Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   993
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

iMPACT! 15.05.08 & 22.05.08 Sppilery

Kurt Angle nadal pojawia się w tv, jednak nie nie walczy. Rozpoczął storyline z Karen i AJ'em, prosi żonę o powrót do niego, a między tym wszystkim znajduje się Styles. Na iMPACT! z 22 maja AJ przegrał walkę z Booker'em przez interwencję Tomko, następnie wbiegło Team 3D i razem z Tomko, Booker'em i 3D okładali AJ'a, do którego pobiegła Karen, wtedy na ring wbiegł Kurt, gdy zobaczył Karen przy AJ'u uderzył Styles'a krzesłem, po czym razem z resztą zaczął celebrować. Oznacza to, więc face turn AJ Styles'a (yeah!) i podgrzewa jego feud z Kurt'em, możliwe, że na Slammiversary zobaczymy walkę Styles vs. Tomko lub jeżeli Kurt się wykuruje Angle vs. Styles.. będzie się działo :) sądzę, że będzie to długi feud i trwał aż do Bound For Glory, w między czasie walki i w większości przegrane AJ'a, który wygra ostatecznie na BFG. ;)

Liczę na odpisy osób odważnych na spoilery :)

Dop. IIL - Połączyłem "offtopic" z tematu "Kolejna Kontuzja ?", z nowo powstałym tematem Alustriela i wyczyściłem tagi

.

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tet

3

• IIL

2

• Alustriel

2

• DonCarlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

To się doczekałeś ;)

Scenariusz zapowiada się genialnie, wreszcie face-turn AJ'a. Jego program z Kurtem wygląda na naprawdę porządny. Na Slammy zobaczymy pewnie Aj vs. Tomko, bo z tego co mówią newsy absencja Kurta potrwa ok. miesiąca. Potem już feud rozpocznie się na dobre, na pewno można spodziewać się ciekawych walk. Strasznie to zalatuje feudem Y2J vs. HHH z Stephanie w tle. Tamten wypad super, oby ten również taki był. Tylko wątpię aby ciągnięto go aż do BFG, chociaż czemu by nie ;)

• Reputacja:   0

No to i ja napiszę co sądzę o tej sytuacji:

Zacznę od tego, że cholernie cieszę się z face turnu AJ'a, bo nie umiałem już znosić robienia z niego durnia, szmacenia go... no i teraz doczekałem się tego, czego chciałem, czyli turnu. Zapewne Kurt nie wystąpi na Slammiversary, AJ będzie walczył z Tomkiem, a po powrocie do pełni sił Kurta rozpocznie się na całego oczekiwany przez prawie wszystkich feud na lini AJ-Angle... nie muszę chyba pisać komu będę kibicował w tym feudzie :) Zapewne przez cały feud przewijała będzie się Karen, bez której nie byłoby tego feudu... Tak jak zauważył DonCarlos cała ta sytuacja przypomina HHH vs Y2J. Ogólnie konfrontacje tej dwójki zapowiadają się fenomenalnie, pewnie znów będziemy mieli okazję podziwiać wyczyny AJ'a sprzed heel turnu, do tego dołóżmy Kurta, co do którego wiele osób ma różne zdanie, ale jednego nie można mu odebrać. Wrestlerem to on jest całkiem dobrym, może nie najlepszym w federacji, ale na miejsce w ME moim zdaniem zasługuje... no i szykuje się świetny feud.

Nareszcie.. :)

Bardzo się ciesze, że AJ znów jak to nazwał Modjo jest po dobrej stronie mocy :D.

Feud z Kurtem się rozkręca i mam nadzieję że zostanie pociągnięty dłużej..oby aż do B4G.

Wielkie zwycięstwo AJ'a nad Kurtem, a nie pajacowanie przy nim to jest coś na co czekałem.. :thumb:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   993

Jeszcze tylko do tej środy męczymy się z tagiem spoiler :D

Na ostatnim iMPACT! mogliśmy w końcu naocznie być świadkami turnu Styles'a, eh coś pięknego, simply phenomenal :) złote dziecko TNA znów wraca na dawny tor. Na całej gali widać było, że coś większego się kroi.. najpierw Samoa Joe wybierając uczestników do eliminacji w KOTM podkreślił mówiąc o AJ'u, że to "best wrestler on the planet", po czym publika gromkim popem skandowała jego imię.. dalej, mieliśmy segment z Tomko, gdzie nasz Phenomenal One nie dał się szmacić i odpyskował swojemu partnerowi i main event gali.. wchodzący AJ wyrzuca koronę, to był wyraźny symbol.. i walka, publika wciąż pokaźnym popem nagradza Styles'a.. i końcówka, która zjadła show, jak długo oglądam wrestling nikt jeszcze tak ostro nie podkręcił w moich oczach feudu i będę go śledził jak mark.. tyczy się w końcu moich very best wrestlerów ;)

Wasze opinie nt. turnu Styles'a ?

Większą część mojego posta w temacie z wynikami tego iMPACT'a zajęły własnie emocje towarzyszące przemianie Styles'a,ale tutaj zagłębię się troszkę bardziej i z lekkim dystansem spojrzę na sprawę.Mianowicie-jak to zostanie poprowadzone?Przeciwko komu jest AJ?A jeśli przeciwko wszystkim z grupy Angle,3D,Booker T,Tomko,to kto mu pomoże?W sumie to na Impakcie spodziewałem się pomocy ze strony LAX,ew. Cage'a i Rhino,bo sytuacja jest tak poplątana,że w sumie to np. po Sacrifice mozna było wyciągnąć wniosek,że Booker zaczyna feud z Cage'm i Rhino,a tu nagle dołącza się do akcji "wszyscy vs. AJ",tak samo 3D,którzy zaczęli feud z LAX teraz najeżdżają na Styles'a...Ciekaw jestem jak TNA to rozwiąże i z kim będzie walczył Styles na Slammiversary,bo walczyć będzie na pewno.Tak czy inaczej ta federacja zmierza ku dobremu,jeszcze niech tylko powróci Daniels w nowym gimmicku,to będzie miazga!Ale już teraz jest o wiele lepiej niż wcześniej....Jestem pod ogromnym wrażeniem.

Ps.Setny post,fajnie,że piszę go akurat z takiej okazji... :)

e916f7e946.png

No muszę przyznać jedno... nie spodziewałem się, że aż tak świetnie TNA to rozwiąże. Tak jak pisałem w wynikach iMPACT!a dawno już nic tak nie przeżywałem :lol Nagle z pomiatanego heela AJ wyrósł na jednego z czołowych faceów federacji. Tylko jedno mnie ciekawi... jak to będzie wyglądało? AJ vs wszyscy? Czy jak to ma zamiar TNA rozwiązać. Bo na ostatnim iMPACie tak to wyglądało. AJ vs 3D, Bukka, Tomko i Angle nie wygląda za ciekawie, więc pewnie zobaczymy następujący rozwój sytuacji: 3D zajmie się LAX, Booker będzie w KotM, a Tomko będzie walczył z Tomkiem, jeśli Angle się nie wykuruje. A później Kurt-AJ pociągnie się pare miechów i ostatecznie AJ wygra feud... mam nadzieję. Tak jak pisałem, końcówka skradła show, było to wszystko idealnie rozwiązane, najpierw wyrzucenie korony, potem AJ sam radzi sobie z przeciwników, potem totalna masakra Styles'a... idealny pomysł na turn :lol Tak więc :applause: dla TNA

Jeżeli ktoś nie widział czwartkowego Impacta to nie czytać!

Jak widzielismy na koniec Impakta, Aj dostał tzw. "wpierdol" od całej bandy hellow. Potem do jatki dolączył jeszcze Kurt, potwierdzajac feud o Karen. Tomko równiez odłączył sie od Stylesa, powodując jego porażke z Bookerem, co eliminuje Stylesa z KOTM. Jednak to nic złego, bo będzie walczyc z Kurtem co mnie bardzo cieszy. Dążę do tego, że Aj przeszedł mimowolny face turn, na co czekałem juz od dawna....mam nadzieję, że powróci dawny Aj, który wyczyniał cuda w walkach.

Myslę, że teraz będzie miał jakies 3 walki z Kurtem, gdzie w koncu wygra tą decydująca,a potem może zemsta na Tomko...jak dla mnie to zajebista srawa, bo może to oznaczac duzy push dla Stylesa. Juz chyba każdemu znudziła sie jego rola gamoniowatego hella, którego wszyscy oszukiwali...

Wasza opinia?

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Co prawda wypowiedziałem się na ten temat już w 2 tematach, ale w jednym trochę zeszliśmy z tematu, jakim była kontuzja Angle'a, drugi, to wyniki iMPACT'a... więc taki temat ogólny o powrocie AJ'a według mnie nie nie zaszkodzi.

Według mnie TNA rozwiązało ten turn fenomenalnie. AJ był dostatecznie szmacony przez okres bycia heelem, nieważne, czy był z Christianem czy Kurtem. Jak trzeba było kogoś podłożyć, ktoś musiał przyjąć ostry bump, ktoś musiał robić za idiotę w segmentach... zawsze był to Jones. Teraz przeszedł turn, który zmienił go w jednego z głównych face'ow w federacji... czyli można zauważyć, że AJ z poniżanego, szmaconego, w zasadzie lekko pobocznego heela stał się nie dającym sobą pomiatać, jednym z głównych face'ów. I to mnie bardzo cieszy, bo jestem fanem Stylesa :P Co do samego feudu, to jedno jest pewne. W ringu będzie bardzo, a co najmniej dobry. Spotyka się tu dwóch świetnych workerów. Kurtowi, mimo że większości się znudził, to nie można odebrać, że jest dobrym wrestlerem, świetna technika, potrafi polatać (Moonsault). A AJ, to wszystko jasne. Jeden z najlepszych wrestlerów na świecie, świetny High Flyer, z sporym arsenałem ciosów... zapowiada się bardzo dobry feud, ale nie tylko w ringu, a także pod względem segmentów. Moim zdaniem feud powinien pociągnąć się do No Surrender, bądź ewentualnie Bound for Glory, a potem AJ mógłby wrócić do X division, bądź walczyć o Heavyweight title.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Bardzo się cieszę z tego, że AJ Styles znów jest face'm. Po tylu miesiącach szmacenia go, zapychania nim dziur, robienia z niego fajtłapy, przebierania go za indyka itp. AJ w końcu wraca na swoje miejsce. Na to miejsce, które należy się takiemu fenomenalnemu wrestlerowi.

Feud z Tomko, Angle zapowiada się bardzo ciekawie. Wszystko wygląda na to, że Styles najpierw zajmie się starym kumplem z teamu - Tomko by po wyzdrowieniu Kurta i jemu skopać dupę. Będzie się działo :t_up:

16476371734edf391100c30.jpg

Pewnie macie racje, że na poczatek Aj dostanie Tomko,przypuszczam że z nim sobie poradzi. Z Kurtem jednak będzie miał duzo ciężej, zapewne przegra pierwsze walki żeby wygrac na BFG jak mówi Iluś. Jest jeszcze opcja, ze w decydującej walce zdradzi Karen i pokaże Aj'owi rogi...

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Ok, Styles jako face - bosssko. Wpierw podeslac mu Tomko do pozarcia w wielkim stylu, a potem kilkumiesieczny (byle by nie przesadzic) feud z Kurtem. Nastepnie KONIECZNIE oddelegowac go do X Division i wzmacniac upadla nieco dywizje!