Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW 12.05.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Hardcore Holly & Cody Rhodes pokonali Santino Marelle & Carlito

2. Match

Mr. Kennedy pokonał Snitsky' ego

3. Match

Maria & Ashley pokonały Meline & Beth Phoenix

4. Match

Jeff Hardy pokonał Umage

5. Match

Lance Cade & Trevor Murdoch pokonali Cryme Tyme

6. Match

Randy Orton pokonał Johna Cene
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• Polski Solider

1

• badziewiarz

1

• nightwatcher1674325914

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

Rhodes & Holly vs. Marella & Carlito - krótko, słabo... Piper obok ringu odwraca uwagę Santino i Cody sprzedaje swoje wypaśne DDT :/ - żal

Kennedy vs. Snitsky - też krótko i dobrze bo patrzeć na Snitskyego to tortura jest... zwycięstwo Ken'a było do przewidzenia.

Walke div olałem, ale potem na backu Beth fajnie wlała Melinie :D

Hardy wrócił i odrazu Umaga za rywala - Jeff wygrał po krótkiej walce.

Wieśniaki vs. Cryme Tyme - sam match olałem i przewinąłem, ale potem zobaczyłem jak jeden z wieśniaków przywalił drugiemu :D widać to koniec farmer ery.

Orton vs. Cena - nudy, zmiana sędziego na JBL'a na koniec jeszcze HHH wpadł, opuścili klatke, Orton wyleciał i tyle.

Na początku jeszcze Regal szopka.... wywalić kogoś z publiczności chcial.... ogólnie dno...

Raw slabo...

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

Carlito & Santino vs Rhodes & Holly

Denna walka.Rhodes działa mi na nerwy.Przykład na to,że wystarczy mieć sławnego ojca.Ten chłopak ma zerowe umiejętności,mic skillsy,brak mu charyzmy.Nic dobrego nie mogę o nim powiedzieć. A to DDT... masakra po prostu.Dobrze,że jego finisherem nie jest suplex albo scoop slam.A Santino powinien przestać walczyć i zostać menagerem. Z jego mic skillsami może daleko zajść.

Kennedy vs. Snitsky

Przewidywalna i nudna.Myślałem,że jest tłem do pociągnięcia feudu z Regalem,ale nic z tego...

Maria & Mickie James vs. Melina & Beth

Przede wszystkim w wynikach jest błąd (Maria & Ashley). Akcja między Beth i Meliną może trochę ożywić sytuację w sekcji div.Przynajmniej segment był ciekawszy niż dwa poprzednie.

Hardy vs. Umaga

Hardy powraca.Fajnie.Nikt mu nie ma za złe tego,że załatwił sobie zawieszenie.Nawet przeprosiny były takie przy okazji. Plus kolejne szmacenie Umagi. Po prostu super. Niedługo będę go wystawiać przeciw Kingstonowi albo Kozlov'owi.

Cryme Tyme vs. Cade & Murdoch

Cryme Tyme trochę ożywią sekcję tag teamów,bo straszna nędza się tu zrobiła.Plus rozpad teamu wieśniaków może być całkiem ciekawym, background'owym feudem. Ale śpiewanie country w Detroit to chyba nie najlepszy pomysł:)

Orton vs. Cena

Po pierwsze nowy theme Ortona.Przyzwyczaiłem się do starego, który był całkiem całkiem,ale wydaje mi się,że ten po prostu potrzebuje osłuchania,bo zły nie jest. Po drugie, nie pamiętam kiedy widziałem tyle move'sów w wykonaniu Ceny.Chłopak chyba do w FCW trochę siedział,a nie na planie filmowym. Fajne było też to,że "Let's go Orton" wykrzykiwały męskie głosy, a "Let's go Cena" przez kobiety i dzieci:) Samo rozwinięcie walki bez rewelacji ( "Another Headlock Randy?"),ale segment w granicach przyzwoitości.

• Styl:  Jasny

Kurde a ja w przeciwieństwie do poprzedników pochwalę ten RAW , bo odkąd Regal zaczął upominać się o szacunek fajnie zaczęło wychodzić. Choć w tym aż tak się nie upominał. Co my tutaj mamy , okej pierwsza walka nie zachwyciła. Santino głupi dostał Snap DDT i 1...2...3... Koniec, badziewny DDT badziewni mistrzowie. Jedyny plus to Swinging neckbreaker wykonany fajnie przez Carlito. Dalej mamy walkę Kennedy vs Snitsky , Snitsky poprzytulał trochę Ken'a i Kennedy i tak wygrał , wedle przewidywania. Divy ominąłem , choć akcję na backu widziałem , Beth podniosła Melinę jak lalkę , ale może w końcu jakaś zmiana i Beth odsunięta od pasa? Coś wątpie. Powrót Jeff'a i powrót Umagi , szkoda że walką tą zeszmacili Umage , którego normalnie rozwalić nie można było a tutaj Jeff tak łatwo sobie go pokonuje. Wieśniaki vs Crime Time. Dobra szybka walka , fajnie wyglądał ten ślizg JTG i wejście do publiki , gość udający Hogana był świetny. A na koniec niespodzianka. Koniec tagu wieśniaków. No i ME Orton vs Cena , szkoda że Cena wraca i od razu wraca do ME. Walka w sumie tak nie przynudzała jak zwykle z Jasiem więc uznaje to za plus. Na koniec wszedł JBL chwilę namieszał , szybko odliczył i koniec. Dobra wparował HHH i brawl. Spuścili klatkę , wyrzucił Orton'a i koniec. Niestety z tego co wiem w Dark Match'u można było zobaczyć ciekawą walkę , HHH , HBK i Cena vs Umaga , Orton i JBL. Cholera z chęcią bym to obejrzał , ale cóż nie da rady.

A co do segmentów. Na początek Lilian pięknie śpiewa hymn Anglików , wchodzi Cena nawija i każę Lilian pod koniec zaśpiewać RESPECT Areth'y Franklin. Później segment z Ceną i Mikie , na początku myślałem że on tak serio gada i się przeraziłem , na szczęście aż tak porąbany nie jest. No i tak na marginesie , fajny mają stół z żarciem , płatki śniadaniowe nawet mieli :D

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Takie sobie Raw...

Na początek hymn GB i szopka z Regalem, Mickie i Ceną. Jak już mówiłem nowy image Regala bardzo do mnie przemawia. Pierwsze trzy walki bez fajerwerków, dało się zauważyć dalszy face-turn Kena. I nastąpił return Hardego... włosy nie pofarbowane... no tak na odwyku nie miał dostępu do farby... rękawy zakrywające ręce... chyba po to żeby śladów po wkuciach nie było widać... strasznie wkurzające jest to że podkładają mu Umagę, który przegrywa po jednym :censored: ciosie... do tego wybił się przed trzecim klepnięciem, może nie dokładnie, ale normalnie akcja byłaby puszczona dalej... Cade nokautuje Murdocha... ziew... HBK przyznaje że jest zdrowy... i wreszcie ME wyszło dobrze, nagle wpada JBL jako new reffere i szybko odlicza Johna, potem okładają Cena i nagle HHH... Cena z Bradshawem gdzieś sobie poszli, a na Huntera i Ortona(którego them zasysa) spada klatka z której pierwszy zostaje wyrzucony Randy... oby na JD tak nie było...