Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jakiemu klubowi piłkarskiemu kibicujecie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja kibicuje Arsenalowi i Hetmanowi Zamość

Ps. No naszczęście twój temat którego nie trzeba wywalać do kosza

Edytowane przez Gość
f6dfb83c87.png
  • Odpowiedzi 180
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

3

• Raul

2

• Demonir

2

• Amarru1674325918

2

Top użytkownicy w tym temacie

Ja Chelsea Londyn od 2003 roku oraz (L)egia :t_up:

w1puet.png

Od kiedy pamiętam nieprzerwalnie kibicuję Juve. Własciwie to nie pamietam już nawet czemu. Co prawda w tym roku nie udało sie zdobyc scudetto (ale i tak jak na pierwszy sezon po 'ssyłce' nie jest źle...), ale jak zawsze jestem dobrej myśli. Za rok zbojuja Europę w LM i Włochy :D

Oczywiście kibicuję także białostockiej Jagusi :t_up:

Od 6 lat kibicuję Interowi Mediolan i cieszę się że w końcu zaczyna coś wygrywać.

Oczywiście kibicuję też Pogoni Szczecin, miejsce zamieszkania zobowiązuje... :P

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Styl:  Jasny

Hmm.. ja już nie wiem do ilu lat, ale zawsze lubiłem i kibicuje Czerwonym Diabłom. Zaczęło się to chyba wtedy, kiedy jeszcze na bramce stał mój ulubiony bramkarz Fabien Barthez. No i ciągnie się to.. aż do tej chwili. :)

Aa.. i nie mogę zapomnieć o Celticu Glasgow, ten klub też zawsze lubiłem. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Manchester United odkąd pamiętam ale jakoś koło 2000 rok :) Beckham a później Van Nisterlooy i przygoda się zaczęła

Ja tak samo jak Kieska kibicuje Juventusowi. Jestem fanem tego zespołu odkąd zacząłem interesować się piłką nożną. Miłością do tego klubu zaraził mnie starszy kuzyn pokazując mi swoją kolekcję zdjęć piłkarzy Juve :)

Z polskich klubów najbardziej lubię Legię :t_up:

Początkowo byłem za Barceloną, ale ostatnio bardzo słabo jej idzie, to przeżuciłem się na Ajax Amsterdam. Z polskich zespołów najbardziej lubie Lecha Poznań i trzecio ligowe moje ukochane RKS RAKÓW CZĘSTOCHOWA.

500 postów stało się faketem 8)

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Początkowo byłem za Barceloną, ale ostatnio bardzo słabo jej idzie, to przeżuciłem się na Ajax Amsterdam.

Prawdziwy fan

Ja od zawsze kibicuję Barcelonie. Szkoda, że idzie im tak słabo w tym sezonie. Szkoda, że prawdopodobnie z klubem pożegnają się gwiazdy, które w ten team "wrosły", czyli Ronaldinho i Eto'o. Choć ja nadal mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. Trochę słabiej kibicuję Czerwonym Diabłom. Klub ten jak nie wygra CM, to się autentycznie przeżucam :D

Z polskich to tylko Wisła Kraków. W przeciwieństwie do niektórym pamiętam czasy, kiedy Biała Gwiazda dzielnie walczyła o Ligę Mistrzów, eh, to były czasy. I w ogóle to jakaś paranoja, żeby kibicować drużynie z miasta z którego się pochodzi. Mieszkam w Ostrowie i nie mam najmniejszego zamiaru kibicować, czy, co gorsze, oglądać meczów jakiegoś podrzędnego, nędznego klubu jakim jest Ostrovia, czy jak to się tam pisze.

Zresztą, cała polska liga jest bardziej wyreżyserowana niż wrestling. Cały Joke polega na tym, że prezesi próbują zrobić ze mnie idiotę mówiąc, że tak nie jest. Frajerów szukajcie gdzie indziej!

Edytowane przez Gość

• Styl:  Jasny

Kibicuję Newcastle United od w sumie niedawna... rok, czy dwa. Jest to zdecydowanie mój ulubiony klub, chociaż w tym sezonie szło im słabo... podwójna porażka z Derby County, drużyny premiership, która zajmuje (przynajmniej zajmowała kiedy ich podejmowali) ostatnie miejsce w tabeli :8 . Trochę mniej niż w/w klubowi kibicuję Juve... no i lubię sobie pooglądać mecze Arsenalu. Z ligi francuskiej to Lyon, z hiszpańskiej- Valencia. :) Polską ligę obecnie mam głęboko gdzieś, ale dawno, dawno temu za siedmioma górami, za siedmioma lasami byłem wiernym kibicem Legii Warszawa :t_up: .

• 2 miesiące temu...

Hala Madrid, zwłaszcza gdy grał Ronaldno .. Z polskich Wisła Płock i miejscowy Kasztelan Sierpc.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Real Madryt - kibicuję tej drużynie od momentu, kiedy poznałem piłkę nożną i zainteresowałem się tym sportem, czyli od 1998 roku. Moimi ulubionymi piłkarzami w tamtym okresie byli Fernando Redondo, i Raul.

Jeżeli chodzi o ligę Polską, z racji iż mieszkam pod Poznaniem - Kolejorz.

Kilka lat temu byłem za Barcą, ale wtedy gdy w drużynie były takie gwiazdy jak Rivaldo, Kluivert, Pepe Guardiola, Luis Enrique czy Frank de Boer. Kibicowałem im do czasu, aż na miejsce tych gwiazd przyszły Ronaldinhie, Eto i inni, którzy pociągnęli Barcę tak wysoko w górę, że wszyscy zaczęli im kibicować. Moja miłość do Barcy przestała być silna i przestałem oglądać ich mecze.

Od kilku sezonów bardzo kibicuję Sportingowi Lizbona - liga portugalska jest bardzo efektowna i ciekawa, a Sporting ma naprawdę równy i dobry skład. Będę im kibicował w europejskich pucharach, w zeszłym roku było całkiem nieźle.

Jesli chodzi o polską ligę to kibicuję Białej Gwieździe. Pochodzę z okolic Krakowa i kibicuję Wiśle odkąd pamiętam. Dziś towarzyski z Liverpoolem, zobaczymy na co stać Wisełkę :)

Ja jestem Wiślak z krwi i kości, chodzę na mecze Białej Gwiazdy na R22 dość często i można powiedzieć, że jestem wielkim fanem Wisełki. Drużyny zza granicy? Kibicuję tym, którzy grają ładny futbol. Swojego czasu byłem zafascynowany Chelsea, a potem Barceloną, jednak to minęło. Jestem fanem Arsenalu oraz Juventusu i chyba na tym poprzestanę. Aha jeszcze Celtic! :D

Polska- (L)egia CWKS,GKS KATOWICE 1964,i moja Skałeczka Kochana.

Anglia-TYLKO THE BLUSE

Włochy-JUVE.

Dziękuje

pezetvi7.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Mr_Hardy
    • MattDevitto
    • MattDevitto
      Gdyby nie chodziło o AJ'a to jeszcze może bym się łudził, ale Styles nie należy do osób w tym biznesie, które rzucają słowa na wiatr. Poza tym z wieloma zawodnikami z AEW AJ i tak przecinał się przez lata na różnym etapie swojej kariery...
    • KPWrestling
      Trzecia pula biletów trafiła do sprzedaży! KPW Arena 32: Sprawiedliwość i prawo 13 marca 2026 Klub Nowy Harem Gdynia Bilety: https://kpwrestling.pl/ (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 4 Data: 29.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Morioka, Iwate, Japan Arena: Iwate Prefectural Gymnasium Publiczność: 1.040 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
  • Dodaj nową pozycję...