Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrestling w waszym środowisku naturalnym

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Czy zaraziliście kogoś mania wrestling?

Ta kiedys przez przypadek wszedl do mnie do pokoju brejdak starszy o rok (wtedy jescze 17) i chwile poogladal co to jest stwierdzil ze "dobra brehta" i czasem z nim ogladam jakies gale.

2 Co o tym sądzą inne osoby?

Hmm matka jak zawsze "znowu to ogladasz" ... Bys sie zajal czyms ciekawszym np poczytalbys ksiazke ... (matko boska za jakie grzechy) Co do kumpli to raczej u mnie jest tak ze jak czasem cos wspomne o wrestlingu to rozmowa przechodzi na Raw z ESC ... Chociaz w sumie nikt nie mowi ze to glupie :D ( o wrestling chodzi)

3 Czy zwracacie uwagę na to, co mówią?

Hmm ojciec nie ma nic przeciwko wrestlingowi po prostu nic mi nie mowi ...Matka definitywnie niee !! Koledzy tez zbytnio niee (poziom ESC) to nie ma rozmowy ... Chociaz nikt nie kibicuje Cenie to jest moj jedyny sukces ...

4.Czy staracie się zainteresować kogoś swoją pasją?

Starac sie staram ale bez przesady ich ambicja sie konczy na ESC ... a jak chce im pokazac cos innego to obejrzec to obejrza ale jakos tak to nie to co Raw ... No comments ...

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• Milos

2

• szymi94

2

• Hardas

2

Top użytkownicy w tym temacie

Próbowałem, niestety nie udało mi się - tylko jeden znajomy zdecydował się raz, czy dwa obejrzeć RAW na Extreme Sports Channel, lecz szybko zaprzestał.

2. Co o tym sądzą inne osoby?

Rodzice? Rodzice twierdzą , że to głupota - zwłaszcza mama, tacie ostatnio zdarzyło się obejrzeć ze mną fragment Backlash - mianowicie starcie gigantów.

Znajomi? Większość uważa to za głupotę, tak więc nie mam w swoim mieście osoby, z którą o wrestlingu mógłbym podyskutować w cztery oczy.

3. Czy zwracacie uwagę na to, co mówią?

Ależ skąd... ;)

4. Czy staracie się zainteresować kogoś swoją pasją?

Jak wspomniałem już w pierwszym punkcie - Próbowałem, ale niewiele z tego wyszło :P

• Reputacja:   993
  • Urządzenie:  Windows

Czy zaraziliście kogoś mania wrestling?

Starałem się, ale niestety nic nie wskórałem. Kiedyś dużo grałem w WWF SmackDown!2 na psx z kolegą, który zna wrestling tylko z gier, nakłoniłem go na rejestrację na forum nawet, ale nic z tego nie wyszło. Siostrzenica, również ma tutaj konto. Nagrywałem wrestling na płyty może trzem osobom, ale bez większego oddźwięku w tym temacie.

Co o tym sądzą inne osoby?

Słyszałem już drwiny z wrestlingu, czasem nawet wstyd się przyznawać, że interesuje się czymś takim - no nic, w Polsce jest takie zaćmienie, że ludzie kojarzą tą rozrywkę jako zło konieczne, a także głupi i nieszkodliwy teatrzyk.

Czy zwracacie uwagę na to, co mówią?

Nie, mam to głęboko w nosie. Oglądam to dla własnej przyjemności.

Czy staracie się zainteresować kogoś swoją pasją?

Jak pisałem na początku, próbowałem.

• 1 miesiąc temu...

1.Hmn to bylo tak ogladnolem gale TNA na Europsort)Impact) i potem z 2 kolegami ogladnelismz walki Kane - nie wiedzielismy że jest to udawane i spodobalo nam sie a jak się dowiedzieliśmz to już nam się tak podobało że dalej oglądają. Aha raz oglądałem japoński wrestling na eurosport2 i tam bzł Tiger Maska i teraz tata mi mowi czasem a chcesz żebym ci pokazał jak Tiger Maska walczy

2.Kilku kumpli mówi że to jest spoko bo się fajnie tłukom inni nie mają zdania

3.Mój wujek i dziadek uważają że to dziadostwo i jak to mówią to ja nic

4.Jasne każdego probują zarazić ale jak widze że zaczyna coś debilnego robić i smiać się z tego to kończę

Tak , próbowałem chyba z 2 osoby , obydwie mają konto na forum . A jedna miała nawet moda u byłej konkurencji (nie przyznaje sie) . Ale obecnie mu przeszło i nie ma już nic.

Niektórzy patrzą z szacunkiem a niektorzy potrafią naprawde maxymalnie mnie wkurw*ć. Tylko mają taki problem że jak ktoś chce mi zrobić na zlosc to ja robie to samo. Ostatnio kumpela mi mowi ,"jeszcze sie tym interesujesz nie wyrosles z tego " no to ja cały wkurzony mowie ze NIE nie wyrosłem z tego! ze ty sie konikami interesujesz to ci nie pierd*e ze masz z tego wyrosnąć moje hobby!.. I tak sie skonczyła nasza sympatyczna pogawedka.

Ja nie z tych co sie przejmują czyimś zdaniem xD

Szkoda czasu i nerwów xD , wole dupy powyhaczać :P

sws.png

31576.png

Jasne,kiedy do szkoły przyszedłem w koszulce 619 wszyscy spytali się kto to więc ja po szkole poszedłem z kumplami do domu i puściłem parę walk i teraz przez Skeypa gadamy o PPV :D .

2.Co o tym sądzą inne osoby?

Oprócz moich kolegów inni mówią że to wszystko "nałóg" i że to bez sensu kiedy dwóch facetów(albo kobiet)sie nawalają dla publiczności i krzyczą bez sensu przy czym robią siebie durniów :(

Nie,każdy ma swoje zainteresowanie i opinie

Tu w hiszpani nie trzeba tu każdy wie kto to WeeMan :thumb:

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Hmm.. kiedyś sporo gadałem o wrestlingu. Potem pojawiło się na ESC, dużo osób zaczęło oglądać i im się spodobało. Na inne fedy niestety zamknięci.

Rodzice nie mają nic przeciwko. Mamie nawet pokażę czasem jakiś fajny high fly move albo żart sytuacyjny. Wśród kumpli panuje ogólne przekonanie "Dżon Sina rulez!". Czasem zdarzy się ktoś, kto będzie płakał, że to jest udawane. Ale co mnie to obchodzi ;)

Na negatywne opinie w żadnym wypadku.

Chyba każdy kto mógł się zainteresować już się zainteresował.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Nie. To znaczy paru moich kumpli, którzy mnie nie wyśmiali nawet się zainteresowało WWE, ale żaden na tyle by był wreslemaniakiem, ściągał gale, udzielał się na forach, dyskusjach, chatach. Kilku z nich pożycza ode mnie płyty z gali, inni regularnie oglądają Monday Night RAW na Extreme Sports Channel. W mojej miejscowości o wretlingu mogę porozmawiać na poważnie, komentować tylko z jednym przyjacielem, który mieszka kilka domów od mojego.

Rodzina, kumple, znajomi, znajome mówią - "Znowu te bajki oglądasz"?. Dla nich wretling jest zwykłą udawaną bijatyką w ringu. Wszędzie dopatrują się jakichś fake'ów, wpadek i śmieją się, że bajki oglądam. Zaledwie klika osób po tym jak im przedstawiłem o co dokładnie chodzi w wrestlingu zmieniła zdanie.

Gdybym ich słuchał zapewne bym nie oglądał wretlingu. Denerwuje mnie tylko to, że za każdym razem gdy oglądam jakąś gale, myślą, że nie mam pojęcia o tym, że wrestling jest ustawiany i ciągle mi to mówią. Gdy odpowiem im wiem, zawsze czeka kolejne pytanie: "To po co to ogladasz"? Zostawiam takie pytanie bez komentarza. Człowiek, który myśli w ten sposób nigdy się nie przekona do wrestlingu.

Coraz mniej. Po licznych niepowodzeniach straciłem wiarę w to, że kogoś można zachecić do oglądania wrestlingu. Sporo osób wie, że oglądam to czynnie i klika z nich po obejrzeniu jakichś walk (zazwyczaj na extreme!) zadaje kilka pytań, więc odpowiadam. Do takich ludzi mam więcej chęci by im pokazać, że to jest ciekawe. Wychodzę z załozęnia - nic na siłe.

• 6 miesięcy temu...

Nie ponieważ nigdy nie namawiałem nikogo do oglądania gali poza tym wydaje mi się że trzeba mieć w sobie jakąś agresję żeby oglądać wrestling bo jakby nie patrzeć to nie jest boks a większość walk może i ma markowane ciosy ale powiedżcie mi jak zamarkować upadek na pineski ? (nawet jeżeli są pozginane) przecież i tak się wbiją w ciało albo dostać krzesłem w czachę

że krew zaczyna ciec po twarzy.

Rodzice uważają to za brutalne wygłupy :) , mój brat raczej kiepsko odebrał wrestling bo na któreś urodziny nie mieliśmy co oglądać więc włączyłem galę z TNA (akurat walka Jeff Hardy vs Raven Steel Cage) reakcja była kiepska. O mojej dziewczynie nie mam co mówić nawet ( kobiety nie lubieją przemocy oczywiście są odstępstwa ale to już sprawa psychiki ). Ogólnie wydaje mi się że w Polsce wszystko co jest"odmienne" od rzeczy ogólnie uważanych za "normalne" spotyka się z dwoma reakcjami albo szybka negacja i odrzucenie czegoś bo : głupie , obciachowe , dziecinne i takie tam bzdety albo szybka akceptacja bo większość uznała że fajne.

3. Czy zwracacie uwagę na to, co mówią ?

Nigdy nie zwracałem uwagi na to co mówią / sądzą inni na temat wrestlingu bo po pierwsze żeby wypowiadać się o czymś trzeba mieć wogóle jakieś pojęcie ( czyli obejrzeć przynajmniej 4-5 gal ) po drugie : odmienność to wspaniała rzecz.

4. Czy staracie się zainteresować kogoś swoją pasją ?

Nie ponieważ powiedżmy to szczerze ( To nie jest dla każdego :) ) Dlaczego ? Bo to nie tylko tępe nawalanie na ringu ( za co większość nieobeznanych osób to bierze ). Jeżeli ktoś ma wątpliwości to polecam obejrzeć sobie " Hell in a Cell Triple H vs Cactus Jack " jeżeli po obejrzeniu tego nie dostrzeżecie poświęcenia i serca z jakim obaj zawodnicy podeszli do swojego zadania (czyli usatysfakcjonowania publiczności) to jak to powiedział JR : Where is your heart for the game.

GORE ! GORE ! GORE !

Bryan_Danielson_Violent_by_SwitchbladeArtwo6a1.jpg

Nie na razie nie, ale mój przyjaciel jeśli jestem u niego to razem oglądamy wrestling, ale on przewija segmenty bo mówi "po ch***ja to oglądać i tak nie rozumiem", ale raczej on nie taki jest żeby w coś się wciągać on by nawet posta na forum nie wiedział jak napisać, myślę.

Rodzice mówią, że to bajzel właściwie to im się nie dziwie, a w szkole to koledzy mówią przeważnie Hulk Hogan i Undertaker na tym się kończy.

Absolutnie nie zwracam uwagi na to co mówią inni w każdej kwestii, my chłopacy raczej nie zwracamy uwagi na to co ktoś mówi, a może są jacyś wrażliwi :waving:

Specjalnie nikogo się nie staram zarazić moją pasją ot okazyjnie powiem dla siostry, że teraz to Batista czy tam Rey wyszedł na ring, bo to jej ulubieni wrestlerzy.

1. Czy zaraziliście kogoś manią wrestlingu?

Hmm... Była taka jedna osoba, ale już po dwóch tygodniach oglądania jej się znudziło i to olała. :|

Hmm... Na podwórku mnie lubią, ale ja nie lubię jak się czasami ze mnie wyśmiewają. Słowa w moim kierunku takie jak: "Piotrek ty dalej ten durny wrestling oglądasz?" Trochę mnie denerwują, ale staram się nie zwracać uwagi.

Jak wyżej w poście: nie.

Nie, bo już kiedyś oglądaliśmy i nie zainteresowało to ich, więc nic na siłę.

1. Czy zaraziliście kogoś manią wrestlingu?

Oczywiście mój kuzyn który codziennie przychodzi oglądać , tylko cały czas sie kłócimy bo on lubi WWE a ja TNA :D

Większość się ze mnie śmieje , ale ja nic sobie z tego nie robie i dalej oglądam.

nie.

Wielu osobom pożyczałem już płytę z paroma walkami , ale jakoś to ich chyba nie zaciekawiło , więc mogę tylko powiedzieć : nie wiedzą co tracą :D

Ja z 5-6 osób choć jeden(uzytkownik Rasta czy rasta222 na tym forum) przestał lubić bo okazało się że wrestling jest udawany i ustawiany :D ale no trudno kiedyś (06 07 rok też tak myślałem ale kiedyś biłem się na niby z kolęgą i chciałem spróbować jakiś trik ale coś mi nie wyszło =)) póżniej jeszcze przeczytałem wasz artykuł zobaczyłem film na youtube chyba się nazywał Wrestling secrets czy coś takiego) innym się podoba jeszcze znam paru bujaków

Ja zbyt o tym nie mówię w szkole czy gdzieś ale jak ktoś się dowie to raczej nic nie gadają nie znają albo po prostu nie lubią.Rodzice uważają to za głupoty ;) Bratu nie pokazałem bo jest teraz w anglii a wolę widzieć jego reakcję na żywo :P Siostra nie lubi żądnych bijatyk ani niczego podobnego.Spike0 a akurat moja baardzo bliska przyjaciółka (bo pewnie by mnie udusiła jak bym powiedział że dziewczyna więc nie będę kłamał :D )lubi sobie CZW czy jakieś Hell In A Celly pooglądać ale ona to już takie rzeczy lubi :D

Niech sobie gadają co chcą ale ja i tak to uwielbiam i będę oglądał, nie ważne co sobię pomyślą i tak mnie mało kto lubi (starcza to że slucham muzyki i chodzę najczęściej na czarno :P ale nie narzekam bynajmniej jak koledzy się znajdą to porządni )

Ja ktoś lubi jakieś bijatyki czy coś to mu powiem ale tak to nie

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

• 1 miesiąc temu...

1. No pare osób by się znalazło ;P

2. Niektórym sie to podoba inni twierdzą, że to beznadzieje ciężko mi stwierdzić :P

3. Nie, bo jak ktoś sie nie zna to co mnie obchodzi jego zdanie, ja mam swoje i tego sie trzymam :)

4. Tak szczególnie rodziców żeby można było spokojnie pooglądać WWE na duzym TV ;d

Edytowane przez Gość

1. Ja zaraziłem jedną osobę. W mojej klasie jest to jedyna osoba która ogląda WWE.

2. Inni raczej do mnie mówią jak gadam z kolegami ,,Znowu o wrestlingu? Idę stąd''.

3. Zwykle ta ja symbolicznie wale w brzuch.

4. Nie. Gdyż u nas do szkoły to prawie same ciule chodzą.