Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   985
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

10241775vi3wp6.png

Dark Match

Raisha Saed pokonała Shantelle Taylor.

Jim Cornette w wyniku nieścisłości związanych z zmianą pasa Tag Team na ostatniej gali (pretensję AJ'a, dotyczące zmiany Eric'a Young'a w Super Eric'a) ogłosił, że zawiesza pasy. Począwszy od tej gali, aż do Sacrifice rozpoczyna się turniej o wakujące pasy, noszący nazwę - "Dueces Wild".

Deuces Wild Qualifications

Team 3D pokonali Black Reign'a i Rellik'a.

Deuces Wild Qualifications

"The War Machine" Rhino & "Instant Classic" Christian Cage pokonali The Motor City Machineguns.

Jim Cornette zgromadził wszystkie knockouts i ogłosił, że na Sacrifice odbędzie się "Makeover Battle Royal", ostatnie dwie kobiety pozostałe na ringu stoczą pojedynek na zasadach ladder matchu, zwycięzca otrzyma TNA Knockout title shot.

Booker T & "The Icon" Sting pokonali Robert'a Roode & "Cowboy" James Storm'a.

TNA World Heavyweight Championship

"The Samoan Submission Machine" Samoa Joe© pokonał "The Olimpic Gold Medalist" Kurt Angle i obronił tytuł.

Scott Steiner uderzył stalową rurą Angle'a. Jim Cornette ogłosił, że na walką wieczoru Sacrifice będzie starcie Samoa Joe vs. Kurt Angle vs. Scott Steiner.

xplosionbv7.jpg

"Black Machismo" Jay Lethal & "Guru" Sonjay Dutt pokonali "Maple Leaf Muscle" Petey Williams'a i Johnny Devine'a.
  • Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• LegendKiller

1

• kieska

1

• DonCarlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak dla mnie słabo wypadło...

Najpierw dobry motyw z Morganem, szkoda że w dalszej części tego nie pociągnęli... Booker przeprasza Stinga... a już się cieszyłem na ten feud... wpadają Storm i Bobbi... lipa straszna, ale za to ciekawa wizja Cornetta z Dueces Wild... Pierwsza walka średnia, strasznie się bałem że wygrają potworki, szczególnie że udało im się wybijać w ostatniej chwili, na całe szczęści wygrali 3D, którzy otrzymali chyba pierwszy raz cheer... Potem sporo nudnawych segmentów i reklamówek... Kolejna walka i kolejny raz Gunsi pomimo świetnej walki(najlepsza na gali) przegrywają... kiedy to się skończy, przecież ta dwójka mogłaby spokojnie nosić pasy... Na ringu JC... kolejna nowość jeśli chodzi o stypulacje w walkach div, mam nadzieję że włosy zetną Gail lub ODB... reszta(z wyjątkiem Jacqline) jest na to za ładna... Walka Bukka & Sting vs. Storm & Bobbi... bez fajerwerków, ale dało się obejrzeć, w sumie Bukka i Sting nawet mi pasują na czempów... ME dobre... sporo niezłych spotów, walka jak dla mnie lepsza od tej z Lockdown... interwencja Scotta i na Sacrafice mamy 3 way...

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

mam nadzieję że włosy zetną Gail lub ODB... reszta(z wyjątkiem Jacqline) jest na to za ładna...

Geez .. Velvet Sky albo Paszczura Love niech opierdolą na łyso .. obydwie mordy mają dość brzydkie, więc straty nie będzie.

Sam impekt wypadł moim zdaniem blado. Cała gala pod kątek Joe vs Angle którego wynik był wiadomy przed samą walką. Mówiąc szczerze, praktycznie non stop przyciskałem strzałkę w prawo. Ile razy idzie oglądać to samo?

pojedynek na zasadach ladder matchu, zwycięzca otrzyma TNA Knockout Championship.

Nie Knockout Championship, tylko shot na ten tytuł.

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Dobry iMPACT!, jeden z lepszych ostatnio, w sumie brakowało tylko konkretniejszych segmentów, bo strona wrestlingowa nie miała nic do zarzucenia. Na gali byliśmy świadkami dwóch 4 gwiazdkowych walk - Christian Cage & Rhino vs. Motor City Machineguns - świetna walka, szkoda jednak, że Shelley i Sabin mimo odwalenia dobrej roboty znów odeszli z ringu jako przegrani.. Tag Team tournament bez nich ? no bez jaj .. Angle vs. Joe VI to powrót do korzeni, tak wyglądała i powinna wyglądać rywalizacja między tymi świetnymi zapaśnikami, a nie jakieś mma match'e, co prawda to nie był ten klimat co ppv, a i inaczej się na to spoglądało - zwykle było dużo czekania na ich walkę, pierwsze trzy miały miejsce miesiąc, po miesiącu, a kolejne dzieliły już około półroczne odstępy.. tutaj mamy rewanż po 2 tygodniach, ale obaj pokazali coś nowego, jakieś rewersale, przewroty i klasyczne dla tej dwójki akcje - this is awesome! 8) Karen pokazała znów, że żyje.. bardzo ucieszyłem się z tego, że AJ wplątał się znów między nią, a Kurta.. to zatrzymanie ręki.. tutaj widziałem przebłysk starego, dobrego Phenomenal One ;) coś czuję w kościach, że na Sacrifice to on przeszkodzi Kurt'owi w walce i możliwe doprowadzi do większej walki na Slammiversary - oh fuck yeah! ale zobaczymy jak to pójdzie.. Pozostałe walki odstawały od tych wymienionych wyżej, ale również były dobrze "poskładane" .. team Booker'a i Sting'a dobrze się prezentuje i coś czuję, że w przyszłości obaj rozpoczną feud, podobnie Rellik/Reign vs. 3D, solidny match z wiadomym wynikiem.. dziwi mnie jednak całkowity brak dywizji x, a przecież Petey został nowym mistrzem tydzień temu.

Ocena końcowa: +8/10

Nie Knockout Championship, tylko shot na ten tytuł.

Wyniki wkleiłem tydzień temu sugerując się tapingami, więc zawsze mogą zajść jakieś niejasności.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Ogółem całkiem dobry iMPACT!. Segmenty itp może nie powalały, ale też nie było tragicznie, Cornette odwalił świetnego speecha. Poza nim juz same sredniaki.

Walki- tylko 4? Dziwne, że nie było zadnego pojedynku w X i Knockouts Division, ale cóż... Przynajmniej pozostała 4 trzymała w większości dobry poziom i była dłuższa niż zazwyczaj.

Team 3D pokonali Black Reign'a i Rellik'a- wyszło bardzo znośnie, spodziewałem się crapu a dostałem mocnego średniaka, na którym wogle się nie nudziłem...

Kolejna walka kwalifikacyjna była już świetna. Nie mam nic do zarzucenia, jak na galę TV poziom był miodzio i o dziwo niemal cały match przeważali gunsi :shock: Niesamowicie się zdziwiłem, kiedy Sabin wykopał się po DDT Cage'a, jednak zakończyło się bez niespodzianki. Szkoda tylko, ze nie dobrali tych par jakoś inaczej, aby MMG mogli choć wystąpić w finale na Sacrifice.

Boorek & Sting vs Cowboy & Roode- zieeeeeew, polecić można tylko cierpiącym na bezsenność, innym odradzam...

W między czasie pokazali zapowiedź walki o kontrakt na pas babek i naszła mnie pewna myśl. Może i lekko chora, ale ODB z łysą łypa nawet pasowałaby od obecnego gimmicku ;)

Pokaząła się także Karen co wróży na odnowienie angla na linii ona/AJ/Kurt. Już teraz AJ sprawiał wrażenie face'a, a nie jakiegoś głupka i chyba właśnie ku temu ma prowadzić ten storyline... niech to rozegrają jak najszybciej, bo nie chcę już więcej odlądać AJ'a jako heela-debila... :roll:

I Main Event. Jedno z najsłabszych, albo i nawet najsłabsze starcie tej 2 w historii, co wcale nie oznacza, że było źle ;) Rozkręcało się powoli jak kazde poprzednie starcie (może prócz ostatniego na LD), jednak srodek był juz bardzo fajny. Nieco zrypali tylko końcówkę- Scott tą pałką jakoś nieudolnie przywalił, a to czym Joe kończył match to był Iron Driver? Chyba tak, ale trzeba przyznac, ze mu się nie udał... Obecność Kurta w ME Sacrifice cieszy mnie- przynajmniej będzie ciekawięj; one on one ze Steinrem zaczej byłaby lekka zamułka... :roll:

Oceniam 7/10

Aha, zapomniałbym- za tydzień Young/Kaz vs LAX- czy to znaczy, że 2 najlepsze tagi TNA odpadną juz w kwalifikacjach tego turnieju!? :evil: Obym się mylił...