Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy członek Teamu 3D? [spoilery]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W temacie są spoilery... więc jeśli nie oglądałeś iMPACTu nie czytaj!!

Tydzień temu, podczas ogłaszania 4 wybranej przez Jim'a Cornette'a do udziału w kwalifikacjach King of the Mountain matchu na ring wszedł Booker T, który domagał się, by być w 4 wybranej przez Joe... później tego samego wieczoru mieliśmy walkę "The Samoan Submission Machine" Samoa Joe & "The War Machine" Rhino & "The Instant Classic" Christian Cage vs Team 3D & Booker T. Po walce, kiedy Team 3D zaatakował Hectora Guererro Booker "osłaniał" ich, a kiedy w ich kierunku biegli Rhino, Joe i Cage poinformował o tym Team 3D. Natomiast w następnym tygodniu Team 3D dokonał masakr LAX, a także AJ'a Stylesa (który wtedy przeszedł face turn). W "rozwalaniu" Latin American Xchange i AJ'a Stylesa braciom pomagał nie kto inny jak Booker (a w przypadku AJ'a również Tomko i Kurt Angle). Mieliśmy również wywiad z Teamem 3D i Bookerem T... No i pytanie jest następujące:

Czy Booker T na dłuższy czas przyłączy się do Teamu 3D, czy są to tylko jego okazjonalne występy u ich boku?

Zapraszam do dyskusji

P.S. Wiem, że temat jest trochę... nieudolny, ale nie mam do tego talentu, a miałem pomysł na temat, więc...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• IIL

1

• kieska

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   994
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Booker raczej nie będzie "nowym" bratem Dudley, tylko po prostu wraz z Team 3D, Angle'm i Tomko stworzą mega heel'ową stajnię. Jak nie trudno się domyślić ich przeciwnikami zostanie AJ Styles, Christian Cage, Rhino i Latin American Xchange, zapowiada się bardzo ciekawie, ponieważ feudy, gdzie rywalizują z sobą stajnię dają popisać się booker'om i jest na co popatrzeć, mam na myśli różne przejścia, itp

Będzie się działo :thumb:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Po mojemu to Booker został tam dołożony na siłę. Ogólnie cały ten heel turn Bookera jest dość lipny. Wszystko wygląda na to, że decyzja o nim została podjęta po kontuzji Kurta Angle. Po prostu nagle zabrakło klasowego heela do main eventów. A przecież nie będzie nim James Storm czy Robert Roode (z całym szacunkiem dla nich). No więc Booker z musu został heelem i stąd ta "przyjaźń" z Team 3D. Nowy członkiem 3D na pewno nie będzie, bo i po co. Jednak na pewno nie raz, nie dwa ci wrestlerzy będą sobie pomagać. W końcu taka rola heelów. Zawsze trzymają się razem :lol

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0

No cóż,tak jak ktoś już wcześniej napisał-Booker razem z 3D i Tomko utworzą stajnię...I tak-z jednej strony wolę Bookera jako face'a,z drugiej natomiast-lepiej,żeby to on był najważniejszym heelem w federacji niż taki Roode.I na pewno lepszym rozwiązaniem jest wplątanie go w tego typu duży feud,niż wwalanie go w kolejne pojedynki przeciwko Robertowi...

Na pewno sytuację tę można ciekawie wykorzystać,pytanie tylko jak?Czy będą to walki między stajniami,czy między pojedynczymi jej członkami?Pierwsza opcja na pewno wypadłaby genialnie ze względu na obsadę,druga opcja też daje spory wachlarz możliwości,zależy to tylko od doboru par...

Teraz przyszło mi do głowy,że utworzenie tych dwóch stajni może być podłożem pod turn chociaż jednego z jej członków.W takim wypadku może byłby to Christian Cage?Wtedy dobrą opcją byłby np. jego heel turn przed Slammiversary,kwalifikacja do KoTM i feud o pas z Joe...Mimo wszystko wolałbym jednak by składy zarówno face'owskie jak i heel'owskie pozostały takie same,bo strasznie pasują mi do siebie te postaci.

Reasumując-sojusz Bookera T z Team 3D i Tomko to bardzo dobre rozwiązanie.Dzięki temu iMPACTy będą coraz ciekawsze,a na każdy kolejny będzie się czekać jak na Gwiazdkę. :)

e916f7e946.png

• Reputacja:   1

Tak na wstępie- IIL, jesteś tego pewien, tj. gdzieś takie rewelacje wyczytałeś czy tylko sam spekulujesz taki rozwój wydarzeń na podstawie wydarzeń z ostatnich iMPACTów?

Jesli ten pomysł z utworzeniem dwóch 5-osobowych stajni wypaliłbym to... cieszyłbym się jak dziecko. Dawno nie było dłuższych bojów w TNA dwóch równorzędnych stajni oczywiście nie licząc tych utworzonych na prędce stajenek na potrzeby Lethal Lockdown, które szybciutko się rozbadały...

Jeśli chodzi o heeli to widze wyraźny zgrzyt, jeśli chodzi o lidera. Mianowicie mógłby to byc zarówno Buka, jak i Angle. W trakcie bojów z fece'ami rosłoby napiecie miedzy nimi oczywiście dlatego, że obaj chcieliby przewodzić grupie, w efekcie czego dalszy feud indywidualny z finałem gdzieś na B4G. Ten finał może i mi średnio pasi, ale prędzej czy później TNA takie 'cudo' zrobi, więc czemu nie na październikowej gali?

W face'ach jakbym nie dedukował na lidera nadaje się jak nikt AJ :D Innym wyjściem mógłby być oczywiście Christian, ale po pierwsze jako face nie powinien tak się znowu wpierdzielac na przewodniczącego; po drugie i najważniejsze AJ wraz z tym turnem jakby próbuje zostać... jakby to powiedzieć... nie zamierza znowu być czyimś przydupasem, walczyc na własne i jedynie na własne konto... W przeciwnym wypadku wszystko (metamorfoza Alana) poszłaby w dupe zataczając kółeczko, kiedy to znów siedziałby przy Cage'u.

W obu teamach jest wielu świetnych wrestlerów, także walki mogłyby być szalenie interesujące :D