Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błędy, usterki techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Nie mogłem chwile sie połączyć z forum, to mi wsykoczyło:

SQL ERROR [ mysql4 ]

User bgzforum_bgzwres already has more than 'max_user_connections' active connections [1203]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

REST IN PEACE

17395687724ae1a0e7721eb.jpg

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

35

• Ulicznik Xeb

11

• montoya

6

• Vejder

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Czasami sie zdarza, chwilowe przeciażenie serwera

94370642845de365932a94.jpg

Czasami gdy wchodzę na stronę wyskakuje mi to:

Strona internetowa nie jest dostępna

prawdopodobnie została przeniesiona na inny adres lub jest wyłączona

i o co chodzi? Oczywiście za 2,3 razem wskakuje ale czasami się tak zdarza

Jeśli problem dotyczy tylko bgz, to zapewne rownież chwilowe problemy z serwerem.

czy tylko u mnie nie wchodzi stronka nr 1 tematu z wynikami Impactu z 4 stycznia ?

o dziwo nr 2 z postem Robssona dziala bezproblemowo...

" second place is a first loser "

comicsygnkopia9999.jpg

Ostatnio mam problemy z uprawnieniami np. wchodząc w regulamin wyświetla mi się:
Informacja

Nie masz wystarczających uprawnień, aby przeglądać ten dział.

Są też różne inne mankamenty jak nie działające BBcodes w działach w których innym działają bbcode.

Chodzi Ci o regulamin z glwnego menu ZASADY z adresem rules.php?

Jeśli chodzi o dzialy to wypisz wszystkie wraz z poddzialami, chyba, że myslisz, ze jestem wrożką i mam zgadywać o które dzialy chodzi? :P

• 2 tygodnie później...

Nie mam bbcodes w swoim dziale a mianowicie chodzi o ankiety, to samo dotyczy WCE Backstage.

Kiedy pisze posta w niektórych tematach, to nie pojawia się moja sygnatura pod tekstem (np w temacie 'Największy talent w WWE'), a np w typowaniu RR jest wszystko w porządku. OCB? (I tu też jest ok)

Edytowane przez Gość

Pod odpowiedzią musisz mieć zaznaczone Dołącz podpis.

Drugi dzień zamiast forum wyświetla mi się informacja: Serwis w budowie.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Ciemny

u mnie tez cos takiego wyskakuje. Nie za kazdym razem ale raz na jakis czas i jest to troche wkurzajace.

MichelleMcCool01.gif

U mnie też raz na jakiś czas takie coś występuje.

I jeszcze jedno.Gdy dodaje post lub temat to wyskakują mi u góry strony takie napisy:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /statistics/includes/functions.php on line 1717: Invalid argument supplied for foreach()

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /statistics/includes/functions.php on line 1738: Invalid argument supplied for foreach()

Edytowane przez Gość

Ja też nie mogę czasami wejść na forum bo pisze mi serwis w budowie.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Dzisiaj jak próbowałem wejść na BGZ przez mozille wyskoczyło mi okienko do pobrania pliku index.php, i tak cały czas kiedy próbuje wejść na stronę. Na Google Chrome tego błędu nie ma.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...