Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1. Match

Sonjay Dutt & Jay Lethal (w/ So Cal Val & Ace Young) pokonali The Rock and Rave Infection

2. Match

Angelina Love (w/ Velvet Sky) pokonala Roxxi Laveaux

3. Match

TNA Knockout Championship

$25,000 Challenge

Awesome Kong pokonala Leva Bates

4. Match

King of the Mountain Qualifying

Rhino pokonal Jamesa Storm

5. Match

King of the Mountain Qualifying

Christian Cage pokonal Tomko
MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• kieska

1

• tomo

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ogólnie z całego iMPACTa wymienię kilka tylko rzeczy:

1) Segment z Kevinem Nashem w którym wyjmuje swojego przyjaciela zza pleców był zajebisty :D Co do jego specjalengo udziału w KOTM to mam nadzieję, że nie będzie to polegało na wykiwaniu Joe i początku feudu między nimi...

2) Zdziwiło mnie trochę zwycięstwo Rhino. Spodziewałem się raczej, że to Storm dostanie swoją szansę w KOTM. Druga opcja z przerwaniem walki również się nie wydarzyła. I bardzo dobrze.

3) Nie mogę się doczekać powrotu Abyssa. Chyba jednak wróci jako face.. Cóż byłaby to wielka szkoda :|

4) Całkiem niezły main event: Cage - Tomko. Jak na iMPACT to nawet bardzo dobry. Liczyłem na interwencję Styles'a a tu ... czysta wygrana CC. Przy okazji remix starego theme'u jakoś nie przypadł mi do gustu.

Najważniejsza sprawa "rewanż AJ Styles'a". Taki tytuł pojawił się na samym początku iMPACT. No nieźle, pomyślałem - będzie się działo. Automatycznie przez całą galę czekałem na ten rewanż. Po wygranej Cage'a trochę się zaniepokoiłem. Ale po chwili Styles i Karen mieli wyjść na ring by powiedzieć coś ważnego (tiaaa). A tu proszę, nie kto inny jak Kurt Angle jednak pojawił się na impact zone i zatakował AJ Styles'a. Kolejny brawl, tym razem na backstage. Nieźle, nieźle. Szkoda, że AJ nie wrócił na ring cały zakrwawiony ;) lepiej by to wyglądało hehe. Na koniec znowu akcja z serii "obijamy Styles'a". Próbował go ratować Cage -ździwko lekkie. Liczyłem jeszcze na interwencje cycka Joe, ale tym razem się przeliczyłem.

Reasumując iMPACT całkiem niezły. Nie jakiś wybitny, ale niezły. Czekam na następny odcinek i prawdziwy rewanż Stylesa.

P.S. Gdzie Kaz? Gdzie Petey? :t_down:

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

iMPACT według mnie niezły.Bez rewelacji, ale nie ssał..

Na początku "AJ's revenge", myślę fajne podbudowanie feudu będzie ciekawie.

Main event dał radę.Wygrana Cage'a po dobrej walce i dobrze że zobaczymy go w KOTM.

Poprzednia walka, również o udział w KOTM, też dobra..Zdziwiło mnie trochę to że wygrał Rhino, bo Stom zdecydowanie lepiej by tam pasował...Po main evencie myślałem że już nic wielkiego się nie wydarzy, ale wyszła Karen..Na backstage zaczął się brawl między Kurtem a AJ'em, wreszcie zaczęło się dziać..W końcu na ring wszedł Kurt, już sam..i zaczął sapać i pluć coś do Karen :P

W końcu powraca Styles i mamy ponownie brawl..Yeah, na to czekałem :t_up:

Jednak przychodzą świniaki, Tomko i Booker i znowu mamy 5 vs. 1.

Nagle na ring wbiega Cage..Lekkie zdziwienie, ale fajnie że brawl coraz większy :P

Po chwili znęcania się nad Christianem i AJ'em udany iMPACT dobiega końca :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   0

No cóż,ten iMPACT jak mi się wydaje miał za zadanie podgrzać atmosferę przed Slammiversary i to zadanie spełnił świetnie.Na początku było dużo gadania (tutaj warto napomknąć o genialnym tekście Cage'a do Bookera T),a zaraz po tym pierwsza walka.Całkiem niezła,nawet Lethal,którego średnio trawię dobrze się spisał.Najlepiej oczywiście Dutt,który znacznie podniósł poziom pojedynku.Potem walka Knockouts-jak na ich możliwości średnia.Potem Awesome Kong rozwala w ringu dziewczynę z publiczności (za długo to trwało!).W międzyczasie Cornette ma lekkie problemy z kontrolą sytuacji,ale tutaj pojawia się dziadek Nash i za drobną nagrodą załatwia sprawę.Tak jak ktos wcześniej wspomniał bardzo fajna akcja z kijem bejsbolowym...Jego udział w KOTM raczej ograniczy się do ewentualnego przeszkadzania Joe w wygranej.Przedostatnia walka to Rhino vs. Storm i była ona całkiem niezła,nie powalająca,ale przyjemnie się oglądało,zwłaszcza kończące pojedynek gore.Main Event jak na iMPACT'a świetny,dużo ładnych spotów.Tak jak ktoś wspomniał remix theme'u Cage'a taki sobie,oryginał lepszy i mam nadzieję,że nie jest to zmiana na stałe...Na koniec to na co wszyscy czekali,czyli trójkątu Styles-Karen-Kurt ciąg dalszy...Bardzo fajnie to wyglądało,że Styles taki obity na backstage'u leży,Kurt już miał uderzyć żonę,ale AJ się wbił,naprawdę świetnie to wyszło.Potem pojawili się 3D,Tomko i Booker T i mamy powtórkę z zeszłego tygodnia,tylko tutaj nie było krwi.Styles'owi pomaga Christian Cage,co mi się bardoz podoba,jednak nawet jego interwencja niewiele zmieniła-obaj byli bardzo obijani.

W międzyczasie zapodano kolejne promo Abyssa,naprawdę świetny pomysł,jego powrót nabiera kolorów i wydaje się być coraz bliższy z każdym kolejnym iMPACT'em.

Ogólnie gala udana,nie mogę już się doczekać Slammiversary. :)

e916f7e946.png

• Reputacja:   1

Mi dla odmiany ten iMPACT wvcale się tak nie podobał- był taki sobie, a zważywszy na to, czego się spodziewałem po obejrzeniu ostatniego epizodu możnaby powiedzieć, że sie zawiodłem...

To miał być AJ's Revange... A co było? AJ dostał w pi*de po raz drugi :lol Oby więcej działo się na Slammy... Ta sytuacja właściwie nie wniosła kompletnie nic nowego do ich feudu... dlatego uważam ją za zbędną... no ale cóż ja poradzę :roll:

Idąc od początku to pierwsza gadja słabiutka do czasu pojawienia sie Christiana... (ale mu theme zjebali.. mam nadzieję, że teraz AJowi 'odremixują' muzyczkę :8 ). Kolejne segmenty itp były już dobre, ale nic ponad to. Walkirównież znosne- najbardziej wybił się ME...

Podsumowując- tak sobie :8

Aha, jeszcze jedno. Chyba wszystkim podobaja się tak te promosy wróżce powrót Abyssa... Mnie kompletnie nie ruszają... Moim zdaniem wcale nie są jakieś mroczne, czy jakie tam miały byc w zamyśle autorów ale po prostu śmieszne :roll: W dodatku od tych 3 czy 4 tygodni ciągle jest praktycznie to samo (choć ine, w tym tygodniu monsterek pokazał nowe dziary... ;) ). Mimo to już nie moge sie doczekac jego powrotu.