Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błędy, usterki techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Mój błąd polega na tym, że jak kliknę na "Dzisiejsze posty" to zamiast pokazać mi listę jak to było to automatycznie przekierowuje mnie ponownie do Strony głównej.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

35

• Ulicznik Xeb

11

• montoya

6

• Vejder

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Ok to ja mam pytanko : czy tak ma być, że teraz nie widać avków przy temacie i nie wyświetlają się opisy, choć je dodaje?

tSTvU.jpg

akerdrugi.png

Dodatkowo, będąc przy avatarach warto wspomnieć, że w działach są źle wyświetlane. Gdyby ktoś poza Houssem był widoczny na screenie możnaby zauważyć, że gdy jest napisane że post dodał chociażby patryniu widnieje przy jego nicku mój avatar i na odwrót.

Już od dawna zauważyłem, że linijki na forum są bardzo ściśnięte i wchodzą na siebie. Tak jest w panelu profilu i na całym forum. Teraz np. mam gdzie tytuł tylko w połowie linijkę.

O to ss: rk3cbs.jpg

Mój kolega też powiedział, że tak ma. Korzystam z Google Chrome.

christian_new_whc___wwe_by_findmyart-d3ffrny.jpg

Bo tak, jest w chrome i najnowszej mozilli i koniec.

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Mój błąd polega na tym, że jak kliknę na "Dzisiejsze posty" to zamiast pokazać mi listę jak to było to automatycznie przekierowuje mnie ponownie do Strony głównej.

Naprawione.

Ok to ja mam pytanko : czy tak ma być, że teraz nie widać avków przy temacie i nie wyświetlają się opisy, choć je dodaje?

Rezygnuję z modyfikacji avatary na stronie głównej i w działach. Natomiast jeśli chodzi o opisy tematów w najbliższym czasie przywrócę tą opcję.

Dodatkowo, będąc przy avatarach warto wspomnieć, że w działach są źle wyświetlane. Gdyby ktoś poza Houssem był widoczny na screenie możnaby zauważyć, że gdy jest napisane że post dodał chociażby patryniu widnieje przy jego nicku mój avatar i na odwrót.

Właśnie z tego powodu rezygnuję z tej modyfikacji.

Już od dawna zauważyłem, że linijki na forum są bardzo ściśnięte i wchodzą na siebie. Tak jest w panelu profilu i na całym forum. Teraz np. mam gdzie tytuł tylko w połowie linijkę.

Mój kolega też powiedział, że tak ma. Korzystam z Google Chrome.

Wyeliminowałem tą usterkę. Teraz panel użytkownika i całe forum jest prawidłowo wyświetlane w IE, Firefoxie, Operze i w Google Chrome. W innych przeglądarkach nie testowałem.

Bo tak, jest w chrome i najnowszej mozilli i koniec.

Prosiłbym, żebyś nie wypowiadał się za mnie i nie wprowadzał w błąd użytkowników.

Jeśli jest jakaś usterka to należy ją zgłosić w tym temacie, a nie pisać, że tak ma być i koniec.

Jak pisałem wyżej problem jest wyeliminowany.

Edit:

Problem z opisami tematów usunięty.

94370642845de365932a94.jpg

Już od dawna zauważyłem, że linijki na forum są bardzo ściśnięte i wchodzą na siebie. Tak jest w panelu profilu i na całym forum. Teraz np. mam gdzie tytuł tylko w połowie linijkę.Mój kolega też powiedział, że tak ma. Korzystam z Google Chrome.Wyeliminowałem tą usterkę.

Teraz panel użytkownika i całe forum jest prawidłowo wyświetlane w IE, Firefoxie, Operze i w Google Chrome. W innych przeglądarkach nie testowałem.

Już kiedyś chyba poruszyłem tą sprawę poprzez PW, ale po aktualizacji ponownie zapytam, czy istnieje opcja aby Panel Administratora był kompatybilny z Operą czy Google Chrome? Jest to trochę niewygodnie tak ograniczyć się do IE. Żeby nie było, screen:

unlednpy.jpg

Tak, właśnie nad tym pracuję, wprowadzam teraz także zaktualizowaną polską wersję językową, dlatego mogą się pojawić przejściowe problemy z polską lokalizacją modów.

Edit: Panel admina wyświetla się już prawidłowo we wszystkich wiodących przeglądarkach. :t_up:

Posta można edytować tylko przez 24 godziny.

A ja mam taką sprawę. Czy zamykać tematy mogą tylko Globale i Admini??? Bo mam moeratora w dziale np. Dyskusje WWE, kilkam tam w ten pasek na dole i mam: Przyklej, zobacz logi itp. a zamknij temat nie mam i chcialbym sie dowiedzieć czy to jakis bład u mnie czy nie, bo chyba Tuptus czy Patryniu mowili mi, że tak nie powinno być :)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Kwestia ustawienia odpowiednich zezwoleń, w najbliższym czasie się tym zajmę.

• 1 miesiąc temu...

Czy tylko ja nie widzę loga? :>

Ja widze. Uzywam opery.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• 2 miesiące temu...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja mam taki błąd Panie Norbas że jak daje wyślij post to wywala mi 403 Forbidden i niestety ale muszę wrócić i tak z 10 razy a post się doda :(

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...