Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Judgment Day 2008 - oficjalna dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

plakatxq0.png

Data Gali:18.05.2008

Karta:

Single Match

JBL vs. John Cena

cenavsjblnc9.png

WWE Tag Team Championship Match

The Miz & John Morrison vs. ECW Champion Kane & CM Punk

mizmorrisonvskanepunkcy2.png

Women's Championship Triple Threat Match

Mickie James vs. Beth Phoenix vs. Melina

womensaf4.png

Single Match

Chris Jericho vs. Shawn Michaels

hbkvsy2jqf9.png

World Heavyweight Championship Match

Undertaker vs. Edge

takervsedgefv9.png

WWE Championship Steel Cage Match

Triple H vs. Randy Orton

hhhvsorton2jw9.png
  • Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• DonCarlos

2

• Gracjano

1

• badziewiarz

1

• Hardas

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Orton vs Triple H one more time ? Eh, niezbyt ciekawa perspektywa. Cała nadzieja w tym, że stypulacja wniesie do tej walki jakieś urozmaicenie. Oglądanie Orton vs HHH po raz 50 one vs one przyprawiłoby mnie o sen tym bardziej, że emocji związanych z tą walką nie będzie..żadnych.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

A ja się cieszę z tej walki, mogło być gorzej mógł tam być Cena...

Sama walka pewnie będzie fajna, obydwaj potrafią skleić niezły show więc jestem dobrej myśli :)

Na 99,9% do karty dojdą

-JBL vs. Cena

-Jericho vs. HBK (i może vs. Batista)

-Kennedy vs. Regal

Może wreszcie coś ruszy z dywizją TT i pasem IC który ostatnio na PPV był broniony... o kurde sam nie wiem... na SumerSlam... żal...

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

A ja póki co pośmieje się z chamsko dorobionego pasa Triple'owi =)) Już bardziej partacko nie mogli tego odwalić. Hehe.

A co do samej gali. Judgment Day od paru lat wstecz ma tendencje do tego by być jedną z najgorszych , jesli nie najgorszą galą PPV roku. Więc takowoż w tym roku nastawie sie na to , że każdy plus odstępstwa od normy carp'u będzie dla mnie przyjemnością.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Steel Cage Match? Może w końcu jakaś krew :lol Kurde, przez tyle lat WWE przyzwyczaiło nas do istnej rzeźni na ringu, a ostatnimi czasy krwi w walkach nie ma prawie w ogóle. Wracając do main eventu to zwycięstwo Triple'a wydaje się przesądzone już na starcie. Ale liczę na to, że Randy i Paul zrobią jakąś dobrą walkę :)

Kennedy vs Regal. Niestety Ken zostanie zapewne kolejną ofiarą Willema :lol Czyżby jakiś face turn?

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   3

Plakacik wyrąbisty 8)

Co do karty i ewentualnych meczy... Chm... Szczerze to wolałbym oblokać jak Triple H w końcu "mści się" ;) za WM na Janku Cenie. Bo Cena pyknie JBLa a wince potrzyma go trochę w odstawce i znowu rzuci do ME. Cholera nawet nie zdziwiłbym się gdyby to Cena za pare miechów odebrał pas Triplowi. Damn. HBK vs Jericho... chm... panowie w 2003 pokazali co nie co... ale to było fiu... 5 lat temu... a teraz? może coś z tego by było...

Faktycznie przydałaby się jakaś walka o TT nieważne czy SD czy RAW... bo ostatnio w tej branży jes kaszanka... a najlepiej zunifikować te pasy... bo po kiego 2 pasy TT skoro WWE ma 4 teamy?! Zobaczymy co tam jeszcze dołożą... na pewno wcisną mecze Big Showa, Takera i Kane'a...

001ug2mo4.jpg
  • 2 tygodnie później...

Zostało kilka dni karta jak na razie taka sobie.

Najbardziej licze na walki :

Taker vs. Edge - mam nadzieje, że walka będzie przynajmniej tak dobra jak na ta backlash, mam też nadzieje, że tym razem Edge wygra i zdobędzie tytuł przy pomocy Vicky i jego przydupasów.

Orton vs. HHH - raczej pewne jest to, że HHH obroni pas - jako, że walka będzie steel cage licze, że każdy z nich ładnie poobija sie o klatkę i poleje się sporo krwi.

Shawn Michaels vs. Jericho - tutaj licze na kawałek dobrego wrestlingu pamiętam ich walkę na WM XIX i mam nadzieje, że i na JD pokażą coś ciekawego.

Reszta walk tak mniej mnie interesuje.

JBL vs. Cena - raczej poziomu zbyt wielkiego tutaj nie będzie bo JBL kaleczy. Wynik też osobiście nic dla mnie nie znaczy.

Miz & Morrison vs. CM Punk & Kane - tutaj Punk i Morrison mogliby pokazać coś ciekawego nie wiem czy pasy zmienią właściciela - wszystko mi jedno.

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

WWE Tag Team Championship

The Miz & John Morrison vs. ECW Champion Kane & CM Punk

No bardzo bym chiał żeby wygrał CM punk z Kane'm ponieważ jestem fanem Punka . Teraz The Miz i John Morrison nie zbyt dobrze walczą więc może uda się Punkowi i spółce odebrać pas WWE Tag Team Champion.

World Heavyweight Championship

Undertaker vs. Edge

tu też możę być ciekawie bo po nieuczciwie wygranej walce przez Edga grom z jasnego nieba walną w pas World Heavyweight . Może undertaker pokaże swoje nadprzyrodzone moce przecież już nie żyje i diabeł dał mu nadludzką siłe =))

f6dfb83c87.png

Po pierwsze...plakat jest świetny :). No ale spójrzmy jakie tam mamy walki , John vs John..walka która nas zachwyca ponieważ Cena jest zdala od WWE championship. Po cichu myślę że JBL może wygra...choć to raczej nie możliwe. Pewnie będzie to typowy średniak ocierający się o gniot. Dalej mamy ECW championa Kane'a i Punk'a przeciwko tag mistrzom. Z jednej strony jestem zły że ECW title nie jest broniony na tym PPV z drugiej strony dobrze że Punk ma jakąś okazję do zdobycia pasa no i może jak wygrają to Kane'a reputacja się podreperuje. Thriple Threat match for Woman's championship. Hmm Melina będzie walczyć co cieszy , w końcu nie jako pomocniczka Beth a jako przeciwniczka, jak na kobiety to może wyjść na prawdę fajna walka. Jericho vs Michaels , sami zawodnicy mówią za siebie. Wątpie by ta walka nie wyszła , jedyne czego możemy nie być pewni to zwycięzcy , na rzecz Jericho przemawia fakt że Batista nie ma walki i może wparować by dać łupnia HBK. Taker vs Edge , po obejrzeniu SD jestem niemal pewien że Taker znów wygra ten pas , choć draft się zbliża i cholera plany dotyczące Taker'a....tutaj może być niespodzianka. No i Me w klatce , liczę na krew , sick bump raczej nie wystąpi , nie Ci wrestlerzy , ale liczę na solidną walkę.

• Urządzenie:  Windows

World Heavyweight Championship Match

Coś mi się wydaje że Edge zdobędzie ten pas... Taker miał tylko wyśrubować streak na WM, a teraz... może rzucą go na Raw po tym meczu. Jeśli walka będzei w podobnym stylu jak na Backlash to się ucieszę :)

Chris Jericho vs. Shawn Michaels

Kolejny raz pas IC nie jest broniony na PPV... żal.pl... sam mecz zapowiada się dobrze, obydwaj potrafią zrobić dobre widowisko, interwencja Batka pewna na 95%. Wygrana y2j'a też w miarę pewna, w końcu od powrotu nie wygrał na żadnym PPV. Kiedyś musi być ten 1st raz.

Women's Championship Triple Threat Match

...zeiw...

WWE Tag Team Championship Match

Tu może być ciekawie. Stawiam na Kane'a i CM'a, obydwu(szczególnie Punkowi) przyda się lekki zastrzyk pushu. W końcu te pasy są więcej warte niż to ścierwo które posiada Kane...

JBL vs. John Cena

Ten mecz podoba mi się z tego powodu że Cena został odsunięty od pasa... Pewnie po raz pierwszy powiem że Kwadrat będzie lepiej walczył od swojego przeciwnika...

Karta zapowiada się średnio. Dziwi brak obrony U.S. championship i IC Championship. Ale do tego nas już WWE przyzwyczaiło. JD będę oglądał przede wszystkim dla dwóch walk. Tag team match i walka o WHC. Kane i CM Punk tworzą fajny team , mam nadzieje że zdobędą pasy Tag Team , no i w końcu Morrison i Miz przestaną być mistrzami. No i druga walka to Taker vs Edge , po ostatniej szopce z Vickie obawiam się że Taker to przegra , co mogłoby być ciekawe bo chciałbym zobaczyć jak zaczyna się mścić.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Jak już wczesniej prawie wszyscy napisali-genialny plakat.Niestety karta już sie tak dobrze nie prezentuje.Undertaker vs. Edge po raz trzeci z rzędu?!Kto to jeszcze chce oglądać?Jeszcze gdyby dali tę walkę w jakiejś stypulacji ciekawej,ale nie,WWE woli dać po raz trzeci zwyczajny single match :| Pominę fakt,że praktycznie cotydzień,pośrednio lub bezpośrednio mamy potyczkę pomiędzy Ortonem i Triple H'em,tę walkę ratuje fakt,że będzie to steel cage match.Pojedynek o WWE TT Championship ciekawy,to może być jaśniejszy punkt gali (oby tylko nie było za dużo Miza...),tak samo zresztą jak HBK vs. Y2J.JBL vs. John Cena-ta walka mnie nieszczególnie interesuje,tak samo jak walka div (Jezu,o ile kobiety w TNA potrafia zrobić świetną walkę,o tyle divy mają tylko przebłyski....).Reasumując-gala zapowiada się średnio ciekawie,tak samo zresztą jak zapowiadał się Backlash.

e916f7e946.png