Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA wrestler PPV Lockdown 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Styl:  Ciemny

Historia:

Final Resolution 2008 - Hernandez 47%

Against All Odds 2008 - Jay Lethal 75%

Destination X 2008 - Hernandez 50%

Wybierz najlepszego zawodnika PPV LOCKDOWN 2008

Nominowani:

1) Jay Lethal - obronił pas w Escape matchu i całkiem nieźle się zaprezentował w tej walce.

2) Kaz - gdyby nie on to o walce Cuffed In the Cage Match mozna by w ogole nie wspominać. Kaz odwalił po raz kolejny kawał dobrej roboty.

3) Christian Cage - respekt dla tego pana za to co zaprezentował w Lethal Lockdown. Cage w TNA jest niezastąpiony.

4) Samoa Joe - po znakomitej walce w końcu zdobył mistrzostow świata TNA.

Ankieta potrwa 14 dni, zagłosować można tylko raz.

Poprzyj swoj głos postem uzasadniającym.

16476371734edf391100c30.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

3

• Milos

1

• DonCarlos

1

• Hardas

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Cage zdecydowanie, to co odwalał w LethalLockDown było genialne :t_up:

Jay Lethal - obronił pas w Escape matchu i całkiem nieźle się zaprezentował w tej walce.

:lol Ta... 3/4 przeleżał i wygrał dzięki pomocy Araba i dziewczyny... to już Orton ze swoimi 256 DQ jest lepszy :)

Samoa Joe - po znakomitej walce w końcu zdobył mistrzostow świata TNA.

Powinno być - Samoa Joe - w końcu zdobył mistrzostow świata TNA bo ta walka taka znakomita nie była...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Miałem wątpliwości... Cage czy Joe.

Z jednej strony Christian świetnie spisał się w LL, pokazał na co go naprawdę stać, a z drugiej Samoa Joe, po świetnej walce walce (jak dla mnie **** 3/4 :P ) zdobył TNA World Heavyweight title... Ale jednak głos oddaje na Cage'a... jeszcze raz powtarzam bardzo dobry występ :)

Christian Cage jak przystało na kapitana wszedł jako pierwszy , pokazał kilka świetnych akcji z najwyższej pułki , przyjął również wiele uderzeń i uczestniczył w "walce" na konstrukcji z AJ'em

jednym słowem przygotowania i ta walka należały do niego :)

Kolejny trudny wybór. Joe nowy TNA WHC czy Cage, który jak przystało na kapitana pokazał się z dobrej strony.Hmmm.. :thinking:

Wybieram Joe, bo w końcu po długim czasie posiadania pasa prze Kurt'a, przyszedł czas na nowego mistrza. Poza tym Samoańczyk wypadł dobrze. Jak dla mnie to ikona LockDown 2008 :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Mój ulubieniec CC. Pokazał, że ten streak i te dwa tytułu, które trzymał były całkowicie zasłużone. Totalna miazga, jeśli można tak powiedzieć... jak zobaczyłem ten crossbody to... :shock: . Nice damn... głos na niego, tak trzymaj Reso! :t_up:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

Zdecydowanie Joe. W końcu zedobył ten swój upragniony pasek i to w jakim stylu. Zdecydowanie odwalił z Anglem najlepszą walkę na tym PPV i mocnego kandydata do MOTY.

• Reputacja:   2

Christian Cage - piękny spot ze szczytu klatki i ogólnie bardzo dobra postawa w walce

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Dla mnie Samoa Joe jest najlepszy tak samo jak Christian Cage . Jakby razem walczyli w tag team to by byli nie pokonani . Ale wybrałem jednak Samoa Joe

f6dfb83c87.png

Mój głos na Samoa Joe. W końcu zdobył upragniony world title.

Wrestlerami PPV Lockdown zostało 2 zawodników, obaj uzyskali po 50 % głosów.

samoa joe

christian cage

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...