Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błędy, usterki techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Dlaczego jak piszę posty w jakimś temacie nie zaliczają mi się do mojego "Dorobku"Kiedy wchodzę w zakładkę "Zobacz swoje posty" są one wyświetlone.Czyli istnieją.Dlaczego tak jest :?: Montoya popieram Twój pomysł bez tego jakoś dziwnie jest :thinking: .

paparoach.png

18659.png

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

35

• Ulicznik Xeb

11

• montoya

6

• Vejder

6

Top użytkownicy w tym temacie

Nieprzeczytane posty, to bardzo potrzebna funkcja. Norbi albo p-mo, mam jeszcze pytanie. Czy po wyelimnowaniu całej masy różnych funkcji, da się przywrócić Shoutbox albo piwa?

• 9 miesięcy temu...

Jest nowe oprogramowanie forum, więc na pewno znajdzie się kilka błędów i ja je mam.

1. Nie wiem dlaczego, ale muszę akceptować posty w Oficjalnej Dyskusji usera, który ma ponad 200 postów i jest aktywnym userem.

Nie wiem czy wszyscy to macie, ale ja nie mogę dodawać komentarzy do profilów. :/

ahfo.png

luba_049.png

Ja też, więc chyba usługa jest włączona, ale zablokowana ;)

Również zdziwił mnie ten fakt po modyfikacjach. Myślałem, że tylko u siebie nie można, jednakże jak widać mod ogółem jest niedostępny. Co dziwne w dodatkach nie widzę owego modu, więc ogółem chyba tak naprawdę go nie ma. Chyba trzeba czekać na Norbiego, bo już widać małe błędy.

Chciałem zgłosić problem z wiadomościami na PW, nie widać po otworzeniu wiadomości ich treści, to samo tyczy się wysłanych, dodam, iż używam FF, ale na IE niby działa, tylko, że IE nie używam od dawna, da się coś z tym zrobić ;)?

Po otworzeniu wiadomości mam takie coś : jest tylko mały pasek z górną częścią

lqCbM.jpg

akerdrugi.png

Mam starszego firefoxa 3.6 i na tym działa, więc moja rada ściągnij go. :) Bo miałem podobnie na chrome i owym FF. ;)

• 2 tygodnie później...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Ja za to nie mogę w "Panel Użytkownika" wejść w "Grupy Użytkowników" bo wyskakuje jakiś błąd co za tym idzie nie moge dodawać ludzi do rosteru WCE.

Prosze Naprawcie mnie! :P

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

No ja też mam kolejny problem:

"Informacja

W tej chwili nie możesz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za chwilę."

I tak jest od 3 dni... Raczej to jest błąd, co spróbuj za chwilę to za chwilę a nie za 3 dni :P

Edytowane przez Gość

Ja mam takie coś odkąd pamiętam, z resztą tak samo jest podczas przeglądania postów użytkowników ;)

patryniu śpisz? Tak jest od czasu forum rybackiego. Ponieważ serwer nie wytrzymałby i można z przeglądarki raz na jakiś czas. ;P

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Ja za to nie mogę w "Panel Użytkownika" wejść w "Grupy Użytkowników" bo wyskakuje jakiś błąd co za tym idzie nie moge dodawać ludzi do rosteru WCE.

Prosze Naprawcie mnie! :P

Błąd naprawiony. :t_up:

94370642845de365932a94.jpg

Też się tu zgłaszam z przykrą sprawą, bo co wchodzę w panel użytkownika, to mi go "ucina", nie potrafię się wysłowić więc zapodam screena. (podobna sytuacja do Houssa.

929686.jpeg

964893.jpeg

Rock to nie tylko muzyka, to także stan ducha.

kanapka niech zgadnę? Google Chrome? Miałem ten sam problem i to na pewno wina przeglądarki. Ja tez długi czas bawiłem się przeglądarką Google Chrome ale jak mi forum wcinało to zmieniłem na Mozille i ta nie ma żadnych błędów na naszym forum. Nie wiem czy coś tutaj można zrobić, ale to tylko i wyłącznie wina przeglądarki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...