Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown 02/05/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

WWE Tag Team Championship Match:

John Morrison & Mike "The Miz" Mizanin pokonali Jimmy Wang Yang & Shannon Moore

2. Match

Vladimir Kozlov pokonał Colin Delaney

3. Match

Victoria & Natalya Neidhart pokonały Michelle McCool & Cherry

4. Match

Mark Henry pokonał Nunzio

5. Match

United States Championship Match:

Matt Hardy pokonał MVP

6. Match

Zack Ryder & Curt Hawkins pokonali Jesse & Festus

7. Match

Finaly pokonał Julio Dinero

8. Match

World Heavyweight Championship Match:

Walka nie odbyła się. Vickie Guerrero pozbawiła Undertakera World Heawyweight Title

Michael Cole ogłosił Mick'a Foley'a jako nowego komentatora SmackDown!

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• DonCarlos

1

• Polski Solider

1

• Sejbla

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Obejrzałem tego Smacka tylko i wyłącznie ze względu na 3 mecz o mistrzostwo i tylko je skomentuje. To chyba pierwsza walka o TT w której nie byłem pewien wyniku, M&M są już trochę mistrzami, ponad 170 dni co daje im drugie miejsce pod względem czasu. Sama walka była znośna, dało ją się obejrzeć bez przewijania, kolejny raz wygrywają Panowie z ECW i chwała im za to. Mecz o US też dał radę, co prawda tutaj nie było żadnych wątpliwości kto wygra, wygrał Matt i mam nadzieję że to koniec tego feudu, obu wyjdzie to na zdrowie.

No i wreszcie mecz o WHC... spodziewałem się dobrej walki, jakiegoś run-inu przydupasów, a wyszło jeszcze lepiej niż mogłem się spodziewać. Wchodzi Vickie i gada o tym jak niszczycielski jest nowy submission move Takera(W tym momencie wnoszę o odbanowanie Patro, skoro już GM SmackDown mówi że goglopata jest prawdziwa to musimy mu uwierzyć :lol ) i ni z tego ni z owego zakazuje mu używania tego ciosu i... zawiesza pas =)) Tego bym się w życiu nie spodziewał, wielkie brawa należą się bookerom piękne ukoronowanie tygodnia zaskoczeń, na Raw - przerwanie transmisji, na ECW - wyjście komentatorów, na SD - Vacant pasa WHC...

Szkoda tylko Sejbli , to go zabije =))

• Styl:  Jasny

Gala najlepsza z trzech WWE (TNA jeszcze nie oglądałem). I trzeba powiedzieć że dobra przynajmniej w moim odczuciu. Na dzień dobry mamy mecz o TT pas. Walka nie przynudzała , myślałem że będzie w końcu zmiana pasów ale się myliłem. Kozlov vs Delaney ... zieeeew. Divy ominąłem. Henry pokonał Nunzio , jak zobaczyłem Show'a to myślałem może Nunzio nie zajobbuje :P. Ale szykuje się kolejny "świetny" feud Show'a tym razem z Henrykiem. Hardy co było pewne pokonał M.V.P. Choć walka była ciekawsza niż wiadomy wynik. Hardy łapie formę szybciej niż Jericho O_o. TT match , śmieszne posunięcie z udzerzeniem Festusa , najlepsze w tej walce to komentarz Foley'a któremu podoba się przemiana Festusa. Finlay ominięty, nie lubię takich walk no i zapowiadany ME. Vickie gada i gada i zabiera pas bo gogoplata jest niebezpieczna i przeprasza , wchodzi Khali bo Taker nie chce oddać pasa dostaje buta i leży. Taker zakłada gogoplate a przydupasy zabierają pas to wszystko. Hmm gala ciekawa bo teraz nie wiadomo co dalej.

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Entertejment odc. 1125

"Moja Chusta"

De Andertejkerro spokojnym krokiem wszedł do rezydencji swego szefa. Nie było go akurat, więc usiadł wygodnie w fotelu, chwycił pilota w dłoń i zaczął skakać po kanałach. Ah - wymamrotał - gdyby tak Seniorita Sara została przy mnie na wieki, ah, jak bym był szczęśliwy.

Twarz De Andertejkerra pomarszczyła się. Wzdął policzki, rzucił pilotem o fotel...

- Cholerny Ratedorren. Nie odbierze mi jej - mruknął cicho i wstał. W tym też momencie do rezydencji weszła... choć lepszym określeniem byłoby pewnie wjechała Seniorita Viki Manierro ze swoim kochankiem - Ratedorrenem.

- De Andertejkerro, twoja broń jest zabójcza; zraniłeś nią mego ukochanego, gardzę tobą, jesteś nikim. Stracisz chustę, o którą walczą wszyscy Mężowie tego świata i do której ty się tak mocno przywiązałeś.

De Andertejkerro zmarszczył brwi, chodził w tę i z powrotem wsłuch***jąc się w monolog Viki. Nie był w stanie zrozumieć, nie był w stanie pojąć co się działo, do czego ona zmierza... Aż do momentu. Aż do kurrrde momentu, w którym wszedł... Wielki Człowiek.

Wielki Człowiek wszedł do salonu, stanął w odległości nie mniejszej, niż 2 m. od De Andertejkerra, zaświecił nagim torsem, wykrzywił dziwnie swoją twarz, pomachał ręką i wpatrywał się bez ustanku w chustę zawieszoną na ramieniu swego rywala. Piękna - mówił w duchu, świeciła się światłem odbitym od lamp zawieszonych pod 16 karatowymi żyrandolami. De Andertejkerro ściągnął z ramienia chustę i położył przed siebie. Zdawał się mówić - "No, dalej, jam jest twój wróg i bronił będę swej kobiety". Wielki Człowiek ani myśląc podszedł do chusty, nachylił się z niepewnością i już po chwili poczuł buta między oczami. Padł, jak długi. De Andertejkerro podszedł do Wielkiego Człowieka i jak ten heros - Herakles - dobił go przepotężną i bardzo prawdziwą Googlepłotką. De Andertejkerro męczył rywala i, niestety, nie zauważył wbiegającego od prawego skrzydła młodzieńca - Krótkiego Hawkinsa, który nie bacząc na leżących mężczyzn wziął chustę i pognał do Viki. Viki Manierro przyjęła chustę i odjechała. De Andertejkerro skończył, co zaczął, i obejrzał się tylko za Viki... Za chustą swej kobiety...

.

.

.

.

7 dni wcześniej...

Jak co dzień, Don Vinchenzo Makaron odwiedził swój balkon. Co to była za pogoda. Słonko grzało niesamowicie, na niebie nie można było dostrzec żadnej chmury. Vinchenzo spacerował po świeżo wymytej posadzce spoglądając co chwila na opalające się kobiety. Chodzenie po wymytej posadzce nie było chyba dobrym pomysłem... Makaron był zbyt ugotowany widokiem półnagich kobiet i pożałował tego - upadł... na głowę. Oj, upadł na głowę...

The New York Times

Żenada. 1125 odcinek utwierdził mnie w przekonaniu, że należy skończyć z tymi chorymi pomysłami. Ludzie piszący scenariusze do tego tasiemca powinni chyba odpocząć - pisze John Maklejn

Nasz Piernik

Nie rozumiem, po prostu nie rozumiem. Dlaczego, do cholery, nie mogliśmy podziwiać w 1125 odcinku seksownego ciała Sary? Czy oni myślą, że przyciągną mnie do ekranu Panem Mroku? - zapytuje się Zenon Spodtrójki

Listy od Czytelników

Buhahaha, ale lipa, powinni już skończyć.

A najbardziej rozwaliło mnie to z chustą,

buhahaha

Pyta

Pani/e Pyta. Moment z chustą uważam

akurat za bardzo przemyślany. Gdyby

popracować nad scenami mówionymi

Pana Człowieka Wielkiego, myślę, że

byłoby genialnie. Pozdrawiam

Dzień dobry. Chciałbym się zapytać,

czy ta Googlepłotka jest prawdziwa.

Patro

Oczywiście, że tak. Miej na uwadze fakt,

że Wielki Człowiek bardzo krwawił, kiedy

De Andertejkerro potraktował nim rywala.

Uważam też, że należy powalczyć o

zniesienie tak brutalnych scen z wizji. To

może odbić się na psychice naszych dzieci.

Trzeba przyznac, że na tre słabiutkich jak żadko ECW i RAW SD wypadł nawet przyzwoicie... (jak na poziom, do którego nas juz przyzwyczaił...)

Pierwszy meczyk o pasy TT- no niby wypadł nieźle tylko który to już raz! I tak było pewne, że pięknisie obronią pasy... Lepiej daliby tu Festusów, z którymi nie byłoby już takiej pewności... Co prawda kowboje zaczęli już z nimi niby program... ale to możnaby przecież opóxnić o tydzień czy 2...

Reszta raczej kiepska... 3 z siedmiu walk to squashe ( :shock: ), z pozostałej reszty nawet przyjemnie oglądało sie Festusów...

Pogodanka z klotzkiem równiez nie zachwyciła... Jak ja sie ciesze z tontynuacji tego fjuda... :roll:

I na koniec cos przyjemniejszego :D Chyba nigdy się tak nie cieszyłem na widok Vickie, kiedy wyjechała na arenę po wejściu Takera i uratowała mnie od megazamuły w stylu Taker vs Khalas (chyba) III. Z poczatku srednio przyjąłem wiadomość o zabrania pasa grabażowi.... ale jakby się temu głębiej przyjżeć to nawet niezła decyzja... Przynajmniej feud z familią nabierze nowych barw, jest wiele nowych możliwości i jeśli tego nie spierdzielą to myślę, że może to być nawet feud roku w WWE. A nawet jesli nie to przynajmniej jest to coś nowego... A Tejker pewnie nie dalej jak za 2 miechy znowu odbije sobie pas... nic straconego..

No to na początek pasy tag tag team - hmm walka w sumie nic nadzwyczajnego skończyło się jak się skończyło Miz i Morrison obronili pasy. Ciekawe jak to będzie dalej wyglądać.

Kozlov show - ciąg dalszy - dalej nuda.... tym razem jego ofiąrą został Colinek ehhh....

Divy - panna od Hartów wygrywa więc jest dobrze!

Henry vs. Nunzio z obstawą Big Show'a - ehhh no Henry wygał, na koniec nudny tekscik Show'a ... zapowiada się kolejny kabaret Show'a tym razem z Henrym.

Hardy vs. MVP - nie powobają mi sie walki w ich wykonaniu, przynudzali i tyle... wynik do przewidzenia.

Przydupasy Edge'a vs. Festusy - jako tako dało się przeboleć.

Finlay vs. nie wiem kto.... dno....

Na koniec Taker traci pas - hahaha dobre.... ciekawe co dalej z pasem pewnie jakis battle royal ....

Ogólnie 4/10

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   0

Zwróć uwagę, jaki kolor ma krew,która ścieka z ust Khaliego.Jest mocno jasno-czerwona.Oznacza to,że jeśli jest prawdziwa,to jest natleniona.Natleniona krew płynie tylko w tętnicach. Jeśliby to krwawienie było prawdziwe,to byłby to prawdziwy Rest in Peace.