Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błędy, usterki techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja również zauważyłem pewien błąd. Mianowicie, gdy dodaję raporty z NXT (dajmy na to najświeższe, czyli 8.02.12) no i wrzucam do tematu z wynikami z tegoż dnia, to temat ten nie pojawia się na liście tych "najświeższych postów". Pokazałem to Prototypowi i potwierdził to, ale kazał się zgłosić do naszego łebmajstra.

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

35

• Ulicznik Xeb

11

• montoya

6

• Vejder

6

Top użytkownicy w tym temacie

Akurat to z działem NXT występuje już od dawna ;P

akerdrugi.png

Z tego co wiem to któryś z administratorów, wyłączył aby tematy w dziale wyniki pojawiały się na liście najnowszych postów na głównej stronie forum, a wszystko to znów przez Droopsa, bo za czasów jego pilnowania wyników, to nam naspamił i się troszkę admini zirytowali ^_^ Ale z tego co wiem, to chyba po rozmowie i ustaleniach na forum, zostały wprowadzone zasady i ograniczenia co do działu wyniki (głównie chodzi o wyniki jakich federacji mają pojawiać na forum etc.) i wydawało mi się, że administratorzy przywrócili to, aby tematy z wynikami pojawiały się na głównej stronie forum jako najnowsze posty, lecz teraz nie jestem pewien... Ale to chyba tutaj nie o to chodzi, bo czasem tak jest, że tak jak napisałeś, że jak dodajesz raport do wcześniej utworzonego tematu przez Ciebie z wynikami tej gali, to jak odświeżasz swój post to nie zawsze załapie żeby pokazać, że w temacie jest nowy post - podobnie jest z działem Audycji, lecz dziwne jest to, że czasem odświeży i widać na głównej stronie forum że post został odświeżony, a czasem cisza... :)

Btw. Mam ten sam problem co Tuptuś, lecz u mnie wystarczy jak na razie tylko raz odświeżyć aby dodać poprawnie posta :)

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja mam taki błąd Panie Norbas że jak daje wyślij post to wywala mi 403 Forbidden i niestety ale muszę wrócić i tak z 10 razy a post się doda :(

Staram się naprawić ten problem, wygląda na to, że przyczyną może być zmiana konfiguracji serwera. Póki co napisałem do działu technicznego webd.pl i czekam na odpowiedź.

Ja również zauważyłem pewien błąd. Mianowicie, gdy dodaję raporty z NXT (dajmy na to najświeższe, czyli 8.02.12) no i wrzucam do tematu z wynikami z tegoż dnia, to temat ten nie pojawia się na liście tych "najświeższych postów". Pokazałem to Prototypowi i potwierdził to, ale kazał się zgłosić do naszego łebmajstra.

Poprawione. Jeśli zauważycie jeszcze jakieś działy, w których pisanie nie wyświetla się w najnowszych postach podawać je tutaj.

siema Norbas. Słuchaj mam do Ciebie prośbę. Mógłbyś ostatecznie roziązać kwestię akceptowania postów :?: Ranga TEAM wydaje mi się, że jednak zobowiązuje aby nie czekać na akceptację posta. I nie chodzi mi o jeden dział tylko o całe forum. Sorry, że zawracam ci gitarę, ale mam nadzieję, ze rozwiążesz ostatecznie tą sprawę.

Proszę o wpisy, jeśli jeszcze ktoś z was pomimo, że jest członkiem grupy aktywni użytkownicy nie może pisać bez akceptacji postów. Szczególnie dotyczy to osób z banerem TEAM.

94370642845de365932a94.jpg

screenkn.png

A mi sie zrobiło cos takiego, raz na 10 minut literki wracają do normalności, ale tak to sątakie... W dodatku co wejście w jakiś nowy temat wyskakuje mi jakiś tam błąd, a teraz gdy chciałem dodać posta, kliknąłem wyslij wyskoczyło mi, że wiadomosc ma za mało znaków. Jakies duchy opętały mój komputer! Ktoś moze ma coś podobnego?!

skrinst.png

Ów błąd.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Jak można używać Explorer'a?! :shock:

To na pewno wina przeglądarki, ponieważ jeżeli były by problemy z kodowaniem na serwerze strony, to błąd wyskakiwał by u wszystkich, więc to musi być przeglądarka. A co do tego drugiego problemu to ja zgłaszam że także owy powiadam...

Ja również mam błąd, co fan i Turek. Czasem strona się wczyta, a czasem wyskakuje ten błąd. Tego posta wysyłam z tego powodu już 3 raz, bo teraz mi znów 2 razy pokazało błąd -.-

Mi też coś takiego wyskoczyło kilka razy (nawet, gdy chciałem za pierwszym razem wysłać tego posta), a mimo wszystko mam FireFoxa. Proszę o pomoc.

deathnotep.png

angle_02.gif

Jak można używać Explorer'a?! :shock:

To na pewno wina przeglądarki, ponieważ jeżeli były by problemy z kodowaniem na serwerze strony, to błąd wyskakiwał by u wszystkich, więc to musi być przeglądarka. A co do tego drugiego problemu to ja zgłaszam że także owy powiadam...

U mnie wyskakuje to samo na Operze.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Ja próbowałem wchodzić na Operze i teraz na Chromie. Jak wchodze na strone główną mam napis coś w stylu "Forum chwilowo niedostępne, prosze spróbować za kilka minut" i dopiero po kilku odświeżeniach wchodzi. Jak próbuje wejść w dany temat, jak np ten wyskakuje mi to "Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 92160 bytes) in /home/bgzforum/public_html/includes/auth/auth_db.php on line 128"

2f78f3ef4e4c.png

339rkwo.png

2ep0e1v.png

"Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 92160 bytes) in /home/bgzforum/public_html/includes/auth/auth_db.php on line 128"

U mnie na Firefoxie też często wyskakuje ten błąd.

akerdrugi.png

Dzisiaj na Firefoxie zaczynam łapać to samo co panowie wyżej :)

DOBRA! Ludzie nie spamujcie. Każdy ma takie błędy. Wystarczy nam czekać na Norbiego.

Ja ponadto mam taki błąd, że wchodząc w niektóre działy znika mi logo.

Forbidden wróciło :*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...