Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

1.Match

WWE Women's Championship

Lumberjack Match

Mickie James © pokonala Beth Phoenix

2. Match

Paul Burchill & Katie Lea pokonali Johna Cutlera

3. Match

Shawn Michaels & Chris Jericho pokonali Johna Morrisona & The Miza

4. Match

Randy Orton vs. CM Punk zostal przerwany przez William Regala

5. Match

JBL pokonal DH Smitha

6. Match

ECW Roster pokonal Triple H & Mister Kennediego

MichelleMcCool01.gif

• Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• kieska

1

• tomo

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Tak sobie - zaczęło się od gadki McMahon'a po czym wszedł Regal.... który też chwile ponawijał kazał gasić światła do tego doszedł Kennedy, który wyzwał go na walkę na tym RAW, ale King of the Ring nie przyjął tego i kazał mu walczyć z całym rosterem ECW. Po czym wpadł jeszcze Triple H również ponawijał do Regal'a i został dołączony do ME.

Walke div ominąłem.... wg. mnie nie było tam co oglądać.

Burchill i jego siostra vs. jobber - kiepsko.

HBK & Jericho vs. Miz & Morrison - tutaj już lepiej coś się działo całą walkę na ringu spędził Jericho na koniec tylko Shawn sprzedał Sweet Chin Music po którym Y2J wykonał lionsault'a i tak to się skończyło.

Orton vs. CM Punk - w walce przeważał raczej Orton, ale światło zgasło?

Odrazu potem było widać jak koleś wypytuje Orton'a co z tym zrobi... wyglądał na wkurzonego i niby miał iść do Regal'a.

JBL vs. DH Smith

Tutaj na początku JBL robił szopke w swojej limuzynie potem też nawbijał Smithowi, że nikt mu nie pomoże itp. po czym go rozjebał .... szkoda..... liczyłem, że coś tam się bedzie działo.

ECW roster vs. Kennedy & Triple H - tutaj w sumie szybkie zmiany wśród ludzików z ECW żadnych ciekawych akcjii nie było .... Kofi tylko przypadkiem trafił Shelton'a po czym ten mu oddał i zrobiło się troche zamieszania w szeregach ECW. Kane'a zrobił chockslama na Kennedym, Chavo chciał dołożyć Frog Splash, ale Kane mu przeszkadzał do puki nie pomógł mu ten jego przydupas. Frog Splash wkońcu siadł i ekipa ECW wygrała.

Potem HHH wrócił z krzesłem troche powybijał, ale nie dał rady wszystkim. Znowu zgasło światło i pojawił się Orton - RKO na Triple H i tak to się skończyło.

+ Carlito Cabana - Piper jako gość ładnie nawbijał Santino jak i Carlito potem jeszcze wpadł Cody :/ i wprowadził Cryme Time....

Plus jeszcze śpiewający wieśniak na backstage'u podbija do Trish :D i nagle pojawia się - DAMN ! nareście się pokazał koleś :D

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Styl:  Jasny

W końcu zaczęło coś się dziać na RAW , Regal jako "nie respektowany" świetnie sobie radzi. Ale wróćmy do walk , divy ominąłem jak zwykle zresztą. Burchil plus siostra przeciwko jobberkowi , w walce podobały mi się dwie rzeczy , jak siostra odbiła się od jobberka no i ten stomp , to było nawet mocne. Dalej mamy tag match , który już konkretnie wyglądał. Jericho robił całą robotę , w końcu Sweet Chin Music i lionsault który nie wyszedł aż tak świetnie, bo Chris spadł na nogi Morrisona. Dalej mamy Punk vs Orton , walka zaczęła się rozkręcać ale nagle światło zgasło. No i szopka z JBL , z jednej strony cieszę się że go widzę bo .... odciąga Cene od pasa. Rozwala DH Smith'a choć ten moim zdaniem lepiej się sprawuje niż taki Rhodes i on powinien siedzieć częściej w telewziji. No i przychodzi Main Event , walka mi się podobała , w końcu zaczęły się kłutnie między zapaśnikami ECW , pod koniec chokeslam konkretny no i frog splash. Trajpelek pozamiatał i dostał RKO.

Co do segmentów .... jak już napisał badziewiarz , Piper przy micu jest konkretny. Niestety wbił się Cody ale wziął ze sobą Cryme Time...Roddy , Roddy Yeah Yeah.

• Reputacja:   0

RAW znośny.

Początek gali i widzimy Vince'a, potem wchodzi Regal i zaczyna ze swoim gaszeniem światła.

Wchodzi Kennedy, nie pamiętam kiedy ostatnio tak kibice go ciepło przyjęli :P

Divy ominąłem..

Walka Burchilla słaba..Nic ciekawego z jobberkiem nie pokazali, co było do przewidzenia..

Po dawce solidnej nudy, przyszedł czas na walkę tagów.

Kulejący HBK wykonuje Sweet Chin Music, a Jericho Lionsault i oczywiście wygrywają..

Kilka ciekawych akcji, Y2J rozkręcał walkę i wyszła ona dobrze

Walka Ortona z Punkiem, rozkręcała się, rozkręcała się i w końcu przyszedł Regal i zgasił światło..

WTF? Cięcia budżetu? Rachunki za duże?

JBL rozwalił DH Smitha..Zabawnie wyglądało gdy sędzia przytrzymując JBL'a złapał go za te sadło :D

Czas na main event, zapowiadał się dobrze, a wyszedł tak sobie.

Kłótnie między wrestlerami z ECW oraz HHH rozwalający wszystkich krzesłem, trochę podratowało tą walkę.

Na końcu gaśnie światło...Myślę Regal odkrył co to wyłącznik światła, ale widzę Randy serwuje Trajpelowi RKO :thumb:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   0

Akurat to Raw świetnie mi się oglądało, nawet zacytuję- "jedne z najlepszych ostatnio" :P . Na początek Regal bawi się światłem- ja to kupuję. GM jako king of the ring może praktyccznie wszystko, więc segmenty będą coraz ciekawsze. Dalej wchodzi Kennedy pruje się do Regala, ten mu daje walkę z całym rosterem ECW, potem przychodzi jeszcze HHH w odwiedziny i daje go do tagu z Kennedym. Pierwsza walka div była średnia. W sumie to nic ciekawego tam się nie działo, zresztą jak w 3/4 przypadków walk kobiet w WWE. Później szmacenia Super Crazy'ego ciąg dalszy... jak dla mnie to on ma potencjał i umiejętności. Mogliby mu dać się wykazać w jakiejś walce, a tak to jobbuje Burchillowi, który jest moim zdaniem beznadziejny... Dalej mecz TT, który był walką całkiem niezłą. Morrison SCM, i wygrana po stronie tych właściwych. Orton vs. CM Punk- do momentu zgaśnięcia światła walką była dobra. Że też musiał przerwać akurat tą walkę, a nie następną o której zaraz będę pisał :P . JBL rozwalił Smitha, i zgarnął największy heel heat na gali po tym jak powiedział, że będzie walczył na zadupiu, które on nazywa domem. No i wreszczie main event... według mnie wyszedł bardzo dobrze. Walka cały czas trzymała w napięciu, na koniec HHH przyszedł z krzesełkiem i troszkę pozamiatał :D . Do tego dochodzi też oczywiście Carlito Cabana, która strasznie mi się podobała. Pipper konkretne speeche, potem wchodzi Rhodes z Cryme Tymesami... "To get Roddy, Roddy- yeah, yeah". Ogólnie Raw na plus.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Jeśli chodzi o ten RAWik to szczególnie jestem zadowolony z Kennedy'ego. Jeden ze ścisłej czołówki z moich ulubieńców zaczyna...fejsować (że się tak wyrażę). Kennedy przy Regalu dostaje nawet niezły pop. Mam nadzieję, że wyjdzie z tego feudu z tarczą a nie na tarczy. Main event, całkiem niezły. Gdyby walczył w nim Cena wszystko byłoby jasne ;) Na szczęście go w tej walce nie było (jak i na całym RAWie jupiiiii).

16476371734edf391100c30.jpg

• Urządzenie:  Windows

W porównaniu do zeszłego tygodnia wyszło wyśmienicie :)

Strasznie mi się podoba Regal, dobrze gra zimnego sukinkota oczekującego od wszystkich szacunku. Ken przechodzi lekki face-turn(a raczej Twenner-turn), może mu to wyjdzie na zdrowie i dostanie jakiś zastrzyk pushu. Widzę go jako potencjalnego #1contender for WWE tilte. Co do walk były 3 dobre. Mianowicie Jericho & HBK vs. M&M, Orton vs. Punk, no i oczywiście ME. Warto obejrzeć to Raw :t_up:

Jedyne, co mi się tutaj podobało (ale jak :D ) to Regal. Dobry pomysł z tym gaszeniem świateł, wymaganiem szacunku od fanów... ale z Adamlem to już przesadził :D Przynajmniej coś ciekawego dzieje się na RAW... choć z drugiej strony pozostałe toczące sie feudy sa żenujące jak dawno nie były... No ale w końcu zbliża się chyba najgorsze PPV roku- Judgment Day... trzeba trzymać 'klasęshow ' z poprzednich lat....

Reszta była już słabiutka... Właściwie całość poza Jericho & HBK vs TT czampiony (którą i tak mozna najwyżej nazwać średnią). Jako, ze ostatnie starcie Mickie i Beth wypadło swietnie wiele spodziewałem się po ich walce rewanżowej o mistrzostwo kobiet. Wypadło cieniutko... Beth nie pokazała właściwie nic, a akcje Mickie były jakies takie anemiczne...

Doszły do tego 2 chyba humorystyczne segmenty... Rowdy, Rowdy (Roddy, Roddy?), Yeah, Yeah.... nie ma co, wysilili się przy tym =)) choć nie powiem, Cody próbujący poderwać publiką robiąc Yeah był całkiem zabawny :lol

Przy kolejnym 'DAMN' równiez strasznie się wysilili... Żenua...

Gdyby nie postawa Regala powiedziałbym kupa, a tak tylko mała kupa :waving: