Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Błędy, usterki techniczne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja chcialem dac piwo w temacie z gali Survivour Series 2009 i gdy naciskalem ikonke bronka wyskakuje standardowo potwierdzenie i gdy potwierdzam wywala mnie na rapidshare :?:

f9740146ef2299a7841b514be93ac59a.png

bxdsfcb.png

49238945.png

wce.png

84995216.png

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Norbas

35

• Ulicznik Xeb

11

• montoya

6

• Vejder

6

Top użytkownicy w tym temacie

A ja jak wchodzę w panel użytkownika to wszystko jest na siebie nasunięte. Nie mogę przejść do innej zakładki. CO się dzieje ???

2yyuscz.png
  • 3 tygodnie później...

Po tym zawieszeniu forum po południu zauważyłem dwie rzeczy a dokładniej:

a)b23afbca2d.png

Wszędzie jest taka duża czcionka m.in w profilach,posty są normalną czcionką,tak samo jak i wpisy w shoutboxie.

b)Kiedy wyślę posta,gdy pojawia się informacja co chcesz zrobić Zobaczyć posta czy wrócić do strony głównej u góry wyświetla mi się takie coś:

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /statistics/includes/functions.php on line 1717: Invalid argument supplied for foreach()

[phpBB Debug] PHP Notice: in file /statistics/includes/functions.php on line 1738: Invalid argument supplied for foreach()

Nie wiem o co chodzi,nie mam SB.Nie mogę też odczytywać wiadomości i wejść w ustawienia profilu,ponieważ wszystko jest na siebie nałożone.Byłabym wdzięczna za naprawienie tego.Z góry dziękuje :5

Chyba Norbas usunął SB, bo ja też go nie mam

Artx7.png

Były moderator (6 maja - 21 września 2010)

Czy IRC też jest zablokowany ? Czy po prostu ja mam tylko taką usterkę?

79363325354627f1096144.jpg

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Shoutbox będzie wyłączony przez kilka dni, jeśli chodzi o IRC nie wyłączałem go - czasem są problemy z wejsciem.

94370642845de365932a94.jpg

Nie mogę odczytywać wiadomości i zmieniać ustawienia profilu,ponieważ wszystko jest na siebie nałożone.Bardzo proszę o naprawienie tego :).Z góry dziekuje :5 ;**

A ja chciałbym się zapytać czemu nie działa mi funkcja autologowania? Cały czas zaznaczam i nic...

Nie mogę odczytywać wiadomości i zmieniać ustawienia profilu,ponieważ wszystko jest na siebie nałożone.Bardzo proszę o naprawienie tego :).Z góry dziekuje :5 ;**

Mam tak również. Używam google Chrome, natomiast w Mozilli wszystko działa porządnie i bez zarzutów. Mimo wszystko w Google Chrome wygodniej ;))

Przyłączam się do kolegi wyżej mam dokładnie to samo....

A ja nie mam Shout Boxu. Znaczy mam taką kartoteke jakby zamiast sb.

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Mam mały problem. Korzystam z Opery i nie działa mi Shoutbox. Na innych przeglądarkach działa jednak z Opery mi lepiej się przegląda. Więc da się coś tym zrobić czy muszę szukać nowej przeglądarki??

Tutaj zdjęcie problemu:

67041203.png

#SmartFanZone

• Reputacja:   4
  • Styl:  BGZ

Ten problem jest mi znany. W operze shoutbox nie jest wyswietlany, próbowalem znależć rozwiązanie problemu ale na chwile obecna nic nie znalazłem. Także mam dylemat , zostawić narazie ten shoutbox, ktory daje mozliwosć zablokowania pisania dla nowych i wybranych userow ale jest niedostępny w operze, czy tez zalączyć poprzedni shoutbox, ktory prawidłowo się wyswietla także w operze ale nie daje mozliwosci zablokowania pisania (pozostaje tylko zbanowanie konta) czy tez calkowicie tymczasowo zrezygnowac z shoutbox.

94370642845de365932a94.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
    • Bastian
      Oba Femi mówiąc, że wygra King of the Ring, nawiązując przy tym do tekstu Paula Heymana o spoilerze, spoileruje wręcz interwencję Brocka Lesnara w swojej walce, prawdopodobnie na Night of Champions. "Bestia" pozbawi "Rulera" korony i rewanż na SummerSlam gotowy. WWE, tak bardzo cierpiące na brak ikon pokroju Rocka, Austina czy Ceny, ciągle stawiające na Reignsa, Punka czy Rhodesa, mając gotowy materiał na mistrza, zaserwuje mu na drugiej najważniejszej gali roku trzecią walkę z part timerem. 
    • Grins
      AEW to nawet w plakatach niszczy WWE, chociaż w ostatnim czasie WWE przykłada się do swoich opraw graficznych to i tak AEW nad nimi góruję pod tym względem. 
    • CzaQ
      Jak Ty mnie znasz  Musiałem wygoglować, ale było warto
  • Dodaj nową pozycję...