Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BOH - Druga Gala!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

The King: Welcome from Gdańsk!

Hogan: Witamy państwa!

The King: oh Hulk! to już druga gala BOH!!

Hogan: Dokładnie... łącznie z tą galą zostały nam jeszcze 2 do first EVER BOH PPV!!!

The King: To będzie niesamowite wydarzenie!

Hogan: Patrz na telebim!

[---After SBN---]

Hogan: Cornette!! Co ty wyprawiasz?! NO-DQ ale nie dla Nasha!? Co to w ogólne ma znaczyć!!?

Cornette: Hogan.. Hogan... Co Ty kombinujesz? Chcesz tu jakieś swoje stajnie odnawiać, że mu tak pomagasz?

Hogan: Nie interesuj się brother!... To moja sprawa... ale pamiętaj... ja zapamiętam sobie każde Twoje posunięcie!!

Hogan wychodzi z biura Cornette

Cornette: Ej Hogan! Widzę że bardzo chcesz powrócić na ring... Więc Ci to ułatwię.... walka za tydzień... o no.1 contender [do pasa BOH Heavyweight... to będzie Handicap... Ty i Nash kontra... dowiecie się... jeśli wygracie... Sami będziecie musieli zadecydować kto z was zostanie no.1 contenderem

Hogan: Zdziwisz się Cornette...

Hogan: Zdziwisz...

[---After SBN---]

The King: No Hulk... muszę powiedzieć że to co usłyszałem bardzo mnie zdziwiło... kto będzie komentował!?

Hogan: To równierz jest ustalone...

Słychać theme Larrego Zbyszko

The King: OH MY GOOD!!! LARRY ZBYSZKO!!! LEGENDA!!!

Hogan: OH TAK!! Na pewno godnie mnie zastąpi!!

Larry Podbiega do stołu komentatorskiego

Larry: Hello! Witaj Gdańsk!!

The King: Witaj LARRY!! To zaszczyt gościć Ciebie!

Hogan: Witaj Legendo!

Larry: Tak witam państwa! prawdopodobnie będę komentował tylko jedną galę no chyba że...

The King: że...? że co Larry?

Hogan: CCCICHOO Brother!

Larry: Zobaczysz Jerry...

The King: no dobrze... a przed nami pierwsza walka... Finlay vs. Christian Cage... FIRST BLOOD MACTH!

Hogan: O tak! na pewno będzie wiele emocji Dude!!

Larry: Obaj wrestlerzy są świetnie przygotowani do walki...

The King: Ten kto pierwszy zacznie krwawić - przegrywa...

Hogan: TAK! te walki to zawsze dużo emocji

Lillian Garcia: The following contest is a FIRST BLOOOOD MATCH!

Słychać theme Finlaya

Garcia: Z Belfast, Ireland ważący 235 lb... FINLAY!!

Larry: A na ring wchodzi już Finlay!

The King: Ten Irlandczyk jest świetny!

Hogan: TAK! ale patrzcie!

Słychać theme Christiana Cage

Garcia: Z Kitchener, Canada ważący 239 lb... The Instant Classic... CHRISTIAN... CAAAAGEE!!!

KOŃCÓWKA WALKI:

Larry: Finlay leży na ziemi bez ruchu!

The King: TAK! Cage go podnosi!

Hogan: OH BROTHER! FInlay Wymierza 4 potężne ciosy prosto w twarz Cage'a!

Larry: Cage upada! A Finlay schodzi z ringu... Szuka czegoś pod ringiem! wyjmuje krzesło!!

The King: Teraz wchodzi z nim na ring! Próbuje uderzyć nim Cage'a!!

Hogan: Ale ten chwyta krzesło odpycha Finlaya!!

Larry: Finlay stoi przy narożniku! odwraca się iii....

The King: STEEL CHAIR SHOT!!!!

Hogan: OH BROTHER!! FINLAY UPADA!!!

Larry: Sędzia sprawdza czy Finlay nie krwawi!

The King: iii...

Hogan: TAK MAMY ZWYCIĘZCE!!!

Garcia: Here is you winner: CHRISTIAN... CAAAAGEE!!

Larry: O tak! bardzo ładna emocjonująca walka! a teraz...

The King: Cage bierze mikrofon!

Cage: Tak... Finlay zapłacił za to że mnie oszukał... Tak więc.. TNA wygrało pierwsze starcie... Każda następna potyczka TNA vs WWE.. skończy się porażką... WWE...

Theme Christana Cage'a

Larry: Mocne słowa...

The King: Tak... ale trudno się z tym nie zgodzić...

Hogan: Jak na razie... można powiedzieć że mamy.. 2:1 dla WWE...

Larry: A teraz przenosimy się na backstage.

Todd Grisham: Witam państwa! moim gościem dziś jest Kevin NASH!

Nash: tak.. tak... cześć...

Todd: Powiedz mi Kevin... Jak się czujesz przed walką... będzie to w końcu Handicap..

Nash: Wiesz Todd... Ja i Hogan walczyliśmy już wiele razy w tagu... świetnie nam to wychodzi! Musimy wygrać!

Todd: wiecie już kto będzie waszym przeciwnikiem?

Nash: nie... ale nikogo się nie boimy...

Nagle podchodzi Tomko

Tomko: wiesz Nash... Nie bądź taki pewny...

Tomko odchodzi

Todd: czyżby to on był waszym przeciwnikiem?...

Nash: Nawet jeśli... hahahaha... jeśli tak... to stoi przed Tobą No.1 contender Todd...

Nash odchodzi

Larry: Czyli...

The King: Wydaje mi się że już wiemy kto jest przeciwnikiem Nash'a...

Hogan: Nasha i moim King... Nash dobrze to powiedział... już wiadomo kto jest no.1 contender

Larry: Zobaczymy...

Słychać theme Roba Van Dama

The King: OH MY!!! TO ROB VAN DAM!!!

Hogan: TAK! debiutuje w naszej federacji!

Larry: Pamiętam jego walki w ECW! kapitalne! On cały jest kapitalny!

Rob Van Dam stoi na ringu

RVD: WELCOME BOH! Tak o to w federacji zadebiutował nie kto inny jak [RVD tauntuje] ROB!... VAN!... DAM!... Możecie być pewni! że teraz! w federacji zobaczycie 100%...

Słychać theme Ortona

Orton: WAIT WAIT WAIT! Ty się chyba pomyliłeś trochę... Nikogo nie interesuje Twój debiut! każdy wie że publika chce widzieć TYLKO!... TYLKO!... TYLKO!... RANDY'EGO! ORTONA!

RVD: Taaak?... więc... zobaczy... walczmy! TU! i TERAZ!

Słychać theme Cornette

Cornette: ROB! ROB!... Taak... zadebiutowałeś... co prawda trochę Ci w tym pomogłem... no ale dobrze... do rzeczy... TO NIE TY! decydujesz kiedy będziesz walczył... To nie ty decydujesz kto będzie walczył...

RVD: ...

Cornette: Tak więc... za tydzień! na następnej gali... odbędzie się walka tag team... Randy Orton and Stone Cold Steve Austin!... ... ... Przeciwko RVD and... no właśnie... musisz sobię znaleść partnera Rob... Jeśli nie znajdziesz... Będzie to Handicap...

Larry: WOW! Co o tym sądzicie? RVD znajdzie partnera?

The King: No nie wiem... nowa gwiazda w BOH... nie jestem pewnien czy ktoś będzie chciał mu pomóc...

Hogan: Nawet jeśli kogoś znajdzie... po drugiej stronie stoi Orton - Legendkiller oraz Stone Cold! RVD nie ma szans!

Cornette: HOGAN! Teraz! Teraz woja walka! a waszym przeciwnikiem będzie... NIKT INNY... TOMKO!!!

Hogan: OH BROTHER! What'cha gonna do TOMKO?

Garcia: The following contest is a Handicap Match for no.1 contender for a BOH World HeavyWeight Champion... And this match is no-DQ but only for Tomko!

Słychać theme Tomko

Garcia: Zbliżający się na ring, z Jacksonville, Florida ważący 289 lb... TOMKO!!

Larry: Hogan?... To Twój przeciwnik... pokonasz go?

The King: Co za głupie pytanie... to przecież handicap...

Hogan: Dokładnie... ale sam... czy z kimś... i tak... to HULKSTER będzię swiętował

Garcia: And making his way to the ring, from Detroid, Michigan, weighing in at 325 lb... Kevin Naaash!

Hogan: A to mój Tag partner Brother! To On dziś mi pomoże...

The King: Tak samo jak Ty mu "pomogłeś"

Larry: Teraz chyba Twoja kolej HULK!

Garcia: Oraz jego partner, z Augusta, Georgia ważący 285 lb... "THE HULKSTER" HULK HOOOGAN!!

Hogan: Bye, BROTHER's!

Larry: TAK! LEGENDA HULK HOGAN NA RINGU!!

The King: Zobaczymy co dziś pokaże!

Słychać Gong

KOŃCÓWKA WALKI:

Larry: Tomko leży a Hulk Hogan i Kevin Nash

The King: Hogan podnosi Tomko a Nash się rozbiega prosto na niego!

Larry: Ale Tomko się odsuwa i Nash powala potężnym ciosem Hogana

The King: WOW! Teraz Nash jest trochę zdezorientowany...

Larry: Z tyłu podbiega do niego Tomko i zadaje ciosy w plecy!

The King: Hogan wstaje a Nash się odwraca... teraz Nash popycha Tomko na Hogana a ten wyrzuca go po za ring!

Larry: Nash schodzi poza ale Tomko już czeka na niego z krzesłem! STEEL CHAIR SHOOT . Wchodzi na ring ale Hogan zabiera mu krzesło i... wyrzuca je! Hogan popycha na liny Tomko! Ten się rozpędza i BIG BOT!! Tomko powalony!

The King: Teraz Nash szybko wbiega na ring! podnosi go iii...

Larry: JACKNIFE POWERBOMB!!!!!!!!

The King: OH MY GOD!!! TOMKO LEŻY BEZ RUCHU!!

Larry: Teraz Hogan odbija się od lin i..

The King: ...

Larry: ATOMIC LEG DROP!!!

The King: TAK!

Larry: PIN!

The King: 1...

Larry: 2...

Larry: ...

The King: 3!!!!

Larry: MAMY ZWYCIĘZCÓW!!!

The King: TAK!

Garcia: Here is you winner! KEVIN NASH... and... HULK HOGAN!!!!

Hogan bierze mikrofon.

Hogan: O TAK BROTHER!! Patrzcie na to!

Gaśnie światło

...

...

...

...

...

...

...

...

Światło się zapala a Hogan i Nash mają na sobie Koszulki nWo

Hogan: Więc tak oto tutaj... w BOH! nWo się odradza! But... to nie będzie stare nWo... Nowe nWo... takie jakiego jeszcze nie znacie! Dobre nWo! Jak wam to udowodnić?

Nash: Wygraliśmy no.1 contender! Lecz... Nie chcemy tego... nWo chce zorganizować... Over the top rope challange! Wszyscy Wrestlerzy z TNA którzy są w BOH wezmą w nim udział...

Hogan: Stawką będzie... no.1 contender to BOH World HeavyWeight Champion! Wezmą w nim udział: Abyss, Christian Cage, Judas Mesias, Samoa Joe oraz Tomko... No i rzecz jasna my...

Hogan: Tak więc WHAT'CHA GONNA DO?!!

Theme nWo

Larry: wooow! Słyszałeś to?! nWo w BOH! Na dodatek... Dobre nWo!

The King: TAK! czyli zapowiada się nam... Ciekawa walka na najbliższej gali! A teraz przenosimy się na backstage!

Backstage

Widzimy Samoa Joe który próbuje rozmawić z Abyssem

Joe: Abyss! Pamiętasz co się stało tydzień temu? Team WWE nas oszukało! Dlatego teraz się na nich zemścimy!

Abyss: Trzeba zniszczyć... Trzeba pokonać... Team WWE... Die...

Joe: Dokładnie. Jeszcze nie wiemy przeciwko komu będziemy walczyć... Ale uda nam się Abyss! Black Hole Slam! Pamiętaj!

Abyss: Team WWE... Zginiecie... Choćbym miał cierpieć i wylewać litry krwi na ring... Zginiecie...

Joe zadowolony odchodzi

Larry: Woow! TO potwór!

The King: Dokładnie... THE MONSTER ABYSS!!

Larry: Ciekawi mnie kto będzie ich przeciwnikami

The King: No właśnie... mało jest osób które były by wstanie pokonać Tą dwójkę...

Larry: Ale...

Garcia: The following contest is a Tag Team Hardcore Monster Match

Słychać Theme The Great Khaliego

Garcia: Jako pierwszy... z India... Ważący 420 lb. oraz mierzący 7 ft. 3 in.... "Punjabi monster" THE GREAT! KAAAALII..

Larry: OH MY GOD! PUNJABI MONSTER!!! IN BOH!!!

The King: WHAT??? To dopiero jest potwór! Ależ ciekawy pojedynek się zapowiada!

Słychać theme Umagi

Garcia: Oraz jego partner... from Samoan Island... ważący 350 lb.... "Samoan Bulldozer" UUUUUUMAGAA!!!

Larry: OH MY GOD! KOLEJNY POTWÓR!! TAK! TO JEST HARDCORE MOSTER MATCH!

The King: TAK! O BOŻE!! To będzie pojedynek roku!!

Słychać theme Samoa Joe

Garcia: Oraz ich przeciwnicy... Jako pierwszy... z Wysp Samoańskich... Ważący 280 lb... "The Samoan Submission Machine" SAMOA... JOOOOOEEE!!

Larry: Woow! Patrz! Joe i Umaga przeciwko sobie! Oni oboje pochodzą z Samoa Island!! Ciekawe...

The King: Tak! Joe wygląda na lekko zaskoczonego! nie może uwierzyć że Umaga będzie jego przeciwnikiem!

Garcia: And his partner... ważący 350 lb.... "The Monster" AAAABYSS!!!

Larry: TAK! KOLEJNY! BOŻE!

The King: OH MY! to będzie kapitalna walka!

Końcówka walki

Larry: Umaga leży w narożniku...

The King: Teraz Khali podnosi JOE!!

Larry: WOW! Wyrzuca go poza ring na stół!!! WOOW!

The King: Joe leży nieruchomo! A Abyss wyciąga z drugiej strony ringu Barbed Wire Board!!!! Wrzuca go na ring!!

Larry: Patrz King! Abyss podchodzi do Khaliegoi zadaje serie potężnych ciosów! Khali już nie ma sił!

The King: Teraz Abyss pociąga Khaliego na liny!! Khali biegnie w strone ABYSSA I...

Larry: BLACK HOLE SLAM! BLACK HOLE SLAM!!! BLACK HOLE SLAM NA BARBED WIRE BOARD!!!! OH MY GOD!

The King: Abyss pinuje

Larry: 1

The King: 2

Larry: OH! Umaga przerywa liczenie! Podnosi Abyssa

The King: Ale patrz Larry! Samoa Joe wyjmuje z pod ringu...

Larry: Jakiś worek! To chyba pinezki Abyssa!

The King: Zapewne! ale skupmy się na Umadze i Abyssie! Umaga podnosi Abyssa i...

Larry: SAMOAN SPIKE!

The King: PIN!

Larry: 1

The King: 2

Larry: NIE! Samoa Joe przerywa! Rozsypuje pinezki!

The King: Umaga wstaje! Teraz obaj wrestlerzy z wysp samoańskich stoją na przeciw siebie! co się stanie?

Larry: WHAT!? Joe mówi coś do Umagi! Umaga Patrzy na niego groźnym wzrokiem ale...

The King: UMAGA UPADA NA RING! WHAT?! WHAT?!

Larry: JOE Pinuje!

The King: 1

Larry: 2

The King: 3!!

Garcia: Here is you winner's Samoa Joe! and Abyss!!

Larry: To koniec! Ale zaraz! co się stało!?

The King: Umaga upad na ziemie ale Joe nic mu nie zrobił!

Larry: Patrz! Joe bierze mikrofon!

Samoa Joe: Hardcore! Blood! And PAIN! Dziś było tego pełno... Lecz żeby było tego jeszcze więcej! SAMOA JOE... Umaga...

Umaga: BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Samoa Joe: Postanowilimy... połączyć się... Hardcore Alliance!! Teraz to my będziemy rządzić w federacji!

Umaga: BLAAAAAAAAAAAA!! BLEEEEEEEEEEEEEEEE!! HeEEEAAATTTKKKKKOOORRRR!!!! AAALLLLLAAAAAAAAAAANZZ!!

Samoa Joe: Tak... Ale zaraz... kogoś nam brakuje...

Joe podaje rękę Abyssowi i Khaliemu który mocno krwawi

Samoa Joe: On równierz są Members od Hardcore Alliance!

Abyss: Hardcore Alliance... Bood...

Khali: ਹੋਲੀ ਮੇਂ ਆਗ ਲਗਾਨੇ ਸੇ ਪਹਲੇ ਇਸ ਮਾਲਾ ਕੋ ਭਾਇਯੋਂ ਕੇ ਸਿਰ ਕੇ ਊਪਰ ਸੇ ਸਾਤ ਬਾਰ ਘੂਮਾ ਕਰ ਫੇਂਕ ਦਿਯਾ ਜਾਤਾ ਹੈ|!!!!

Larry: WHAT!?

Samoa Joe: Khali chce powiedzieć... że każdy... kto zacznie z Hardcore Alliance... ZGINIE!

Słychać Theme nWo

Larry: Obrońcy prawa!

The King: Tyle że ich jest tylko.. dwóch?

Hogan: nie ładnie... Brother's! mówicie że jesteście tacy źli.. tacy nie... fuj... Ale... Ale...

Samoa Joe: Nie obchodzi nas wasze gadanie! My rozmawiamy inaczej! WALKA!

Nash: JOE! Chcesz walki? OK? Za dwa tygodnie! AT FIRST EVER BOH PPV!

Samoa Joe: Tak? ok... but... musicie znaleźć jeszcze dwóch członków... inaczej... walczycie w handicapie..

Słychać theme Samoa Joe

Całe hardcore Alliance schodzi z ringu

Abyss: nWo! Heel... In A CELL!!!

Słychać Theme Abyssa

The King: WOW!!! HEEL IN A CELL!! Słyszałeś to?

Larry: TAK! OH MY GOD! Co to był za wieczór!

The King: Najpierw Larry został komentatorem BOH

Larry: Tak.. to ja... Następnie już ze mną widzieliśmy First blood match!

The King: Co tam dalej było Larry? Zapowiedz Walki tag team...

Larry: Potem odrodzenie nWo... dobrego nWo...

The King: Na koniec kapitalna walka tag teamowa! I powstanie Hardcore Alliance!

Larry: A na PPV będą walczyli z nWo! w Heel in a Cell match!!

The King: Tak! To była emocjonująca gala! Widzimy się już za tydzień!

Larry: Bye

The King: Bye

[--BOH EXCLUSIVE--]

Wywiad z Weemanem

Todd: Witaj WWEman!

Weeman: hejka

T: Nasza federacja tym razem występuje w Gdańsku! o świetna okazja żeby przeprowadzić z Tobą wywiad... mogę

W: oczywiście! Dawaj

T: a więc czy to prawda że powstała nowa dieta? tak zwana - Dietta da łimanuss?

W: Tak! Sam ją wymyśliłem...

T: A na czym ona polaega?

W: Więc codziennie trzeba wpier.... o... sorry... wytnijcie to... bo jak mój tato to zobaczy to mnie zbanuje na konsola.home.pl/tatoarka/

T: no dobrze... więc jak z tą dietą?

W: no trzeba pączków jeść dużo nie..? mwahaha... no i parówek też tak.. dużo...

T: A powiedz nam... Słyszałem że ostatnio markujesz Curry manowi...

W: tak... nawet przejąłem jego gimmick... pokazać Ci?

T: oczywiście...

W: Paaarówkkakaaa! P... pppaaa.. rówka dance!!! I'm King of fat!!! haha! I'm Fat! I'm UGLY!! I'm PIIIGGG!!! WEEMAN PARÓWA!!

T: świetnie... to pasuje do Ciebie!

W: hehe... idę coś zjeść... parówki czekają... hejka kotku!

T: eee? narazie...

...

Wbiega tato Arka

...

Tato Arka: ZOSTAWCIE MOJEGO SYNA!!!

T: oczywiście... już idziemy

[--BOH EXCLUSIVE--]

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• hhynagata