Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 14.04.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Raw 14.04.2008

rawtg9.gif

Wyniki:

Santino Marella & Carlito pokonali Paul London & Brian Kendrick zdobywając tym samym No.1 contenders do pasów tag team

Mickie James pokonała Beth Phoenix i wygrała womens title

JTG pokonał Cade Murdocha

Randy Orton pokonał Williama Regala

Chris Jericho pokonał Umage

Paul Burchill pokonał Jima Duggana

JBL vs. HHH nie zakończył się

Na następny raw został zapowiedziany King of the Ring będzie to 3 godzinna gala.
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• kieska

1

• BATISTA51

1

• DonCarlos

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Londyńskie Raw wyszło tak sobie...

Na początek otrzymujemy zapowiedź MainEventu - JBL vs. Triple H... Na ring wchodzi HBK, troszkę pogadał o sobie i Batku, zaczynało wiać nudą a tu nagle "Wooooo" theme Flaira WTF!? Długo nic, aż nagle na ring wchodzi Y2J. Średnio mi przypadł do gustu ten segment takie "Rozmowy w toku" się z tego zrobiły, znowu wieje nudą i nagle... bum piękny but ląduje na twarzy Chrisa... Pierwsza walka to Sandaski & Carlito vs. Alladyni... na całe szczęście wygrali Ci pierwsi, walka jakoś specjalnie interesująca nie była, ale dało się obejrzeć. Kolejna walka, tym razem o mistrzostwo pań, od ogłoszenia tego pojedynku miałem wrażenie że Mickie wygra i się nie pomyliłem, walka jak na Divy nawet znośna, no i zmiana czempki cieszy. Myślę że Todd Grisham nie będzie miał nic przeciwko częstszym wygranym panny James. Dobry segment z Regalem i Chrisem "Chcę wziąć udział w meczu na Backlash... (kilka przysiadów Regala)... Weźmiesz jako sędzia... Ale ja chcę walczyć... (koleje przysiady)... Będziesz walczył dziś z Umagą... (Jakieś próby odkręcenia tego przez Jericho, i oczywiście kolejne przysiady) a i jeszcze jedno, będziesz bronił IC" Walka JTG vs. Wieśniak słaba, ale czego się po wieśniaku spodziewać... Orton vs. Regal, jak to zwykle Randy dostaje baty przez cała walkę, jedno RKO i Orton wygrywa... Po raz pierwszy słyszałem taki doping dla Williama... Uma(n)ga kontra Jericho wyszło dobrze, dobry pokaz siły Samoańczyka, kilka dobrych movsów w wykonaniu Chrisa na koniec roll-up i pas pozostaje przy Y2J... Burczil kontra Hacksaw pozostawię bez komentarza... ME lipne jakoś się nie mogli zgrać, na koniec wpada Orton razem z Cyckiem rozwalają Hunter, potem Cycek sam rozwala Randego i świętuje...

Największym pozytywem tej gali jest oczywiście kompletny brak Johna Ceny :D Wszyscy razem HipHip... Hurra, HipHip... Hurra, HipHip... Hurra, Hurra, Hurra :roll:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Klasyczny

Moim zdaniem RAW wyszedł całkiem fajnie. Gdyby nie ME obejrzałbym wszystko 'jednym duszkiem'.... No ale się nie udało... Tak więc do rzeczy:

Pierwsza walka o #1 contendership nawet znośna. Londony doznawali przez ostatnie tygodnie pushu i byłem niemal pewien ich wygranej... a tu psikus... Choć co do tej drugiej pary też nic nie mam- każdy będzie lepszy niż obecni miłościwie panujący nam 'mistrzowie' ;)

Dalej przeszła kolej na moim zdaniem najlepszą walkę kobiet w WWE może od jakiegoś roku, a kto wie czy nie więcej... Choć w sumie nie ma co sie dziwić- stanęły naprzeciw siebie 2 najlepsze zapaśniczki w WWE. Po cichu liczyłem, na zmianę mistrzyni (Beth już mnie trochę nużyła w tej roli), ale bardziej realne było pozostanie The Glamozon przy pasie. Tym bardziej ucieszyłem sie z niespodziewanego pinu i.... New Woment Championki :thumb: Co do samej walki to nie wiem, co pisać- po prostu była bardzo dobra jak na poziom babek z WWE. I do tego jak się na koniec Mickie cieszyła :D

Reszta walk (poza IC Champioship) była juz taka sobie, więc nie ma co się rozpisywać, a ten meczyk o pas również nie był taki najfajnieszy... Głownie chodzi o to, że ponad połowa walki była zamulona, że ch... Jedynie w końcówce działo się już bardzo ciekawie. Do końca nie byłem pewien, kto zgarnie pasek- z jednej strony dziwnym byłby tak krótki run Jerich, z drugiej wg plotek sprzed kilku tygodni Umaga miał jednak zdobyć ten pasek (choć to kolidowałoby z jego przeniesieniem do SD). W sumie to cieszy mnie, ze Jericho się wybronił- Umcia zasługuje zdecydowanie na coś więcej niż pas 2 kategorii...

Jeszcze jednym momentem tego show, które warto odnotować jest to, kiedy Shad, się j*bnął =)) '... to make that euros, euros... yeah, yeah...' Gdyby nie oderwał się po tym tak szybko od mikrofonu pewnie soczyście by go wygwizdano :lol