Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown 18/04/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

MVP pokonał Tommy Dreamer

2. Match

Chavo Guerrero pokonał Jamie Noble

3. Match

The Big Show pokonał Mark Henry (DQ)

4. Match

Cherry pokonała Victorie

5. Match

Vladimir Kozlov pokonał Leroy Kidcade

6. Match

The Undertaker vs Batista (double count-out)
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

1

• Polski Solider

1

• badziewiarz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

SD! Generalnie ch***y ...Vickie Głerrero jako heelowy Manager miała szansa wnieść coś do brandu , ale imo nie sprawdziła sie cholernie , cały angle zaczyna sie przejadac , a ona nie umie wogóle odgrywać swojej roli. eot.

Chris Jericho błąka sie jak smród po gaciach, sprowadzili go z powrotem żeby błąkał sie z tym Mic'em po wszystkich brandach i pieprzył o emocjach i głębi duszy ..chore , a na końcu jeszcze wyłapuje od każdego łomot i elegancko - nie mieli go gdzie wcisnąć ...wcisneli w feud HBK - Batista. A skoro już mowa o Batiście , to naprawde świetna myśl łapac dwie sroki za ogon robiąc storyline w oparciu o odejście Flaira z Michaelsem , ale w między czasie odnawiać rywalicazje z Grabarzem...

Dreamer szmacowany jest jak diabli , Tommy odejdź , proszę . A co do samej rywalizacji Hardy - MVP - dla osobiście nudny odgrzewany kotlet , wogóle nie potrzebny i do tego bede okropnie nie pocieszony jesli i tak szmacony z swym pasem Montel , będzie musiał go oddać...

Chavo vs. Noble ...Zapytam ... PO CO ?

Big show vs. Henry ....to zapowiadało sie ciekawie , miałem nadzieje że zobacze coś cieawego. Interwencji Indusa byłem pewien na 300 i doczekalem sie ...GNIOTU. Jestem już przekonany na wszystkie pieniądze świata , że Henry musi odejść ! Henry musi odejść !! Jak mozna tak zknocić pojedynek. Sprowadzić mającą potencjał rywalizacje dwóch gigantów to 3 punchy i Bear-Hug'a !!?? Toż to jest cholera skandal..Jedynym plusem było to uniesienie Show'a ...ale z drugiej strony ...nothing special ..takie rzeczy nawet Janek Cena pomiatał ...jak na World Strongest mana ...całe gówno. Potem Khali i jego akcja , no to już lepiej.

Wiąże z ich walką na backlash duże nadzieje (powaga) i mam nadzieje że zabookują to tak , żeby zrobić widowisko.

Szmacenia Heelowych kobiet ciąg dalszy , What's wrong with these people ? Ja nie rozumiem , poprzez chore amerykańskie uwielbienie do pustych blondynek na wzór barbie , dobre wrestlerki są podkładane. Przecież taka Awesome kong w WWE musiałaby sie kelly kelly podkładać. Sick ..i ten pas dla Mickie ...eh..szkoda wogóle tego do programu dawać.

A w Polsce oczywiscie moda na Plastic Barb roznosi sie jak szarancza w Egipcie. ;/

A potem Przyszedł Vładek , pozamiatał , pokrzyczał i poszedł. Czekam aż pokaże coś konkretniejszego. Bo gosć wydaje sie solidny. Czekam na dalsze walki z jego udziałem.

No i Main Event , reklamowany na szeroką skale okazał się ....Gównem. Nazwijmy to szczerze , to było gówno , to nie była ta sama para , która zmontowała nam walki na WM , Survivor Series , czy na SD! ...coś tu chyba pękło , walka nie trzymała sie kupy , oprócz Superplexa nie było tam nic. Strikowanie to winien być element matchu a nie cały match.

Nie mam pojecia po co bookować to jeszcze raz ....jak dla mnie SD! na pozycje straconą ...A Ściągałem głównie dla tej walki , liczyłem że może na WM z Umagą po prostu sie nie odnaleźli razem w ringu , a Z Grabarzem że znają swoje style , miałem nadzieje na dobry Main Event...heh

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

1. MVP pokonał Tommy Dreamer (z Hardym w tle) - walka niezaciekawiła zbytnio, ani poziomem na kolana nie powaliła ... wynik był odrazu do przewidzenia wiadomo, że Dreamer'a podłożą i tak to wyglądało.

2. Chavo vs. Noble - walka również nie zaciekawa - frog splash taki ciulaty wyszedł ... w dodatku ochroniarz Chavo też chciał coś pokazać, ale po jednej akcjii nie można ocenić czy jest dobry czy nie.

3. Big Show vs. Mark Henry - kurde może nie przepadam za Henrym, ale ucieszyłem się kiedy dowiedziałem się, że to on będzie walczyć z Showem. Liczyłem na coś naprawde konkretnego, pokaz siły, a tu niestety - Big Show oderwał się od ziemi na jakieś 5 sek? może nawet mniej, a ten czokslem na Henrym też nie wyglądał za dobrze niestety. Na koniec wszedł Kali - i zrobił równie mizerny Kali bomb... podsumowywując - dno...

4. Cherry vs. Victoria próbowałem oglądać, starałem się, ale nie dało rady bez przewijania... walka lichutka... brakuje takich babek jak Lita, Chyna czy inna Jazz.... to już nie to co kiedyś.

5. Kozlov vs. jobber - nie wiem po co dają mu takie walki do wygrywania, skoro wiadomo, że za miesiąc, dwa podłożą go tak jak podłożyli Snitskyego czy inne te niepokokane "bestie".

6. Taker vs. Batista - ciąg dalszy, Edge wywalił dzieci z widowni... początku nie ma co komeptować bo praktycznie nic się nie działo, potem Taker wyciągnął Edge'a i kolesi na ring... ale też nic ciekawego się nie działo, Edge w swoim stylu uciekł jak najdalej od ringu. Po czym wpadła Vicky - aż jej się słuchać nie chce. Za tydzień na SD! Znowu Taker vs. Batista o WHC - nie wiem po co to robią skoro już zapowiedziana walka na Backlash jest.... wiadomo, że wygra Taker i obroni tytuł.

+ jeszcze Jericho i Batista - no tutaj jak i Shawn tak i teraz Dave nagrabili sobie u Y2J'a ciekawe jak rozwiążą to w walce na Backlash.

Ogólnie SD! - kiepsciutko....

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P