Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA wrestler PPV Lockdown 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Final Resolution 2008 - Hernandez 47%

Against All Odds 2008 - Jay Lethal 75%

Destination X 2008 - Hernandez 50%

Wybierz najlepszego zawodnika PPV LOCKDOWN 2008

Nominowani:

1) Jay Lethal - obronił pas w Escape matchu i całkiem nieźle się zaprezentował w tej walce.

2) Kaz - gdyby nie on to o walce Cuffed In the Cage Match mozna by w ogole nie wspominać. Kaz odwalił po raz kolejny kawał dobrej roboty.

3) Christian Cage - respekt dla tego pana za to co zaprezentował w Lethal Lockdown. Cage w TNA jest niezastąpiony.

4) Samoa Joe - po znakomitej walce w końcu zdobył mistrzostow świata TNA.

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• Milos

1

• kieska

1

• Mirai

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cage zdecydowanie, to co odwalał w LethalLockDown było genialne :t_up:

Jay Lethal - obronił pas w Escape matchu i całkiem nieźle się zaprezentował w tej walce.

:lol Ta... 3/4 przeleżał i wygrał dzięki pomocy Araba i dziewczyny... to już Orton ze swoimi 256 DQ jest lepszy :)

Samoa Joe - po znakomitej walce w końcu zdobył mistrzostow świata TNA.

Powinno być - Samoa Joe - w końcu zdobył mistrzostow świata TNA bo ta walka taka znakomita nie była...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Miałem wątpliwości... Cage czy Joe.

Z jednej strony Christian świetnie spisał się w LL, pokazał na co go naprawdę stać, a z drugiej Samoa Joe, po świetnej walce walce (jak dla mnie **** 3/4 :P ) zdobył TNA World Heavyweight title... Ale jednak głos oddaje na Cage'a... jeszcze raz powtarzam bardzo dobry występ :)

Christian Cage jak przystało na kapitana wszedł jako pierwszy , pokazał kilka świetnych akcji z najwyższej pułki , przyjął również wiele uderzeń i uczestniczył w "walce" na konstrukcji z AJ'em

jednym słowem przygotowania i ta walka należały do niego :)

Kolejny trudny wybór. Joe nowy TNA WHC czy Cage, który jak przystało na kapitana pokazał się z dobrej strony.Hmmm.. :thinking:

Wybieram Joe, bo w końcu po długim czasie posiadania pasa prze Kurt'a, przyszedł czas na nowego mistrza. Poza tym Samoańczyk wypadł dobrze. Jak dla mnie to ikona LockDown 2008 :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Mój ulubieniec CC. Pokazał, że ten streak i te dwa tytułu, które trzymał były całkowicie zasłużone. Totalna miazga, jeśli można tak powiedzieć... jak zobaczyłem ten crossbody to... :shock: . Nice damn... głos na niego, tak trzymaj Reso! :t_up:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

Zdecydowanie Joe. W końcu zedobył ten swój upragniony pasek i to w jakim stylu. Zdecydowanie odwalił z Anglem najlepszą walkę na tym PPV i mocnego kandydata do MOTY.

• Reputacja:   2

Christian Cage - piękny spot ze szczytu klatki i ogólnie bardzo dobra postawa w walce

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Dla mnie Samoa Joe jest najlepszy tak samo jak Christian Cage . Jakby razem walczyli w tag team to by byli nie pokonani . Ale wybrałem jednak Samoa Joe

f6dfb83c87.png

Mój głos na Samoa Joe. W końcu zdobył upragniony world title.

Wrestlerami PPV Lockdown zostało 2 zawodników, obaj uzyskali po 50 % głosów.

samoa joe

christian cage

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
  • Dodaj nową pozycję...