Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błędy, usterki techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   4
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

chciałem ustawić sobie sygne http://img66.imageshack.us/img66/6751/hbksigcf1.png a tu znany nam wszystkim dupson, jak wcześniej wspominałem strona po kliknięciu przycisku wyślij resetuje się. z BBCodem i bez...

Sprawdzałem i wszystko działa bez zarzutu.

Wchodzisz w opcje podpis w swoim panelu użytkownika. Następnie korzystasz z opcji Dodaj zdjęcie przez Imageshack Upload Bar

Kopiujesz link o nazwie Forum Code.

Problem dotyczy całego forum i nadal trwa, nic się nie zmieniło.

Sprawdzę to i postaram się możliwie szybko naprawić tą usterkę.

Edit:

Sprawdzałem to, na swoim koncie, a także na koncie testowym dla każdej z grup, i wszystko działa.

Proszę o dokładniejsze informacje, czy w żadnym dziale nie masz opcji przy zakładaniu lub edycji tematu z tworzeniem ankiety, od kiedy pojawił się problem, czy możesz głosować w istniejących, najlepiej rzuć jakieś screeny.

Czy ktoś jeszcze nie może zakładać ankiet? Proszę o wpis w temacie.

94370642845de365932a94.jpg

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

35

• Ulicznik Xeb

11

• montoya

6

• Vejder

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Już działa wszystko dobrze, wielkie dzięki. :t_up:

• 4 tygodnie później...

• Reputacja:   1

Składam skargę!

Próbowałem odszukać teksty sławnego niegdyś użytkownika randyorton8 i mym oczom za każdym razem ukazuje się ten oto komunikat.

W tej chwili nie możesz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za chwilę.

Wyszukiwarka w sumie rzadko działała na BGZ, ale po tylu latach dalej to samo?

Pozdro Norbas!

Ole!

Shawn Michaels - R.I.P 29.03.1998

WWF - R.I.P

Przykro mi badziewiarzu, ale wyszukiwarki możesz używać co jakieś kilka minut, 2-3. Innej opcji nie ma i raczej się to nie zmieni. ;)

Wyszukiwarki mogą używać jedynie modzi wzwyż, przynajmniej mi działała dopóki zielonego nie straciłem...

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

• Styl:  Jasny

Nie działa dobrze i nie gadajmy głupot, mi czasami tez nie chce wyszukac. Naciskam az do skutku ;) a jak juz wyszuka i dajmy na to chce przerzucic na next strone to tez mi wywala ze nie moge teraz uzyc.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Były problemy z wyszukiwarką bo miałem ustawiony limit obciążenia systemu, który przy zbyt dużym obciążeniu automatycznie wyłączał wyszukiwarkę.

Teraz jednak wyłączyłem tą opcję i ustawiłem możliwość wyszukiwania na nie częściej niż raz na 15 sekund.

Zarówno na moim koncie, jak i zwykłym koncie testowym, którego czasami używam by sprawdzić czy wszystko działa, wyszukiwarka chodzi bez zarzutu.

Dajcie znać jeśli będziecie jednak mieli nadal problemy z wyszukiwarką.

94370642845de365932a94.jpg

Mój problem polega na tym, że gdy wchodzę w posty, które oczekują na akceptacje to wyskakuję mi błąd. W spoilerze dam screeny.

Przed

screen1jg.png

Po

screen2ad.png

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

Xeb musisz odznaczyć "zablokuj pasek zadań", a potem przytrzymaj shift podczas przeciągania paska.

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

• 2 miesiące temu...

A ja mam taki błąd. Nie wiem czy wszyscy tak mają. Używam Firefoxa najnowszego

przechwytywaniesc.jpg

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Nie wiem jak jest, ale ja mam tak samo, tylko wolna przestrzeń pomiedzy logiem a paskiem z panelem uzytkownika jest cala niebieska.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wygląd i pełna funkcjonalność forum powróci do normy w ciągu kilku dni.

Prace trwają, czy tak trudno zrozumieć co napisał Norbi? Jeżeli po paru dniach tak by się utrzymało należy to zgłaszać. Co jak co, ale site logo takie każdy ma. To jest po prostu skutek uboczny aktualizacji, więc lepiej nie wyskakiwać póki co z byle czym.

Mam jakaś dziwnie wolna przestrzeń pomiędzy logiem a nowymi tematami która jest niebieska i w prawym górnym rogu szara.

To możecie usunąć ten post.

Edytowane przez Gość

693018174e7a0df5464cd.jpg

Bonebreaker odnieś się do tego co napisał Pro. Ja też tak mam, ale wiem, że to po skończeniu aktualizacji zginie i będzie normalnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...