, czyżby na "osłodę" bierze udział w segmentach z swoim odpicowanym pokojem ? ciekawe..

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Impact! dobry, a nawet bardzo. Za całokształt dałbym 5/6. Segmenty trzymały poziom, a poziom walk... cud miód. Każdą walkę przyjemnie się oglądało, nawet main event nie zamulał. Na początku segment z AJ'em i Karen. Wchodzą Team 3D i Brother Ray pokazuje po raz kolejny, na jakim poziomie stoją jego mic-skillsy. Jako heel- doskonały. Kończy się oczywiście okładaniem AJ'a. Fajnie wyglądało, jak Styles sam kopał 3D. Potem opener, który ładnie wyszedł. Motory pokazali po raz kolejny ile są warci, i że to podkładanie ich to było jedno wielkie nieporozumienie. Po walce Beer Money - Roode i Storm okładają wszystkich pasami. Gunsów, sędziów, ochronę... wszystkich. W sumie fajnie to wyglądało i umocniło ich heelowskie pozycję. Wszystkie segmenty Kurta z randkami w ciemno... nie powiem, że jakieś zaje****** zabawne, ale pośmiać się można było. Walka pań baaardzo fajna. Moose jak i Roxxi pokazały się z dobrej strony. Muszę powiedziec, że podczas walki tych pań było więcej hardcore'u niż w niejednej walce panów w WWE. Roxxi według mnie należy się push za to co robi dla federacji. Najpierw ścięte włosy, a teraz te ciosy tymi pokrywami w głowę... Gosh! Obydwie wali World X-Cup trzymały poziom. Zdziwiła mnie tylko przegrana Curry Mana. Potem segmencik z Kurtem i Team 3D. Myślałem, że to będzie coś poważniejszego, ale Ray szybko przeprosił Kurta i "odstąpił" mu swoją dziewczynę, którą potem Kurt i tak najechał, co według mnie było trochę dziwne. Pojawiają się Beautiful People, a następnie Rhino, Styles, ODB i jakaś knockout jeszcze (nie pamiętam jaka). Między czasie był jeszcze mecz pomiędzy tą managerką Awesome Kong z Taylor (chyba). Taylor wygrywa i dostaje możliwość walki o Knockout title. Mam nadzieje, że to nie ona pokona Kong, bo wiele Knockouts bardziej zasługują na to (Gail, Roxxi). No i main event... "kara dla Rooda i Storma" od Cornette'a. W całej walce Joe zachowywał się po heelowsku. Jeżeli ktoś miałby przejść z nich dwóch heelturn, to ja bardziej jednak stawiam na Joe... Można powiedzieć, że bardzo udany Impact... Ze wszystkiego wkurzała tylko nieobecność Christiana :(

Ale wszystko oceniam jak już mówiłem na 5/6. :t_up:

Aaaa i jeszcze... na końcu gali.

Powraca Sting :thumb:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

. Po walce Beer Money - Roode i Storm okładają wszystkich pasami. Gunsów, sędziów, ochronę... wszystkich.

Hehe, zapomniałem o tym wspomnieć w swoim komentarzu. Najlepsze było okładanie Dona Westa :lol, Dave Penzera dodali do sekcji roster na TNAwrestling.com i musieli go pokazać w tv, bo jego prawie nigdy nie widać ^^ Storm & Roode razem coraz bardziej mnie przekonują, te koszulki "Tag Team Belt here" też mnie rozbawiły ;)

Ze wszystkiego wkurzała tylko nieobecność Christiana :(

Po przyjęciu bump'a na szklany stół miał od tak się pojawić ? Rhino przecież podkreślił, że pojawi się na Victory Road w six man tag team.

• Reputacja:   6

Po pierwsze dajcie spokój z tym "spoiler" każdy kto wchodzi do tego tematu chyba oglądał iMPACT, jeśli nie - jego strata.

Co do samej gali to tym razem jakoś mnie nie wciągnęła. Miałem ogromne problemy w obejrzeniu jej do końca co dawno mi się nie przytrafiły w przypadku TNA. Dawkowałem sobie ten iMPACT w 3 odsłonach i jakoś dałem radę bez przewijania :D Ale ogólnie iMPACT nie był taki zły, po prostu mi się jakoś nie chciało oglądać.

Dobre segmenty to plus tej gali. Angle rządzi w tym aspekcie. Team 3D są ostatnio nie zastąpieni w rozbawianiu widzów. IMO są to bardzo wartościowi zawodnicy właśnie z tego powodu. No i oczywiście są zajebistymi heelami.

World X Cup

Kurczę, muszę przyznać, że Alex tym razem zaprezentował się bardzo dobrze! Chłopak się rozkręca z walki na walkę. Szkoda, że nie zgarnął zwycięstwa.

World X Cup

Ten Japończyk jest bardzo dobry, aż chce się oglądać jego walki. Przydałby się jakis dłuższy pojedynek z Kazem.

Main Event

Sądziłem, że Joe przegra, lecz wręcz przeciwnie zgarnął zwycięstwo. Pojawienie się Stinga traktuję jako zapowiedź jego feudu z ... Bookerem T. Co tu dużo mówić, stawiam na zwycięstwo Bookera w walce z Joe po interwencji Nasha (zapewne jakiejś głupiej) a potem mamy feudzik Sting - Booker i Nash - Joe. Na B4G rewanż Joe - Booker i gra gitara.

16476371734edf391100c30.jpg