Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Znudzenie wrestlingiem :/

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Sejbla, Ty to naprawdę masza chyba jakiś problem natury psychologicznej :D

Wiadomo, że jak ktoś jest znudzony WWE, czemu absolutnie się nie dziwie, bo sam dawkuję sobię tą federację w absolutnie niegroźnych małych ilościach w innym wypadku chyba rzygnąłbym na monitor oglądając ten wszystkie Smackdowny czy inne ECW w których co tydzień są te same walki jak za czasów WCW na polsacie. RAW w tym aspekcie wcale nie jest lepszy. Gdy widzę kolejne starcie Umagi z Hardym momentalnie mi się odechciewa oglądania tego flagowego show WWE.

Piszesz, że

To z kim ma feudować Triple H...? Z czym? Ze swoją mamą?

dobry przykład nieudolności bookerów WWE. Prawda jest taka, że na RAWie nie ma innego heela godnego walki o pas mistrzowski! Jak to jest możliwe? Ile można patrzeć na te same starcia Ortona z Trajpelem? Nie ma co się dziwić, że niektórzy fani mają dość i są znudzeni tą papką prezentowaną przez WWE.

Ratunek dla nich jest jeden: inne federacje, albo koniec zainteresowania wrestlingiem.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• LegendKiller

2

• kebab

2

• Sejbla

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Tak, tak Mo. SmackDown i ECW są na poziomie WCW WorldWide .. Chyba inny show oglądamy .. wróć ! Ja oglądam :) Sam przyznałeś, że nie chcesz na to patrzeć. Pytam w takim razie - dlaczego wypowiadasz się na temat, o którym nie masz obecnie pojęcia ? Zauważyłem zresztą, że tą samą przypadłość mają pozostali anty fani WWE a przoduje w tym Milos. Kolejna sprawa - powtarzalność walk. Piszesz, że rzygasz kolejną walką Hardy vs Umaga. Odpowiedz sobie sam na pytanie ile oglądaliśmy już walk Roode vs Young (bez kitu, z 50!), czy Team3D vs LAX. Brak kreatywności bookerów to niestety dolegliwość na którą cierpią obydwie mainstreamowe federacje.

Ile można patrzeć na starcia HHH z Ortonem ? A ile można było patrzeć na starcie Angle vs Joe! Zresztą pokaż mi heela wypromowanego na tyle, by zmierzyć się z obecnym TNA World Championem(jeśli już tak bardzo czepiasz się 'nieudolności' bookerów WWE). Steiner ? Roode ? Storm ? Haha ! To już pierwszy z brzegu JBL jest lepiej wypromowany na RAW niż oni w TNA. (polecam ten temat .. http://forum.bgzwrestling.pl/viewtopic.php?f=74&t=17034).

Nie chcę wyjść tym postem na fanboya WWE (bo zdecydowanie nim nie jestem), jednak moim zdaniem fani TNA falą krytyki skierowaną w kierunku federacji McMahona ośmieszają się. Co innego gdyby TNA było idealne, do ideału jednak tej federacji daleko i wszystko to przypomina wygarnianie garnkowi przez kocioł :)

• Reputacja:   6

Odpowiedz sobie sam na pytanie ile oglądaliśmy już walk Roode vs Young (bez kitu, z 50!), czy Team3D vs LAX. Brak kreatywności bookerów to niestety dolegliwość na którą cierpią obydwie mainstreamowe federacje.
No przepraszam, ale TNA nie prezentuje tydzień w tydzień tej samej walki jak WWE ostatnio Umaga-Hardy (i kilka miesięcy wcześniej też). Feud Roode-Young? A kiedy to było? Z rok temu już :P I zauważ, że TNA nie odkopuje go od nowa tak jak w przypadku wyżej opisanym. WWE zżera swój ogon i tyle.

Ile można patrzeć na starcie Angle-Joe? Bardzooo dużo! Każda z walk między tymi wrestlerami była inna, jedna lepsza od drugiej czego nie można powiedzieć o walkach Orton-HHH czy Edge-Taker. Taka jest różnica.

Sam przyznałeś, że nie chcesz na to patrzeć.

To, że nie chce nie znaczy że nie oglądam wcale. Wystarczą mi np. dwa smacki pod rząd i mam ich dość na miesiąc. Jeszcze gorzej jest w przypadku ECW. Jednie RAW potrafi jeszcze mnie wciągnąć.

Takie są moje osobiste odczucia i nikt mi ich nie zabroni :P

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Sejbla akurat WM24 byla bardzo dobra i do tego sie nie przyczepie ale Backlash czy Judgment Day to byla naprawde tragedia przy WM wiem ze WM jest najwazniejsza gala w WWE ale bez przesady to jest po prostu przepasc !! Popatrz na TNA wszystkie gale ostatnio stoja na dosc podobnym poziomie jedna walka jest troche lepsza jedna troche gorsza ale bez przesady. Co do Team 3D vs Lax ale te walki przynajmiej stoja na wysokim poziomie nie to co np Orton vs HHH walka steel cage match i 0 hardcore'u zara mi wylecisz ze jak chce ogladac hardcore to zebym sobie zapodal CZW ale bez przesady 2-3 akcje typowo hardcore'owe nigdy nie zaszkadza na cala gale. TNA pod wzgledem poziomu Impacta a Raw bije na glowe WWE. Chociaz Raw jest ich sztandarowym programem ... Po za tym zobacz jaki budzet ma WWE a TNA z danym wynika ze TNA ledwo wychodzi na swoje a WWE bez problemu zarabia na utrzymanie ... Stac ich na najlpszych booker'ow i jest w stanie zaoferowac zdecydowanie lepszy kontrakt niz TNA... Nastepnie zobacz ile TNA ma lat ok 6 a WWE z 60 lat ma ...

Dop. IIL - Stop z offtopem, osoby zainteresowane odpowiedzeniem w dyskusji dotyczącej porównania WWE i TNA zapraszam tutaj - viewtopic.php?f=73&p=114847#p114847.