Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 28.04.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Mickie James & Kelly Kelly & Michelle McCool & Cherry & Maria & Ashley pokonay Beth Phoenix & Layla & Victoria & Natalya & Melina & Jillian

2. Match

JBL pokona Robbie McAllister

3. Match

Paul London & Brian Kendrick pokonali Lance Cade & Trevor Murdoch

4. Match

Paul & Katie Lea Burchill pokonali Super Crazy

5. Match

Cody Rhodes pokonali Santino Marella

6. Match

WWE Championship Match:

Triple H vs. Randy Orton No Contest
  • Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• kieska

1

• pawelzak1976

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Co to do jasnej cholery miało być? Czy ludziom w WWE do końca w głowach się poprzewracało :t_down: Kto to widział, żeby mecz o WWE CHAMPIONSHIP przy samej końcówce ściągnąć z anteny? To ma być fajne? Wow, gratuluje pomysłu. Mistrzowski jak zwykle.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Lekko lipny Raw...

Na początek gadka nowego czempa, gada i gada... wreszcie wpada Orton i też gada o tym że wygrał... taaa... Zapowiada się rewanż na JD jednak po ciosie mickiem w głowę rewanż odbędzie się dziś. Potem 4 lipne mecze... moze jedynie JBL mnie zainteresował tym że chce dostać Cene... wreszcie Cena nie będzie w ME... pięknie :) W międzyczasie koronacja Regala... ziew do momentu powrotu Kena... myślałem że będzie miał większe ambicje niż walki z Regalem... Hightlit Real Jericho tez jakiś taki nie tego... może jedynie lekka zapowiedź hell-turnu mi się podoba... ME dobry naprawdę warty uwagi, wiele dobrych akcji itp. Patrzę HHH zakłada Crossface i chyba bedzie koniec, az tu nagel patrze Regal w reżyserce... WTF? Nagle Raw robi sie ciemne, słychać jeszcze przez chwilę komentatorów i koniec... kij wie o co chodzi...

No to tak RAW zaraz po Backlash jakiś super niestety nie był.

Początek przemowa Triple H, Orton - w sumie nuda i nic ciekawego.

Potem przejdzmy do walk tym razem div znowu nie oglądałem wynik jak wynik.

JBL vs. wiking - dno.... wiadomo, że koleś na podstawkę. Po walce nawijka do Ceny - średnio.

Alladyny vs. Wieśniaki - walka praktycznie nieciekawa, ale potem śpiewający wieśniak :D przejebane.

Burchil i ta jego siostrzyczka wrócili przeciwnik jakże utytułowany - Super Crazy ... kolejna walka typu JBL vs. wiking nic ciekawego, nie wiem czy już serio nie mieli czego dawać na antene?

Rhodes vs. Marella - włoch pokazał więcej ciosów niż zwykle i nie wszystkie wyglądały tak komicznie jak za jego początku tak czy siak przegrał, ale może z walki na walkę zobaczy się go z lepszej strony.

No i HHH vs. Orton - walka lekko przynudzała, a na koniec wyłączyli :D

Jeszcze została cała koronacja Regal'a - Keeeeennnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeedyyyyyyyyyyyyyyyyy :P dobrze, że ktoś wszedł bo było to nudne, że żal było oglądać.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

• Reputacja:   3

WTF?!

RAW nawet, nawet... kilka niezłych akcji, nawet niezłe mecze, akcja Kennedy vs Regal nawet dobra. Śpiew Murdocha mnie rozłożył i... w kulminacyjnym momencie - kiedy na RAW odbywał się ME jakiego juy nie widzielismz dawno na RAW gasnie swiatlo.... :shock: "#"¤"#%¤%!!!!

PS. Triple tym pasem ssie... :t_down: (ten pas to szmira dobra dla Ceny :waving: )

001ug2mo4.jpg

RAW dziwny. JBL rozkładający wikinga i przemawiający do Ceny , to cieszy ze Cena będzie odsunięty od pasa. Niech panowie John John wezmą się za siebie. Walka tagów , dopóki nie wlazł Kendrick słychac było chanty "boooooooooring" a na koniec Trevor śpiewa do Cade'a , ten się odwraca , widać sprzeczkę wieśniaków. Burchillowie vs Crazy , Crazy coś tam pokazał. Tym razem nie był tylko workiem do bicia bo parę ciosów sam wykonał , ale wynik do przewidzenia. Cody po wyczesanym DDT pokonał Marellę, choć walka nie ssała jak można było by się spodziewać. No i ME z każdą sekundą się rozwijała aż w końcu niedopieszczony Regal zdjął walkę z anteny. Co za kicha. No własnie a co do tego ostatniego , koronacja i Kennedyyyyyyy. Trza przyznać że ładny punch w wykonaniu William'a...trafił porządnie Ken'a :) (tak wiem że to udawane ale jednak cios ten był trafiony :D )

RAW BEZ-NA-DZIEJ-NY. Nad walkami nie ma co sie rozpisywać- wszystkie były nudne i kiepskie. Nawet ME, po którym spodziewalem sie sporo okazał się totalną kupą. Straszny usypiacz... Prócz Crossface'a, backbreakera Ortona oraz prób pedigree i RKO nie pamiętam nic, choć skończyłem oglądać tą walke 5 minut temu :8

Highlight reel tez jakieś takie dziwne.... i do konca nie wiemy co jest z ta kontuchą Shawna...

No i te zakończenie... WTF!? Chyba zanosi sie na srogi push dla Regala skoro odwalaja z nim takie coś. Swoją drogą ciekawe, jak to było na arenie- powiedzieli widowni 'Przepraszamy bardzo, ale ten match zakończył się no contest, bo nie mamy wizji'... no bez jaj!