Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy GM na RAW...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Po takiej promocji faceowskiej jaką mu urządziło WWE od momentu wprowadzenia "carrer threathing" jak dla mnie nie do zrobienia jest hellturn Nejczura. Oczywiście nie przeczę że Ric jako hell był genialny, ale to tak jak by zrobić hella z 619... Nawet gdyby WWE spróbowało takiego ruchu, publika kompletnie by tego nie kupiła, tak samo jak nie kupowała hellowego Stinga czy Goldberga.

• Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

6

• Zgrywus

4

• LegendKiller

2

• The_Icon

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Nie jestem ostatnio na bierząco z newsami i nie wiem, czy teddy na nowej pozycji to plota, czy już potwierdzona sprawa- tego bym nie chciał.... Ale to całkiem prawdopodobne. Tak w nicość by Longa nie posłali, musi coś przecież robić w TV po zwolnieniu z roli asystenta Vickie... A do sędziowania przecież nie wróci... Poza tym trochę to dziwne, kiedy GMami we wszystkich brandach są heelowie- może WWE chce to zmienić...

Co do innych potencjalnych (o ile aktualnych) kandydatów jestem na nie, a właściwie nie wierzę w nie. Piper powraca, bo ma program z Marellą. DiBiasse może pojawił sie na jeden raz... bo nie wiem, może mieszka tam, gdzie było aktualnie RAW- ja tam nie wiem, ale nie pasuje mi tez kompletnie. Moim zdaniem zbyt dlugo był 'w cieniu' i fani nie bedą kupowali go tak, jak powinni byli GMa.

Zostaje Flair, któremu równiez mówię nie. Przejadła mi się już przez ostatnie miechy jego facjata... Poza tym jakby to wyglądało (o heelturnie nawet nie może być mowy). Pierwszy miesiąc to ciagłe pierdzielenie wszystkich 'ojejo, ojej Ric, jak my się kochamy, jak dobrze, że wróciłeś.... Tak nam cię brakowało i już wrs nie był taki sam...' i takie tam pierdu pierdu.... Później co? Trzymanie/pushowanie tych 'niby-ziomków', co wyszli podczas jego pożegnania? Wtargnie we feud Jericho/HBK/Klotzek i powie, kogo lubi najbardziej, a kto jest be? Albo, że wszyscy są mu bliscy lednakowo- alez to uczyni feud emocjonujacym... mmmm.... O, albo jeszcze lepiej- jako GM przywróci się do pozycji aktiv wrestlera, hurrra! Tiaaaa, nie moge sie doczekać...

Może i narudzę, ale ja chcę Regala :P

• Reputacja:   0

DonCarlos uwierz że "hamburgery" łykną wszystko, nawet heel turn Ric'a po takim face turnie. Więc tutaj nie widzę w ogóle żadnego problemu ;)

silvaes0.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Naprawdę wielka szkoda że William dał się złapać z koksami. Tak się składa, że obecnie otrzymywał on największy push w swojej karierze (GM, King of the Ring, bardzo dużo czasu antenowego) i jeśli wszystko nadal podążało by tą ścieżką to niewykluczone, że w niedalekiej przyszłości mógłby on znaleźć się w main evencie jakiegoś PPV (na pierwszy tytuł William jest, mimo wszystko, za stary).

Gdy Regal został po długim okresie 'bezkrólewia' General Managerem to w 'czerwonym' brandzie od razu zaczęło się robić ciekawie. Anglik jest postacią niewątpliwie charyzmatyczną, z dobrymi mic i jeszcze lepszymi ring skillsami która swoją osobą potrafi wygenerować całkiem spory heel heat.

Szczerze mówiąc spośród trójki wymienionej powyżej jedynie Piper byłby moim zdaniem odpowiednim kandydatem. Hot Rod od dawna jest zajebiście odbierany przez publiczność i wydaje mi się, że swoją postawą i naturalnym talentem mógłby wnieść sporo świeżości. Teddy Long ? Nie, raczej nie. Były General Manager SmackDown wydaje mi się w chwili obecnej postacią zbyt .. cukierkowatą na to stanowisko. Według mnie powinien być pociągnięty nadal scenariusz na linii Vickie - Long (coś na zasadzie 50% udziałów jej, 50% jego .. zajebisty feud mógłby wyniknąć). O DiBiase nie wypowiem się, ponieważ nie znam go na tyle dobrze by móc skleić na jego temat jakąś konstruktywną wypowiedź.

Kto poza wyżej wymienioną trójką ? Fajnie by było gdyby na RAW wrócił EE, jednak jest to mało realne, podobnie jak tak prędkie pojawienie się Nature Boya. Cóż, trzeba czekać na rozwój wypadków.. oby tylko WWE nie zaserwowało nam maniany podobnej do tej, gdy na RAW nie było General Managera a jedynie słabiutki Coach pełnił funkcję jakiegoś tam Executive Assistanta.

• Reputacja:   2

Eee troche mało możliwe te wasze Nejczury, prędzej wróci Coachman albo jakiś Foley awansuje. Co do Coacha ja nie uważam jak LK że jest słabiutki. Może przy stole komentatorskim szło mu nienajlepiej ale jako GM był dobry. W odróżnieniu od Reagala potrafił skleić nawet śmieszny program z Hornswooglem, najlepiej nadawał sie na worek dla D-X albo Ceny bo żaden Reagal czy Shane nie dałby sie tak ośmieszać, ogólnie był innym GM ale dużo bardziej zabawnym, bez charyzmy no ale nie oczekujmy że Vinca jeszcze długo nie bedziemy oglądać, pewnie niedługo wróci i jeden charyzmatyczny szefo już będzie. Drugim z moich faworytów jest Foley. O ile wiem kandydatów na miejsce po JBL było dwóch (nie pamiętam nazwiska) więc nic nie szkodzi tamtemu oddać tamtemu miejsca przy stole komentatorskim (Foley i tak przy nim ssie strasznie) a z Micka zrobić mega facowego General Menagera który może swobodnie zastąpić Reagala na ringu przy planowanym tam na kiedyś feudzie z Ortonikiem..

Nowym GM Raw powinien byc Teddy Long robił fajne walki na SmackDown Undertaker vs Vicki Guerrero itp... (potem to sie zmieniło na Undertaker vs La Familia ale i tak było fajnie).Szkoda że on już nie jest menedżerem SD to by sie wtedy działo najlepsze walki i nie zabrał by Undertakerowi pas World Haeywaight po prostu by był sprawiedliwy ja stawaim że to on będzie nowym General Meneger.Mieli by wszyscy do niego szacunek zarówno wrestlerzy jak i fani ja stawiam na niego.BO Wiliam nie robił juz odo dawna najlepszych walk nawet Vicki robiłą lepsze.

Po przeczytaniu postu Willema naszła mnie kolejna myśl co do tego kto może zastąpić Regala jako GM'a i w sumie dziwię się że nikt na to nie wpadł. Mianowicie idealnym kandydatem jest nie kto inny jak Vince MakMan :) Co by o Nim nie powiedzieć, On tą rolę zawsze odgrywał znakomicie. I na te 60 dni to On powinien zostać GM.

Zgrywus a pamiętasz kto miał być fejsem w feudzie Floyd vs. Big Show? Na tą rolę był typowany "Money", ale publika jakoś tego nie kupiła ;)

Z tego względu że Mayweather w ogóle nie jest "kochany" w USA, więc on nawet jak walczy w boksie zawodowym to nie jest "face'm". Poza tym nawet jakby na początku mieli problem z kupieniem Ric'a na jako "złego" GM'a, to i tak po jakimś czasie by to kupili - po prostu oni już tak mają. Co do typu McMahona, to czemu nie? Tak jak wspomniałeś dobrze odgrywał tą rolę - więc też jestem na tak :thumb:

silvaes0.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

prędzej wróci Coachman albo jakiś Foley awansuje

Coachman nie wróci na bank. Johnatan nosi się z zamiarem odejścia z WWE. Foley ? Bardzo mało realna opcja. Mick niedawno zajął 'krzesło' na SmackDown i prędko z niego nie spadnie. Sam pomyśl, ile razy można w przeciągu paru miesięcy zmieniać komentatora ?

Wiliam nie robił juz odo dawna najlepszych walk nawet Vicki robiłą lepsze.

Prosze Cię :) William od dawna nie robił dobrych walk ? Wiem, wiem. Może jestem odosobniony w moimm przekonaniu, aczkolwiek uważam, że Regal to nadal ścisła czołówka WWE jeśli chodzi o umiejętności ringowe. Zdania o Vickie z grzeczności nie skomentuję :P

Mianowicie idealnym kandydatem jest nie kto inny jak Vince MakMan.

Vince jest chairman of the board przez co raczej wykluczonym jest by został on General Managerem. McMahon jest ponad GM'ami więc obejmując posadę GM'a .. zdegradowałby się :lol .Bardzo możliwe jest jednak to, że na RAW nie będzie przez jakiś czas GM a całym tym bajzlem będzie trząsł właśnie Vince. Cóz, być może już dziś na RAW wyjaśni się coś w tej kwestii.

Hmmmmm badzo chętnie na stanowisku GM of RAW bym zobaczył Teda DiBiase...wiadomo ,że by bardziej pasowal jako heelowy GM ale jest ich juz 2 :/ a 3 chyba juz nie przejdzie...pewnie Teddy Long bedzie jako face GM i nic innego sie nie da wymyslec...nie ma co sie spodziewac bog wie jakich niespodzianek ;)

y2jsighe0uk6.png
  • 2 miesiące temu...

Na dzisiejszym Raw został ogłoszony nowy GM... A został Nim nie kto inny niż... Mike Adamle! Tak wiem, też mnie to powaliło... Nie wiem o co chodzi, ale zaczynam podejrzewać że Vince chyba zbyt długo leżał na słońcu... Decyzja ta jest równie trafiona jak przyznanie pasa Henremu, albo i gorsza... Ciężko mi jak na razie cokolwiek powiedzieć na ten temat... O ile decyzje typu Khali #1 Contender da się wytłumaczyć kasą z Indii, a Henryk = ECW Champion można rozumieć jako przeprosiny za rasistowskie odzywki na backu to decyzja Adamle = GM jest dla mnie największą pomyłką od momentu mega pushu Ceny... Adamle nie sprawdził się jako komentator(nie potrafił nazwać sporej części ciosów) i nie wróżę mu kariery jako GM... Adamle to kompletny noob, nie wiem czy zasłużył sobie na awans... Pamiętam przed draftem Michael Cole żartował z Tazza że jego partner ze stolika ECW zostanie przedraftowany na Raw do komentowania,,, Tazz się ostro wkurwił, bo uważał że to jemu należy się awans(heel yeah)... Wolę nie wiedzieć co sie stało gdy usłyszał o tym...

Choc ma też to swoje dobre strony... Gdy Adamle ustąpi ze stanowiska każdego jego następce będziemy traktowali jak super GM'a... Teraz tylko pozostało czekac na powrót MakMana Seniora który na pewno(oby) wyśmieje decyzję swoich potomków i zwolni Adamla jak najszybciej...

Dobra musze na prawde musze cos napisac. DAMN to co zostalo nam ukazane po RAW to kompletna porazka. Jedyny plus to ze nie bedzie kaleczyl za stanowiskiem komentatorskim.

Zastapil go Grisham

ale to nie zmienia faktu ze ten gosc ma nikle pojecie o wrs. I co gorsza kreuja go na heelowego managera. No to po prostu wola o pomste do nieba. Mam nadziejeze tak jak ktos juz napisal gdzies ze jak Vince wyzdrowieje to wysmieje ta decyzje. Albo ze Shane O po prostu zrobil sobie joke.

Icon raczej nie sądzę żeby to był joke choć bardzo ale to bardzo bym tego chciał.To jeśli to jest żart to bardzo można powiedzieć nie na miejscu.Jak gość który nie zna nazwy chwytów,akcji może zostać GM??Jak gościu który nawet jako komentator zawodzi może być ,,szefem'' w ,,najważniejszym''bandzie ??

Naprawdę ta decyzja jest po prostu absurdalna i oby tylko stary dobry Vince ją zminił bo jeśli nie to czeka nas ciężka przyszłość......

pezetvi7.png