Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wywiad z LAX i Salinas

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Znów przetłumaczyłem wywiad,tym razem z LAX i Salinas dla The Sun.Miłej lektury życzę. :)

The Sun:Ponownie gratuluję zdobycia pasów Tag Team Championów.Na dobry początek możecie opowiedzieć nam o stworzeniu LAX.Czy to było coś,co zaczęło się już w federacjach niezależnych,czy może dopiero TNA połączyło was w team?

Homicide:Wszystko zaczęło się w TNA,a było to tak,że poprosili Konnana by znalazł dwóch latynoskich wrestlerów.Walczyliśmy ze sobą w Puerto Rico i on kochał mój styl.Powiedział zarządowi:”Musimy zatrudnić Homicide’a”.Po mnie dołączył Apolo,świetny wrestler z Puerto Rico.Byliśmy nawet w tag teamie,ale wystąpiły pewne personalne komplikacje i wszystko się spieprzyło.Odszedł,a potem dołączył do nas Ricky Vega,Machete,lecz potrzebowaliśmy kogoś bardziej agresywnego,kogoś kto jest dużych rozmiarów,ale może polatać nad ringiem.Więc dostaliśmy Hernandeza.

Hernandez:Miałem swoje pojedyncze występy w federacji w 2003 i 2004,a potem przeniosłem się do Meksyku,by uprawiać Lucha Libre przez trzy lata.Namiary na mnie zmieniły się,ale mój przyjaciel zadzwonił do mnie i powiedział,że TNA jest zainteresowane posiadaniem mnie w swoich szeregach z powrotem,podobno poinformowali go o tym poprzez maila.Na początku byłem dosyć ostrożny i wszystko szło powoli,ale kiedy pozwolili nam walczyć zaczęło być wariacko!

Homicide:Po dołączeniu Hernandeza zdominowaliśmy całą scenę Tag team’ów.Nie tylko w TNA,ale w całym biznesie.Świadczy o tym to,że nawet WWE zwróciło na nas uwagę.Konnan miał lekkie spięcie z federacją i odszedł.Potem pewnego dnia ktoś,zapomniałem kto (za dużo Tequili,ale myśle,że to był Terry Taylor) przyszedł do nas i powiedział:”Potrzebujemy dziewczyny do waszego teamu.”.Dlatego właśnie Shelly Martinez dołączyła do nas.Jesteśmy jak gang,prawdziwa rodzina i kiedy ktoś odchodził,ktoś nowy do nas dochodził.

The Sun:Więc opowiedzcie trochę o nowym członku LAX.

Homicide:Jest z LA,z Zachodniego Wybrzeża i tak jak ja i Konnan zawsze mówiliśmy-LAX musi być jak prawdziwy gang.Reprezentuję Nowy Jork i Puerto Rico,Hernandez reprezentuje Texas i Meksyk,Salinas reprezentuje Los Angeles i Meksyk.Ktokolwiek do nas dołącza,obojętne czy z Kuby,czy z Dominikany,zawsze jest częścią tego teamu.Zauważyliśmy,że Europejczycy mają z tym problem-my nie mamy.Jeśli wspierasz LAX to my szalenie cię kochamy.Chcielibyśmy zacząć nowy rozdział w Wielkiej Brytanii kiedy już zakończymy obecny.LAX to międzynarodowa ekipa,nie tylko latynoska.Jeśli kochasz LAX,to my kochamy ciebie,proste.

The Sun:Salinas-jak to jest współpracować z tą dwójką?

Salinas:Mam naprawdę wielką frajdę.Żartujemy,robimy sobie nawzajem dowcipy,wszystko jest świetnie.I uczą mnie nawet walczyć.Wszyscy wyrośliśmy na ulicy,tak to działa.Wiele osób nie zna mnie z tej strony,ponieważ kojarzy tylko postać,którą grałam kiedyś.A LAX to obecnie moja prawdziwa rodzina.

The Sun:Dokładnie rok temu byliście na szczycie,a teraz znów jesteście Tag Team Championami.Ale wydaje się,że coś zmieniło się od środka,co się stało?

Homicide:Wystąpiły małe problemy personalne,chyba federacja nie ufała nam do końca,więc mogliśmy być na szczycie naszej gry.Na podwórku,na ulicy mówimy „They sleeping on us”.Nie jestem pewien czy to zdanie popularne jest w Wielkiej Brytanii,ale u nas oznacza to mniej więcej tyle,co „nie doceniają/nie obserwują nas”.Ale teraz nagle się obudzili i mówią „Mój Boże,ludzie naprawdę lubią LAX!”.Ale ludzie cały czas nas lubili.Nawet wtedy,gdy byliśmy złymi typami.Nawet kiedy spaliliśmy amerykańską flagę kilku Gringos cheerowało nam.

The Sun:Jak myślicie,dlaczego,mimo iż zrobiliście wszystko,co mogliście złego zrobić-spaliliście flagę,czyniliście negatywne komentarze na temat Amerykanów i im więcej robiliście,tym bardziej ludzie was uwielbiali?

To Steve Austin zaczął ten trend na lubienie złych kolesi.Kiedy byłem mały kochałem gangsterów,zwłaszcza Ala Pacino i Roberta de Niro.Myślałem,że źli faceci są naprawdę super.I robiliśmy te „super rzeczy”.Mimo to wiele osób nas olewało i to było w sumie zrozumiałe.Mam rodzinę w służbach porządkowych.Ale to jest jak film.Jest sporo osób,które myślą,że jesteśmy naprawdę świetni,ale jest też grupa,która nas nienawidzi.Jeśli mam być szczery to uwielbiam być nienawidzony,to wzbudza moją agresję,a dzięki temu pracuję ciężej.

The Sun:Wracając do Konnana.Oskarża on federację o rasizm i dyskryminację.Czy to jest dla was,jako jego przyjaciół,trudna sytuacja?

Homicide:Jeśli mam być szczery to naprawdę nie wiem o co w tym wszystkim chodzi,to sprawa Konnana.Nadal jestem jego przyjacielem,ale kiedy chodzi o interesy to wszyscy tutaj muszą wykarmić swoje dzieci.Nie mówię,że przestałem go wspierać,ale pracuję dla pieniędzy.Pracuję dla TNA,więc jestem z tą federacją związany.Interesy to interesy.Bardzo doceniam to,co Konnan dla nas zrobił,szczególnie dla mnie,bo nikt nie dał mi szansy,a on dał mi możliwość przyjścia do TNA,by móc się pokazać.Ale teraz jestem z TNA i to jest świetna federacja.Konnan to już legenda,on już sobie wyrobił markę.Teraz kolej na nas.

The Sun:Nadchodzi tournee po Wielkiej Brytanii i wy będziecie tam robić za wielkie gwiazdy.

Homicide:Nie wiem nic o wielkich gwiazdach,ale jeśli tak to odbierasz to spoko.Kocham Wielką Brytanię,będę tam 10 raz i mamy tam wielu wspaniałych fanów.A Ameryka to jeden wielki dowcip jeśli chodzi o fanów i chcę powiedzieć to głośno.Mamy tutaj świetnych fanów,ale jest też banda idiotów,którzy siedzą przed komputerami i myślą,że są lepsi od wrestlera,czy bookera.Ale fani w Wielkiej Brytanii są cudowni i nie mogę się doczekać by zawalczyć w Liverpoolu,Coventry i Essen.

The Sun:Mamy w Wielkiej Brytanii też kretynów.

Homicide:Ale nie takich jak w Stanach.Ci tutaj zasługują na dużego kopniaka,a fani u was są naprawdę świetni,szanują naszą pracę i nas.

The Sun:Kilka razy walczyliście z Motor City Machineguns.Co tak naprawdę o nich myślicie?

Homicide:Czy widziałeś Blade of Glory?Oni są jak łyżwiarze figurowi.Są wielkimi talentami.Próbują to robić,ale kiedy walczą z dwoma najlepszymi na świecie nie mają szans.Mogą robić te wszystkie swoje 1-2-3 Kid moresy jeśli chcą,ale nikt nas nie zatrzyma.

Hernandez:To jak taniec synchroniczny.Ci ważący po 200lb kolesie,co oni mogą mi zrobić?Mogą wykonywać te swoje kopniaki a’la Jean-Claude Van Damme,ale jeśli wezmę zamach to ich już nie ma.

Salinas:Nie tylko o to chodzi,trzeba pamiętać,że nikt nie zrobi nic ciekawego bez dobrej kobiety za sobą...

Homicide:Oczywiście,a co oni mają?Spójrz na Detroit…

Salinas:Z tego co ostatnio widziałam nie jest to zbyt zbyt dobre miejsce.

Homicide:Taaa,pełne brzydul.

The Sun:Więc w przeciągu dwóch lat,czy będziecie razem z MMG na szczycie każdej karty?

Salinas:Ty sobie żartujesz?Oni są łyżwiarzami figurowymi!

Homicide:Mogliby pojechać na olimpiadę,mają teraz dobrą szansę.Ale my jesteśmy przyszłością pro wrestlingu,lecz ty jeszcze tego nie wiesz.Gwarantuję ci,że za dwa lata będziesz wspominał:”Ah,ja to kiedyś rozmawiałem z przyszłością wrestlingu.”.I o to tutaj chodzi.

Hernandez:Homicide jest prawdopodobnie najbardziej niedocenianym wrestlerem z całego posteru.Może robić wszystko-latać,rzucać przeciwnikami,wymieniać się z nimi ciosami,zabijać,wszystko co chcesz.

Homicide:Mamy tempo,silę i wygląd.Kto zatrzyma nas,siły pieprzonego bólu?Nikt.

Hernandez:Jedyną rzeczą,która może nas zatrzymać to kontuzja,lub więzienie.

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• IIL

1

• Mast

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Mast - respekt i dzięki za wywiad :) pkt reputacji +

Co do samego wywiadu to niezły, ciekawy :)

Mamy tutaj świetnych fanów,ale jest też banda idiotów,którzy siedzą przed komputerami i myślą,że są lepsi od wrestlera,czy bookera.

To my :lol

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   997
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mast naprawdę respekt, mam nadzieję, że nie zniechęcisz się i będziesz dostarczał nam więcej takich wywiadów, bardzo dobrze się je czyta. Co do tych fanów "idiotów", pewnie chodzi mu o ważniaków, którzy na forach wypisują co by to nie robili z rosterem, jak to bookerzy ślepo układają karty - brzmi znajomo ;) - ale jak można łatwo wywnioskować, w rzeczywistości nie jest to takie proste.

Punkt reputacji, liczę na więcej :t_up: