Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA iMPACT! 10.04.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1. Match

Curry Man pokonał Johnny Devine

2. Match

Consequences Creed pokonał Jimmy Rave

3. Match

Petey Williams & "Big Poppa Pump" Scott Steiner pokonali The Motor City Machineguns

4. Match

Roxxi Laveaux pokonała Angelina Love

5. Match

Eric Young pokonał Black Reign

6. Match

Sting & Kevin Nash pokonali Team 3D (DQ)
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pablo modjo

2

• DonCarlos

2

• kieska

1

• mata

1

Top użytkownicy w tym temacie

Impact dobry, ale po kolei.

Początek gali..Wchodzi Team Tomko, po chwili gadania, wchodzi Team Cage i Christian zaczyna swoje wywody :P

Następnie widzimy Joe w gajerku udzielającego wywiad...Po chwili widzimy Kurta, również w gajerku :P

Czas na pierwszą walkę.

Jimmy Rave vs. Creed - pierwsza walka Creeda w TNA po walce na BFG..Walka rozgrywana w szybkim tempie..Creed pokazał kilka fajnych akcji i wygrał swoją pierwszą solową walkę w TNA i zakwalifikował się do Xscape Match na Lockdown.Naprawdę dobry opener.

Po walce widzimy wywiad z Black Maschismo, po chwili wcina mu się Sonjay i jak zwykle podrywa SoCal :P

Zapowiedź walk, które odbędą się na Lockdown, nie powiem czekam na te PPV od dawna..

Fajny wywiad z Morganem, który po raz pierwszy w TNA zaprezentuje swoje umiejętności właśnie na Lockdown.

Promo Lockdown nawet, nawet.

Druga walka...

Motor City Machineguns vs. Scott Steiner & Petey Williams - kolejna dobra walka...Dużo się działo, głównie dzięki temu, że mało było w tym wszystkim Steinera.Przegrywania MCMG ciąg dalszy.Wygrana po Canadian Destroyerze, który wprost ubustwiam :D

Wcześniej MCMG pokazali bardzo fajną po której byłem już pewien że odliczą Williamsa, ale jednak Petey się wybronił...

Po walce czas na ostatnią inicjację.Okazuję się że Petey ma....ściąć swoje włosy... :lol

Za równo go nie ściął... :D

Następnie wchodzi Kurt, a potem Joe i dochodzi do podpisania kontraktu...Nie obeszło się bez wymiany spojrzeń :P

Na ring wchodzą Velvet Sky i Angelina Love :roll:

Chwila dla oka...

Czas na kolejną walkę kobitek, w której wygrywa Roxxi.

Jakoś nie pasuje mi Angelina i Velvet jako heele... :P

Wywiad z Super Ericiem fajny :P...Fajna muzyczka w tle :D

Kolejna walka..

Super Eric Young vs. Black Reign - wygrana odmienionego Erica do przewidzenia, walka taka sobie...Po walce przychodzi RelliK i atakuje herosa :lol

Chwila znęcania się i na ring wbiega Kaz, a po chwili Rock'n Rave Infection.

Przykuty do lin kajdankami Eric swoimi nadludzkimi siłami uwalnia się i rozprawia się z oprychami :lol

Kolejne promo Lockdown, a potem wywiad ze Stingiem i Nashem.

Czas na main event!

Team 3D vs. Nash & Sting - walka rozkręcała się z minuty na minutę...W końcu Scorpion Deathlock, i chokeslam Nasha, ale na ring wchodzi Tomko i Styles, zaczyna się rozpierducha...Po chwili wchodzi Christian z Rhyno i dzieje się jeszcze więcej...Dołącza jeszcze Storm..Brakuje tylko Morgana, publiczność skanduje jego imię i oczywiście zjawia się i on..Czyści ring i zaczyna się jeszcze większy brawl.Dobre Gore na Stylesie i mamy przedsmak Lethal Lockdown Match, który zobaczymy już w niedziele...

Podsumowując, zobaczyliśmy przedsmak tego co będzie na Lockdown.

Mam nadzieję że fani TNA nie zawiodą się.

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Jak na ostatni ympakt przed LD wyszło całkiem fajnie :)

Na początek rozgrzewka przed LethalLockdown, gadki Bubby z tygodnia na tydzień są słabsze... wielka szkoda, bo potrafi gadać. Za to genialny tekst Christiana "Rey, You like Hilary Clinton... sorry Hilary has bigger balls" =)) Kompletnie mnie rozwaliło... Pierwsza walka bardzo fajna, Rave z Creedem(który wg. mnie ostro namiesza na LD) odwalili kawał dobrej roboty, Creed wykonuje naprawdę fajne kombinacje ciosów, to DDT na koniec też niezłe. Walka pakerów z Gunsami też stała na dobrym poziomie, co prawda cieszę się ze zwycięstwa Peteya, ale mam nadzieję że to już ostatnie jobbniecie Alexa i Chrisa. No i ostatni etap treningu, spodziewałem się wszystkiego, od zrzucenia z dachu po wejście do klatki z Lwem, a tu wizyta u fryzjera... w sumie Petey w nowym image też wygląda nieźle. Joe i Kurt... nuda, nie wiem po kiego grzyba robią pojedynek z serii kariera vs. tilte, wiadomo że Cycek nie przegra... Walka dupek... no wreszcie dziewczynki wchodzą na ring tak jak to robią najlepiej... mniam :twisted: Co do samej walki ciężko mi coś powiedzieć za bardzo skupiałem się na walorach estetycznych tego pojedynku... Podobnie jak Wronasowi dzieweczki nie pasują mi do roli hellek, ale ważne że wciąż wyglądają świetnie... SuperEric... nuda... Walka z Reiginem tak samo... Do tego te kajdanki z plastyku... Podczas tej walki udało mi się wygrać milion w komórkowych milionerach :D No i ME, dobrze wyszedł, Nash o dziwo dawał radę, szkoda że zamiast Niego nie wystąpił Morgan, też duży tyle że młodszy i sprawniejszy, a tak sobie zobaczyliśmy nWo Wolfpac ;) Po meczu spodziewany brawl i ponownie duże wrażenie robi na mnie Matt, myślałem że walnie chokeslama na Jackline, a tu tylko press slam... no cóż i tak wyszło fajnie.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Skupie się na dobrych, ciekawych momentach:

- canadian destroyer, czyli balsam dla oczu :D

- ścięcie włosów Petey'owi. Kurde, szok. Widać, że chłopak długo je zapuszczał, odkąd pamiętam zawsze miał długie a tu takie poświęcenie, no no :D To się chwali. Jak wiadomo kilku wrestlerów w historii odmówiło straty swoich długich włosów (jak Kaz na przykład).

- rozerwanie kajdanek przez Super Pryka :lol się uśmiałem =))

- Debiut Consequences Creed wypadł wg mnie niezmiernie obiecująco! Gościu wygląda jak taki czarny Kaz ;) Do tego widać, że ma talent i ambicje by być kimś. Może niedługo sporo namieszać.

- main event nawet znośny, przy okazji powiem, że podziwiam Stinga za to że nadal trzyma dobrą formę. Morgan robi spore nadzieje na przyszłość, zobaczymy co z niego będzie.

Podsumowując gut impekt.

1. Match

Curry Man pokonał Johnny Devine

Tego nie było :P

16476371734edf391100c30.jpg

A ja sie wyłamię i powiem- iMPACT taki sobie. Szczególnym mankamentem były tu walki (aż sobie policzyłem 8) )- na 1:25h programu walki trwały ok. 18 min czyli średnio po 3,5 min na łabka- az tak to chyba jeszcze nie było... Ale po kolei:

Program otworzyla po raz kolejny konfrontacja słowna teamu Cage i teamu Tomko. Nie gadali za ciekawie.. ogólnie to raczej zamulili... Potem przyszła kolej na wyczekiwany debiut na iMPACT Creeda i wg mnie mało pokazał. oglądałem trochę filmików z jego umiejętnościami i stać go na duuużo więcej. No ale ile można pokazać w 3-minutowaj walce... ehhh... :roll: Dalej trochę promosów Lockdown itp (w tym programie było ich chaby nawet więcej jak na niejednym ECW...) i najlepszy meczyk tej weekly- MMGvs Steiner & Williams. Gunsi pokazali się ze świetnej strony, dzięki nim cały czas coś sie działa, ale do przewidzenia było, że polegną... Po zwycięstwie Steiner ściął włosy dla Petey'a- :shock: No no,jakie poświęcenie, pewnie będzie się z tym wiązać jakiś większy push (oby). Dalej- podpisanie kontraktu przez Joe... Nuuuda... Po co to komu? Nie podoba mi się pomysł walki career vs title a już tym bardziej tej całej zabawy z kontraktami :t_down: Od tego momentu nie wydarzyło się już nic, co by mnie zainteresowało: kilka słabych wywiadów, słabych walk, na koniec może trochkę l;epszy brawl i tyle. Mogli bardziej się postarać, ale pomimo tego średnio udanego Ympacta Lockdown prezentuje się wysmienicie. już nie moge się doczekać :D

Moja ocena 5/10

Więcej gadania , reklamowania niż walczenia no ale nie było aż tak źle , motyw przewodni oczywiście przedsmak Lockdown które już w niedzielę , fani wrestlingu niech zacierają ręce bo bd się działo oj bd . Nie bd sie rozpisywał bo ostatnio za bardzo mi to nie wychodzi a więc :

Consequences Creed pokonał Jimmy Rave

niezła walka szkoda że taka krótka no ale przecież to tylko kwalifikacja , puszczane już kilkakrotnie promo no i wreszcie debiucik w iMPACT ZONE który wypadł obiecującą może nie powalił na kolana ale widać w nim dość spory potencjał który gdy zostanie odpowiednio oszlifowany i pokierowany przez TNA to za kilka lat zapowiada nam się nie zły mistrz X Division oczywiście (trochę wyleciałem w przyszłość ale pomarzyć ludzka rzecz) Trochę po rzucał nim Rave i się bałem iż to właśnie on znajdzie sie w X Cage Matchu no ale o niespodziance mowy być nie mogło

Petey Williams & "Big Poppa Pump" Scott Steiner pokonali The Motor City Machineguns

ciąg dalszy szmacenia najlepszego teamu w TNA , ich zespołowe akcje doprowadzone są do perfekcji . Ostatnio Scot znęcał się na Destroyerem i to nieźle za porażki więc może myślałem że znowu Kanadyjczyka odliczą no ale nie było tego złego co by na dobre nie wyszło , poszedł Canadian Destroyer i nawet aż tak porażka MMG nie bolała to tej akcji :D

Roxxi Laveaux pokonała Angelina Love

nie ma Gail Kim więc wiadomo że walka nie wybije sie ponad przeciętność a jaka była nie powiem bo ominąłem :D

Eric Young pokonał Black Reign

Normalnie Eric wymiatacz , teraz przynajmniej coś pokazuje w ringu nie to co miało miejsce za zwykłego Erica :D

Widać że i siły mu przybyły , pomajtał nawet Reginem co wydawać mogło sie trudne do wykonania ale i tak najlepszy numer był z kajdankami , wpada Kaz a ten jakby nigdy nic rozrywa je i niczym magik :8 uwalnia się z kajdan :D

Cieszy fakt że przegrywa Regin i może wreszcie zrezygnują z niego raz a dobrze w TNA co byłoby najlepszym wyjściem

Sting & Kevin Nash pokonali Team 3D (DQ)

Już przed walką gdy wiedziałem że bd tam Nash to bd ona zamulać no ale nie ma to jak się pozytywnie zaskoczyć . Postawa Stinga w walce ze Stormem nie dała odpowiedzi do końca na jego obecną formę ale ten pojedynek z prosiakami był imponujący w jego wykonaniu . Facet ma 50 lat na karku a lata po ringu jakby mu ze 20 odjęli !!!

Z każdą następną akcją było lepiej , Sting założył skorpiona Nash zaczął odliczać drugiego prosiaka a tu wpada Team Tomko i totalny chaos dalej Cage z ziomkami no i Morgan Łaa facet ma powera aż dziw że wcześniej nie walczył . Samiusia końcówka to było cudo , każdy tłucze swojego i to na co czeka każdy fan wrestlingu GORE na Stylesie .

Aj wyrwał Gore'a to może na Lockdown to nie jego odliczą :)

mocne 4 w skali szkolnej się należy :thumb:

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Ostatnia gala przed LockDown wypadła całkiem, całkiem, edycja z zeszłego tygodnia była dużo lepsza. Głównym celem tego iMPACT!a była reklama nadchodzącego ppv, dlatego też tak dużo było reklam. Jedyną wybijającą się z tłumu walką był Scott Steiner i Petey Williams vs. Motor City Machineguns, inne słabiutkie. Consequences Creed znacznie lepiej zaprezentował się na Bound For Glory, jakoś nie przekonał mnie do swojej osoby w tej walce, mimo tak wielkiej reklamy - nie wiem dlaczego porzucono jego gimmick boksera z filmu Rocky, w takim wystąpił na BFG i podobało mi się to, zobaczymy jak zaprezentuje się na LockDown. Cała szopka o tym, że Joe po przegraniu main eventu odejdzie z pro wrestlingu na zawsze psuje bardzo tą walkę. Main Event taki historyczny :) komentatorzy mówili o tym, że coś podobnego dzieje się pierwszy raz w historii, chodziło o to, że Sting i Nash walczą razem, czy oni naprzeciwko 3D ?

Gala dostaje 6/10.

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

chodziło o to, że Sting i Nash walczą razem, czy oni naprzeciwko 3D ?

Sting i Nash razem byli w Wolfpacu , przez pewien czas(troszkę ponad miesiąc) wspólnie posiadali pasy TT. Więc komentatorom chodziło zapewne o to że pierwszy raz stają naprzeciw 3D, ewentualnie pierwszy raz razem walczą w TNA :)

• Reputacja:   6

Chodziło o to, że Nash w teamie ze Stingiem po raz pierwszy zmierzyli się z Team 3D. Wcześniej w historii Sting walczył razem z Kevinem już w WCW. Swoją drogą dodanie Stinga do Teamu Cage'a trochę mnie wkurza biorąc pod uwagę, że i z Cage'm i z Nashem Sting wcześniej mniej lub bardziej feudował, a tu nagle wraca i mamy super kumpli :P

16476371734edf391100c30.jpg