Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Showtime, ulubieniec dzieciaków ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

youngbs3.png

Najszerszą oglądalność WWE zawdzięcza dzieciom, owy sukces zawdzięcza głównie dzięki specjalnie wykreowanym gwiazdom, które stają się idolami małych dzieciaków, jak Rey Mysterio, Jeff Hardy czy John Cena. Każdy ma na ten temat swoje zdanie, ogólnie panuje taka opinia, że jest to żałosne, powstało także tkz. "pokolenie dzieci 619", ale nie ukrywajmy stanowią również pokaźny dochód dla federacji. Poruszam ten temat dlatego, ponieważ taki odpowiednik powinien znaleźć się również w TNA i stara się nim być od dawna Eric Young, który podczas rozpadu Team Canada przybrał komediowy gimmick "Don't Fire Eric", a także ostatnio "Super Eric'a". To tylko zalążek tematu, który mam nadzieję "rozgryziemy" bardziej wyczerpująco ;)

Czy Waszym zdaniem Eric Young spełnia rolę "ulubieńca dzieciaków", kto oprócz niego pasowałby w to miejsce ?

Zapraszam do dyskusji.

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

1

• Jacek_D

1

• Tet

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

Czy Waszym zdaniem Eric Young spełnia rolę "ulubieńca dzieciaków"

Na to by wychodziło. Super Eric, czyli taki komiksowy bohater, który bije tych złych, tak to by można nazwać :8 . W czym ci "źli" to byli przeważnie Black Reign i Rellik. Nigdy nie zapomnę tego debiutu Super Erica, był on bodajże na gali Destination X, walka jak walka, w pewnym momencie Young wychodzi z ringu i idzie ku wejściu, cóż niby nic, zawsze gdy walczył z tymi złymi to uciekał, aż w pewnym momencie rozbrzmiewa jakiś dziwny theme i nagle wychodzi Eric w masce super bohatera, bardzo miłe zaskoczenie i oczywiście wygrana walka ( był on wtedy w teamie z Kaz'em ), ale wracając do tematu. Eric nie jest kimś takim jak w WWE Rey albo Cena. W TNA raczej nie ma tylu dzieci na galach, oczywiście nie mówię, że w ogóle ich nie ma. Ciekawe co zrobi TNA, gimmick Super Erica sprzedaje się dobrze.. i co i taki już zostanie.? Ja osobiście wolałem zwykłego Eric'a. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Na razie może nie porównywałbym Erica do Ceny czy Reya, ale widać, że TNA właśnie celuje w coś takiego dając gimmick superbohatera Youngowi. Jak napisał mój poprzednik, bije złych, a pomaga dobrym. Mi się to osobiście nie podoba. Głupio to wygląda jak bez problemu radzi sobie z kilkoma przeciwnikami, jeszcze silniejszymi od niego. Jednak jest to ciekawe urozmaicenie, tylko bez przesady.

Na razie chyba Super Erica nie będziemy widywać, bo obecnie sam Eric szuka Elvisa po całym USA... =)) Ogólnie po rozpadzie Team Canada Young gra takiego debila i tchórza, który nie wie o co chodzi. Jednak ludziom się to podoba, bo pamiętam jak widziałem TNA na Eurosporcie, to się podniecali na jego widok. Zobaczymy, jak to bookerzy TNA poprowadzą. :)

• Styl:  Jasny

Czy Waszym zdaniem Eric Young spełnia rolę "ulubieńca dzieciaków", kto oprócz niego pasowałby w to miejsce ?

Nie tylko dzieciaków, ale także wielu dorosłych fanów, co można zauważyć na galach TNA. Żaden z jego obecnych gimmicków nie przypadł mi to gustu i ja go nie lubię. Po prostu nie śmieszy mnie a w ringu również nie zachwyca. Nie wiem czemu wielu fanów tak go uwielbia. Co jest w nim nadzwyczajnego co wyróżnia go spośród innych? No właśnie, nic. Może tylko głupie gimmicki które dostaje ale to nie jego wina. Gimmick strachajły Erica mógł podobać się niektórym fanom na galach, ponieważ miał świetny kontakt w publiką. Sam nigdy nie byłem na żadnej gali i pewnie nigdy nie będę , więc nie będę mógł poczuć tego klimatu który panuje na galach. Eric, odkąd Team Canada rozpadł się miał na celu rozbawienie publiki. Próbował, ale do mnie to nigdy nie trafiało. Wielu fanów to kupuje i dlatego cały czas robi to samo. Jak dla mnie Eric powinien z tym skończyć i zacząć wreszcie porządnie walczyć. Wrestling to ma być przede wszystkim show, ale ja wolę oglądać dobre walki dlatego oglądam TNA a nie WWE :)

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Hmm... przyznam szczerze nigdy za Ericiem nie przepadałem. Ani gimmick bojącego się fajerwerków Showtime'a ani gimmick Super Erica szczególnie mnie nie przekonały... taki średniak. Ale Youngowi jedno trzeba przyznać... kontakt z publicznością ma fenomenalny... i to nie tylko z dziećmi, ale także dorosłymi. Najlepszy przykład to wyjście i cała walka z A1 na No Surrender 06.

Ale kontakt z publiką nie oznacza, że jest się dobrym wrestlerem... i w tym przypadku się to potwierdza, bo Younga wybijającym się ponad chociaż średniaków nie można nazwać. A wracając do jego gimmicków, to mimo wszystko jednak wolę Showtime'a... przynajmniej czasem jest choć trochę śmieszny, a jako Super Eric może i wymiata wszystkich z ringu, to i tak jest kiepski... no i nie możemy oglądać segmentów z jego udziałem... przynajmniej śmiesznych segmentów. Moim zdaniem rozwalenie Teamu Canada było najgorszym dla Erica, co mogło się zdarzyć, bo w TC przynajmniej miał od czasu do czasu TT title. A tak dostaje Beer Drinking Championship, czyli nawet nie oficjalny tytuł TNA.

Ale czy Younga można porównywać do Ceny, Hardy'ego i Mysteria? Nie sądzę, bo Eric nie jest w takim stopniu wypromowany jak ta trójka. No i przede wszystkim Erica lubią też dojrzalsi fani... a nie małe dzieciaki. Może i to z moich ust (no może klawiatury) brzmi dziwnie... ale chodzi mi o młodszych.

Jeśli wg TNA Eric Young ma przyciągać na gale dzieci to chyba troszkę nietrafiony pomysł,bo jes ton przeznaczony krótko mówiąc dla nikogo.Młodszych widzów on nie przyciąga (a na pewno nie w takim stopniu co Mysterio,czy Cena....),a starszych odbiorców raczej średnio interesuje,więc obecnie Eric Young jest raczej średnio potrzebny.Na pewno jest to wrestler z umiejętnościami (może nie bardzo dużymi,ale stojącymi na przyzwoitym poziomie) i umiejący nawiązać dobry kontakt z publiką.Jest jednak jeden szkopuł,mianowicie-nie jest on w ogóle promowany i nie ma jakiejś cechy charakterystycznej.Wiem,że zwłaszcza to drugie brzmi troszkę głupio,ale tak jak Mysterio ma maskę,kórej kopię można opylić fanom,Cena ma jakieś czapki swoje i T-shirty,które również sprzeadją się pewnie jak świeże bułeczki,to co ma Eric Young?Nic...Możnaby było to pominąć,gdyby nie punkt pierwszy-wrestler ten nie jest odpowiednio promowany.Tylko dać mu dobry gimmick i większą rolę do odegrania w federacji-z jego charyzmą i umiejętnością do rozkochiwania w sobie fanów,dałoby to naprawdę świetny efekt.A tak siedzi sobie Young gdzieś w mid,lub nawet lowcardzie,z kiepskim gimmickiem,pakowany w idiotyczne segmenty i feudy i nie ma co z nim zrobić.

Głupio to wygląda jak bez problemu radzi sobie z kilkoma przeciwnikami, jeszcze silniejszymi od niego

Cóż,akurat do tego bym się nie przyczepił,bo takie są wymagania jego gimmicku superbohatera....

Younga wybijającym się ponad chociaż średniaków nie można nazwać

Moim zdaniem to lekka przesada :) Ma on niezłe umiejętności,może nie wyjątkowo ponad,ale jednak wieksze niż przeciętne.Ostatnio jednak tego nie widać,bo występuje jako Super Eric,a w tym gimmicku raczej nie może się wykazać.

e916f7e946.png