Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rey-mysterio.jpg

Evan po długim na myślę stwierdzam że Tag Team z tobą byłby nawet dobrym rozwiązaniem. Ale pod jednym warunkiem jeśli dostane walkę o pas Extreme Rules i wygram to nie będzie Tag Teamu. A jeżeli nawet nie dostane tej walki lub przegram to możemy założyć Tag Team lub nawet stajnie z Truthem. Ale wielką szkodą będzie to jeśli nie dostane chodź jednej jedynej szansy na walkę o pas Extreme Rules.

Mam nadzieję że ta propozycja ,polepszy nasze stosunki koleżeńskie. Wcześniej zapomniałem coś powiedzieć ,to wykorzystam tą drugą szanse i powiem coś na temat Kurta.

Kurt Angle możesz czuć się zwycięzcą ,bo nim jesteś. Ale gdyby nie Kane to raczej nie miał byś teraz dwóch pasów na ramieniu. Mogę powiedzieć że Kane dał ci pas Tag Teamów w prezencie. I za to mu chwała ,że poradził sobie sam z czworgiem zawodnikami ,którzy tak bardzo chcieli sięgnąć po ten pas ,lecz to właśnie on stanął im na drodze do rozkoszy. I według mnie powinieneś oddać mu pas Tag Teamów bo ni nie zrobiłeś ,aby wygrać ten pas.

Truth i Evan sorry ze was ta wcześniej potraktowałem ,ale miałem zły humor i to było tego przyczyną. Myślę ,że poradzicie sobie z Khalim i Shadem ,bo u nich nie będzie zgrania. Propozycja jest nadal aktualna.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

EvanBourne.jpg

Rey, proponowałbym, abyśmy założyli, jak ty to mówisz "stajnię" Ja osobiście się zgadzam na te warunki, lecz nie wiem, co na to Truth.

Myślę, że o większości zadecyduje najbliższa(mam nadzieję) walka z Khalim i Shadem, po której dowiemy się, jak potrafię się zgrać z Truthem.

Co do tego, że nie ma u nich zgrania, to masz rację. Dwaj pseudo wrestlerzy, którzy kompletnie do siebie nie pasują.

Co do Kurta, to widziałem ta walkę. Faktycznie, prawie wszystko robił Kane. Zgadzam się z tobą, Rey, co do tego, że Angle powinien oddać pas.

Przeprosiny przyjęte (uśmiech)

Khali,Shad Szykujcie się na porażkę na jutrzejszym Tuesday Night Boom. Jeżeli chcecie, walka może być szybka i bezbolesna. Jeżeli nie - Lepiej pomódlcie się do Boga o większą wytrzymałość.

Co do ciebie samego, Shad, do Ciebie jednak szanuję. Ty potrafisz pogodzić się zporażką, twój "kolega" z Tag Teamu już nie.

Myślę, że nie musimy być wrogami. Owszem, nie musimy być best friends, ale myślę, że pokojowe stosunki wystarczą. Co ty na to, dude?

Wooohoooo!

osfuid.jpg

What's up my niggaz?

OK.

Stajnia mogłaby być dobrym pomysłem. Mogłaby, ale to będzie zależeć od wielu czynników:

1. Musimy mieć dobre zgranie wraz z Evanem, dobrze współpracować, bo jeśli tak nie będzie, to ta stajnia byłaby niewypałem - przynajmniej dla mnie, więc wtedy by mnie w niej zabrakło

2. Cel, do którego powinniśmy dążyć...

3. Może ktoś jeszcze? A jeśli nie, to w 3 też można stworzyć, ale wtedy byłaby słabsza...

Evan

Ta walka będzie nasza, bo Shad i Khali - między nimi nie ma tego czegoś. TO o czym mówię to zrozumienie i współpraca. Ja tu nie widzę możliwości przegrania, bo Shad mówi o Khalim w 3 os., a Khali w ogóle nic nie mówi, ale on już nic za to nie może, że jest troszkę zacofany...

Shad nie wiem co chcesz osiągnąć poprzez nagłą zmianę zdań... I to na pewno nie chodzi tu o to, że walczysz tylko dlatego, aby Khali się nie ośmieszył, bo przegrać ze mną lub Evanem to wstyd? Jeśli tak, to coś mi tu nie pasuje, bo napisałeś, że masz do nas szacunek... Odpowiedz mi na to...

Kurt też widziałem walkę i jeśli chcesz się zachować jak na Olympic Gold Medalist, to powinieneś oddać pas Kane'owi.

Rey, nie wiem czy masz co marzyć o ten tytuł, bo z całym szacunkiem, ale ty do hardcore'owców nie należysz... No cóż, to tylko moje zdanie...

Ja bym nie chciał, abyś mnie źle zrozumiał, po prostu widziałbym Cię z nami w drużynie.

untitled.jpg?t=1240838856

Light in Darkness... Gala PPV, na której miałem bronić pasa Tag team... Broniłem go wraz z moim tag team partnerem, Kurtem Angle. Pasy broniliśmy przeciwko 2 niedołężnym tagom. Same ściągnięcie pasa było tylko formalnością. Zależało mi na czymś innym... Zależało mi na... tak... na tobie, Kurt! TY! to ty miałeś mi pokazać, jakim jesteśmy Tag teamem... Ty miałeś mi udowodnić, ze jesteś godny, by tworzyć ze mną najpotężniejszy, najsilniejszy tag w historii WSF! Cała walka... Cała walka... To były twoje spacery poza ringiem... Czy ty uważasz mnie za idiotę!? Czy ty myślisz, że nie jestem wystarczająco silny, by ci się przeciwstawić. Nie pomagałeś mi... ja nie pomagałem tobie... Nie powinniśmy się temu dziwić. Ty jednak... Nie walczyłeś w tej walce. Nie interesuje mnie to, że miałeś inną walkę na tej gali. Interesuje mnie to, że miałeś walczyć w Ladder match'u o WSF tag team championship... Miałeś walczyć... Jednak ty wolałeś przechadzać się wokół ringu... Cała walka przebiegała w ten sposób: Kane vs. Tag #1 vs. Tag #2... Nie przyczyniłeś się prawie w ogóle, by obronić te pasy... Mimo to udowodniłem ci jedno... Że w pojedynkę jestem w stanie pokonać dwa teamy. Sam, ja Big Red Machine bez większych problemów pokonałem te dwa nędzne teamy. Obroniłem za ciebie te mistrzostwo... Teraz mogę powiedzieć ci jedno... Nie zasługujesz na nie... Tag team w pojedynkę to coś dla mnie. Najlepiej, jakbym sam je posiadał, sam bronił, sam nosił, bo ty... bo ty na nie zasługujesz.

Jednak to nie wszystko... Nie dość, że bezczelnie nic nie robiłeś w tej walce... Nie dość, że sam za ciebie zdobyłem te pasy to ty... Ty mi się odwdzięczyłeś twoim finisherem... Kurt, ty marna kreaturo, ty niemyślący, nierozumny człeku... Nie ważne jest to, że teraz jesteś pierwszym w historii Tag team championem i WSF heavyweight champem... Ważne, że Tag team championship masz teraz tylko dzięki mnie, a ty mi się odwdzięczasz w ten sposób? Zdenerwowałeś mnie tym zachowaniem... I mówię ci jedno... Kara nadejdzie za niedługo i będzie trwała po wieczne czasy... Jak cię mogę ukarać? Dla mnie, Big Red Monstera ukaranie takiego zabawnego, śmiesznego człowieczka jak ty, nie jest problemem. Nie Zastanawiam się nad tym, jakim podstępnym sposobem cię ukaram, jednak nad tym, co ci zrobić, by jak największy ból wdarł się w twe wątłe ciało... Już wiem... Ale niech to zostanie tajemnicą... Zamęczę cię na wieki... Będę się nad tobą pastwił.... Będę ucztował przy twoim bólu... Będę robił wszystko, by twe cierpienie było coraz większe, jednocześnie nie dam ci umrzeć. Śmierć dałaby kres twym cierpieniom, a męczył cię będę tak długo, aż mi się znudzi i staniesz mi się obojętny... A jak już zacznę się nad tobą pastwić, pozbawię cię jednej, bardzo ważnej dla ciebie rzeczy. Czegoś, co sprawia, że władza uznaje cię za najważniejszego... nawet jeśli pozostali wrestlerzy uważają cię za totalnego idiotę... Chodzi mi o to, co sprawiło, że jesteś teraz w historii WSF. Chodzi mi o... WSF World Heavyweight Championship. Pas ten jedynym wartościowym twoim osiągnięciem... Nie sądzę, byś utrzymał go zbyt długo... Dlaczego? Bo ja, Big Red Monster obrał go za główny cel twoich cierpień. Najpierw będę cię męczył fizycznie... Potem psychicznie... Potem znów fizycznie i tak w koło. A gdy już nie będziesz w stanie cokolwiek udowodnić w ringu, staniemy w walce one vs. One o WSF world championship. Pokonam cię, słabego, niepokornego zapaśniczka, który myśli, ze jest najlepszy... Byłeś najlepszy, dopóki nie miałeś do czynienia ze mną, władcą płomieni. Zadam ci takie cierpienie, o jakim nikt nigdy nawet nie mógł pomyśleć... Pamiętaj, że im więcej zadam bólu, tym ja jestem silniejszy. Tylko cierpienie rywali pozwala mi na radość... Tylko zadawanie bólu mnie bawi. Szczególnie, jeśli moim rywalem jest uznawany za wartościowego człowieczka zapaśnik. W moich oczach nikt nie jest wystarczająco wartościowy, bym mógł go szanować. Nikit, nikt, NIKT nie ma szans w starciu ze mną, Big Red Monsterem... Niech cię piekło pochłonie, Angle. Jestem wręcz pewny, że właśnie tam skończysz, Kurt...

PS: Kurde, dawno nie pisałem... Wyszedłem już trochę z myślenia postaci...

Jeff_Hardy_662301a.jpg

Na początek parę słów do Rey'a Mysterio hmm czy ja się przesłyszałem Ja i CM nie liczyliśmy się w tej walce przepraszam ale to my byliśmy bliżej wygranej od Was i mimo tego że powinienem teraz skończyć żywot tego Teamu przez głupotę CM'a ,ale nie zrobię tego chyba że on tego będzie chciał myślę że w Teamie zajdziemy lub zaszlibyśmy dalej a teraz już Mysterio ty chcesz walczyć z Chrisem Hero ? Ty masz się z Nim równać? Nie no Sheik koleś który boi się walczyć dalej bo za dużo krwi straci a nie przepraszam przecież on będzie uciekał aż wszyscy dadzą mu spokój. No może pokonałbyś Sheika ale na pewno nie Chris'a widziałeś jego inne walki ?Nie ? To sobie pooglądaj dobrze Ci radzę chociaż nie bo się jeszcze przestraszysz tego co on wyczynia w ringu z różnymi przedmiotami chociaż nie powiem zdarzają mu się błędy czy po prostu przegrane,ale Ciebie czy Sheika pokona

Hmm co do tego że Kurt powinien oddać pas Kane'owi nie myślę tak bo na pewno pokazał więcej od Team'u Rey& RVD i jestem pewien jeżeli się nienawidzą to jako Team zawsze dadzą sobie radę bo w czasie takich walk będą sobie nawzajem potrzebni póki mają pas

A Powstająca "stajnio" pełna nie przestraszycie się jeżeli wyzwę waszego "partnera" Reya Mysterio na pojedynek na najbliższym TNB Rey może to być barbed wire match czy Extreme Rules albo zwykły pojedynek wybieraj co chcesz ale ja i tak pokonam Ciebie no chyba że będzie 3 na 1 ale pewnie będą się najpierw musieli złożyć się bo walce z Shadem oraz Khalim chociaż daję im szansę ponieważ jest tam R truth który za czasów TNA dawał sobie nieźle radę

Kurt brawa za wygranie walki i bycie zarazem TagTeam Championem oraz Heavyweight championem ale wątpię żebyś długo wytrzymywał walczyć po dwie walki na galę ale cóż twój wybór

Kane no ty teraz możesz sobie zabrać siłą pas od Kurta lub walcz razem z Nim ja Ci pozostawiam wybór ale wiedz jeżeli mój Tag Team będzie dalej Teamem zniszczymy Ciebie potworku z kreskówek i twojego Tag Team partnera !

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

24q8dj5.jpg

Nowa era!

Na Light in Darkness zakończyło się bezkrólewie. World Show Federation ma wreszcie mistrza , nowego , prawdziwego mistrza. The Only Olympic Gold Medalist in Professional Wrestling History Kurt Angle!

Bo to wszystko zaczęło się dawno temu. Atlanta , Igrzyska Olimpijskie , WWF , WWE , TNA , NJPW i wiele innych! Wiele innych zaś jedna , ta sama osoba. Olympic Gold Medalist , the only one! World Heavyweight Champion każdej najważniejszej federacji jaka tylko powstała na świecie i wybiła się ponad inne. Od wczoraj ... Od Light in Darkness ... Od momentu gdy Piper 3-krotnie uderzył w matę . Uderzał on swoją ręką , Jerycho leżał ... Chris Jerycho , to on stworzył , to on powołał do życia Firmę! Leżący Jerycho na łopatkach , a na nim JA! To stało się faktem! Słowa zamieniły się w czyny! Przeistoczyły się w ciągłą walkę , w wyznaczenie cele... W jego osiągnięcie! W staniu się WHC. W staniu się najważniejszą postacią w całym biznesie. Nikt , nikt , zupełnie nikt! Kurt Angle zaś dalej przepaść ... Otchłań zwana pustką.

Umarł król niech żyje król! Nadchodzą wielkie zmiany w WSF. Nadchodzą rządy twardej ręki! Rządy tyrana któremu nikt nie przeciwstawi się! Nikt nie jest wstanie tego zrobić! Od dawna dzięki mnie WSF trzyma się przy życiu. Mając wielkie problemy jestem jej lekiem na wszelakie zło. To właśnie dzięki mnie , nie Jerycho , nie Rockowi , nie Hoganowi , tylko dzięki mnie WSF jest gdzie jest! Dzięki mnie , a nie im osiągnęło sukces. Oddałem się tej federacji , poświęciłem się jej . Otrzymałem za to sowite podziękowanie , jestem pierwszym człowiekiem w historii WSF który trzyma dwa pasy jednocześnie!

Jestem świadom , że czeka mnie ciężkie panowanie. W ciągu jednej doby moje imię i nazwisko zostało kilkunastokrotnie wypowiedziane na backstage. Nikt jednak nie interesował się tym czy wszystko jest ze mną w porządku , czy nie zostałem kontuzjowany , walczyliśmy przecież w klatce! Nikogo to nie interesowało , zupełnie nikogo. Każdy szeptał na team pasów których jestem posiadaczem , każdy wysnuwał swoją wersję. Radził mi , a nawet można było usłyszeć głosy o tym abym oddał swoją własność , aby to co należy do mnie zmieniło właściciela! Nie chcę wymieniać każdego z was z osobna. Kieruje swoje słowa do każdego zawodnika! Tak , każdy zawodnik który twierdzi , że powinienem oddać swój pas tag team championa niech wyjdzie jutro na gali , niech stanie na przeciwko mnie i powie to otwarcie patrząc mi prosto w oczy. Czekam!

Praktycznie wszystkie problemy zostały rozwiązane. Jednak wciąż jeden z nich mnie dręczy. Po LiD stał się on tym najważniejszym. Problemem jest pewna osoba. Osoba która nie mogła zrozumieć danego faktu , która ukradła mój pas. Zrobiła to! Siłą wpłynęła na stworzenie tag teamu. Kane! Dzięki mnie stałeś się kim w WSF . Nie byłeś zwykłym wrestlerem. Nie byłeś zwykłym zawodnikiem , stałeś się mistrzem świata tag teamów! Dostąpiłeś zaszczytu współpracowania z kimś takim jak ja. Zmarnowałeś tą szansę. A teraz śmiesz mi rzucać wyzwanie ? Chcesz ustalać mi walki z kim mam walczyć , a z kim nie? Moja władza nie sięga , aż tak daleko , a Ty ? A Ty Kane? Chcesz decydować o tym o czym nie masz absolutnie żadnego pojęcia. Czego się spodziewałeś po walce w obronie pasów tag team? Że będę się narażał ? Że dam z siebie wszystko? Poświęcę się aby tylko utrzymać je? Jesteś moim problemem Kane , jednak rozwiązałem już ich wiele . Pokonałem nie takich jak Ty ... Poczekajmy , zobaczmy co dalej potoczy się z pasami Tag Team. Kane... Dobrze wiesz , że Kurt Angle nie cofa się przed niczym!

Już jutro na Tuesday Night Boom dojdzie do mistrzowskiej fety z moim udziałem. Mam nadzieję , że nie zawiodę się na tej ... Na tym czymś co wypełnia halę po brzegi...Na tych co kupują bilety i tracą głos dopingując swoich fanów. Obym się nie mylił...

rey-mysterio.jpg

Jeff Hardy chcesz walki ,mówisz... Może macie racje z tym pasem Extreme Rules ,ale ja zawsze mażyłem ,żeby stanąć przynajmniej do walki o ten pas... więc jeszcze raz proszę zarząd ,aby dali mi chociaż szanse ,jeśli nie to decyduje się na walkę z Jeffem oczywiście wybieram

typ...Extreme Rules ,w którym chce pokazać ,jeśli nie dostane walki o pas to że mnie nie doceniono. Tyle do ciebie Jeff. Teraz kilka słów do

Rona i Evana. Truth mówisz ,że trzeba mieć jakieś cele ,dam ci teraz odpowiedzieć na to co powiedziałeś. Ok to lecimy...

1. Mam nadzieje ,że będziecie dobrze ze sobą współpracować.

2. Głównym celem ,według mnie to powinien być pas Tag Teamów i Interkontynentalny.

3. Myślę ,że Jeff i Shad by się nadawali to naszej stajni ,oczywiście wszystko zależy od nich... Ja dałem propozycje...

Evan ,jeśli wygracie walkę i ja wygram ,to będzie można już walczyć o jakiś pas.

To tyle ode mnie ,mam nadzieje że Jeff skorzystasz z oferty.

Abyss stoi w ciemny pomieszczeniu i sapie

Abyss2009.JPG

...POTWÓR POWRÓCIŁ... od tej pory, od dzisiejszego dnia... nikt w tej federacji nie zazna spokoju i nie pozwolę nikomu spać spokojnie nawet przez moment... Macie się czego obawiać, bo marzyłem o tym od 5 lat marzyłem o tym każdego ranka i wieczora, każdego popołudnia i południa, nawet zasypiając śniła mi się istna APOKALIPSA jaki was czeka z dniem, dniem dzisiejszym, kiedy to ja wkroczę na ringi WSF. Zero jakiegokolwiek respektu dla was, nie interesuję mnie nikt... nie mam sumienia... żadne wasze zdanie nie jest dla mnie ważne, zero szacunku z mojej strony dla was ludzi zjawiskowo głupich, szkoda słów na wasze opisywanie, ulubieńców dziewięcioletnich bachorów... wszystko jest błahostką, oprócz Armagedonu jaki dla was szykuje... Będę was poniżał, a z każdym następnym dniem siał spustoszenie wszędzie gdzie tylko się pojawię... Zapamiętajcie sobie THE MONSTER nie ma żadnych skrupułów....

Dzień ostateczny nastąpi wkrótce

F545D85B-BA27-17B2-4B84E894CFDEAC97.jpg

Wróciłem, wiecie o kim mowa… Mr. 305, Franchise Playa… Montel Vontavious Porter, MVP! Nie spodziewaliście się, wiecie co, ja też. Ale miałem coś ważnego do zrobienia. Stać się lepszym człowiekiem i stałem się nim. Koniec ze słabym MVP, nie było mnie i coś przez ten czas musiałem robić. Jak wspomniałem szkoliłem się, chciałem być najlepszym mistrzem Tag Team w historii WSF. Jednego jestem pewien byłbym lepszym mistrzem niż teraz jest Kane! ‘Partner’ mojego byłego partner’a Kurt’a. Kurt, wszystko zależy od Ciebie. Możesz być ze mną, pamiętasz te czasu, było wspaniale. Nikt nie mógł nam się przeciwstawić, ale teraz załatwiłeś mnie, odniosłem kontuzję. Teraz twoim partner’em, a raczej drugim posiadaczem pasów Tag Team’owych jest Kane. Nieźle go wyrolowałeś na Light In Darkness, najważniejsze by dużo zrobić, ale by się nie narobić… Ale co do Kane’a…wariat, chcący wymusić ból od innych. Kurt nie zasługuje na te pasy… Żartujesz sobie ze mnie? Byłem z nim w tag team’ie przez baaardzo długo, więc Ty mi tutaj nie mów kto jest lepszy, rozumiesz? Nie dziwie się Kurt’owi, że zrobił to co zrobił po waszej walce. Gdybym był w pełni zdrów pomógłbym mu. Wiesz co opowiem Ci historię, do pewnej zamożnej federacji przybywa wspaniały wrestler, po pewnym czasie zostaje podwójnym mistrzem, Stanów Zjednoczonych i Tag Team’owych. Ba! Jest najdłużej panującym mistrzem United States! Wiesz o kim mowa to ja! Twój przyszły pogromca. Szykuj się Kane, bo nowy Montel jest gotowy skopać komuś tyłek! A pierwszą ofiarą będziesz Ty. Niektórzy mogą mówić, że jestem zbyt pewny siebie, pyszałkowaty. Ale nic z tych rzeczy. Może i taki jestem, ale to podstawa. Nie masz tych cech, nie istniejesz w tym biznesie. Taka prawda Kane. Ty nie posiadasz ani jednego, ani drugiego. Więc nie masz czego tu szukać, panuje nad Tobą chęć zniszczenia i ukarania Twych wrogów, ale najważniejsza rzecz to pas mistrzowski, który zamierzam Ci odebrać. Kurt, znów możemy być najlepszym tag team’em w historii. To nasza szansa. Ja na Twoim miejscu skorzystał bym z niej. Już niedługo wszędzie będziecie mogli zobaczyć – Montel Vonavious Porter and Kurt Angle – your new WSF Tag Team Champions!

EvanBourne.jpg

Truth : Myślę, że nasze zgranie będzie dobre. Mamy odmienne, jednak podobne style, i co ważne, potrafimy je wykorzystać, dude.

Nasz cel to na razie wygranie dwóch, trzech walk, i wtedy dopiero się zastanowimy co robić. Prawdopodobnie zawalczymy o pas Tag Team, lecz ostrzegam, to NA PEWNO nie będzie proste.

Do "stajni" możemy zaprosić Jeffa... Ale Shad? Z całym szacunkiem, ale my tutaj mamy drużynę szybkich wrestlerów, a Shad? nie wiem czy taki jest. Chociaż... Taki Shad przydałby się. Wszystko zależy od jutrzejszej walki.

Jeff : Mam nadzieję, że pozytywnie rozpatrzysz naszą propozycję, i dołączysz do naszego składu. Jesteś doświadczonym high fly'erem, a takich potrzebujemy. Oczywiście możesz o tym zadecydować po walce z Rey'em.

Rey : Dziękuje za powodzenia. Myślę jednak, że nie będą potrzebne.

Abyss No proszę. "Potwór" w WSF. Myślę, że mógłbyś rywalizować o ten "zaszczytny" tytuł z Kane'm (śmiech). Jednak to do ciebie lecą powodzenia.

Mam nadzieję, że nie będziemy sobie sprawiali jakichś większych kłopotów, dude.

Wooohoo!

shadn.jpg

Rey jak chcesz żebym do was dołączył to moge.Ale jak już Evan napisał wcześniej wszystko zależy od tej walki.Zobaczymy czy nie wypadłem z wprawy bo to dopiero moja pierwsza walka po powrocie.Więc musze stoczyć jeszcze wiele walk żeby się wyćwiczyć.Evan mówisz że może nie jestem szybki.jutro się przekonamy :lol A ty R-truth nie pogrywaj se tak.Bo ty też dostaniesz.Widownia będzie zachwycona jak na was obydwóch wykonam Mr. Toad's Magical Soup.Evan zgoda,rozejm :?: Ej chłopaki czyli Rey,Jeff,r-truth,Evan,Khali i ja.Może byśmy rozegrali po miedzy nami 6 kiedyś jakieś małe batlle royal.I wtedy byśmy zobaczyli kto jest najlepszy.Chociaż Khali do końca nie wiem czy jest mężczyzną :lolAha khali jakby odbyła się ta walka my na nich.To lepiej nie wkraczaj mi w droge bo z tobą też będzie źle.Walcze z toba jedynia z tego powodu bo to moja pierwsza walka.I chce się troche rozgrzać.A w tej walce będę mógł akurat pokazać na co mnie stać :t_up: Rey :?: Kto jest narazie w waszej pace :?:

EvanBourne.jpg

Shad może ja powiem, co? (uśmiech)

Póki co można się naliczyć:

Ja, R-Truth, Rey Mysterio, Jeff Hardy się zastanawia, no i może ty...

Ale Khali ?! Za jakie grzechy? W życiu...

Battle Royal? Nie koniecznie...

Cóż, mogłeś wybrać kogoś innego do rozgrzania... Mr. Toad's Magical Soup? O nie, dude. To ty poczujesz na sobie Evan Star Press!

Aha, i jeszcze jedno... Nie podlizuj się tak, dude. Let me tall ya something.

Nasza grupa będzie dla najlepszych, więc, jeśli chcesz w niej być, musisz się wykazać. Jeżeli naprawdę się postarasz w walce, zastanowimy się. Jeżeli dasz ciała - Żegnamy...

Woohoo!

osfuid.jpg

What's up?

Shad albo sie przesłyszałem, albo ty mi grozisz... Kurde chłopie, ja z Tobą w "stajni" w takim razie nie będę, kolo ty chcesz z nami współpracować, a potem mi grozisz? Nie no sorry ziom, ale nie wiem czy to dobry pomysł... Jeszcze ten pomysł z Battle Royal - po co zobaczyć "kto jest najlepszy"? Kto by wygrał, to by zaczął się wychwalać i chciałby być liderem. Nie ma tak. Jeśli chcesz robić Battle Royal - rób sobie, ale beze mnie ziom. Taki pomysł może tylko wprowadzić kłótnię w zespole. Z drugiej zaś strony chciałbym zobaczyć u nas Shada, bo przydałby się jakiś power... Nie mam pojęcia, co miałby robić u nas Khali? My (przynajmniej ja) szukamy prawdziwych nygusów, z którymi łatwo się zrozumieć. Na razie jest nas 3. Dobra. Troszkę ziomków u nas jest. Shad byłby czwarty i paczka jest. Nie wiem co z Jeffem, jakby chciał, to też może przyjść, ja nie mam nic przeciwko, ale on się na ten temat jeszcze nie wypowiedział, więc wstrzymajmy się. Na razie musimy się z nim wstrzymać...

shad.jpg

Groże ci przed walką.Jak to u każdego bywa :D .5 w tag teamie?No dobra jak chcecie. Ja tego teamu nie założyłem i nie moge nic decydować,a nawet jeszcze w nim nie jestem ale myśle że 5 w teamie to zaduzo.Ale dobra wy tu o wszystkim decydujecie .Może nawet powalczymy o WSF world tag team champion.Ja narazie nie dołaczyłem ale się pytam z kim byśmy mieli pierwszą walke?Aha Evan jaka ma być ta walka pomiędzy nami?Normal match,No DQ(fajnie by było),Hardcor a może stell cage :lol Ale myślle że walka bedzie dobra.Powodzenia nie życze bo i tak przegracie.Pomiędzy nami wszystkimi co chwile są spory o to który jest najlepszy itp.Pojedynek taki jak Battle Royal by wszystko rostrzygnął.Ale jak się boicie to nie musi być takiego pojedynku wcale.Aha LOL Joł Joł What's up?R-truth z kim zamieżasz walczyć na następnej gali :?:

osfuid.jpg

What's up Shad?

Jeszcze o tym nie myślałem z kim będę walczył, a co jesteś chętny na lanie? Wiesz ziomuś, ja mogę z Tobą walczyć... A co do tego teamu, to nikt nie powiedział, że to będzie tag. Przecież to będzie drużyna, która ma po prostu dążyć do wspólnego celu, a jakby ktoś coś miał, np. do Ciebie, to byśmy to załatwili :lol

Jeśli chcesz być z nami w drużynie, to możesz oczekiwać wsparcia, ale też musisz sam je udzielać. Ja apeluję do wszystkich z naszej "stajni":

Jeśli ktoś potrzebuje pomocy w tagu, albo innej, to pomogę tak jak potrafię.

Abyss ziomuś ty chyba dziś nie jarałeś. W Pro Wrestlingu skończyła się era "potworów" i zaczęła się era raperów, gości z ulicy...

Rey i Evan to co wchodzimy w to, czy ktoś z was zrezygnował???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
  • Dodaj nową pozycję...