Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Jak oceniasz BGZ Wrestling?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Jak oceniasz nasze forum?

Co Ci się tu najbardziej podoba, a co nie?

Czekamy na Twoje opinie i sugestie. :)

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 173
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• IOOT_DZIKO

5

• Bisz B.O.K

3

• El Gonzalito

2

• Yanki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Byłem na trzech forach Attitutde , UW (Sux) i tutaj , tutaj pomimo że jestem od WeeMana zostałem przyjęty jak do rodziny i bardzo się cieszę będąc tutaj. Jestem już ponad rok i należę do second generation. Ale nadal znajduje przyjemność z udzielania się. Jest super :)

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

BGZ Wrestling jest ostatnim forum wrestlingowym w Polsce na jakim miałem przyjemność się zarejestrować, zaczynając od czerwca 2006, czyli WF poprzez epizody na Attitude i UW dotarłem na BGZ, rejestrując się tutaj o ile dobrze pamiętam 11 grudnia, pierwsze posty pisałem z kawiarenki internetowej, ale atmosfera i ludzie piszący na forum urzekły mnie do tego stopnia, że po ponad roku udzielania się nadal tutaj jestem i nie zamierzam nigdzie odchodzić ;) Tak, więc mój głos idzie na opcję "świetne", bo dla mnie właśnie takie ono jest, dostarczyło mi najwięcej rozrywki i przeglądając go spędziłem wiele miłych chwil. BGZ 4 Ever!

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Po dostaniu bana na UW (nie wiem za co :P, ale chyba chodziło o to, że napisałem posta w czerwcu 2007 roku do raw z 2006 roku) byłem w zakłopotaniu, bo gdzie ja teraz znajdę drugie forum, które wstawia linki do gal (bo na tym mi tylko zależało wtedy), potem zaczęły się wakacje i o wrestlingu zapomniałem, aż obejrzałem se gale na extreme i zachciało mi się więcej wrestlingu. W googlach wpisywałem chasła, ale wszędzie mnie na UW wysyłało, aż zanalazłem jakieś BGZ wpadłem, zobaczyłem, że są linki do gal to rejestrujemy się! Pomyślałem, że lubie Goldberga to szczele se nicka z Goldbergiem (wtedy nawet nie wiedziałem, że BGZ to Bill Goldberg Zone). Początkowo rzadko wchodziłem na forum tylko ściągałem gale, spamowałem w media, aż we wrześniu doszło do mnie, że to najlepsze forum o wrestlingu, na jakim byłem! Atmosfera była pierwsza klasa, i nie zamierzam nigdzie odchodzić. Oczywiście głosuję na świetne! :t_up:

• Reputacja:   2

Zależy czy kiedyś czy teraz :P Kiedyś forum było kozaczne, miliony postów dziennie, fajne feudy, dużo porządnych userów aktywnych w każdym niemal dziale a teraz forum ssie, nie mam co pisać a zwłaszcza po co. Do tego totalnie padła nawet tak szanowana kiedyś instytucja moderatora bo jak widze większkość tych dzisiejszych wynalazków to wołam o pomste do nieba. Na szczęście wciąż siedzą na forum moje maskotki chomcio, rafek ssijbla i oczywiście IOOT Palumbo Cipol Dziko i dlatego nawet jak zejdziemy do poziomu obecnego UWu to ja tu zamierzam z nim siedzieć =)) Co do poziomu tego forum to nie bede przeklinał, wystarczy jeden przykład

W googlach wpisywałem chasła

=))

• Styl:  Jasny

Głos na "takie sobie"... Why :?: Bo zawsze może być lepiej, jak dla mnie poprawy wymagają dyskusje, patrzę sobie w nowe posty i co widzę - 13 postów w mediach, 8 w girls gallery, 10 w WSF, 5 w humorze i w porywach 2 w dyskusjach... Jak nie ma nowych topiców to narzekają że nie ma o czym gadać, a jak się topic założy to wypowie się 1 może 2 osoby, a reszta siedzi w arcadach i udaje że ich nie ma :|

Na początku roku 2007 postanowiłem skończyć z oglądaniem TNA na Eurosporcie ze słynnymi "opppaaaaaaaaaa" profesora zapasów Andrzeja Suprona i zacząć ściągać świeże gale.Najpierw trafiłem na blog Miodzia i zobaczyłem link do forum o nazwie BGZ.

Wszedłem, patrze masa downloadu, to myśle, a zarejestruję się.Po miesiącu spamowania w mediach dostałem warna od niejakiego Norbasa i zacząłem brać udział w dyskusjach.Przez ten rok zdążyłem przyzwyczaić się do tych wszystkich cipoli i nie ma to jak po powrocie z budy przeczytać inteligentną wymianę zdań między Dziko a WWElemem :P

Głos na świetne, bo nie zamieniłbym tego forum na jakieś hałturowe wynalazki...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Brakuje mi jednej opcji w ankiecie - Wyczesane =))

Obecnie bgz ma się dobrze, dużo lepiej niż jakieś 2 miesiące temu, widać dużo więcej postów, klimat fajny się zrobił, dyskusje jakby żywsze.

Ja osobiście mało piszę na forum, poprostu szkoda mi trochę czasu i wolę posiedzieć na ircu, gdzie lepiej się wymienia poglądy na te i owe tematy :) Jednak to forum mnie najbardziej przyciągnęło i nie zmieniłbym go na jakieś uwfans_mr.worker_drqujak (poziom wfans, a nawet niżej =)) ) czy inne rm (cholernie sztywne, i wogóle ą i ę).

Lubie tutejszych cipoli, nawet ssijble, baryly i inne willemy :)

Dam głos na świetne chociaż brakuje mi 2 rzeczy - WeeMana =)) oraz ciemnego stylu.. na który czekam od czasy przejścia na wyczesane w morde phpz359 modified by modjo :lol

Ale ogólnie jest grejt, inne fora moga pozazdrościć. :t_up:

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Obiektywnie (bez obrazy for anybody) zagłosowałem na takie sobie. I jest to zdanie wywarte czasami fora.pl/Przemo odcinek Pierwszy, może dlatego że ja ze starej kadry i zawsze bede porywnywal obecne forum do tamtych wersji...Na fora.pl nie potrzebowalismy all that stuff like piwka jakies i wilem wie co jeszcze ... Mieliśmy ekipe i klimat ...a jak wiadomo po tylu przejściach troche sie popsuło to i owo.

Na forum pisze mniej - czasu brak - ale staram sie z humorem a jak trzeba i do rzeczy - jest jeszcze pare pizdeczek które mnie tu trzymają ;) ...Te cycki wszystkie AtSy , Modzie i inne wyczesane kartony z wilemami...

No cóż ...czasem trace nadzieje patrząc na obecną sytuacje ..ale czekamy co bedzie dalej...może jak posiedze tu kolejne 3 lata będzie jeszcze inny skład i atmosfera ...wszystko sie zobaczy...

póki co moim subiektywnym zdanie ...oprócz technicznego puktu widzenia a'ka modyfikacje , zabezpieczenia itp. bo to jest very good. ...to stweirdzam ...że nie jest wyjebiście ...mogłoby być dużo lepiej ...

Ale pożyjemy zobaczymy ... a póki co ide pojeździć Weelemowi do SB :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Pomimo że nie należę do tych co się udzielają bo 20 postów w tym 10 thxów dziennie to uważam że to forum jest świetne. Trafiłem na nie dzięki bratu. Wrestling oglądam zazwyczaj z nim , gale itp. Lecz kiedyś zauważyłem że coś tam skrobie na jakimś forum , myślałem że to jego fed i mówię eee tam , ale to to forum było. Przyjrzałem się i regnąłem. Tak jakoś staram się czasami popisać z sensem ale jak widzę wypowiedzi panów SWB - Sejbla , Wellem , Baryla to krew mnie zalewa. Choć są gorsi , ostatnio patro , dexter czy inne legopowery. Nie wiem jak to było "za starej kadry" lecz jedno wiem , to forum trzyma klimat. A i Sejbla i Willem to był żarcik , jesteście fanami WWE nie cierpicie Total Noobish Action i za to wam chwała.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Zagłosowałbym na coś pomiędzi 'świetne' i 'takie sobie', powiedziałbym, ze jest dobre. W ankiecie takiej opcji nie ma więc zagłosuję na takie sobie. Nie znam co prawda tych 'starych, dobrych czasów', ale mam porównanie do okresu, w którym zaczynałem się tu udzielać i przyznam, że bywało znacznie bardziej żywo i więcej się działo; przy każdym wejściu na forum było co czytać, stale udzielała się większa ilość osób. Teraz nie jest może źle (są okresy, kiedy forum az kipi, ale są z reguły króciutkie i zdarzają się raczej rzadko), jednak mogłobyby być nieco lepiej.

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Na fora.pl nie potrzebowalismy all that stuff like piwka jakies i wilem wie co jeszcze ... Mieliśmy ekipe i klimat

I mieliśmy dyskusje na poziomie 'Czy Stevie Richards naprawdę jest gejem' albo 'Ile masek nosi Rey Mysterio'. Owszem, jeżeli chodzi o BGZ na fora.pl , to jego niepowtarzalny klimat potrafił przyciągać na długie godziny. Moje zdanie jest jednak takie, że cofnięcie się do tamtych czasów byłoby ewolucją wsteczną.

Obecne BGZ ? Moim zdaniem bardzo dobre forum. Pomimo tego, że ostatnio mam taki zapierdol szkolny, że obecnie nie ma zbytnio czasu i głowy na sklejenie konstruktywnego posta w dyskusjach to uważam, że forum idzie w dobrym kierunku. Zreaktywowało się WSF, pojawia się sporo tematów w dyskusjach które co najważniejsze, stoją na odpowiednio wysokim poziomie. Ludzie ? Tutaj chodzi znów o sentymenty .. z najstarszej gwardii pozostało 7,8 nadal udzielających się osób. Pozostali to 'nowa krew' która stara ciągnąć się ten wózek i wychodzi im to bardzo, bardzo dobrze.

W ankiecie zagłosuję na takie sobie. Jak już kieska zauważył, brakuje opcji pośredniej. Nie głosuję na świetnie, ponieważ forum może być jeszcze nieco lepsze. Mam nadzieję, że następne miesiące pokażą, że mimo wszystko potrafimy się jeszcze bardziej zmobilizować i wznieść forum na sam szczyt.

Jeśli chodzi o wrestling to znajduję tutaj wszystko czego potrzebuję , dosłownie !

Nie wiem jak było kiedyś a mowa tu o fora.pl :thinking:

Nie tak dawno zarejestrowałem się i jakoś przeżyłem bez konfliktów i nie narzekam :D

Pierwsze forum wrestlingowe na którym mam konto no i oby ostatnie a więc " świetne " :t_up:

• 3 miesiące temu...

Dawno mnie nie bylo na forum ( hmm, 8 miesiecy, chyba ), widac, ze rozbudowano forum, poprawila sie grafika, a co najwazniejsze dolaczylo duzo nowych userow. Nadal zostaje to moim jedynym forum, napewno najlepszym.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Zgadzam sie z kondziem , forum poszło do przodu , i to bardzo. Stara gwardia została i mlode wilki sie udzielaja na tym forum. Wkoncu najlepsze forum o wrs.

sws.png

31576.png