Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

6842610

Co prawda nie całe 2 miesiące temu mieliśmy 24 Wrestlemanie, a do następnej mamy czasu a czasu. Jednak ostatnio zaczęły mnie nękać dziwne wizje związane z najważniejszym wydarzeniem roku we wrestlingowym biznesie. Tegoroczna Wrestlemania jakby nie patrzeć, trzymała niski poziom. Jednak, o co chodziło Vincowi? Może szykował nas do następnej wrestlemani??? Bardzo możliwe, bo już za rok obejrzymy ćwierćwieczną WueMkę. Tym razem korporacja McMahona nie może nic sknocić, bo już teraz szykuje nam się wspaniałe show. Co do ME to czas pokaże czym zamierzają nas „zachwycić"?. 25 Wrestlemania daje dużo możliwości, ze względu na przypomnienie historii. I tu daję pole do popisu wam. Którą z walk, jako powtórkę z poprzednich Wrestlemanii chcieli byście obejrzeć najbardziej i dlaczego? Gala odbędzie się w Houston gdzie jak wszyscy wiemy na świat przyszedł Stone Cold Steve Austin. Człowiek który skleił na Wrestlemanii takie walki jak z Rockiem, Bretem Hartem czy Shawnem Michaelsem. Tego człowieka tam zabraknąć nie może. I tu nasuwa się drugie pytanie: kto jeszcze powinien powrócić jednorazowo na ta galę?!

Takie są tylko moje wrażenia, co do W25. A teraz trzecie i ostatnie pytanie: Jakie rewelacje waszym zdaniem WWE powinno wprowadzić na Wrestlemanie w 2009 roku???

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Hulkamaniak

2

• Sejbla

1

• Dexter.

1

• Hardas

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Oł maj Gad

Tegoroczna Wrestlemania jakby nie patrzeć, trzymała niski poziom.

Jakby nie patrzeć? Spróbuj się położyź na ziemi i skieruj głowę na pld-wsch. WrestleMania XXIV przy takiej pozycji będzie piękna, śliczna i powabna jak Willem. WM XXIV była wyjebista w kosmos i połknęła wszystkie gale TNA razem wzięte. Potem wypluła na ziemię, jeszcze raz połknęła i strawiła. Co prawda miała niestrawność, ale łyknęła Hepatila i wszystko wróciło do normy. Tak prawda, WM XIV była Wielka.

Jednak, o co chodziło Vincowi? Może szykował nas do następnej Wrestlemani???

Przez robienie słabej gali? Co, celowo zrobił cienką, według ciebie, WrestleManię XXIV, by rozwalić wszystkich na WM XXV? To jest tak, jak dawanie punktów reputacji Willemowi - chore i bez sensu :D I KURDE!

w Houston gdzie jak wszyscy wiemy na świat przyszedł Stone Cold Steve Austin.

Raz - Pffff, w Texasie urodzili się niejedni geniusze :) i dwa - Steve raczej w Houston się nie urodził... choć mogę się mylić ;)

I wracając na moment do WrestleManii. Owszem, ładna cyferka - 25, ale nie to mnie zbytnio obchodzi. WWE może coś ciekawego zrobić, owszem, na bank walkę będzie miał Stone Cold. Pytasz się kto powinien powrócić jednorazowo na tę galę... Hmmm... po dłuższym zastanowieniu stwierdzam, że na 102 % wystąpi The Rock... bo czy może być inaczej? Nie dosyć, że najważniejsza gala roku zawita w mieście, w którym odbyła się genialna WM XVII, to jeszcze... Kto widział WM XVII ten wie :D Inna sprawa :P że na WM XXV karierę zakończyć ma najgenialniejszy wrestler w historii ever, ale o tym ani słowa :thinking:

Sam osobiście chciałbym, by pojawił się sam The Great Hogan... Takie nadzieje miałem zresztą oglądając WueMkę XXIV. Nie wyobrażam sobie tak ważnej gali bez niego. Wejdzie, rozerwie koszulkę, zrobi Leg Dropa i pójdzie. A jakie rewelacje powinno wprowadzić WWE do WM w 2009 roku? No nie wiem, może jakaś nowe stypulacje typu gonienie byków, lub dojenie krów na czas o World Title... Rewelacją będzie jeden porządny hardcore match z pinezkami i innymi narzędziami destrukcji (najlepiej jeszcze TLC, który w WWE był ostatnio...) ...Ah, jak przyjemnie... :D

Którą z walk, jako powtórkę z poprzednich Wrestlemanii chcieli byście obejrzeć najbardziej i dlaczego?

Ja chiałbym zobaczeć walke z 88 roku Andre The Giant vs Hulk Hogan ale to niemożliwe bo Andre nie żyje :( . A dlaczego ponioeważ te walke oglądał chyba cały świat to moja najlepsza walka jaką widziałem w wrestlingu. Wtedy Hulk Hogan pokazał jak wielka jest Hulkomania

kto jeszcze powinien powrócić jednorazowo na ta galę?!

Hulk Hogan !!

Jakie rewelacje waszym zdaniem WWE powinno wprowadzić na Wrestlemanie w 2009 roku???

Trudno mi powiedzieć fajnie by było jakby były jakieś mecze Hardcore albo coś w tym stylu albo Casket Match

f6dfb83c87.png

Którą z walk, jako powtórkę z poprzednich Wrestlemanii chcieli byście obejrzeć najbardziej i dlaczego?

Liczę, że nadchodząca edycja najważniejszej gali roku zwali wszystkich z nóg i będzie wielkim wydarzeniem. Jeśli chodzi o powtórkę walk z poprzednich WueMek wydaję mi się, iż dobrze było by obejrzeć powtórkę Wrestlemanii X8, czyli Hogan vs Rock, jednak po ostatnim oświadczeniu Rock'a, w którym stwierdził, iż kończy karierę zapaśnika nie ma na co liczyć. Kolejny mecz, może już "odgrzewany" ale warty obejrzenia to pojedynek Kane'a i Undertaker'a. Ich mecze zawsze wywołują wiele emocji i chętnie zobaczyłbym ich w akcji jeszcze raz, tym razem np. jak Kane kończy Winning Streak "Dead Man'a" :D .

Poza tym, że na bank na gali pojawi się Stone Cold, bardzo chciałbym zobaczyć jeszcze raz w akcji "The Immortal" Hogan'a. The Hulkster zawsze rozkręca atmosferę, nie ważne czy jest to zwykłe RAW czy PPV. Widziałbym go w meczu z Austin'em, jednak może WWE wpadnie na jeszcze ciekawszy pomysł. Osobiście po powrocie Hulk'a na 15-leciu RAW napaliłem się na walkę z Khalas'em. Może nie byłby to mecz pełen emocji ale za to chociażby powtórka słynnego "Hogan slams Andre" z Wrestlemanii III!

Chodzą pogłoski nad występem powracającego na ring Ultimate Warrior'a. Jednak nie uważam, żeby jego występ był konieczny.

Jakie rewelacje waszym zdaniem WWE powinno wprowadzić na Wrestlemanie w 2009 roku???

Myślę, że najlepiej będzie jak WWE da dużo różnych stypulacji, żebyśmy zobaczyli coś odmiennego od tego co widzimy na co dzień.

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Evolution (Randy Orton, Batista and Ric Flair) vs The Rock 'n' Sock Connection (The Rock and Mick Foley)- moim zdaniem to najfajniejsza walka jaką widziałem i chciałbym ja zobaczyć jeszcze raz :P ale to nie możliwe bo Flair juz nie zawalczy :(

Hmm, uważam że The Rock, powinien zerwać z filmami na ten dzien specialnie dla swych fanów

Main event-heel int the cell

Walka o IC pas (oczywiście powrót tego tutułu na laury :P

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Którą walkę? Shawn Michaels vs Chris Jericho , okej widzieliśmy to ostatnio na JD ale ta na WM była po prostu zajeświetna.

Oczywiście The Rock i Hulk Hogan , pierwszy jak chce kręcić filmy niech kręci , tylko na WM niech się pojawi a ten drugi , wystarczy jego obecność by porwać publikę.

akie rewelacje waszym zdaniem WWE powinno wprowadzić na Wrestlemanie w 2009 roku???

Coś mi sie wydaje że możemy zobaczyć dwie walki kończące kariery , z Houston jest Taker jak i HBK , więc ta dwójka ze ma swoje lata za sobą może się niestety pożegnać z wrs , czego nie chce.

• 6 miesięcy temu...

Chociaż do 5 kwietnia 2009 mamy jeszcze trochę czasu, każdy dzień przybliża nas do 25 edycji najważniejszego wydarzenia dla wrestlingu w całym roku. Przez te wszystkie lata, poczynając od 1985 roku aż po dzień dzisiejszy, na największej "imprezie" WWE zobaczyliśmy juz naprawdę, naprawdę wiele rzeczy. Widzieliśmy jak Hogan slamuje Andre, jak Warrior inkasuje 2 pasy podczas jednej walki, jak Yokozuna traci tytuł mistrza po 127 panowania, jak HHH przegrywa z UW w 30 sekund, czy też walkę Hogan'a z Rock'iem - Icon vs Icon match. Stało się już naprawdę bardzo wiele, ale zapowiada się jeszcze więcej! Otóż słynna "WueMka" obchodzi w przyszłym roku swój jubileusz... 25 jubileusz. Z tej okazji, że jubileusz jest godny podziwu, a na dodatek okrągły, jesteśmy więcej niż pewni, że WWE przygotuje dla fanów coś specjalnego. Coś co ci zapamiętają na długo. Właśnie dlatego w naszych głowach już od jakiegoś czasu po mału zaczynają "kręcić się filmy". Zaczynamy główkować i odpowiadać sobie w duchu na różne pytania, na które odpowiedzi poznamy dopiero wkrótce. Wciąż nie możemy być niczego do końca pewni, bo jak wiemy WWE lubi niespodzianki, także jeszcze wiele może się stać.

W tym temacie chciałbym poruszyć problem właśnie tych nurtujących pytań. Najważniejszych pytań, które dotyczą tej gali. Podrzucę kilka propozycji, ale każdy z Was może dołożyć jeszcze jakieś pytanie od siebie...

1. Jaki będzie Main Event Wrestlemanii XXV? Kto będzie brał w nim udział?

2. Z kim tym razem zmierzy się The Undertaker i czy utrzyma swój winning streak?

3. Czy na gali w swoim rodzinnym Teksasie pojawi się Stone Cold Steve Austin? Jeśli tak, to w jakim charakterze? Ewentualnie kto będzie jego przeciwnikiem?

4. Jakie legendy powrócą jednorazowo do WWE?

5. Jakich będziemy mieć mistrzów przed i po gali?

6. Kto wygra Money in the Bank Ladder Match?

Zapraszam do dyskusji

Łącze z topicem który już kiedyś napisałem, ale myślę, że dobrym pomysłem będzie ponowne rozpoczęcie dyskusji na temat WueMki :t_up: Po za tym na przyszłość:

2.1. Przed założeniem nowego wątku sprawdź czy podobnego lub takiego samego nie ma już na forum. W tym celu możesz użyć wyszukiwarki. //dop.Conman

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Reputacja:   1

1. ME WM 25 hmm szczerze chętnie zobaczył bym ME w wykonaniu Shawn Michaels vs. The Undertaker oczywiście walka ta przerywa streak gościa w kapeluszu. Jaki będzie? szczerze to w 97-98 jakoś te lata panowie mieli już kilka walk. Walka z trumną? chociaż już jedną Shawn wygrał to chętnie bym zobaczył takie coś ponownie, a najlepiej było by Buried Alive Match. Shawn zwycięża zakopując Taker'a to było by coś. Oczywiście nie było by to jak w przypadku Ric vs. Shawn, że "I love you" "Im sorry" itp. bez takich mi tutaj. Teraz jest heelturn Shawn'a (lekko głupkowaty bo pracuje dla JBL'a), ale mnie marzyło by się zobaczyć tego Shawna z lat 97-98 właśnie. To raczej niestety mało prawdopodobny scenariusz.

W tym też praktycznie jest odpowiedź na pytanie drugie, ale z tego co się zapowiada to będzie to ktoś z grona zawodników Triple, Big Show albo obecny mistrz WWE Jeff Hardy ew. można doliczyć jeszcze Edge'a. W przypadku Rated R'a oraz Triple'a były by to rewanże więc to mniejsza prawdopodobieństwo także zostaje Jeff albo Big Show który ciągnie już program z Takerem lekko przynudzający i kiepsko prowadzony.

3. Oczywiście pojawi się Stone Cold już to potwierdzał nie raz. Mam nadzieje, że zacznie pojawiać się już od Royal Rumble on oraz The Rock oczywiście, a po co pytacie? po to, żeby stoczyć ostatnią walkę tak jak było mówione na HoF 2008. Napewno Stone Cold nie pojawi się jako sędzia, na pewno walnie też jakiś speech pożegna się z fanami itp. Dlatego super było by żeby walka z Rockiem się odbyła.

No jakie legendy - tutaj napewno Stone Cold oraz The Rock.... kto dalej? Hogan? odpada prowadzi programik, który wkurza Vince'a, Bret? - nie walczy, Macho Man? raczej też nie, Warrior na rewanż z Triplem - to chętnie bym zobaczył, ale pewnie też nie wchodzi w grę. Pewnie powróci McMahon, ale go raczej nie traktujemy jak legendę. Flair? może zasiądzie na trybunach bo przecież walczyć nie może. Kto tam jeszcze z legend? raczej nikt... no chyba, że Piper znowu pokaże swój wielki brzuch. No i oczywiście pokażą się Ci których przyjmną do HoF 2009.

Mistrzowie przed galą i po gali ehh ciężko teraz strzelać nigdy nie wiadomo jak się losy potoczą ostatnio pasy często zmieniały właścicieli więc może teraz przed WM pasy nie zmienią posiadaczy ani razu? a może znowu na kolejnym PPV paski przejdą do innych rąk.

MITB wygra - RVD! (tak marzenia, ale gdyby wrócił...) a tak po za tym to nie wiadomo kto w nim wystąpi liczył bym na drugi raz Punk'a, ale to raczej nie wchodzi w grę. Może walizkę zgarnie ktoś nie doceniony jak np. MVP? może do tego czasu skończy jobbować komu się da. Kennedy chyba wraca po kontuzji jak wiemy kiedyś zdobył walizkę, ale kontuzja pokrzyżowała plany wykorzystania jej. Może Jeff nie będzie WWE champem do tego czasu i walizkę dostanie właśnie on? Może ktoś w stylu Kofiego Kingstona albo Evana Bourne wygra walizkę? w końcu obydwaj nieźle się prezentują w ringu i takim ladder matchu nie dali by dupy.

Pisałem post daje wyślij, a tu zonk "podany temat nie istnieje" dobrze, że skopiowałem moje wypociny bo z tym forum nigdy nic nie wiadomo.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P