Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sejbla Gallery

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   8
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Wędrowałem sobie po śmietniku, jaki mam na kompie i trafiłem na skarb :D Otóż gdzieś w czeluściach piekieł znalazłem skrzynię, w której po otworzeniu ukazały się moje prace :shock: Tak, też bawiłem się w Photoshopie. I to jeszcze w czasach, gdy nie miałem dostępu do neta. Kaszak gdzieś nawet pisał, że przetrzymuję na dysku swoje prace, ale ich nie pokazuje, bo głupi jestem, czy coś - nie ważne.

I tak z nudów zapuściłem się w głąb mego dysku twardego (a z uwagi na niebezpieczeństwo robię to rzadko) i znalazłem... Znalazłem i pokazuję, byście i wy mogli się przekonać, jakie to sygny czesałem w PSie. Przy niektórych będę pisał komentarze, czy to moje, czy... kaszaka. Wszystkie prace poddawałem ocenie jego chłodnemu oku :rotfl::rotfl: i niektóre pamiętam :)

I jeszcze jedno, sygny miałem ułożone chronologicznie, ale jak tak teraz patrzę, to cuś się rozsypały. Ale to nie szkodzi, bo i tak mniej więcej pamiętam, która 1, 2, 3...

Aby później nie psuć efektu na początek wrzucam dwie... tapety. Robiłem, a jakże. Nie pamiętam dokładnie, kiedy były robione, ale ta pierwsza jakoś tak po sygnie "premierowej". Zapiszcie je na dysku, bo forum je ucięło i nie widać całych.

undertakertapetkant6.jpg

Sześć renderów Takera, w tym pięć wyciętych przeze mnie... Ja naprawdę nie mam obsesji. I jeszcze to zajebiste tło, doceńcie. :P

A teraz tapeta, która powstała "za czasów" feudu Kane i Umagi.

tapetakl4.jpg

Powiem jedno. Przez parę lat, odkąd ta tapetka powstała ZAWSZE ją mam ustawioną w czasie Świąt Bożego Narodzenia Tak słaba, że aż fajna :)

brothersofdestructionia4.jpg

...Nie mógłbym zapomnieć oczywiście swojej pierwszej sygny. Męczyłeś się nad nią może jakieś pół godziny. Tło ściągnięte z neta, dwa rendery wklejone na to tło i voila - sygna gotowa.

brothersofdestruction2hr7.jpg

Kolejna s serii Brothers of Destruction. Tym razem wskoczyłem na wyższy stopień zaawansowania. Co prawda, tło nadal z neta pociśnięte, ale to światło... i pomalowane rendery :) Właśnie, rendery. Zostały wycięte przeze mnie z jakiejś gali SD! Najpierw trza było screeny porobić, a potem wycinać. Prawda, że pięknie? A jak równo i dokładnie! :P

brothersofdestruction3pa2.jpg

Bracia - część 3. Ha, a teraz macie przykład desperacji, czyli "Jak ku*wa zrobić porządnie ramkę" Jak ją zrobiłem? Przyjrzyjcie się... była robiona odręcznie białą kredką, czy gumką - nie pamiętam już tego szczegóła. Rendery pokolorowane, wyczepisty napis na środu i UWAGA - pierwsze tło, które zrobiłem JA. Męczyłem się strasznie z cholernymi tutami, jak toto zrobić, ale było warto. Historyczny moment. Koniec z gotowymi tłami, yeeee.

undertakerfx6.jpg

Undertaker po raz pierwszy sam. Tuty lały się strumieniami, nie nadążałem je wszystkie czytać. Jak zrobić ten pseudo piorun, jak naelektryzować Takera, kurde, był wtedy hardcore, pamiętam, jak dziś :D Render wycięty przeze mnie z SD! jakiegoś.

dxgv4.gif

Po raz kolejny historyczny moment. Pierwsza sygnatura z gifem... którą robiłem najdłużej. Nie pamiętam dokładnie, ale coś koło 4 h mi zeszło. Tuta, jak zrobić gifa oczywiście miałem, ale męczyłem się strasznie. Jak tak teraz na nią patrzę, to mi się podoba nawet. :P

kaneum4.jpg

Tym razem sam na sygnie jest Kane. I co mogę powiedzieć? Tło robi się coraz bardziej profesjonalne :P

kane2av5.gif

Zupełnie nie wiem, jak to działa, ale ta sygna do złudzenia przypomina jedną z sygnaturek kaszaka :thinking: Druga sygna z gifem, ostro.

batistard4.jpg

Kolejny z hisorycznych momentów. Po raz pierwszy w grę weszły C4D (fanfary!). Weszły w grę również tuty, co z tym fantem w ogóle zrobić. :D Spójrzcie na to tło, na to pęknięcie na środku, no nie mogę, zaraz będę strzelał, jak Batista...

taker111nx6.jpg

Undertaker po raz kolejny. Render został wtopiony w tło, dodatkowo napisy jakieś i SD! gdzieś tam z boku. Sejbla idzie naprzód :P

brothersofdestruction4vc2.jpg

A oto ostatnia już sygna prezentująca BoD razem. Po raz kolejny rendery zostały pokolorowane, ale jakże inaczej to wszystko się prezentuje. Jedna z moich ulubionych :)

barcachampxf7.jpg

A teraz odskocznia od wrestlingu... Barcelona...

batista2ib4.jpg

Ale się tego syfu na sygnie nagromadziło. Komentarz kaszaka? "Co za kolorowanka" - dokładnie tak powiedział i mówi zresztą zawsze, jak to widzi. Pffff, lama :D

ghostrecon2qr2.jpg

ghostrecon2bcp9.jpg

Jedna sygna, dwie wersje. Sam nie wiem, która bardziej mi się podoba.

kurtanglebs8.jpg

Nie muszę chyba nikomu mówić, że sygnatura powstała, zanim Kurt trafił do czwartego brandu WWE? Noooo

xiiiqq3.jpg

Teraz XIII tzn sygna z gośćmi z gry pt XIII. Nie lubię tej sygny, taka jakaś dziwna jest. I dziwnie temu gościowi z oczu patrzy. :D

kane3jo1.jpg

Ostatni już Kane, uffff, sam się dziwę, ile z nim sygien zrobiłem... Ale wtedy to jeszcze mu brzuch na odległość 30 cm nie odstawał, więc to jest jakieś wytłumaczenie.

orton2hz5.jpg

Sygnatura jest niemal taka sama, jak kaszaka. Poszukajcie w jego galerii, a znajdziecie prawie taką samą? WTF? Hmmm... jest chyba wytłumaczenie :) Ten sam tutek :D I apropo, po tej sygnaturze przestałem pracować z tutami, yeeee, uaaa (fanfary) Może to dlatego, że już mi ich kaszol nie dawał, bo - jak twierdził - nie może znaleźć. Każdy debil by się zorientował, że co lepsze zatrzymuje dla siebie... Lama :D

ortonql0.jpg

I kolejny Orton... A tę sygnę lubię :)

dxyoykq8.jpg

dx2ra5.jpg

DX x2... Powstały "w czasach" feudu DX z McMahonami... Czuć postęp, nawet mi się podobają.

triplehqk4.jpg

Trajpola samego na sygnie zrobiłem tylko raz... Dobra, czas na Takera.

deadmanxy3.jpg

Komentarz kaszaka? "On ma grzyba na głowie". Bez komentarza ;)

I przyszedł ten czas... Ostatnia już sygnatura

assassinscreedqn0.gif

Ostatnia i jednocześnie jedna z moich ulubionych... Po niej zrobiłem sobie dłuuuugą przerwę, która trwa do dnia dzisiejszego.

Nie dałbym tych sygnatur tutaj, gdyby nie wykopaliska przeprowadzone na moim dysku. MIałem je już dawno wrzucić, ale nie chciało mi się, a teraz nadarza się okazja. Photoshop już nawet kurzem się nie zakrył, on zarósł brudem i tylko szpachlowanie by coś tu pomogło :D Dobra, koniec, czas na formułkę...

Komentujcie kurde :D

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

1

• The_Icon

1

• kaszak

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Ej, ta z Kurtem zajebista :D

Tapeta z Mikołajami rozwalająca :lol

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

A se gwizdnę do podpisu sygnę z DX a co mi tam :)

• Reputacja:   1

Hahaha. Nareszcie :applause:

Ta druga z Randym jak Ci już mówiłem przypomina mi pączka. Taka jakaś posypana pudrem się wydaje :P

Taker z grzybem też rlz.

Najlepsza sygna to oczywiście jedna z Kejnów, a ten drugi Batista wygląda jakby się pluł.

Ogólnie to prace są niezłe ale ostatnią z nich zrobiłeś chyba rok temu :P więc mógłbyś coś od czasu do czasu skrobnąć pendzlem po monitorze :t_up:

• Reputacja:   0

E fajne sygny najlepsza ta z Batistą

f6dfb83c87.png