Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

10241775vi3wp6.png

The Motor City Machineguns vs. "Stone Cold" Shark Boy & Curry Man - no contest.

The Latin American Xchange pokonali Eric'a Young & Kaz'a.

ODB & Gail Kim pokonali Angeline Love & Velvet Sky.

"Prince of Phenomenal" AJ Styles & Eric Young pokonali Rock 'n Rave Infection.

Cheerleader Melissa pokonała Daisy Haze.

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe & "The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle pokonali "Big Poppa Pump" Scott Steiner'a & "Maple Leaf Muscle" Petey Williams'a.
xplosionbv7.jpg

Consequences Creed, "Guru" Sonjay Dutt & "Black Machismo" Jay Lethal pokonali Black Reign, Rellik & Johnny Devine.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• kieska

1

• DonCarlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Bardzo przyjemny imkakcik. Walki były krótkie jak zawsze, ale niezłe. No może poza tagiem kobiet...

Ciekawie rozwiązali sprawę Deuces Wild Tournament pod wieloma zwględami. Po pirwsze wydarzyło się coś, w co nie do konca wierzyłem i już przeklinałem za to TNA. Chodzi tu oczywiście o LAX- dostali się i chyba maują sporą szansę na wygranie pasów sadząc po tej całej szopce z Guerrero, i na dodatek Super Eric nie ojawił sie w ich matchu. Pojawił sie za to jako TT AJ'a... Z początku byłem niemal pewien, że będzie nim Morgan (po cichu liczyłem na Abyssa, ale jednak byłoby głupotą wprowadzać go w taki sposób.. ). Strasznie mi się to nie odoba... Gimmick AJa już powoli zaczął się zmieniac, ale znowu wyszedł na idiotę... Awesome Kong w jakijśtam ósemce też jest bardzo ciekawa- jej wygrana równiez jest moim zdaniem całkiem prawdopodobna, a z pewnością zajdzie bardzo daleko...

Inna rzecz, którą warto odnotować to powrót dobrych segmentów. Tym razem motywem przewodnim było szukanie partnera do tagu z AJem... Najlepiej wypadł moim zdanime ten z Bookerem, ale i z Cowboyem niewiele odstawał (JB chowający flaszkę za pazuchę- =)) ). Kompletnie rozwalił mnie Steiner swoją gadką przed main eventem =)) trzeba przyznac, że w tym aspekcie Scotty był i będzie zajebisty :D

Ogólnie gala udana- 8/10

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dobry Impekt...

Pierwsza walka bardzo dobra ze względu na to że prawie cała prowadzili Gunsi... nagle wpada Steiner?! Nie wiem czemu akurat w tej walce, chyba tylko po to żeby kolejny raz nie dać wygrać Gunsom... równie dobrze mogli by mu dać pogadać przed walka... Nowy image Peteya wymiata... potem wpada Kurt oraz Joe i lekki brawlik mamy... Motyw ze zdjęciami łysych Kim & ODB... nawet dobrze im w takich fryzach... Poszukiwania partnera v.1.0 z Bukka, nawet nieźle wyszło. Kolejna walka dobra, bardzo cieszy wygrana LAX. Po tej wspomnieniu Eddiego na 99% są nowymi TT Czempami. Poszukiwania v.2.0 z Nashem wypadła lipnie, mogli się bardziej postarać. Walka Pań całkiem, całkiem, ale głównie mi zależało na walorach estetycznych. No i najlepsza wersja poszukiwań mianowicie v.3.0 z Bobbim oraz Stormem, no i JB chowający flaszkę. Mi się nie podoba to że SuperClown dostaje szansę na walkę o pasy... choć trzeba przyznać że z AJ nieźle razem walczą. Gadka Scotta przed ME jak już wspomniano genialna, widać że był dobry z matmy. Sam ME też niezły, szkoda że pomimo pasa X Division to Petey musi robić za ofiarę... Zapowiedź nowej stypulacji + 8 z dzikimi kartami... ciekawe kto będzie partnerem KingKonga... mi Roode do niej pasuje ;)

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Przyzwoity iMPACT!. Walki i segmenty nie pozostawiały wiele do życzenia, ciekawy opener, działo się sporo i były nawet jakieś nearfalle.. interwencja Steiner'a i Williams'a lekko mnie zdenerwowała, bo walka już na dobre się rozpędziła, ale cóż podkręcić main event Sacrifice też trzeba. LAX i Young/Kaz zrobili dobrą i dłuższą walkę, podobnie jak później AJ/Young i Rock 'n Rave. Storyline kobiet zostaje ciągnięty dalej, nieco dziwnie zapowiada się Sacrifice, trzy dziwne stypulacje - finał Dueces Wild, Knockouts Gauntlet Makeover i TerrorDome - którego reklama mocno nakręca.. swoją drogą, będzie dużo emocji w tej walce.. bo zapewne wyłoni nowego X Division champa. Segmenty z AJ'em głównie dobre, tylko ten z Booker'em mnie cholernie wkurwił :evil: takie czarne nie wiadomo co, siędzące na kanapie mówi do legendy TNA: "kim Ty jesteś ?", to Styles powinien pytać się go o to .. nie wiem co za palant pisał ten segment, ale Booker ma za to u mnie cholerny minus .. pamiętam, kiedyś w wywiadzie Sting mówił coś podobnego, gdy Booker debiutował w WWF Rock powiedział do niego to samo - "kim jesteś ?", wg. Sting'a przekreślił mocno Booker'a i dlatego Icon nie pojawił się w federacji Vince'a.. nie wiem więc po co TNA robi ten sam błąd. Idąc dalej, tag team match Young'a i AJ'a nie wyglądał aż tak źle, jak przedtem, gdy widziałem go tylko na "papierze", Styles pod koniec szalał jak nigdy przed turnem, zrobił piękną hurricanranę, szkoda jednak, że seelował to Hoyt, bo jest na to za wysoki i spalił lekko końcówkę.. enzugiri na Rave miało impet jak kiedyś.. AJ grał tutaj face'a, oby była to pierwsza wyraźna faza jego stopniowej przemiany. Main Event może być, widać już czego możemy się spodziewać na Sacrifice - zero jakiś niespodzianek, no chyba, że nagle Steiner zacznie się sprawować jak za wczesnych lat 90 :waving: nie potrzebnie farbowano włosy i brodę Williams'a w kolory Steiner'a, daje to brzydki posmak przemiany Lethal'a w Macho Man'a, a w tym przypadku Petey spokojnie mógłby zachować część swojej osobowości.

Gala: ***3/4