Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

jeffireytematbgzcopydy3.jpg

Trza o czymś podyskutować. Nie będą to duchy, nie będzie to pijany, były prezydent, czy UFO nad Krakowem, a temat o wrestlerach :shock: ...pechowcach. A tak dokładniej, to o ich powrocie do wrestlingu... Rey Mysterio i Jeff Hardy

Da bujaka, jak wszyscy pewnie wiemy, doznał kontuzji jakiś miesiąc przed WrestleManią. Wykluczyło go to z udziału w najważniejszej gali roku. Niektórzy płakali, inni klęli, a jeszcze inni dziękowali Bogu. Sam Rey od powrotu do wrs (pewnie niektórzy nie wiedzą, ale gość już pauzował) nie pokazał się z dobrej strony. Tzn. tylko z profilu, bo wtedy można było dostrzec jego odstający na 20 cm brzuch. :D i ta srebrna farbka, pamiętacie? =)) Miał kilka dobrych walk, trochę nawet poskakał po ringu, ale to mało. Słaby, wolny i z brzuszyskiem a'la Kane. Liznął Main Eventy, jednak pasu nie zdobył.

Kontuzja Rey'a wykluczyła go na jakieś 6-8 miesięcy, a więc jeszcze sporo wody w Wiśle upłynie, zanim Da Bujaka 619 powróci do WWE... A jeśli już powróci, to co? WHC? Oczywiście nie, ale... Nie zapominajmy, że Rey = $, a Vince kocha zielony kolor. 619 przecież występował w walkach o pas, właśnie o World Heavyweigh Title... Vince da mu ekhm zielone światło do WHC? Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

Jeff Hardy... Na dwa tygodnie przed WrestleManią, Jeff, został zawieszony. W temacie z newsem o Jeffie znaleźli się geniusze, jak Stinger, Agata, czy Chris Cage którzy... a zresztą, poczytajmy

nie martwie się tym, że nie zobaczymy go w MITB. Jako jedyny chyba z forum powiem, że on mi się już znudził, naprawde
Stinger... Mi też się już nudził... choć wole jego niż Cene
Cieszę się również, że Jeff wyleciał z Money in the Bank.

No muszę przyznać, że Cage mnie wtedy rozwalił, ale tym panom dziękujemy ;)

Hardy na jakiś czas przed WueMką dostawał spory push. Już nie liznął, ale brał udział w ME co tydzień. Świetne walki, czy to Łamagą (Steel Cage i bump z klatki) czy z Randym (Swantom z eee jakiejś konstrukcji) Był pucowany do tego stopnia, że w pewnym momencie zaczął świecić. Był bliski zdobycia WWE title. Według mojego scenariusza Jeff miał wygrać MITB, a następnie - na SummerSlam - wykorzystać walizkę i wygrać World Title... Tak się jednak nie stało... Pytanie zasadnicze jakie chcę wam zadać to to, czy WWE powinno pójść za ciosem i dalej pucować Jeffa, czy może Vince powinien pogrozić Hardy'emu palcem i wrzucić go do mid cardu? Czy obrazek na samej górze może się ziścić?

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

1

• DonCarlos

1

• Sejbla

1

• Conman

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

currentcover2pi4.jpg

No cóż! Rey 619 bujaka Mysterio, na 100% będzie stale dostawał push. Jednak nie wydaje mi sie zbytnio aby po powrocie od razu dostał title shota do WHC. Może WWE pójdzie po rozum do głowy i może będziemy dłużej oglądać feudy o pas US i IC. Rey Rey jako Icona SD! będzie feudować o US i zapewne pas wygra. Z kim? to się jeszcze okaże. Istnieje jeszcze drugie wyjście, mianowicie reaktywują Team z Batkiem, chociaż wątpię aby Emobatista zgodził sie na takie poniżenie jego świetności =))

Tak czy siak bez dalszych stypulacji Rey jest tym dla "młodych" fanów WWE tym czy dla naszych rodziców była Pszczółka Maja.

jeff20hardyyi6.jpg

Teraz na odstrzał idzie Wolverine Hardy. Hardy po raz kolejny pokazał sie ze strony "ćpunka", ale tym razem został tylko zawieszony. Jeff wróci na polskie telewizory za jakieś półtorej miesiąca, co w przeliczeniu nam daje pól miesiąca do WWE.

Niestety moje zdanie jest takie że Vince da Hardiemu szanse i będziemy mieli kolejny feud z HHH. Jednak na 100% tej szansy nie będzie mógł wykorzystać co cieszy i smuci. Cieszy bo Hardy jest tym zawodnikiem, który od czasu do czasu okładu Snitskiego lub Umagę, smuci, bo Hardy już chyba na zawsze pozostanie zapamiętany jako osoba która nigdy osiągnęła nic więcej niż pas IC. Bardzo, ale to bardzo chciałbym powrotu Hardy Boyz. Nie obchodzi mnie czy feudowali by w RAW czy SD, Hardyz =Rey619=$

Sejbla, ja zauważyłem że ostatnio Jeff staje się idolem każdego kto choć raz obejrzał RAW na ESC. Tak czy inaczej ja strasznie, ale to strasznie lubię Hardiego i jeśli będzie nadal musiał nosić IC belt na ramieniu to ciągle wydaje mi się że będzie to robił świetnie, choc ciagle nie będzie nikogo kto mógłby z nim walczyć =))

ps. Strasznie przyciągająca nazwa tematu :t_up:

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A więc...

Na pierwszy ogień Bujaka Bujaka...

Rey to maszynka do forsy, ale poza tym jeden z najlepszych zawodników jakich WWE ma w swoim rostrze. Jedyne co w Nim razi to gimmick, kochany przez dzieci aż do wyrzygania... Ale jakiś push zdecydowanie mu się należy. Może by jakiś feudzior o pas US. Choć ja bym go bardziej widział w TT z Batkiem. Obydwu przyda się odpoczynek od WHC i do tego taki team podratowałby konającą dywizję tagów w WWE. Sejbla pisze że Rey był słaby i wolny... ale i tak słaby i wolny Rey bije na głowę 75% zawodników WWE.

Druga sprawa to Ćpunek Hardy...

Tego Pana od momentu robienia z Niego ulubieńca dzieci lubić przestałem... Dżef jest oczywiście zawodnikiem który sporo potrafi i może skleić dobrą walkę, ale za dużo koki bierze i za bardzo dzieci go lubią. Pewnie za karę polecą mu ostro po pushu i ponad IC się na pewno nie wybije. Ja widzę go podobnie jak Bujakę w TT. Wziąć tego całego Matta z SD wrzucić go na Raw i niech Hardyz feudują z Cryme Tyme.

• 7 miesięcy temu...

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Wiem że odgrzebuję stary temat, ale po prostu nie mogę się powstrzymać.

Patrzę na prawą stronę tego obrazka i stwierdzam - Sejbla, jesteś pieprzonym prorokiem :lol

Dop.Icon - Panie Admin , post nie na temat :P

Panie moderator , nic się nie stanie , jak raz na 1800 postów napiszę coś nie na temat ; P

Panie (Ż)eLKa , ja tylko przypomne że 1800 to pan nie masz jeszcze :8

Pan eLKej zamknął się teraz w sobie i obmyśla plan spamowania do 1800

eLek , idź zbanuj jakiegoś woxx'a , moze ci znowu piwa postawią :D

p-mo: Te, modki, Wasz kolor jest zielony i tego się trzymajcie

]Miodek , cicho tam jak nie wiesz z kim rozmawiasz :P

p-mo: Dziku Ty lepiej typera podlicz :P

A co ? Pewnie już wiesz że wyżebrałes win'a ? :P Podlicze jak znajde chwile ...nie zając nie ucieknie.

Hmm wolę czerwień. Słuchajcie ta rozmowa jest dłuższa niż nie jedna dyskusja.

Trzymamy fason ...mamy stayla :D