Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Booker T - znowu heel

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Dziwi mnie, że nie ma jeszcze tego tematu, chyba nikogo to za bardzo nie interesi, no ale zobaczymy czy ktos się wypowie. Jak widzialiśmy na Sacrifice Buka przeszedl hell turn atakujac CC i Rhino, na Impakcie skumał sie z 3d w walce z CC, Rhino i Joe. Moim zdaniem to dobrze dla niego, ponieważ federacja wyraźnie nie miala dalszych pomysłów na prowadzenie Buki jako face'a. Po beznadziejnym feudzie z Bobim, w ktorym nie działo się nic postanowili przerobic pana B.

Na pewno lepsze rozwiazanie, chociaż teraz bedziemy oglądać więcej Bukera, co mnie wcale nie ciezy, bo prawda jest taka, że od przyjścia do TNA nie pokazał kompletnie nic i jak dla mnie jest zbędny federacji, no chyba że jako hell pokaże cos nowego.

Wasza opinia?

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• DonCarlos

1

• Alustriel

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Bukka nie przeszedł hell-turnu na Sacrifice, tam sprzedał po chair-shocie swoim rywalom, to ujdzie również faceowi. Dopiero na Impakcie rzucając wyzwanie Joe i bratając się z 3D można powiedzieć że oficjalnie został hellem.

Kariera Bukki w TNA na razie przebiegała słabo... głównie chodzi tu o feud z Roodem... No i właśnie po tym feudzie Bukka ni z tego ni z owego startuje do ME...

Spoiler impact 22/05/08

King of the Mountain Qualifications

Booker T pokonał "The Prince of Phenomenal" AJ Styles'a.

Prawdziwy American Dreams... no cóż może jako hell udowodni że jest potrzebny TNA. Wiadomo że kawałek dobrej walki skleić potrafi, jako hell jest zdecydowanie bardziej wyrazisty, może by rzec same + z tego rozwiązania płyną.

• Styl:  Klasyczny

Trzeba przyznać,że chyba Booker lepiej wypada w roli face'a (choc to dopiero początek jego drogi jako heela)...Z drugiej jednak strony widać było,że TNA nie ma pomysłu na wykorzystanie jego umiejętności,feud z Roode'm to idealny na to przykład.Teraz,zaczynając feud z Cage'm i Rhino zacznie odgrywać naprawdę poważną rolę w federacji,choć w jego zdobycie WHC naprawdę wątpię.Teraz tlyko pozostaje mieć nadzieję,że w końcu TNA odpowiednio go poprowadzi i zrobi z niego ważną postać w rosterze.

e916f7e946.png
  • 2 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

No cóż w związku z brakiem main eventowego heela, Booker przymusowo musiał przyjąć taką rolę. Oczywiście od razu wróciła gadka o jego królewskim pochodzeniu, całowaniu stóp i tych sprawach. Czyli mamy powrót King Bookera. W WWE nie trawiłem tego gimmicku głównie przez to paradowanie z koroną i całą tą otoczką. Jak na razie w TNA Booker jeszcze nie wpadł na ten pomysł i oby tak zostało. Co do ostatnich wydarzeń na iMPACTach to szczególnie zpadał mi w pamięć segment w którym Booker wkurzony mówi o swojej szatni, która jest żałosna i w ogóle szmaciarka, że jemu się należy coś lepszego - dobry był :D

Co do przyszłości B-T to zanosi się na jakiś dłuższy feud z Joe. Mi to pasi.

16476371734edf391100c30.jpg

Ja osobiście jestem wielkim fanem Bookera (to on mnie zachęca by ciągnąć TNA ;) ). Bookera bardziej wole jako face' a, więc ten pomysł mi nie za bardzo pasi. Gołym okiem widać było, że TNA ściągneło Bookera tylko dla kasy, bo przecież Booker jest bardzo popularnym zapaśnikiem. Gołym okiem też widać było, że TNA nie miało pojęcia co dalej zrobić z Bookerem beznadziejny feud z Roodem jest na to doskonałym przykładem. Teraz gdy feuduje z bardziej znaczącymi postaciami jakimi są CC, Rhino i Joe zacznie odgrywać znacznie większą rolę. Dobrze w sumie, że TNA to nie WWE i raczej na 100% ten scenariusz zostanie bardzo fajnie poprowadzony.

Przede wszystkim wnoszę o zmianę nazwy tematu na Booker T - Heel

Jakoś dziwnie przebiega ten Heel turn Bookera. Wciskanie go do Team 3D i do Kurta? Gdzie tam jego rola? Już według mnie mógłby być Facem i promować młode gwiazdy (tylko w jakimś ciekawszym feudzie niż z Bobbim). Bo teraz mamy tak... Booker wraz z Team 3D są przydupasami Angle'a. Gdzie tutaj logika? Ściągnęli Bookera z WWE tylko po to, by wpadał i obił mordę Styles'a, żeby ten nie zrobił krzywdy Angle'owi? Sick! Nawet nie za bardzo widzę go z kimś w feudzie? Znowu z Cage'm? Może z Rhino? Nie wiem co o tym sądzić... :thinking:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   993
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Wciskanie go do Team 3D i do Kurta? Gdzie tam jego rola?

Stworzyli mocną, heel'ową stajnię, która ma wielki potencjał. Tutaj ma o wiele większe pole do popisu, niż w poprzednim szmatławym feudzie z Roode'm.

Bo teraz mamy tak... Booker wraz z Team 3D są przydupasami Angle'a. Gdzie tutaj logika?

Booker T i Kurt Angle znajdują się mniej więcej na równi, więc ani jeden, ani drugi nie robi za przydupasa drugiemu.

ściągnęli Bookera z WWE tylko po to, by wpadał i obił mordę Styles'a, żeby ten nie zrobił krzywdy Angle'owi? Sick! Nawet nie za bardzo widzę go z kimś w feudzie? Znowu z Cage'm? Może z Rhino?

Cage, ale pleciesz głupoty.. przecież to dopiero początek długiego storyline, TNA nie ściągało przecież Booker'a dla skopania Styles'a, bo zrobili to już pół roku temu :roll: co do feudu - zawsze ktoś, kto potrzebuje promocji się znajdzie.

Podoba mi się transformacja Booker'a, robi śmieszne segmenty, byleby tylko nie wlepiali mu znów korony i gimmicku króla, bo nienawidziłem tego.. w 2006 m. in. z tego powodu olałem całkowicie SD! i przerzuciłem się na iMPACT!y bo miałem dość nudnego jak flaki z olejem programu Batista vs. Booker..

Jeżeli chodzi o Bookera T to przyzwyczajony byłem do niego w roli face'a. Stajnia z Tomaszem i Team 3D - to może być bardzo ciekawy, jak dla mnie szykuje się kolejny naprawdę poważny feud między wcześniej wspomnianą grupą, a AJ'em, Christianem, Rhino (chociaż nie można też wykluczać LAX - w końcu to oni maja feud z T3D) i kimś jeszcze... Ostatnio według mnie takim faudem było X Dywizja vs. Team 3D. Co do gimmicku King Bookera jestem raczej sceptycznie nastawiony. Segmenty może i robi niezłe, ale nie przepadam za wizerunkami wrestlerów nadawanych po KoTM, lub jakimś innym, głupawym storyline. Jedynym, który mi pasował był chyba tylko Regal, lecz jest to już zupełnie inna historia. ;) Jeżeli chodzi o przeciwników do feudu to rzeczywiście nie jest ich zbyt wiele, zwłaszcza, że roster TNA ma mało "wolnych" (tzn. nie prowadzących z nikim feudu) face'ów. Ale cóż - czas pokaże :) . Myślę, że przez najbliższy okrez czasu będzie w feudzie przeciwko stajni AJ'a, ale zapewne później, gdy zwolnią się już inni zawodnicy zacznie walczyc z któryms z nich.

Booker mógłby przejść heel turn, bo wiem że sprawdziłby się w takiej roli. Gdyby już nawet go przeszedł to feud Joe-Bukka mi odpowiada. 8) Kilka walk na PPV tak do B4G i wtedy Sting zaczyna się dopominać o pas i coś się w koło pasa przez kilka najbliższych miesięcy dzieje. ;)

mickfoleyzi2.jpg