Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA wrestler PPV Sacrifice 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Final Resolution 2008 - Hernandez 47%

Against All Odds 2008 - Jay Lethal 75%

Destination X 2008 - Hernandez 50%

Lockdown 2008 - Samoa Joe oraz Christian Cage po 50%

200px-TNA_Sacrifice_2008.jpg

NOMINOWANI:

1. Kaz - w dobrym stylu wygrał pierwszy TerrorDome match i uzyskał X division title shot oraz prawo do walki w main evencie Sacrifice gdzie również zaprezentował się bardzo dobrze.

2. Hernandez - wraz z Homicidem wygrał turniej o pasy tag team.

3. Homicide - wraz z Hernandezem wygrał turniej o pasy tag team.

4. Samoa Joe - mimo drobnych trudności obronił pas WHC.

5. Gail Kim - wygrała Knockout Makeover Battle Royal i po raz kolejny ma szansę na tytuł women's champion.

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• DonCarlos

1

• Mirai

1

• Mast

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Głos na Kaza.

Wygrał TerrorDome Match, pokazał swoje nieprzeciętne umiejętności i dzięki temu mógł zaprezentować je w walce o WHC.

Cieszy to że wrócił do ME, ale widzę go w roli #1 Contender do pasa X Division.To była jego gala..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Styl:  Jasny

Jednogłośnie Kaz :)

Wraz z innymi wrestlerami z X Division zrobił świetną walkę, w dodatku wygrał Title Shot na pas X i uczestniczył w ME, w którym z resztą też pokazał się z dobrej strony. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   1

Głos na Kaza. Wygrał TerrorDome i otrzymał 2 shoty. Jego udział w ME nawet dobry, ale niemal cały match robił za popychadło i przyjął ze 2 razy więcej wszystkiego niz pozostała dwójka (Steiner i Joe) łącznie, a jego akcje w 4 na 5 przypadków spotykały sie z odparciem przez przeciwników...

Kaz 8)

Bardzo dobrze zaprezentował się w pierwszym TerrorDome i na dodatek wygrał tę walkę

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gdyby w ankiecie był Scotti to na Niego bym głosował. Do tego rozbicie LAX na części pierwsze również nie ułatwia wyboru. W takim razie głos na Kaza :D

Kaz :)

Po tym Pay-Per-View upatruję w nim drugiego AJ Styles'a... i chyba nikogo tym nie obrażam :P

jrthqr.jpg

Zdecydowanie Kaz.Piękne zwycięstwo w TerrorDome,no i dobry występ w main evencie (choć z góry było wiadomo,że nie ma szans na wygraną...).Wybór ułatwiło rozbicie LAX na Homicide'a i Hernandeza osobno-cięzko by było wybrać tę "lepszą" połowę tego tag teamu.Samoa Joe był bardzo mało widoczny w swojej walce,więc głos na niego pójść nie może.Natomiast Gail Kim wygrała (co było wiadome),ale jak już to z Knockouts bym dał do ankiety Roxxi,która naprawdę poświęciła się dla federacji :) Tak czy inaczej powtórzę zdanie z początku posta-mój głos idzie na Kaza .

e916f7e946.png

Stawiam na Kaza. To taki MVP tej gali :D Gdyby jeszcze wygrał w main evencie to byłby prawdziwy american dream.

Joe- pierwsza obrona pasa, czyli tak naprawdę najtrudniejsze już jest za nim , teraz powinien potrzymać go trochę

zrobił co musiał po prostu a że ma najważniejszy pas to głosik na niego:P

Głos na Kaza, ale gdyby LAX było w sondzie razem, to miałbym spore wątpliwości. Kaz po wygraniu TerrorDome dostał 2 title shoty, a nie jak miało być 1... w tym ma szansę na X title, bo w ME było pewne, że nie wygram. Z kolei LAX zaliczyło świetny występ w Deuces Wild Tournament, w końcu zdobyło TT titles, ale trudno wybrać tą lepszą połowę, tak więc głos na Kaza.

Wygrywa nie kto inny jak KAZ - 71% głosów. Zwycięzca pierwszego terrordome matchu i uczestnik main eventu o TNA world title.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...