Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Non Title Match:

Samoa Joe © pokonal Kaza

2. Match

The Motor City Machineguns pokonali Naruko Doi & Masato Yoshino

3. Match

TNA World Tag Team Championship:

LAX © pokonali Roberta Roode & Jamesa Storm

4. Match

Gail Kim pokonala Velvet Sky

5. Match

Alex Kozlov pokonal Curry Mana

6. Match

Sonjay Dutt pokonal Consequences Creeda

7. Match

Lumberjack Match

Kurt Angle pokonal AJ Stylesa
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• Danielsson56

1

• tomo

1

• RJ Jakubowski

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Impekt naprawdę bardzo mi się podobał. Kilka fajnych, ciekawych pojedynków, a także segmentów. Był to pierwszy taping po Slammy, które bardzo dobrze oceniłem. Teraz czas na Victory Road. Już na tym Impakcie oficjalnie ustanowiona została walka o WHC. Samoa Joe będzie walczyć z Bookerem T. Zobaczymy, jak TNA poprowadzi ten feud. Będzie pewnie wplątany do niego Kevin Nash.

Pierwszy pojedynek niezły, jednak jest to głównie zasługa Kaza, który sprawiał, że ciosy Joe wyglądały wyjątkowo skutecznie. Tutaj o małej pomyłce wspomnę, bo ten mecz był o WHC, więc nie był non-title. Drugi pojedynek to uczta dla oczu. Znakomita postawa wszystkich wrestlerów. Zajebiście zapowiada się ten World X Cup. Pojedynek o mistrzostwo tagów - nic wielkiego. LAX pokazało to samo co zawsze. Zaskoczyło mnie bardzo najpierw zwycięstwo Roode'a i Storma, jednak potem wszystko wróciło do normy. Nie zmienia to faktu, że będzie feud między nimi i zapowiada się beznadziejnie... :( Proste jest, że LAX ich pokona na VR (jeśli taki pojedynek dojdzie do skutku), więc to tylko strata czasu i jakiś zapychacz. Tak naprawdę nie mają z kim feudować. Z 3D mielibyśmy to samo, MCMG są zajęci. Zostali tylko R&R. Meczu knockouts nie oglądałem. Mecz Currymana nie wzbudził we mnie żadnych emocji, tak samo mecz Dutta z Creedem. Main Event był ciekawy. Końcówka meczu i to co działo się po też było interesujące. Na VR czeka nas z pewnością zakończenie feudu Angle'a z AJ. Zobaczymy, jaki to będzie pojedynek.

• Reputacja:   0

Impact! świetny.

Nie wiem czego ludzie się spodziewają żeby ratingi TNA były wyższe.

Przyznam że ten Impact! to dzieło i jest on jednym (moim zdaniem) lepszych cotygodniówek TNA w historii tej federacji.

Najbardziej podobał się mecz Lumberjack AJ vs. Kurt. Dużo spotów, ciekawe zakończenie i szkoda że łysolek wygrał. Siedzieliśmy z kuzynem ( prawdziwy fan :D ) i obgryzaliśmy paznokcie. Trzymał w napięciu. 450 Splash Sonjaya też niezły. I taki produkt na 1.0.... Żałosne. :8

mickfoleyzi2.jpg

• Reputacja:   1

Przyznam, że impact naprawdę dobry. Wpływają na to głównie walki, które jak na czas antenowy, który otrzymały były w większości bardzo dobre. Co do segmentów też nie można się przyczemić... Ale po kolei:

Walka o WHC w openerze? WTF!? Dodatkowo 7 minut jak na walkę o taką stawkę to trochę cienko, ale wrestlerzy poradzili sobie dobrze. Głównie czarował publiczność Kaz, ale Joe również nie odstawał. Wynik oczywiście z góry wiadomy. W jakiś czas po tym poznaliśmy pełny skład teamu international... no i ich kapitana.... brrr.... Daivari? :roll: No zobaczymy, może jakos sobie w ringu poradzi, ale optymistą tu zdecydowanie nie jestem...

No i przyszedł moment długo przeze mnie wyczekiwany- w końcu do TNA zawitali Doi i Yoshino. Jak na te sześć minu z hakiem, które wraz z Gunsami dostali trudno zmajstrować lepszy meczyk. Obydwa teamy zaserwowały na w tym niezwykle szybkim pojedynku wiele swoich firmowych akcji.. Oczywiście wolałbym, aby zwycięsko wyszli tu przedstawiciele DG (a właściwie chciałem zobaczyć wykonanie finishera któregoś z tych panów), ale jeszcze się odegrają w trakcie turnieju. Tak sobie myślę.... co to będzie podczas Ultimate X!? :shock:

Później jak zawsze ciekawa gadka The Beatifull People i cienka Joe z Nashem...

Z kolei przy walce o pasy drużynowe walnąłem ostrego bulwersa... Storm i Roode odebrali je LAX!? I to jeszcze po tak krótkim runie!? Ale na szczeście wszystko odkręcili... Ciekawy zabieg zastosowali bookerzy... Sama walka była nawet niezła, ale bez przesady... taka norma latynosów... Jeśli mają później (na Victory Road) feudować to mam częściowe zastrzerzenia- ze Stormem ok, ale z Roodem :roll: Chyba wolałbym już Rellika i Reigna...

Kolejne walki stały na średnim poziomie (może za wyjątkiem Dutt vs Creed, która wybiła się nieco wyzej).

No i przyszła kolej na ME.... Wkurzyło mnie, że rewanż z Sm odbywa się na tygodniówce, zamiast na kolejnym PPV. Owszem, źle nie było... Ale na PPV, gdzie dostaliby znacznie więcej czasu to walka mogłaby się pokusić nawet o pobicie poziomem poprzedniczki z czerwcowego PPV... A tak nie jestem przekonany (bo jakaś walka tak czy siak się odbędzie) czy nie będzie to jakaś wieloosobówka z udzialem reszty, która była obecna w ringu po zakończeniu tegoż matchu. :( Dziwi mnie tylko nieco interwencja Abyssa. No niby fajnie, że wsio pozamiatał, tylko znowu wpierdzielił się jak na Sm ni z gruchy, ni z pietruchy i za tydzień pewnie bedzie zajety już czyms immym niż paczki Aja i Angle'a...

Aha, zapomniałbym- ME Victory Road ssa... Ewidentnie TNA liczy, że dla home town hero ;) na gale przybędzie duuużo osób... Szczerze mówiąc to w to powątpiewam...