Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błędy, usterki techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nagle jestem moderatorem i dostałem rangę bodajże od Patrynia. Chętnie pozostanę przy Vipie i starej randze: "Booogie!"

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

35

• Ulicznik Xeb

11

• montoya

6

• Vejder

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Wyskakuje mi błąd podczas aktualizowania profilu. Coś jakby error 403 forbidden

ahfo.png

luba_049.png

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A konkretnie co aktualizowałeś?

94370642845de365932a94.jpg

Okienko z zawodem\pracą.

ahfo.png

luba_049.png

Sprawdzalem - działa.

To pewnie byly chwilowe problemy z serwerem.

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Okej, nie wiem czy to występuje u wszystkich. Od dzisiaj rana mam problem z dodawaniem postów - mianowicie, post ładuje się, ale nigdy nie chce się załadować w pełni i wyświetlić standardowego okna z "twój post został wysłany". Pomimo tego posty oczywiście się wysyłają, można to sobie sprawdzić otwierając nową kartę ze stroną główną, ale coś jest nie tak.

Dodano:

Usterka zniknęła :)

Dodano:

Mam najdziwniejszy problem ever. Otóż chciałem wysłać posta w dyskusji o raw, ale wyskoczył mi błąd

You don't have permission to access /posting.php on this server.

Posprawdzałem co się dało i wyszło na to że problem stanowi kilka linijek tekstu których nie mogę wysłać w żadnym temacie na forum. Chciałem to wkleić tutaj żeby może ktoś zobaczył z czym problem, ale i tym razem wyskoczył mi błąd. Nie wiem, będę jeszcze próbował dalej, przepiszę tekst jeszcze raz, może się uda, ale i tak pytanie - czy ktoś wie z czym może być problem?

• Reputacja:   1

Może hejty na Romana po prostu już są nieakceptowane i Norbi szperając w pliczkach sprytnie zrobił żeby taki error wyskakiwał jak się tylko o nim negatywnie wspomni? :(

A tak na serio to też miałem chyba kiedyś taki problem.

To było wtedy kiedy miałem koszmarne problemy z internetem i myślałem, że to przez to, ale odczekałem jakiś czas i już normalnie posłało posta.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

• 2 miesiące temu...

Od dwóch dni pojawia mi się następujący komunikat kiedy chcę wejść na BGZ:

0b0b27ba5a.png

Więc jedyną możliwością wejścia jest wybranie mało widocznego "Zignoruj to ostrzeżenie", ale jeśli pojawia się to jakimś nowym osobom, to może być to lekko zniechęcające do korzystania z forum.

• Reputacja:   121
  • Styl:  Attitude

Potwierdzam. Ja nawet nie miałem możliwości zignorowania tego. Jedynym wyjściem z tej niefajnej sytuacji było wejście przez stronę podaną na FB.

NAJWIĘKSZY POLSKI FAN AEW

bkCjbFy.gif

• Reputacja:   2

Mi także taki komunikat wyskakuje. Raz ściągnęło przy tym wirusa (!), lecz potem nie było problemów. Ogółem wchodzić mogę za pomocą maleńkiego odnośnika ukrytego w szczegółach problemu. Czerwony kolor trochę przeraża, nie powiem.

75137960457081728a67d7.jpg

Pracuję nad rozwiązaniem tego problemu.

• Reputacja:   2

Dzięki Norbi, już nie wyskakuje :D

Dodano:

Norbi, Panie, powróciło... Gdy się wchodzi na samo forum, znów wyskakuje alert o zagrożeniu.

75137960457081728a67d7.jpg

• Reputacja:   6

Pierdoła, ale tak mi się zauważyła drobna literówka na pasku, na górze strony: "Jedno z nastarszych i największych polskich for dla fanów wrestlingu."

chcelatooo.png

• 5 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...