Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy GM na RAW...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Ci którzy oglądali ostatnią galę RAW wiedzą pewnie że Regal przegrał swój pojedynek z Mr.Kennedym który oznaczał że zostanie FIRED. Zostało to spowodowane tym że podczas segmentu Regal - Kennedy wpadł McMahon który powiedział że pomimo jego 100 % poparcia do Williama , ceni bardziej sobie Moneyyyyyy. A popisy Regala obniżają rating. Więc by być uczciwym Kennedy vs Regal , looser will be FIRED. I doszło do samej walki , Regal przegrał i teraz będzie potrzebny nowy General Manager. Tak więc pytanie do was , kto może nim zostać? Na gali był widoczny Milion Dollar Man

MillionDollarMan.jpg

oraz Teddy Long

long.jpg

Lecz wybiegając bardziej nie realnie , mamy również innego kandydata który ostatnio pojawia się na RAW...czyli Roddy Piper

piper.jpg

Teraz coś do was, czy ktoś z tej trójki jest możliwym GM w RAW , a może macie jakieś inne propozycje? Zapraszam do dyskusji.
  • Odpowiedzi 27
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

6

• Zgrywus

4

• LegendKiller

2

• The_Icon

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Nie oglądałem jeszcze gali,ale wydaje mi się,że zostanie to rozwiązane w sposób następujący:

Następny RAW będzie dobrze reklamowany na ECW i SD,wszyscy będą czekać na nowego GM'a a i tak okaże się,że będzie nim nadal Regal.

Jeśli jednak nie będzie tak jak myślę,to najbardziej prawdopodobny wydaje mi się być wybór Pipera na nowego GM'a.Naturalnie zaraz po przeczytaniu tematu nasunęła mi się myśl: "Ric Flair",ale to niemożliwe raczej...No cóż,zobaczymy jak to wyjdzie,ale mam nadzieję,że moje przeczucie,które opisałem na początku nie spełni się,bo jeśli się spełnio to WWE pójdzie na łatwiznę. :)

e916f7e946.png

Nie wiem czemu ale mam dziwne przeczucie ze GM zostanie Roddy Piper, on najbardziej pasuje mi na GM, Teddy Long mógłby być, ale tak się nie stanie, poniewarz myślę że się troche znudził, Milion Dollar Man chłop mi nie pasuje, a pozatym uczestnik RR 08 fajnie by się prezentował jako GM a, pozatym jest byłym wrestlerem. Mam takie a nie inne przeczucie i jestem pewny w 80% że tak się stanie :P

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Ja myśle że będzie to Teddy Long . Ponieważ kiedy odszedł ze smacka pomyślałem że to on będzie 1 kandydatem żeby być menagerem w Raw . Dobrze sie spisywał w smacku więc jest możliwość że zostanie General Menager . I podrośnie rating bo publiczność lubi nawet Teddyego . McMahon miał racje że wywalił Regala bo rzeczywiście spadał przez Regala rating sami wiemy co sie działo tydzień temu kiedy został wyśmieny przez kibiców

f6dfb83c87.png

• Urządzenie:  Windows

Wooooooo :D

Jak dla mnie kandydatem #1 jest Nejczur Boj - Ric Flair. Dla mnie to by było najlepsze rozwiązanie, Ric w jakimś stopniu powrócił by do wrestlingu, zaczęła by się nowa era - The Age Of Czops ;) Publika Flaira kocha, do tego przy obecym feudzie HBK vs. Batek właśnie o sprawę Rica to by nabrało rumieńców. Ric ma potężną charyzmę i miejsce GM jest dla Niego stworzone.

Ale to tylko marzenia bo podobnie jak Mast uważam że coś takiego odwalą że Will jednak pozostanie na stanowisku...

Piper nie zostanie GM , takie jest moje zdanie , po obejrzeniu gali jednak na prawdę uważam że zostanie nim Teddy bądź Ted. Będzie to z pewnością face'owy GM bo i w ECW i w SD mamy heelowych. Mam nadzieję że następny nie będzie gadał o szacunku tyle będzie działał. Jednak istnieje możliwość przejęcia RAW przez kochającego Moooney McMahona i mamy na dzień dobry feud McMahon vs Kennedy , bo ten pierwszy powiedział że nie lubi tego drugiego.

Nie wychodźmy lepiej za wcześnie z takimi przypuszczeniami kto będzie nowy na miejsce Regal'a.

Wg. mnie Regal wcale nie odejdzie bo gdzie?.....

Nie poto wygrywał King of The Ring żeby teraz tak poprostu wylecieć po przegranej walce z Kennedym.

Niby zasady to zasady, ale...... to nie ma najmniejszego sensu żeby koleś wylatywał.

Napewno to kolejny chwyt ze strony WWE tylko jeszcze nie wiem na co on.

Fakt faktem pokazały się na gali osoby takie jak Long czy Milion Dollar Man, ale to jeszcze niczego nie przesądza.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Chociaż w to nie wierzę, chciałbym aby nowym GM'em został Ted Dibiase. To czarny charakter lat 80. Świetny przy micku i dość kontrowersyjny. Mogłyby się przypomnieć stare, dobre lata 80. ale nie ukrywajmy, Ted to już emeryt, wątpię żeby chciało mu się co tydzień pojawiać na RAW (owszem, od czasu do czasu tak, jak choćby na 15 leciu). Sam fakt, ze był obecny na gali nie świadczy, że zastąpi Regal'a. /Poza tym gdyby Hulkster powrócił przed Wrestlemanią, można by "odgrzać" stary feud, ale to tylko moje widzimisie :D./

Wydaję mi się jednak, że jeśli w ogóle ktoś zastąpi Regal'a to będzie to Teddy Long. Jak wiemy, zna już się na tej robocie ze Smacka, więc WWE może spokojnie dać mu tę fuchę.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Regal przestał być General Managerem RAW. Stanowisko to objął Teddy Long. Należy się spodziewać, że za 60 dni Regal powróci na galę SmackDown.

Jeśli news jest prawdziwy to wybrano najprostsze rozwiązanie, w piątek Long odszedł z SD, a teraz obejmie Raw. Poza tym że proste daje też pewne nadzieję na przyszłość, mianowicie feud Teddy vs. Paszczak Guerrero. Lekki replay z roku 06. Wtedy im się udało rozkręcić sytuację, teraz w sumie też da się to zrobić ;)

Jeśli to rzeczywiście prawda, to dla mnie bomba. Jestem zwolennikiem rosteru (przynajmniej jednego) z face'owskim GM'em. Bo skoro Vickie jest takim świetnym heelem (przynajmniej publiczność tak na nią reaguje), to Long byłby dobrze odbierany w rosterze czerwonym. Sam Teddy na pewno się bardzo cieszy. Przez głupotę Regala teraz może zasilić najważniejszy roster. Tak więc krótko mówiąc... jestem na tak jeżeli chodzi o Longa. Co do innych kandydatów... Ric to byłoby marzenie... ale dreams do come true :8 . 1 000 000 Dollar Mana skreślam, bo jak dla mnie to raczej nierealne. Piper znowu jest mi całkowicie obojętny. Mam nadzieje, że Teddy zagrzeje stołek na RAW. :t_up:

jrthqr.jpg

This is crap... Long to najgorszy możliwy wybór, od początku nie znosiłem jego jako GM SD!,a teraz jeszcze zostaje nim w głównym brandzie. Fuck :t_down:

Uważam że najlepszym rozwiązaniem byłoby ściągnięcie Ric'a i zrobienie z niego heel'owskiego GM - wtedy byłoby zajebiście. Poza tym że nie znoszę Teddy'ego to wolę jak GM jest heel'em wtedy zawsze jest ciekawiej.

silvaes0.png

Po tej całej szopce z odejściem, po tym morzu wylanych łez przez fanów Ty chcesz robić z Rica hella :shock: No chance in hell... Hellowski GM oczywiście jest rzeczywiście bardziej znośny do oglądania, ale to już w WWE widzę od dłuższego czasu i chyba choćby dla małego odświeżenia przyda się face na tej pozycji...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Face'owy manager na RAW? Teddy Long? Player? Oł faaak! Teraz to dopiero Cena będzie miał dobrze.. Osobiście wolę heelowych GM, bo tylko tacy zapewniają właściwe atrakcje :D Szczerze mówiąc nie trawię tego całego szczypiorka Longa. Jak sobie przypomnie jego sztamę z Rey'em to :t_down:

Zobaczymy co z tego wyniknie.

Ric jako manager RAW? Bardzo chętnie. Kiedyś pełnił podobną rolę w WCW :)

16476371734edf391100c30.jpg

DonCarlos no i co z tego że ludzie płakali etc? Przecież to jest wrestling a w nim wiele rzeczy zmienia się bardzo często. Ric jako heel był zajebisty,a jako heel'owski GM może okazać się jeszcze lepszy, ja jestem całkowicie za takim pomysłem i jestem przekonany że wielu fanów wrestlingu też - oczywiście oprócz "hamburgerów", którzy kochają tylko face'ów.

silvaes0.png

Ric Flair GM?

Niesamowita opcja!

Gwarantowany respekt u zawodników, oraz setki pomysłów tego legendarnego osobnika.

Ale czy jednak Ric na takie coś pójdzie?

Chce jak nam wszystkim wiadomo wyjść z widoku i zająć sie werbowaniem młodych zawodników.

Jednak gdyby zmienił decyzje i WWE zaproponowało mu pozycje GM byłbym niezmiernie szczęśliwy