Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Friday Night SmackDown 11/04/08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

John Morrison & The Miz pokonali Jimmy Wang Yang & Shannon Moore

2. Match

Finlay pokonał Matt Striker

3. Match

Vladimir Kozlov pokonał Matt Logan

4. Match

Victoria pokonała Michelle McCool

5. Match

Matt Hardy pokonał Chuck Palumbo

6. Match

Undertaker pokonał Festus
  • Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

1

• Polski Solider

1

• badziewiarz

1

• Gracjano1674325904

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Mieszane uczucia mam do tego Smack'a. Walki były średnie prócz właściwie openera i Main Eventu. Nie zamierzam tutaj opisywac całej gali bo po co? Ja nie od tego , tutaj chce tylko dwie rzeczy opisać. Pierw Vladimira Kozlova. Gość ma power i tylko czekać aż mu dadzą jakiś feud i oczywiście theme. Choć finishr ma słabiutki to ogólnie sam może być. No i ME , na początku widzieliśmy zapowiedź ME czyli Festus VS Undertaker , na początek pomyślałem sobie co to ma być? Jakiś dowcip? Lecz z czasem uświadomiłem sobie że Festus to świetny przeciwnik dla Phenom'a. I jak się okazało nie myliłem się. Świetne tempo jak na dwóch power wrestlerów , nie było tak e tylko Taker przeważał , Taker też swoje dostał , walka na pewno lepsza niż Taker VS Edge na WM.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gracjano, chyba troszke przesadziłeś...

A generalnie smackiem wkyrzyłem sie niesamowicie... Nie tego sie spodziewałem. WWE znowu popadło w rutyne pod tytułem - "Dwa Angle Trzymają cały fed" ...To jest jedna z rzeczy które wnerwiają mnie niesamowicie. Że fed opiera sie na 3 fełdach , a reszta z karty to przygodnie dobrane walki.

Nie mam pojęcia , że skoro Vinniemu i tak te trzy Scenariusze przynodzą zyski , To co szkodzi mu zrobić nawet , gówniane , ale zrobić - jakieś poboczne feudy gdzieś na boku , żeby walki w karcie nie wyglądały jak z dup wzięte lub wpierdolone na siłe.

Ale co do smack'a. Ten włąsnie taki był. Miz - Morrison vs. Yangi - to match typowy pod tytułem wpieprzymy was na siłe żeby nie było. Ostatnio jednak Miz i Morrison zaczeli coś tam w tym swoim programie jeździć po nich ..szkoda że ten niby feud zaczyna sie po stoczeniu ze sobą walk na 10 SD! pod rzad ... poza tym , to jest feud jeśli już to jednostronny - jakoś nie widze na chwile obecna jak Yang i Moore wychodza i nawiązuja speechami ...Walka ujdzie jak ostatnie 9 czy tam 8 ...nie liczyłem. I tak podług reszty SD! to była bdb.

Finlay vs. Striker - to o czym mówiłem...walka totalnie z dupy wyjęta i nie potrzebna..

Wyszedł Władek Kozłov porzucał i poszedł. Czekam aż ta postać sie rozwinie i dopiero bede komentował.

tutaj przynajmniej było jakieś wprowadzenie Nattie do biznesu , wyszło ok - bez zastrzeżen

Sam Segment Khaliego z Show'em też niczego sobie - ten punch swoją droga strasznie naciągany.

Match Z Hydraulikiem i powaracającym z mięśniem piwnym Hardym - Z dupy jak dla mnie....szansa montela na wyjście z cienia marnuje sie przez Hardego który na chwile obecna jak dla mnie mógłby nie wracać wogóle.

no i ME. Mówiąc szczerze liczyłem na dużo , starcie Dobrego Power Wrestlingu i Dynamiki , z Całym zapasem movesów Taker'a. I mimo iż walka była dobra. To nie zachwyciła. Panowie nie znaleźli porozumienia w ringu , nie podpasowali sobie - ich style sie gryzły i z potencjału nie wyszło wiele. I nie chodzi tu bynajmniej o umiejętności obydwu panów - po prostu nie dobrali sie . Zdarza się , szkoda. Może beda mieli jeszcz okazje wystąpić. Ale póki co nie wyszło im tak jak powinno.

Co do smacka jeszcze - głośne i donośnie - Ja pierdole !! Co to za pomysł z tymi wizytami Edge z Paszczakiem Głerero w tym salonie - szmacenie w ten sposób Teddiego. Damn ..to ja już wole Burczila jak posuwa swoją siostre - ona przynajmniej jest ładna...

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   1

Walka nr. 1 tag teamy - poraz kolejny... w tym tygodniu wypadło na nich, następny tydzień pewnie będą elvisy i to tak leci... w kólko jedno i to samo... a co gorsza praktycznie nic nowego(ciekawego) nie pokazują.

Finlay vs. Striker - powrót Finlay'a i kurdupla na SD! - kilka dowcipów w wykonaniu karła... na koniec pałka w łeb i tyle, walka dno...

Kozlov vs. jobber - 2 walka ruska pod rząd na SD! podominował i poszedł tyle...

Divy pominę... jak zwykle na SD! zresztą.

Hardy vs. Palumbo z MVP w tle... - walka bez fajerwerek, nic ciekawego się nie działo... przysypiałem i przewijałem jak się tylko dało.

Taker vs. Festus ... zieFFF tutaj też w sumie bez żadnych rewelacji nie wiem dlaczego akurat taką walke zrobiono, ale mniejsza... w sumie podstawowy pakiet akcjii ze strony Takera jak i Festusa.... nic nadzwyczajnego....

Gadka między Batkiem, a HBK ssała.... na koniec próba Sweet China i Batista Bomb ... szkoda, że Batek nie zebrał po szczęce.

Edge i Vicky - tutaj normalnie bleeeee powinni to puszczać tylko dla ludzi o mocnym żołądku ... bo naprawde zwymiotować przytym nie było trudno.

SD! ciańkie

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P