Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE One Night Stand 2008 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakathw9.png

Data Gali: 01.06.2008

Karta:

Falls Count Anywhere Match

Jeff Hardy vs. Umaga

umagavsjeffhardyfi4.png

"I Quit" Match

Melina vs. Beth Phoenix

divynl5.png

Stretcher Match

Shawn Michaels vs. Batista

hbkvsbatistayf6.png

Singapore Cane Match

Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk

ecwny5.png

First Blood Match

John Cena vs. JBL

cenavsjblre0.png

World Heavyweight Championship TLC Match

The Undertaker vs. Edge

takervsedgete8.png

WWE Championship Last Man Standing Match

Triple H vs. Randy Orton

hhhvsortonlt8.png
  • Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

6

• DonCarlos

4

• Sejbla

3

• Mast

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

Na dzisiejszyl Raw wiemy juz jakie 4 pierwsze walki beda na tym ppv.

Czy oni nie moga wymyslec nowych par bo takie zestawienia juz mi sie troche przejadly. Dobrze sa wszystkie walki sa walkami ze stypulacjami bo walk jeden na jeden normalnie bym juz niezniosl.

Ciekawe jakie walki przyniesie nam ECW i SD! ale znajac zycie to beda to walki Edge vs Undertaker, Kane vs Chavo i

MVP vs Matt Hardy

MichelleMcCool01.gif

tomo, Racja ile można oglądać John Cena vs JBL ?? :t_down: Oni już chyba walczą ze soba z 2 miesiące i gdy zawsze czytam karte pisze John Cena vs JBL ile tego można oglądać . A i jeszcze co do matchu Triple H vs. Randy Orton to ciekawe ile będzie pisać że to Last Standing Match też 2 miesiące :8 ? Ale przynajmiej sie postarali o plakat fajny Kane =))

f6dfb83c87.png

Powiadasz Hardy12 że JBL i Cena dwa miesiące...moim zdaniem to dopiero drugie PPV gdzie stają na przeciw siebie. Oczywiście drugie po powrocie JBL. Dalej piszesz tutaj zacytuje...

Triple H vs. Randy Orton to ciekawe ile będzie pisać że to Last Standing Match też 2 miesiące

Last Standing Match powiadasz? Ja niestety uważam że po Randym którego pokona HHH pora będzie na Cene , więc Twoje kłopoty ze złą stypulacją i za dużym oglądaniem Ortona vs Helmsey'a się skończy. Dobrze że jest to walka "Last Man Standing Match" bo na No Mercy gdzie walczyli Ci panowie walka była świetna , więc oby tak dalej.

Co do samej gali to jestem zdecydowanie nastawiony pozytywnie bo to moja druga ulubiona gala , z prostego powodu...stypulacje , stypulacje , stypulacje.

One of a Kind, Ok może troche przesadziłem ale już nie moge patrzeć na walke John Cena vs JBL wogóle 0 emocji . Widziałem już 3 walki pod rząd ich więc dla mnie to już za dużo . Mogli by zrobić jakiś inny feud a nie cały czas powtórki

f6dfb83c87.png

Cóż... jak widać znowu WWE serwuje nam podobne walki. Jedyna rzecz, która mi się podoba to ciekawe stypulacje.

No ale zacznijmy od początku.

Jan "Śpiewak" Cena vs Jan "Kowboj :P " L. - walka na J.D. bardzo mnie zawiodła, chociaż nie spodziewałem się niczego specjalnego. Mam nadzieję, że ten First Blood Match, sprawi, że walka będzie ciekawsza, ale nie nastawiam się ciekawe widowisko.

Orton vs HHH - Znowu? Tym razem Last Man Standing. Wspominając zeszłoroczne No Mercy, to akurat walka mi się podobała, jednak myślę, że drugi raz już nie będzie tak dobrze. No, ale trzeba być dobrej myśli.

Umaga vs Hardy - Hmmmmmm... myślę, że może być nieźle. Połączenie bardziej high flyerowego stylu z wielkim zadem Umagi i mecz może wypaść całkiem dobrze, na stypulację też nie narzekam.

Singapor Cane Match - ale tej stypulacji to ja nie kojarzę zbytnio. Jednak patrząc na zawodników, może być ciekawie. Osobiście chciałbym żeby wygrał Big Show. Może i lepiej byłoby gdyby walczył o tytuł mistrza na RAW albo SD! ale jeśli miała by być powtórka feudu z Kane'm, byłbym zadowolony. To byłoby korzystne dla oglądalności ECW!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gala lekko lipnie się zapowiada... liczę na to że dzięki stypulacją nie zanudzę się na śmierć...

WWE Championship Last Man Standing Match

4 spotkanie tej dwójki w walce o pas... 4 z rzędu... na NM w tej walce było genialnie, oby teraz to się powtórzyło i oby na next PPV z HHH walczył Ken.

First Blood Match

Przynajmniej Cena nie wygra po STFU czy FU... Mam nadzieję że Bradshaw zrobi z niego kotlet...

Singapore Cane Match

Zapowiada się świetnie szczególnie że zwycięzca dostaje shota na ECW. Oby wygrał Big Show, jego feud z Kanem może być świetny...

Stretcher Match

Mam nadzieję na zakończenie tego feudu... ciekawe czy dadzą kolejny raz wygrać Shawnowi...

Falls Count Anywhere Match

To się zapowiada na crap gali...

TLC Match 4 WHC

Taker vs. Edge

Jeśli Taker przegra zostaje zwolniony... taa... ciekawe kto wygra...

Jeff Hardy vs. Umaga - Falls Count Anywhere Match!!! Cóż można sie doczepić tego że ci dwaj panowie spotykają się w ringu bardzo często, choć mi to ani trochę nie przeszkadza, gdyż potrafią skleić świetną walkę. Już widać że jednak push dla Jeffa to sprawa przesądzona. Poza tym, przynajmniej tak mi sie wydaje, szykuje nam się jakiś fajny bump Jeffa poza ringiem.

HBK vs Batista- Jak się Batek choć trochę postara to walka wyjdzie fajnie! Dalszy feud tej dwójki? Bardzo możliwe. Tylko czy kosztem draftu HBK do SmackDown!

Big Show vs. John Morrison vs. Tommy Dreamer vs. Chavo Guerrero vs. CM Punk- Tutaj szykuje nam się świetna walka! Każdy uczestnik tej walki ma coś w sobie odmiennego. Jeśli wszystko pójdzie po mojej mysli, to może byc nawet walka PPV :t_up:

John Cena vs. JBL :| Jeśli będzie to coś w stylu walki tej dwójki z walki na JD, to znów zmarnuje 15 minut oglądania. Jeśli jednak będzie to coś na wzór I Quit Match tej dwójki, to może połakomię się o pochwałę. :roll:

Triple H vs. Randy Orton- Boooooooooooringg! Chyba że................ Powtórka z NM! Całkiem możliwe. Jednak Randy powinien sobie już dać spokój z WWE Title i zająć sie IC ( oczywiście wole jego od Ceny przy pasie). Walka może być ciekawa, ale strasznie przewidywalna! Przewiduję wygraną Trejpla ( America!), no cóż... skoro Cena może, to czemu Hunter nie ;)

Taker vs. Edge- TLC.... oczywiście zapowiada sie ciekawie...ale feud trwający przez 4 PPV. W sumie wolałbym zobaczyć walkę Burried Allive Match, ale co by było dalej... Taker znika z telewizji, czy Edge po powrocie z trumny znów utrzymuje serię zwycięstw...niestety nie jest ze mnie dobry booker, więc czekam na świetny match :)

No cóż....Jeśli tak dalej pójdzie to ostatecznego rozstrzygnięcia feudu Triple H vs. Randy Orton możemy spodziewac się gdzieś w okolicach 30 WrestleManii ;D Dobrze chociaż,że są całkiem ciekawe stypulacje,na pewno ciekawy będzie TLC match no i Singapore Cane...Poza tym raczej nic ciekawego....Gdyby Hardy'emu dali innego rywala to mogłaby być walka gali,jednak z Umagą to Jeff raczej nie będzie miał sposobności do pokazania szczytu swoich umiejętności.A szkoda,bo stypulacja dobra i tak jak napisałem-mogłoby z tego wyjść coś naprawdę świetnego.First Blood zapewne będzie żałosny,bo walki tej dwójki nie dość,że się przejadły,to o ile Edge i Taker mają na tyle charyzmy i umiejętności,by kolejną swą walką zainteresować widza,to Cena i JBL raczej nie są w stanie udźwignąć tego typu feudu.Stretcher Match może być całkiem interesujący,pewnie po raz kolejny wygra HBK,a akurat ten feud może zainteresować,bo nie wziął się znikąd.Last Man Standing....Na sto procent pewien jestem,że na pierwszym RAW po ONS ta walka będzie wyglądać cudownie w filmiku-wiecie,podniosła muzyczka,kamera na spoconą twarz HHH'a i jego atak krzesłem,potem na przyczajonego Ortona i RKO,a na koniec tryumf z pasem w reku.W rzeczywistości trudno przewidzieć jak to będzie wyglądać,ale ten feud już mnie nudzi,jak można program miedzy dwoma wrestlerami prowadzić juz prawie trzy miesiące... :| .

e916f7e946.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

jak można program miedzy dwoma wrestlerami prowadzić juz prawie trzy miesiące... .

Mast , można , oczywiscię o ile panowie potrafia udźwignac bycie czołowymi postaciami brandu , którzy "zarabiają" na wszystko i o ile bookerka poprawadzi wszystko tak jak to poprowadzone być powinno. Wystarczy przypomnieć Feud Taker - Batista , który niewątpliwie był sukcesem WWE. Teraz Vinco'Fed próbuje powtórzyć to samo z Edge'em ale to już zwyczajnie nie to samo ...Batista jako wypromowany champion , miał niemalże równość wobec grabarza , stając w nim w ringu stawało dwóch równych zawodników. Natomiast Edge ? Edge z góry był płotką...jego pomocja do walki była znikoma , a nawet gdyby nagle zaczeli prowadzić z nim program podobny do Batisty , i tak byłoby to prędzej śmieszne niźli udane. wiecznie uciekający i zasłaniający sie Hawkinsami Edge heelowo zdobywający title , nagle wychodzi na Taker'a jeden na jeden i jeszcze moze powala go sam swoim spirkiem. Jeśli już to funny , a nie good job. Także , takie zestawienie jak Taker-Edge sukcesu zeszłej Wrestlemani nie powtórzy i nie ma na to szans. Wpływa to też oczywiscie na jakoś pojedynków i stypulacja nie wiele tu pomoże i tak wiadomo że na 99% Edge clear Grabarza nie pyknie.

Obecna stypulacja ich walki daje do myslenia. Taker nie brał udział w TLC , Edge jest jego weteranem ...ring skillsy Callaway'a z pewnością nie pozwolą mu być w cieniu Copelanda w tej walce ale nie o to tui chodzi. Chodzi bardziej o podpkt. mówiący o tym że przegrany zostaje zwolniony. Tutaj pies pogrzebany , że ciekawość zżera jak to rozwiąze Vinnie i Spółka. Walka będzie dobra w najgorszym wypadku średnia, o to jestem pewien.

Co do reszty walk ? Ogólna lipa.

Pierwsza sprawa że to One Night Stand powinno chyba zmienić nazwe na One night Shit. Raz z racji karty , dwa z racji iż z ECW to nie ma tu nic wspolnego. Ale wracajac do walk ...

Push Dla Jeff'a ? Takie to dla was dziwne ? Przecież niedawno wyszło nowe wyczesane w Header Modjo DVD Hardy'z . I co Jeff będzie siedział w low Cardzie a DVD Zczełznie ? No way. Jeff będzie rozwalał kogo mu tylko podusną , dla promocji krazka ...podobnie z resztą Matt. A Umaga w tym wypadku to pierwszy wolny "Main Event Jobber" ...wynik jasny.

Dalej , HBK vs. Batista ...tia tia tia ...Dave Mściciel - zajebałeś mi Mentora , kur.wa skrzywdze cie Shawn. Jedno jest pewne , Batek ciężaru feudu wziąć na siebie nie umie , owszem , potrafi wparowac na ring , sprzedac po Spinebusterze i wyjść prężac sie , ale For God's Sake , nie dawajcie mu nic mówić , ja mam wrażenie że on za chwile zacznie sie uśmiechać kiedy mowi że zrobi komuś krzywde...Wracając do samej walki - Shawn , licze że wyciśniesz coś i nie wyjdzie gniotek.

Singapure Match ...oh WWE łaskawco , na PPV ECW , dałeś nam aż jedną ex. Stypulacje ...i to w jakiej obsadzie , litości ..prosze zdjąć to z karty. Ktokolwiek uważa że to bedzie dobry match , niech lepiej sie zdystansuje , bo to ma szanse być największym gniotem tej gali , i już nawet DŻEJ BI EL vs. MaRiNs może być lepsze. Juz widze ten match , CM Punk Leje sie non stop z Morrisonem , Chavo szwęda sie jak Żyd po pustym sklepie , a Big show'owi zabraknie palców i rąk i nóg żeby zliczyć ile razy wykonał HeadButt. W koncu i tak to Tommy Dreamer zostanie spinowany , przez Show'a , mimo iż taki match winien on właśnie wygrać. Sandman oglądając ten shit pewnie będzie sie skręcał i wyklinał McMah'a 4 ever. Powtórze tylko jeszcze razy... "Tommy Błagam - odejdź" !!

First Blood Match , hmm , stypulacje daje jakieś 2% na win Cycucha , ale nie dawałbym sie tak podejść. Cena w feudzie z JBL'em to tylko stan hibernacji , jak tylko skonczy zdjęcia do filmu i tak wróci na stołek i będzie rozwała wszystko i wszystkich. Tak miało być i tak będzie - niestety. Co do samej walki ...kto by nie wygrał to będzie gniot. Jakoby i tak 98% plus Legopower gratis , że Cena rozwala Cycucha.Z Resztą jeżeli zaprezentują Judgment Day standart pod tytułem "Obaj spieprzyliśmy Suplex przy linach" ....to ja przewijam.

Co do samego ME czyli Walki o WWEC , damn , tak was to dziwi ? Przeciez to nic nowego że prze kilka kolejnych ppv trwają walki dwóch zawodników , ja nie widze w tym nic strasznego ? Normalka . Jedno jednak co mnie dziwi to postawa Triple'a w starciach z Ortonomen. W moim mniemaniu Triple H , jest jednym z najlepszych Sellerów i Prowadzacych walki Ever. Człowiek , który umiał sie podstosować pod Pięćdziesięcioparo letiego Flair'a i stworzyć z nim na RAW quite good match , z młodym i zwinym Ortonem powinien wspiąć sie na wyżyny , a tutaj niestety coś sie nieukłada podobnie jak w walkach Edge'a z Mark'iem czy Shawn'a z Batistą , mimo takich nazwisko w ringu czasem odnosze wrażenie że panowie kompletnie nie mogą współpracować w ringu i zachodzą nieporozumienia obniżające poziom matchu ..

PPV One night Stand , traktuje podobnie jak 3-godzinny RAW , czy Saturday Night ME , jest to dla mnie coś pośrednie między Weekly , a PPV , dlatego też podejde z dystansem i bede zadowolony z gali jezeli przynajmniej połowa walk bedzie średnia.

A tak już poza galą. Pozwole sobie wyrazić pewien osąd , który mnie żeby nie napisać wnerwia , to napisze "Odpycha od wszelkich dyskusji". Co mnie irytuje ? Ano ja rozumiem , że nie każdy ma pojecie o TNA , czy o WWE , itp. Jesli nie chcesz , nie musisz , nikt do pisania cie nie zmusi , ale jeśli już korzystasz z działu zwanego dyskusje , może najpierw zapoznaj sie z definicją dyskusji ? Jjak na mój łeb dyskusją nazywamy wymiane poglądów....ale do jasnej cholery żeby wymienić z kims pogląd trzeba najpierw znac jego pogląd. A z tego co widze , Po pierwsze macie daleko w dupie co pisze reszta użytkowników. Tak jest też w tym temacie. Ja np. odniosłem sie do postu masta , bo mnie zaciekawił ....ale większość z was widzi temat , wpada , pisze co swoje i ma w D , co pisali inni ? Uważacie to za poprawne ? Druga sprawa , jeśli już piszecie , to błagam piszcie , a nie udawajcie że piszecie ...to nie jest Temat "Podaj 5 ulubionych" , żeby post miał 3 linijki , ja rozumiem Hardy12 , ale po Carlosie czy Hulkamaniku spodziewałbym sie więcej...Ja rozumiem , że jesli już chce sie w dyskusjach z kimś podzielić , to robie to solidnie , a jesli mam napisać 3 linijki , zazwyczaj tego nie robie wcale i czekam aż nazbiera mi sie tyle rzeczy do powiedzenia aby post wyglądał jakoś inaczej. Przecież topic wam nie ucieknie , nikt go nie skasuje że musicie byc pierwszymi ....to nie sa komentarze , na pudelek.pl gdzie ludzie wysyłają wiadomości o treści "haha pierwszy" ... to nie jest jakiś wjazd na was , ale taka mała uwaga , na forum jest już długo i naprawde do odsuwa od dyskusji ...

Wchodze i widze post , który jest napisany tak jak np. zrobił to Carlos , i po prostu nie wiem co ja mam z tym zrobić ? Odnieśc sie nie mam do czego ? Czytania też nie za wiele ? Wynikiem tego , jest co mnie wcale nie dziwi , że niektóe dyskusje zawierają po 4 odpowiedzi.....bo tam przede wszystkim nie ma dyskusji , skoro nikt nie nzawiązuje do postów poprzedników ...tylko pisze co swoje i zadowolony ...przeciez jedno nie wyklucza drugiego ...

Dobra koniec tasiemca...Amen.

915802072594e34bce782c.jpg

• Styl:  Jasny

Chodzi bardziej o podpkt. mówiący o tym że przegrany zostaje zwolniony.

Z tego co czytałem ten punkt dotyczy jedynie Takera... Więc chyba wynik jest znany z góry, jedynie nie wiadomo czy Taker dostanie pas czy ponownie coś odwalą i Taker wygrywając mecz pozostanie w robocie(co jest pewne), ale nie dadzą mu pasa... Tylko że co można wymyślić takiego w TLC... No chyba że im się znudzi program "Taker mistrz bez pasa" i w koronnej stypulacji Edga(którą przegrał chyba tylko raz z Terminatorem) Grabarz odniesie zwycięstwo kończące ten lekko nudnawy feud.

Singapure Match (...) litości ..prosze zdjąć to z karty.

Szczerze, jak dla mnie to zapowiada się najlepiej. Popatrz na resztę karty. HHH vs. Orton po raz 4, Taker vs, Edge po raz 3, Jbl vs. Cena po raz 3, HBK z Batkiem po raz 2, ale feud ciągnie sie od WM, no i jeszcze Jeff vs. Umaga... liczba ich pojedynków jest chyba większa od liczby odc. Mody na sukces... a Kendo Match to jakiś powiew świeżości, oczywiście że MakMan ma ECW głęboko w nosie, ale cieszę się że nie będzie to Kane vs. Chavo po raz enty... Sama stypulacja brzmi przyjemnie, do tego obsada poza Tommym też nie najgorsza, może wreszcie po powrocie Show dostanie jakąś prawdziwą szansę a nie jobbowanie bokserowi czy mega gniot z Khalim...

Carlos , generalnie Vince jest "in his yard" , co pokazuje nam cały czas , ot choćby zarządzając Title Strip , z gali na gale , jest na swoim i wolno mu wszystko - jemu wolno umrzeć jednego dnia , pojawić sie dwa dni później ...niestety to jest VWE , Vince Wrestling Entertainment. Więc Taker może zostać zwolniony przez Vickie Kantem , przez co ona wzmocni sie na pocyji , ultra heel-GM , może wyniknąć z tego dosyć ciekawy angle w który zamieszany będzie ot. np. zarząd. Więc w tym wypadku --ja to mówie--- korzystniejsza byłaby przegrana Grabarza....Of course to miałoby swoje minusy bo trzeba było konfrontacje na lini Edge - Vickie - Taker ciągnąć dalej.

Ale , ja bym zauważył , że gdyby nie to że całość zajmuje pas WHC , który w tym czasie mógłby nosić ktoś inny , zapewne nie bulwersowałby mnie tak ten scenariusz. A pozatym mysle ze warto dopuścić inne rozwiązanie jak wygrana Takera i kant Edge'a.

Co do walki z Kendo Stickiem. Moim zdaniem mogli im zrobić kazdą inną stypulacje , wymyśleć nową , (dawne przykłady spontanicznych stypulacj wypadały całkiem przyzwoicie via. Ambulance) , Ale wiecie czemu akurat ta ? Bo ze wszystkich stypulacji związanych w jakiś sposób z ECW , ta jest najbardziej lajtowa , a trudno o takich zawodników jak Chavo , Morrison wymagać strumieni krwi. Ja tylko przypomne ze ostatni Cane Match from WWE byłem matchem bez uzycia kendo Sticka...totalna porażka i to jeszcze Legenda tej broni , która przyjmowała nie lada bumpy i miała nie byle jakie obrażenia ...przegrała po backstabberze...od mid cardera...Co sie spodziewacie po tym matchu ? Ja tu widze z góry gniot. Tak jak przypuszczam CM zajmie sie Morrisonem , Chavo jest tam całkiem zbędny ....A tommy Zajobbuje...Co do showa który sie tam znalazł całkowicie sie nie zgadzam aby było to coś nadzwyczajnego...już chyba wolałem całkiem jak na ta pare match z Khalim niż powiem wprost "profanacje" dobrej stypulacji..

• Reputacja:   8

Oł Maj Gad. TLC i Undertaker? Zajebiście

Czkam na tę galę, jak na żadną inną. Od momentu, kiedy zobaczyłem reklamę tego PPV na Judgment Day, napaliłem się niesamowicie. Czy czeka nas One Night Hardcore? Kurczę, chciałbym. Jest przecież jeszcze taka opcja, że jedyne co hardkorowe, to nazwy stypulacji. Jak otrzeźwiałem po obejrzeniu reklamy, zaczęły się rodzić w mojej głowie pewne pytania. Dlaczego WWE w ogóle robi taką galę? Przecież skoro federacja mierzy w ludzi poniżej 15 roku życia, to czy dobrym pomysłem jest robienie gali, w której krew będzie się lać, aż miło? (Czy ktoś śmie w to wątpić?) A może to pewnego rodzaju eksperyment? Przeglądałem dziś ratingi wrzucone przez IILa na forum; zauważyć można tendencję spadkową 8) Jeśli nic się nie zmieni, za rok, czy za dwa ratingi RAWu będą oscylowały w granicy 2.6. Może chcą sprawdzić, jak sprzeda się gala "hardkorowa", by w przyszłości - o ile One Night Stand się oczywiście sprzeda - ostre walki wprowadzać do cotygodniówek.

Wracają do samej gali. Undertaker i Edge... Dla mnie to walka wieczoru. Drabiny, stoły i krzesła. Może wyjść hit. Jestem niesamowicie ciekaw występu Calaway'a. Jakiś Leg Dropik z drabiny? :P Jednego jestem pewien - Taker tej walki nie wygra. Piszecie cipole, że jeśli Undertaker przegra, zostaje zwolniony? To się bardzo dobrze składa. Patrzcie.

Taker przegrywa na One Night Stand. Ba, przegrywa. Dostaje niezły wpie*dol od Edga i od jego kumpli. Oczywiście zanim zainterweniują Hawkins i Ryder, na rampę wjedzie swoim Lamborghini Vickie Guerrero, by ich zapowiedzieć. Hmm... np 3 on 1 TLC match. Undertaker krwawi ostro, nadal dostaje po łbie. W końcu zostaje odliczony do trzech. Edżysław tauntuje, na ring wchodzi Vickie i dostaje potężnego speara made by Edge; leży na ziemii. Edge ma co chciał - World Heavyweight Title. Undertaker zostaje zwolniony? Nie do końca. On umiera :P Aż w końcu, po kilkunastu dniach powraca na RAW. Po WWE title... jako American Bad Ass...

Z-ejbla , bajkopisarz , jeśli Undertaker ma odejść -zakończyć kariere , zakończy ją wyłącznie jako Deadman , nie jako ABA. to raz , dwa że twój post troche pozgrzytał , bo sam dobrze zauważyłeś że WWE celuje w >15 , a wiec jaki Callaway zarobi obcenie więcej "From Def Walej GONG" czy Pieprzony Heel sukinsyn , którego nic nie obchodzi Bad ass ? Sądze że odpowiedź jest dla Ciebie oczywista. To sie zwyczajnie nie opłaca. Przypuszczam że gdyby nawet sam Mark tego chciał Vinnie miałby duże obiekcje...to tak jakby Mysterio miał w Heel turnie być bez maski , lub Cena zmienić gimmick na, Anti-american.

BTW. Scenariusz z Vickie byłby mozliwy w przypadku jakiegoś większego pushu dla Edge'a. Zważywszy na poparcie chairmana , push jest mozliwy , ale Angle z vickie świetnie sie sprzedaje , wiec wątpie by to teraz zakonczyli.

Poza tym to chyba każdy zauważył , że Taker to Money - Rating Machine dla SD , i jeśli ten brand opuści Rating poleci w dół przynajmniej 0,4 ...a to nie jest dobra wizja. Musieli by do drugiej ligi zesłac np. HBK'a , lub Triple'a ...ale oni sie zepchnąć racej nie dadzą. Za Umage to marny transfer.

• Reputacja:   8

To się nie opłaca, tamto się nie opłaca. Cipol, czemu tak krzywo na to patrzysz? :D Jeśli Taker przejdzie na RAW, to wiadomo, że na SD! przyfrunie jakiś czołowy wrestler brandu czerwonego. Nic nie stoi zresztą na przeszkodzie, by zrobić wymianę "dwa za jednego". To raz :D Dwa, jeśli kończyć karierę, to jako DeadMan - tu się nie do końca zgodzę. IMO w Texasie powinien skończyć, jeśli już miałby, jako ABA. Zresztą, sprawa dyskusyjna. Ja, dla przykładu, nie widzę problemu, by mógł odejść w gimmicu American Bad Assa. Takiemu odejściu będą towarzyszyły jakieś emocje, a ja nijak nie mogę sobie wyobrazić płaczącego trupa :D Trzy - WrestleMania XXV, czyli przypuszczalnie meta kariery Calaway'a... Do samej gali pozostało szmat czasu i jeśli federacja niekorzystnie odczuje zmianę gimmicku Marka, to będą mieli czas go zmienić.

I kto powiedział, że Taker jako ABA wygeneruje mnie kasy? Ja właśnie sądzę inaczej. Ludziom może się już postać DeadMana lekko znudziła i chcieliby zmiany? To mogłaby być zmiana jak najbardziej pozytywna.