Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gigantyczni wrestlerzy, postrachy czy beztalencia?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Co do Khaliego, to nie ma nic do gadania, tak jak powiedział Willem drewno nad drewnami... tak samo BDV, który mnie wręcz brzydzi. On tak samo jak Henryk nie mają w ringu nic do pokazania, tylko tłuszcz and nothing more...

Andrego rzeczywiście można wytłumaczyć poziomem, na jakim był wtedy wrestling, tak samo Giant Gonzalez. Wtedy byli naprawdę postrachem i ludzie byli zafascynowani ich wyglądem, wzrostem, wagą. Jednak mnie Gonzalez strasznie brzydził tak samo w tym stroju. Jak zobaczyłem WM9, to

Ja gdybym był na miejscu Vince'a, doceniłbym wrestlerów jak Kane czy Big Show, którzy mimo dużych gabarytów potrafią coś sobą zaprezentować w ringu i stoi za nimi historia: Kane w masce z WWF, The Giant z WCW.

Khali, Henryk i Big Cyce V tylko by jobbowali, by pokazać siłę gwiazd, którzy umią pokonać tak wielkich zapaśników. Jednak to tylko na krótką metę.

W TNA nie ma takiego drewna. Abyss bardzo mi się podoba, zobaczymy jaki będzie bez maski. Kevin Nash teraz jest słaby, ale kiedyś naprawdę wymiatał xD no i jeszcze Matt Morgan, którego na razie nie mogę ocenić, bo nie widziałem wiele walk. Jest wysoki, ale szybki i zobaczymy, co z niego wyrośnie. :D

Na plus: Big Show (najlepszy chokeslam obecnie), Kane, Abyss, Nash, zaliczmy też tu Undertakera

Na minus: BDV, Henry, TGK, Giant Gonzalez

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 20
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IIL

2

• Danielsson56

2

• Willem

2

• Lucasologic

2

Top użytkownicy w tym temacie

Zakładam ten temat bo takiego nie widziałem a mam kilka refleksji na ten temat. Chciałem poruszyć temat WIELKICH CHŁOPÓW w tym biznesie ale nie można ich wziąść do jednej drużyny a więc po kolei. ECW Champion Mark Henry - człowiek który w WWE ma miano najsilniejszego człowieka na świecie( My Polacy zapewne mamy inne zdanie na ten temat) obecny mistrze ECW- jak sama nazwa wskazuje hardocre - Extreme a w Marku jest tyle Hardcoru co w TVP wrestlingu :D I tu nasuwa się myśl czemu taka osoba ma ten pas już przez trzy PPV?? Czy nie ma zupełnie komu dać chociaż Matt Hardy który potrafi wykonać akcję wysokiego ryzyka?? Czemu on ma pas - bo jest duży?? Bo jest silny??Czy może bo już ileś dobrych lat siedzie w tym biznesie a nic nie osiągnął?? Hmn.... Kolejna osoba nasz potwór z Indii - Khali , porusza się wolniej niż 80 letnie babki , nie potrafi na ringu nic pokazać oprócz swojej siły , mic - skille - zero (wyręcza się rzecznikiem prasowym)Kolejna osoba która miała pas WHC w sumie nazwa wskazuje na wagę ciężką no ale nie sama waga tu decyduje...Next BDV no to tu ilość tłuszczu jest przesadzona - przecież takich osób aż się nie przyjemnie ogląda jak tyle kilo , taki tłuszcz łazi ci po ringu dobrze że on nie miał żadnego pas..ufff. Teraz możemy przejść do drugiej grupy wrestlerów a zaczniemy od Big Show ten dobry , doświadczony zawodnik nie ma jakiś większych sukcesów a on pokazuje o wiele lepszy poziom niż poprzednia trójka razem wzięta i czemu to nie on jest ECW Champem???Albo nie był WHC Champem?? No cóż przeciesz booker ma zawsze racje ...Kane - BIG Red Machine tu już poziom rośnie po raz kolejny a sukcesów dalej nie ma Kane na początku wzioł się za brata potem przez jeden dzień po wygraniu KOTR był mistrzem i co i koniec sukcesów aż do wiosny gdzie zdobył ECW Champa ...który nie jest jakimś zabójczo ważnym pasem....I tu najwyższa półka czyli UnderTaker , legenda tego biznesu mimo swojego wzrostu świetna technika , mic - skille i Gimmick a sukcesy no w porównani do poprzedników wielkie ale jak na niego i to co powinien osiągnąć to małe kilka razy WHC ale nie trzymał tego pasa za długo i jedynie Streak 16-0 wbija go na listę tych którzy mają jakieś rekordy. A więc chciałbym usłyszeć wasze zdanie na ten temat

1.Co sądzicie o "wielkich" wrestlerach??

2.Czy WWE powinno dalej ich zatrudniać

3.Jeśli by ich zatrudniało to w jakiej roli

4.Wasz opinia

ZACHĘCAM DO DYSKUSJI

Dop. IIL - scaliłem z innym tematem.

1. Zazwyczaj są to beztalencia (z małymi przypadkami). Większość z nich znajduje się w WWE tylko dlatego, że są to giganty. Na ich umiejętności przymyka się oko, bo rola takiego giganta to rzucanie swoich przeciwnikiem, do której talent im nie jest potrzebny. W ich walkach brakuje wrestlingu i często show.

2. Zdecydowanie nie! Ilu z zatrudnianych gigantów okazuje się dobrymi wrestlerami? Mało. Poziom walk w WWE spadł poniżej przeciętny. Żeby to ratować, WWE powinno zatrudniać zawodowych wrestlerów, a nie pierwszych, lepszych gigantów.

3. Tylko Heel'a.

4. Nigdy nie przepadałem za siłowym stylem walki w tym sporcie. Wolę patrzyć jak dostają w dupę od słabszych :8

rmsig3.png

2483_1.png

1. Co ja sądzę o takich wrestlerach ? Sądzę, że oni bardzo dobrze odgrywają role takich bezmózgich ociężałych potworów, którzy robia gniot na przeciwniku, podobają mi się ich gimmicki jednak umiejętności już nie tak bardzo.

2.Czy WWE powinno dalej ich zatrudniać ? Aktualnie, nie ale jeśli odejdą to oczywiście narzazie takich gigantów jest wystarczająca jak na WWE

3.Jeśli by ich zatrudniało to w jakiej roli ? Tak Rola Heel :twisted: Ewentualnie Taki Big Show on powinien być Facem

4.Wasz opinia, Moja opinia to pozytywnie, zakochałem się w wrestlingu oglądając gnioty Abyss'a później fascynowałem się Big Show'em, jeszcze później Takerem, jak wiadomo nie maja oni zbyt dobrych umiejętności, ale jestem na tak WWE powinno zatrudniać gigantów ponieważ to oni mają budzić postrach 8) , a nie jakieś chuchra :x Ja wole oglądać walki gigantów niż wrestlerów standardowych pokroju Ortona, nie orton to zły przykład ale chodzi o warunki fizyczne, Tak WWE dalej powinno zatrudniać gigantów wobrażacie sobie jak by nie było Umagi, Taker, Kane czy Big Showa ? WWe było by niczym.

pozdro

Aquiva, co to są gnioty, kolego? To jakieś fachowe pozytywne określenie czy może negatywne? Wymieniłeś nam Abyss'a, BS i Takera, a po chwili powiedziałeś, że nie mają zbyt dobrych umiejętności. Ciekawa sprawa. Dodać do nich Kane'a i wychodzi nam czwórka najlepszych wrestlerów o dużych gabarytach obecnie. Na pewno tacy zawodnicy są potrzebni w wrestlingu do spełniania WIELU roli. Przecież wszyscy nie są tacy sami i każdy powinien mieć inną rolę.

P.S. Takie odpowiadanie na pytania jest bez sensu. Przecież pytania to tylko pomoc do rozwinięcia tematów i nie trzeba (a wręcz nie powinno się) ściśle odpowiadać na nie, nic więcej nie dodając. Taka moja malutka uwaga :)

Już tłumacze, to gnioty miało być pozytywne określenie a, Chodziło mi o innych typu Khali. Może zle określiłem to ale chodziło mi o to.

pozdro

Edytowane przez Gość

Aquiva, co to są gnioty, kolego? To jakieś fachowe pozytywne określenie czy może negatywne? Wymieniłeś nam Abyss'a, BS i Takera, a po chwili powiedziałeś, że nie mają zbyt dobrych umiejętności. Ciekawa sprawa. Dodać do nich Kane'a i wychodzi nam czwórka najlepszych wrestlerów o dużych gabarytach obecnie. Na pewno tacy zawodnicy są potrzebni w wrestlingu do spełniania WIELU roli. Przecież wszyscy nie są tacy sami i każdy powinien mieć inną rolę.

P.S. Takie odpowiadanie na pytania jest bez sensu. Przecież pytania to tylko pomoc do rozwinięcia tematów i nie trzeba (a wręcz nie powinno się) ściśle odpowiadać na nie, nic więcej nie dodając. Taka moja malutka uwaga :)

O tak, giganci są potrzebni w WWE. Gdy po raz pierwszy oglądałem RAW, walczyli tam jacyś chudzi, nie wiem, czy nie czasem CM Punk z kimś tam , od razu mowie do kumpla wez to wyłącz a on do mnie, poczekaj pokaze ci coś jeszcza. Pokazał mi smackdown, Big Show z (hmm nie pamietam :)). Gdzy zobaczyłem Big Showa, to mowie juz to bede ogladał cały czas! Jest moim ulubionym wrestlerem, on pokazuje taką siłe! Rzuca tymi chudzinami po ringu! TO jest wrestling a nie walki kogutów!

Uwazam, ze giganci są potrzebni w WWE! Nie wyobrażałbym sobie tej federacji bez Big Showa, Kane'a, Takera, Umagi itd.

rvwzyx.jpg