Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

jtgcq9.jpg

w624.png

pojawia się nagle JTG w tle słychać jego theme song

yoyoyoyoyoyoyo mój debiut na ostatnim Tuesday Night Boom nie był udany ale nie będę się tym przejmował , to dopiero 1 walka a w następnej razem z Jeffem Hardym pokaże na co mnie stać . money money yeah yeah money money yeah yeah więc tak panie Miz & Morrison któryś z was dostanie Diving leg lariat i będzie po meczu .

(odchodzi w tle słychać money money yeah yeah :D )

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

4j9934.jpg

_________Jak dobrze wiemy nic nie trwa wiecznie. The Rock wyrzucony z WSF! Przepraszam ..., pozbawiony - wyrzucony ale czy to kogoś obchodzi? Więc pozbawiony funkcji GM na gali. Tak , tak byłem cholernie wkurzony, moja złość potęgowała się z każdą przemijającą sekundą. Przecież Jerycho , JBL i pas mistrzowski w ich łapach... Życie jednak bywa piękne i jakże zaskakujące! Kto by przypuszczał , że Bradshaw wypnie się na Chrisa ... No kto , przecież NIKT! A jednak stało się. Jak to on powiedział walka o pas zakończyła się "remisem" bądź jak kto woli no contest . Pas nie ma właściciela, jednak już niedługo trafi on w ręce jedynej , najwłaściwszej osoby która jest godna miana Championa WSF Kurta Angle! Jedno jest pewne , The Rock odegra ważną rolę w tym wydarzeniu. Przecież jeszcze gdy mnie nie było miał on ostro na pieńku z Jerycho. Posiadali pasy Tag Team . Tak , te które należą obecnie do mnie i Montela. Te same dwa pasy. Ale kim jest ten Kanadyjczyk. Chytry lis który wystawił swojego partnera na pożarcie i na dodatek skotuzjował go. Rock w szpitalu , rządny zemsty wraca do WSF jako GM ... Wszystko układa się w jedną całość. Oko za oko , ząb za ząb! Taaak! Tak właśnie! Żądza zemsty kieruje Rockiem! Niech robią obaj co chcą , wszystko aby trzymali się z dala od pasa. Jak każdy dobrze wie w WSF gdzie dwóch się bije tam Angle korzysta :) Lejcie się , obrzucajcie się błotem , zachodźcie się od tyłu , szukajcie rodzin rywali ... Nie wiem co tam jeszcze chcecie zrobić aby udowodnić wyższość nad rywalem ale darujcie sobie starania , w szczególności tyy Chris , miałeś okazje być posiadaczem najważniejszego pasa federacji ale spieprzyłeś sprawę . Czas na zmiany , czas na nowego mistrza! Od samego początku pobytu w federacji miałem jeden cel. Stać się najważniejszą postacią całego rosteru. Oficjalnie rządzę i panuje w całej federacji. Jednak do pełnej okazałości brakuje mi wciąż pasa mistrzowskiego wagi ciężkiej. Długo czekałem na ten moment , cholernie długo. Nadarza się pierwsza wielka szansa , pas WHC WSF nie ma właściciela!

Patrząc realnie jak na razie na drodze do ME najbliższego PPV stoi mi tylko i wyłącznie The Rock. Jerycho zmiótł go z ringu w kilka sekund. Czy ja nie mogę powtórzyć tego? Oczywiście , że tak! I zrobię to , zrobię pierwszy krok w kierunku zdobycia pasa mistrzowskiego. Stary dziadek który wywiązywał się z roli GM powiedźmy dobrze staje do walki przeciwko mistrzowi olimpijskiemu, najlepszemu wrestlerowi jaki do tej pory stąpał po ringach ringach wielu federacji! Przeciwko mi! Wynik z góry jest pewny. Zwycięzca może być tylko jeden. Rockiiii... Nie chce zrobić ci krzywdy człowieku. Wyjdź , zrób co musisz, sędzia uderzy 3 razy w matę i będzie po wszystkim. Wtedy będziesz mógł wrócić z powrotem skąd przyszedłeś. Pamiętaj , że tylko ja jestem w stanie zdetronizować twojego największego wroga, tego nędznego kanadyjczyka, Jerycho! Pamiętaj to Rock! Wiem dobrze , potrafisz zachować się jak prawdziwy facet z jajami. Szybko i bezboleśnie. Choć nie posiadam żadnego innego pasa mistrzowskiego oprócz TT z MVP to moja era w WSF trwa. Jeszcze nikt nie pokonał mnie , nikt nie zmusił do poddania się. Za to pokonałem wiele tuzów , wielu zasłużonych zawodników dla tego biznesu i wybiłem się ponad przeciętność!

Jeszcze jedno , już bym zapomniał. Mizzzzz ... Syneczku skąd Ty się w ogóle wziąłeś ? Mamusia wyrzuciła z domku i pałętając się po ulicy trafiłeś w nieodpowiednie miejsce o nie odpowiedniej porze dla siebie ??? Dzieciaku najpierw popatrz mi prosto w oczy i jeśli nie ogarnie cię strach , i panika to padnij mi do stup błagając abym zapomniał o tym co powiedziałeś. Wypowiedziałem się jasno i powoli! Mam nadzieje , że synku zrozumiałeś każde słowo i nie będę musiał tłumaczyć ci ich ręcznie :)

Kofi zdecydowanie bardziej uśmiechnięty niż poprzednio

n1yu13.png

Yeah... dawno nie byłem bardziej szczęśliwy aniżeli dzisiaj ponieważ, ponieważ... Dostałem telefon od zarządu WSF z propozycją walki jeden na jednego z Dolphem Zigglerem, oczywiście natychmiastowo się zgłosiłem i ucieszyłem jak nigdy. To nie koniec dobrych wieści w końcu mnie docenili dostałem walkę z równym zawodnikiem dla mnie... Stop ale to nadal nie koniec wspaniałych wieści... stawką walki jest Main Event na przyszłym WSF PPV... Yeah... Dolph Ziggler tak naprawdę dużo i nim słyszałem większość mówi o nim w samych pozytywnych cechach i jakim to on jest dobry, lecz ja tak naprawdę nigdy nie widziałem go w realnej walce, owszem miał ich kilka... Ale nie ma czego wspominać raz pobił mikołaja, czy raz wygrał z Ronem Killingsem, lecz nawet nie przez pin... po za tym przez cały początek swojej kariery gnił w nic nie osiągającym Spirit Squad. Realnie rzecz biorąc nie pokazał się nigdy z dobrej strony, a latka lecą i będzie co raz to ciężej... Ja osiągnąłem to co było mi dane Intercontinental Title czy Tag Team Titles wraz z CM Punkiem... Wiesz stary popatrz na mnie, a następnie na siebie... Ja młody mający polot do tego sportu, a Ty tak naprawdę Arogancki blondynek, którego przeszukując historię nie można doszukać się niczego konkretnego... więc nie wierze w opowieści ludzi o wspaniałym Dolphie, ale zapewniam wszystkich, że w tą walkę włożę całe serce i z pewnością ją wygram. A na następnym PPV... nie obchodzi mnie czy będzie to Ladder Match, Heel in a Cell czy Elimination Chambler pokaże na co mnie stać, więc nie martwię się o moją przyszłość bo ciężko trenuje na siłownie, ale także uczę się nowych ciosów cały czas, a nie spędzam czas na czerstwych pogawędkach, Ziggler strzeż się...

Kofi z zaciśniętymi zębami schodzi z podestu, nie przybija piątki dla fanki za co dostaje heat

• Styl:  Jasny

the_rock(jagdish-1.blogs.com).jpg

Finally...The Rock...has come back to WSF! Kurt Angle, who in the blue hell are you? The Rock says this, przychodzisz tu i nie okazujesz Rockowi żadnego szacunku? Przychodzisz tu i wychwalasz się jaki to jesteś wielki. Przychodzisz tu i chwalisz się swoimi sukcesami które są niczym przy sukcesach The Rocka, ale The Rock nie wrócił po to, żeby się wychwalać. The Rock powrócił bo ma już dość tych pseudo gwiazd które umieją tylko grozić. The Rock says this, Kurt, na najbliższej gali You will go one on one with the Great One! You know what that mean...The Rock's gonna take your monkey ass down to the corner of Know Your Role Boulevard and Jabroni Drive and check you in to the Smackdown Hotel! Kurt, czy ty w ogóle coś osiągnąłeś, że śmiesz się tak wywyższać? The Rock pamięta Cię zza czasów WWF. Byłeś wtedy jedynie aroganckim młodzieńcem z nadzieją na sukces. Teraz wcale się nie zmieniłeś. Jesteś tylko o kilka lat starszy, lecz ciągle masz te same marzenia. Te same marzenia które nie mają się prawa spełnić. The Rock powrócił żeby tego dopilnować. Nie jesteś godny żadnego z pasów tej federacji.

Jerycho zmiótł go z ringu w kilka sekund. Czy ja nie mogę powtórzyć tego? Oczywiście , że tak! I zrobię to , zrobię pierwszy krok w kierunku zdobycia pasa mistrzowskiego.

The Rock says this, nie jesteś w stanie tego powtórzyć. W porównaniu to Jericho jesteś nikim. Chwalisz się swoim złotym medalem, ale powiedz mi co to ma do rzeczy? Ten medal Ci nie pomoże. W świecie wrestlingu jesteś nikim dla Rocka. Walczysz tylko po to żeby zdobywać pasy. To nie o to w tym chodzi. Milions and milions fanów ogląda to w swoich domach. Walczymy dla nich, jednak jeśli ty tego nie rozumiesz The Great One Ci to udowodni. Na najbliższej gali The Rock ma już plany co do Ciebie, jabroni. The Rock says this, mówisz że tylko ja stoję Ci na drodze to sukcesu. The Rock jest przeszkodą której nie jesteś w stanie pokonać. Ty o tym wiesz, The Rock o tym wie, każdy o tym wie. Wait...The Rock zapomniał jak ty się w ogóle nazywasz? It doesn't matter what your name is because The Rock is going to kick your candy ass. The Rock Cię nie rozumie. Widzisz tu tyle gwiazd a ciągle chcesz być najlepszy. Powinieneś się od nich uczyć. Ty jednak wolisz się przechwalać, wolisz opowiadać jaki to jesteś świetny a w ringu nie potrafisz zrobić nic. The Rock Ci to udowodni 'cause The Rock is going to lay the smack down all over your candy ass! The Rock nie wie, czy jesteś świadom z kim zadzierasz. Zanim staniesz ze mną oko w oko w ringu uświadomię Cię kim jestem. The Rock is 'The Most Electrifying Man in Sports Entertainment! The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if ya'll don't like me you can kiss the people's ass! Jeśli dalej chcesz ze mną walczyć The Rock jest gotowy. The Rock nie ma zamiaru przed Tobą uciekać, The Rock czeka na Ciebie. Skoro już wiesz co Cię czeka, skoro już wiesz kim jesteś a kim są inni, przemyśl to zanim staniesz w ringu z The Great One. If you smellelelelelau, what The Rock...izzzzz cookin'

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

storm.JPG

Tuesday Night Boom... Przypomnijmy sobie tę galę. Albo może przypomnijmy sobie to, co działo się przed nią. John Morrison wrócił do WSF, myśląc, iż każdy go kocha, jest idolem nastolatków i wzorem do naśladowania. He's runnin' his mouth. Ba, he's runnin' his mouth to "Tennessee Cowboy" James Storm! Co więcej, wyzywa go na pojedynek. Szczerze mówiąc, nie chciałem z nim walczyć. Dla mnie nie miało sensu udowodnienie mej siły jakiemuś kmiotowi. On powinien to wiedzieć. Niestety BYŁY General Manager, here in WSF, The Rock... zabookował mi walkę z Morrisonem. I co? I co? I won. To nie wszystko, zniszczyłem mojego przeciwnika. Powiedz John, jak to jest poczuć na swoim czole, rozwalającą się butelkę po piwie? Ja mogę ci powiedzieć, iż to piwo smakowało wybornie. Zimne... orzeźwiające... uspokajające... Dodatkowo smakowało jeszcze lepiej, gdyż wiedziałem, że za sekundę zniszczę tę butelkę na głowie osoby, której nienawidzę. Pin: 1, 2, 3. I po raz kolejny wygrywa "Tennessee Cowboy" James Storm. Załatwione.

Hmmm... chciałbym do kogoś skierować słowa. Nie wiem, kto teraz jest General Managerem czy Chairmanem... nie obchodzi mnie to. Ale ktoś to najwyraźniej zapomniał o tym, iż James Storm jest No.1 Contenderem do WSF Intercontinental Championship. Na jednym z TNB pokonałem Santino Marellę, który zniknął z federacji szybciej, niż się w niej pojawił, w walce o ten tytuł. Dlatego też żądam walki o ten pas. Nie żaden Abyss, Randy Orton... to James Storm był pierwszy i ma prawo do walki o pas Stone Colda. Ci, którzy tego nie zrozumieją... Sorry about your damn luck!

• Reputacja:   1

splash.png

My Name is Dolph Ziggler...i zanotowałem pierwszą wygraną w nowej federacji , niby pierwszą , ale...ale spójrzcie na styl tej wygranej i zwróćcie uwagę na to iż był to mój debiut. JTG yoyoyoyoyoyyooooo , yooo. Słuchaj stary , wiem że na pewno boli Cię głowa , tors nie wiem co jeszcze , pewnie cały jesteś obolały ale to jest tylko biznes , okazałeś się słaby , o wiele słabszy ode mnie , przyszłego Main Eventera i championa w WSF. Niestety dla Ciebie , ale rewanżu nie będę z Tobą walczył bo jesteś po prostu dla mnie za cienki , koniec i kropka.

Teraz parę słów do mojego następnego przeciwnika , niech no spojrzę w kalendarzyk aaaa....Kofi Kingston tak skądś go znam , hmm to chyba facet który swój Intercontinetla Championship wygrał jedynie przez to że jego przeciwnika uwaga została odwrócona przez kogoś innego. Tag Team Titles przegrał na zwykłym , podrzędnym House Show. Cóż masz się czym chwalić Kofi , kto wygra tą naszą walkę , oczywiście że ja , ponieważ to ja jestem przyszłością tej federacji , to właśnie ja , nie kto inny zasługuje na walkę w Main Evencie przyszłego PPV i to właśnie ja , wygram ten pas...

23tqlao.jpg

WoW , WoW , WoW Rocky , Easy... Easy... Ledwo co wróciłeś z dalekiej podróży cudem zostając w federacji i z miejsca dostajesz szansę wystąpienia w ME najbliższego PPV. Nie mam pojęcia jak będzie wyglądała ta walka , jednak patrząc na większość ilość uczestników może być ciekawie. Angle vs Rock o prawo uczestnictwa w tejże walce! Wrestling jest rzeczą piękną . Do tej walki prowadzi wiele drug , ja wykorzystam tą pierwszą . Wygram z Tobą i zapewnię sobie udział w walce o pas. Byłeś nie tak dawno jeszcze jedną z najważniejszych osób w rosterze posiadającą wielką władze , zapewne nie cofniesz się aby uruchomić swoje znajomości więc przestań , a najlepiej zamilknij twierdząc , że jesteś w stanie mnie pokonać! Jesteś wstanie podać mi ręcznik po walce , pogratulować zwycięstwa nad najlepszym zawodnikiem , Rocky zrobisz wszystko ale nie pokonasz mnie. Nie pokonasz Kurta Angle! Przez dobrych kilka lat nie robiłeś nic. Zupełnie nic i co teraz jesteś w stanie wytrzymać w ringu choć 5 minut walcząc z kimś takim jak ja? NEVER! NEVER! Jerycho udowodnił , on pokazał , że w ringu jesteś nikim! Jesteś nikim Rocky! W kilkunastosekundowej furii jak każdy inny człowiek wznosisz się ponad swoje wyżyny. Osiągasz szczyt możliwości jednak dobrze wiesz , że jeśli zrobisz to od razu to natychmiast opadniesz z sił. Wtedy będzie po wszystkim. Wtedy będzie po walce! Nadal nie mogę zrozumieć jakim prawem ten Kanadyjczyk odgórnie został zakwalifikowany do ME , a ja muszę bawić się z jakimiś zakompleksionymi emerytami którzy chcą pozbawić mnie i moich dwóch wiernych braci władzy!

Tak , tak na następnej gali Olympic Gold Medalist Kurt Angle vs emeryt / rencista The Rock . Coś jeszcze powiedziałeś? Że nie pozwolisz mi wygrać żadnego pasa mistrzowskiego ? Że , nie jestem tego godzien? To kto ma dzierżyć najważniejsze tytuły federacji! No kto pytam się do diabła?! Ziggler ? Człowiek który wyszedł z podziemia i wygraża się , że zostanie WSF Championem?!!! Pojawia się robactwo które występuje przeciwko swojemu panu. Ktoś musi je wytępić, wyrwać wszelkie chwasty! Fani w domach , fani na hali! Oni przecież oglądają te widowisko dla mnie. Zobacz co towarzyszy mi podczas walk w ringu, co towarzyszy mi w momencie wejścia na ring! No co ?!!! Oni mnie nienawidzą! Nie znoszą! Kupują bilety, siadają przed TV aby ujrzeć moment gdy ktoś skopie mi dupę! Jednak widzisz Rocky! Nikt tego nie zrobił po dzień dzisiejszy ,a w federacji jestem od dawien dawna. Niszczę przeszkody , rywali na swojej drodze. Czas na ciebie! Czas udowodnić , kto jest godzien panowania na ringach WSF! Rocky nie jesteś tą osobą TY! Nie jest tą osoby Jerycho! Nikt nie jest godzien! GODNY JESTEM TYLKO JAAAAA!!!! Lepiej żebym Cię nie spotkał wychodząc z budynku! Lepiej żebym cię nie spotkał!!!!!

Czy mnie oczy nie mylą? Czy karta na galę prezentuje się tak jak widzę? Dolph Ziggler ma szansę wystąpić w przyszłym Main Evencie, a ja muszę się borykać z Jeff'em Hardy'm i JTG... To żałosne... Wolałbym się zmierzyć ze... Scotty'm Goldman'em i Ryan'em Braddock'iem! Nie mogę, dlaczego? Ach tak, są bez pracy! Sorka, takie życie. Ale parę rzeczy w życiu smakuje dobrze. Na przykład smak wygranej, który poczuję na Boom, ponieważ to więcej niż pewne, że to ja i Miz wyjdziemy z tej walki zwycięzko. Czy zarząd nie widzi jakich wrestlerów marnuje? Przechodziłem to samo w WWE, a nie chcę tego powtórzyć tutaj. Ale jak na razie wszystko na to wskazuje, skoro mam uganiać się za JTG a.k.a... Nie, nie będe zachowywał się jak on. Jestem członkiem najlepszego tag teamu XXI wieku, dwu-krotnym zwycięzcą nagrody Slammy i prowadzącym Dirt Sheet. Czego chcieć więcej? To czysta formalność wygrana na TNB a co potem? Może jakiś title shot? Lub chociaż walka o nr. 1 contender? Nie co ja wyrabiam. Zachowuje się jak jakiś żebrak proszący o parę groszy. Nie muszę o to prosić, to mi się należy. Zapracowałem sobie na to a co ma być to będzie. Mówi to wam Future WSF Tag Champ! A i byłbym zapomniał, Jeff i ... DżejTiDżi, bądźcie zazdrośni!

john_morrison.gif

jtgcq9.jpg

Wyluzuj człowieku , relax men ? Morrison , myślisz że jestem zazdrosny , nieee , nie mam o co ? Wiesz , żeby mieć szansę walki o title shot musisz pokonać mnie i Jeffa na najbliższym Boom , ale nie będzie to łatwe ? yoyoyoyoyoyooyoyo yo A co do Ciebie Ziggler ( I'M Dolph Ziggler , My Name is Dolph Ziggler ) weź nikt tego nie chce słuchać , i w końcu się zamknij I'm JTG i to ja JTG przy najbliżej okazji skopie Ci tyłek . Money Money yeah yeah

Jeff-Hardy-jeff-hardy-1295325-266-377.jpg

Łołołoło !! Moment

Co wy sobie panie Mysz i Norrison wyobrażacie?? Future WSF tag team champion?? ... Chyba najczęściej starający się o ten pas bo obiecuje, że go nie zdobędziecie dopóki ja Wam nie dam spokoju.Choć w sumie kto by sobie nie mógł z Wami rady dać ?? Hahaha Pamiętaj na najbliższym Tuesday Night Boom widzimy się w ringu chyba że uciekniesz. No ciekaw jestem co poczujesz jak zostaniesz odliczony prze ze mnie. Hmm albo co twój kolega zdzieli mnie krzesłem ? Ja jestem na to przygotowany i nim się obrócisz znów będziesz leżał na macie razem w twoim kolegą. Jasne że wolisz się zmierzyć się ze Scotty'm Goldman'em i Ryan'em Braddock'iem bo przecież to jedni z najsłabszych wrestlerów w historii.Jedyną rzeczą która jest jutro pewna to to że wy dostaniecie wycisk !! Hmm nagrody ? Dirt Sheet. Popatrz na Hardy boyz nie jesteśmy teamem bo mój brat totalnie ześwirował a popatrz na lata pasy jakie zdobyliśmy kogo pokonaliśmy a ty co możesz powiedzieć ?? Niby za parę pasów i za to że Cie słusznie w WWE nie doceniali chcesz od razu mieć title shota?

Ja już czekam na to co się stanie po wygranej na TNB Może jakiś pojedynek do Main Eventu najbliższej gali PPV ??Mam nadzieję że zarząd wie na co sobie powinienem zasłużyć.

Więc Morrison czy jak ty tam się nazywasz widzimy się na TNB !!

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

Abyss...Myślałeś, że jesteś niepokonany..Myślałeś, że wszyscy będą padać przed tobą w drodze do na najważniejszego pasa tej federacji.

Byłeś w błędzie tak samo jak ja wtedy kiedy cię lekceważyłem..Jednak to wszystko jest teraz gówno warte..

Liczy się to, że pozbawiłem cię marzeń o pasie Jericho, ale także marzeń o pas Intercontinental...

Mówię szczerze...Nie obchodzi mnie to czy zdobędę ten pas..To nie jest mój cel, a jaki jest mój cel?..

Dowiecie się w odpowiednim czasie...

Na najbliższej gali zobaczycie zwyczajną walkę...Walkę dwóch wrestlerów, którzy oprócz ambicji posiadają jeszcze honor...Ta walka to tylko potwierdzenie naszej dominacji...

Skoro o dominacji mowa...Teraz kilka słów o tym co zrobił nasz nowy GM...

JBL rozumiem, że decyzja o ograbieniu nas z tytułu jest spełnieniem twoich marzeń...Marzeń o czymś czego w normalny sposób nie osiągniesz...Mam nadzieję, że nie jesteś tak głupi jak Rock..Myślał, że jest na szczycie, a prawda okazała się brutalna...

Jest teraz jednym z nas wrestlerów i nie obronią go już żadne specjalne prawa, jakimi może się poszczycić General Manager...Teraz musi oglądać się dwa razy częściej za siebie niż dotychczas, bo jest kilka osób, które chętnie się na nim zemści...

JBL chciałbyś chyba tego uniknąć?

Podobno to zarząd ma najwięcej do powiedzenia...To on decyduje o wszystkim...Jego zdanie jest niepodważalne..

Gówno prawda...Gdybyśmy mieli taki kaprys, nie mielibyście co włożyć do garnka..Nie mielibyście w co ubrać wasze bachory, nie mielibyście okazji pochwalić się w waszym gronie pseudo przyjaciół nowymi samochodami czy nowo wybudowanymi apartamentami...

Musielibyście tak jak my...Wszystko to co nasze odbierać siłą..Jeśli uważacie nas za zabawki, które służą tylko do manipulowania to muszę was zmartwić..To nie dla was przychodzi ten zakompleksiony plebs zwany publiką...

To nie dla was poświęcam się w walkach z nie do końca zrównoważonymi wyrzutkami z domu dla obłąkanych..

Przynajmniej ja robię to dla siebie i spełnienia swoich ambicji...Nie robię tego dla was...Mam głęboko w poważaniu wasz los...

O czym to ja wcześniej mówiłem...Nasz potworek...

Popełniłeś jeden najpoważniejszy błąd...Byłeś zbyt pewny siebie...Byłeś zbyt pewny tego, że Legend Killer nie jest w stanie ci nic zrobić...

To co na początku zgubiło mnie, teraz zgubiło ciebie...Dałeś się podejść jak małe dziecko...

Twój umysł zatrzymał się na jego poziomie i ja to bezlitośnie wykorzystałem...Teraz proponuje zająć się ponownym leczeniem w psychiatryku, bo nikt nie planuje drugiej serii "Spełniamy Marzenia" z tobą w roli głównej..

Miałeś swoje 5 minut, a teraz możesz już do końca życia oglądać sobie pojedynki z Legend Killerem....

Wspomnienia piękna rzecz, jednak ja zapamiętam tylko ostatnie wydarzenia, a konkretnie ostatnią, decydującą walkę...

Edytowane przez Gość

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

themiz.jpg

Ooo…Hey Morisson ,widzisz ? Mamy do czynienia z jakimiś ćpunami ,ehh…why ? Panie Hardy ,co dzisiaj brałeś …anfa ? Dragi ? Marycha ? aa już wiem ,teraz na topie jest nie jaka tabaka .Ja ucieknę z ringu ? Ta ,a ty nigdy nie farbowałeś włosów …rilax…z tego co wiem to narkotyki uspokajają a ty się spinasz .Boisz się nas ? Wyluzuj man ,my na takich śmieci nie tracimy czasu więc nie masz się o co bać .Po za tym …damn…zająłem się wrestlingiem a nie psychologią …mam uspokajać Jeffa !? Chyba nie po to tu jestem ,w moim podręcznym kalendarzyku kupionym za kilkaset funtów powinien znaleźć się mecz o WSF Tag Team Championship ,a tym czasem mam zapisany trening z niejakimi Ćpunomadafaka .Ej Jeff ,chyba za udawanie głupa dużo ci nie płacą ,więc jak coś to wpadnij do mnie na chatę ,posprzątasz trochę i dam ci te kilka dolców na twoje truny.

Relax Morisoon ,ej kto to mówi ? Murzyn!? Tak ,jestem rasistą ,ale ciężko nie być patrząc na takiego JTG który świetnie przedstawia swój kolor skóry .Już od średniowiecza ,murzyni kojarzyli się z bandytami ,głupotą i brudem .Damn…JTG „21 wiek” ,mówi ci to coś ? O właśnie ,nagraliśmy ci coś kiedyś ,jeżeli nie pamiętasz to odświeżę ci pamięć .

http://www.youtube.com/watch?v=dv_gVgWXo70

To chyba mówi o tobie wszystko ,nie ? Dorzuć tam jeszcze Jeffa i już moja słowa staną się zbędne .See Ya ,ladies ,czy jak to woli JTG „yoyoyoyoyoyo”

f6dfb83c87.png

10jtg.jpg

yoyoyoyoyoyo hahahaahha miz and morisson co to jest ? to jest rap , to jest lejący się shit , to nagrywają dzieci w wieku 10 lat , a co od rasizmu policzymy się na arenie , i zobaczysz ty ty białasie dasz rade mi i jeffowi , man miz i morrison co za żenada , i rada na koniec , dzieci nie bieżcie się za rap man ? jesteś za miękki na to , i teraz ładnie popatrz na nas JTG & Jeff Hardy Your Next WSF TAAAAAAAAG TEAM CHAMPIONS !!!!!!!!

• Reputacja:   1

Uwaga do wszystkich graczy. Po pierwsze proszę nie czekać z pisaniem na swój debiut bo to nie ma sensu , zadebiutujesz jeśli zaczniesz pisać. Więc wszyscy którzy zarezerwowali sobie wrestlera , niech nie czekają a piszą. Po drugie niech obrazek który chcecie wstawić do wypowiedzi niech nie będzie większy od całej wypowiedzi , spójrzcie i zastanówcie się jak to wygląda!

the-rock_l.jpg

Kurt Angle, who in the blue hell are you? The Rock says this, widzę że nic nie zrozumiałeś z tego co do Ciebie mówiłem. The Rock powtórzy to specjalnie dla Ciebie. Ty jesteś nikim, jesteś jedynie człowiekiem z wielkimi marzeniami. Tak jak każdy, każdy kiedyś taki był i każdy miał takie marzenia. Jednak nie wszystkim one się spełniają. Trzeba być kimś wyjątkowym tak jak The Rock. W Tobie tego nie widać. Widać tylko nadzieję i marzenia które już niedługo prysną niczym mydlana bańka...You wanna go one on one with the Great One? Już niedługo staniesz ze mną oko w oko w ringu. The Rock widzi że już nie możesz się tego doczekać. Zanim jednak dojdzie do tej walki The Rock musi zadać Ci jedno pytanie. How's your lips...'cause they're gonna get slapped off your face! Mówisz że The Rock jest emerytem który nie walczył od lat. The Rock ma dla Ciebie złą wiadomość. Wiele trenowałem od tamtego czasu, wiele się zmieniło. Zmienili się przede wszystkim ludzie. Kiedyś szanowano The Rocka, było tylko kilku takich jak ty. Teraz wszyscy są aroganccy i mają jedynie marzenia. Wszyscy myślą że to do nich należy ten biznes. Jednak oni się mylą tak samo jak ty. Gdyby nie ludzie jak The Rock zapewne nie wiedział byś co to wrestling. Gdyby nie ludzie jak The Rock za pewne dalej trenował byś swoje zapasy i nie zrobiłbyś takiej kariery jaką masz okazję zrobić tu. Gdy ty zaczynałeś walczyć The Rock dźwigał ten biznes na swoich plecach. Milions and milions of The Rock fans tylko czekali żeby ujrzeć The Great One w swoich telewizorach. Ludzie przyjeżdżali na galę żeby zobaczyć The Rocka. Ludzie nie chcą oglądać Ciebie. Chcą oglądać swoich ulubieńców do których ty nie należysz. Przyjeżdżają żeby zobaczyć The Rocka, żeby go posłuchać. A wiesz dlaczego? The Rock is 'The Most Electrifying Man in Sports Entertainment! The jabroni beating, pie eating, trail blazing, eye brow raising, the best in the present, future and past, and if ya'll don't like me you can kiss the people's ass!

Kurt,know your role and shut your mouth! Mówisz że pokonasz The Rocka bez najmniejszych problemów. Jesteś tego pewien, ale jesteś w błędzie. The Rock is going to lay the smack down all over your candy ass! Wyobraź to sobie. Miliony fanów The Rocka przed telewizorami, tysiące fanów The Rocka zgromadzonych w hali czekających tylko na moja słowa: "Finally, The Rock has come back to...". Nikt nie chce słuchać Ciebie. Wszyscy chcą żeby The Rock skopał twój tyłek, jabroni. Mówisz że tylko ty jesteś godzien pasa tej federacji. The Rock znów wyprowadzi Cię z błędu. Jest tu wiele osób bardziej zasługujących na ten pas niż ty. Przede wszystkim jest to The Rock. Jednak The Rock widzi tu wiele młodych talentów które przy odpowiednim wysiłku mogą osiągnąć sukces. Są tu jeszcze ludzie którzy chcą osiągnąć sukces wysiłkiem i pracą. Są inni od Ciebie. Ty umiesz tylko gadać. Tym nie osiągniesz sukcesu. Musisz pokazać wolę walki, pokazać co potrafisz w ringu. Ty próbujesz tylko brudnych sztuczek. The Rock musi Cię ostrzec. Jeśli będziesz próbował zaatkować The Rocka krzesłem lub jakimkolwiek przedmiotem I'm gonna take this, shine it up real nice, turn that sumbitch sideways, and stick it straight up your candy ass! Możesz próbować jednak nie skończy się to dla Ciebie dobrze. Skoro nie możesz się doczekać walki, niedługo do tego dojdzie. Jednak po walce zmienisz swoje zdanie o The Rocku! If you smellelelelelelau, what The Rock...izzzz cookin'

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
    • Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
  • Dodaj nową pozycję...