Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Cała Firma stoi w kółku obgadując coś,w pewnym momencie Chris Jericho i Stone Cold odchodzą z grupy żegnając sie silnym,męskim,uściskiem dłoni.Hunter i Legend Killer stoją i dalej nad czymś dyskutują)

Hunter: Jak tam przed walką młody? Wszystko dobrze ?

LK : Hunter,wiesz że zawsze jestem pewien swoich słów,i czynów.

Hunter: Wiem LK,nie denerwuj sie chciałem sie tylko upewnić,a co sądzisz o naszych dzisiejszych rywalach?

Lk: Możemy to wogóle nazwać rywalami ??

Hunter: Wiesz Randy Nikogo nie wolno lek...

Lk: Tak Hunter przyjacielu wiem,ale popatrz na tych pseudo wrestlerów z którymi mamy sie zmierzyć,przecież to jest czysty skandal.Nie wiem co sobie ten nasz cały GM wyobraża.

Hunter: Kofi Kingston,Jeff,,ćpunek'' Hardy,Santino Marella,

Lk: Hunter,przestań nie mogę już wytrzymać ze śmiechu,jeszcze zapomniałeś o THE MOSTER ABBYSS, pewnie jak było nie dawno Halloween to za dużo na strój nie wydał,

Hunter: Dziwisz sie ??Ehhhh......niestety jest tam jeden człowiek który kiedyś miał dla mnie jakieś znaczenie,HBK aaaa widać starość ludzią nie służy........cóż życie.

Lk: Dość żartów Hunter,za parę godzin BofH,chciałem Ci życzyć powodzienia....

Hunter: Randy,mam nadzieje że jakiś głupi pas nie poróżni,i dalej będziemy przyjaciółmi,

Lk: Napewno,napewno....

(Obaj panowie żegnają sie przyjacielskim uściskiem)

triplehpv3.jpg

Niestety znów na mnie przypadło to iż muszę wytknąć wady naszemu szanownemu General Managerowi,Rock co ty do cholery robisz ?Co ty sobie wyobrażasz,przez Ciebie ta federacja może spaść na dno,popatrz co robisz z drugim co do ważności pasem WSF! Co to jest do cholery ?

Co to za obsada na BofH,w celu wybrania pretendenta do IC CHAM,wiedziałem od dawna że będę brał udział w 8 Man Over The Top Rope Battle Royal,ale dopiero dziś zobaczyłem listę wszystkich uczestników,i pytam po raz kolejny co do CHOLERY TO MA ZNACZYĆ ?? Czy tu już naprawdę straciłeś wszystkie zmysły,a może po prostu już dawno nikt nie skopał Ci porządnie D%^y.Z kim stawiasz mnie i Lk? Jeff Hardy ? znany bardziej jako ćpunek. HBK staruszek który dorabia do emerytury hańbiąc tym samym swoje dobre imię The Heartbreak Kid'a.Jeszcze żeby było śmieszniej dajesz nam Santino Morele którego głównie broniła kobieta........

Ale tak naprawdę to po co sie denerwować skoro to tylko na korzyść FIRMY.

Do zobaczenia na BORN OF HERO nieudacznicy...
pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

daivari_1112741718.jpg

შტორმი ორორო მუნრო მარველის კომიქსთა ერთ-ერთი პერსონაჟია. მკითხველმა იგი იქს-ადამიანების კომიქსების ციკლის ”გიგანტური ზომის იქს-ადამიანები” პირველი ნომრიდან გაიცნო. პერსონაჟი ამ კომიქსის სერიასთან ერთად შექმნეს მწერალმა ლენ უეინმა და მხატვარმა დეივ კოკრუმმა. კომიქსში იქს-ადამიანთა პირველ, 1960-იანი წლების თაობას, კუნძულ კრაკოასთან ბრძოლის შედეგად ჩაენაცვლებიან მუტანტთა ახალი, იანი წლების პერსონაჟები. თავად შტორმი არის კოკრუმის „სუპერგმირთა ლეგიონის“ პერსონაჟთა ამალგამაცია.

Cactus Jack , Rob Van Dam kilka godzin , wiele chwil dzieli was od okropnej porażki z rąk tak zwanego wroga Stanów Zjednoczonych. Abdul Bashir a raczej Sheik Abdul Bashir jest tą osobą która jest nienawidzona przez mieszkańców Ameryki. Nie dbam o to , nie dbam o nic co ten wasz zasrany kraj mógłby dla mnie zrobić. Bo nie zrobiłby nic prócz strzelenia w plecy bo tylko tacy mądrzy jesteście. Wasza mentalność to zaatakować z nienacka i cieszyć się zwycięstwem. Tak wyglądają nasi championi lecz to niedługo się zmieni. Cactus Jack zostanie pozbawiony swojego pasa mistrzowskiego na rzecz moją.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• 1 miesiąc temu...

wwaaic1078x10crymetymepnb8.th.jpg

Backstage przed kolejną walką

(nagle theme Cryme Tyme")

yo yo yo yo

Shad Gaspard and JTG It's Cryme Tyme

J: Witamy po długiej przerwie fanów WSF yo yo money money yeah yeah Cryme Tyme wraca i stanie do każdego wyzwania .

S: Co myślisz może title shot o WSF Tag Team Champions ?

J: Jasne , Cryme Tyme Tag Team Champions

S: Coś Kurt Angle i MVP się obijają hęę

J: No jaaaasne zioom , jesteśmy lepsi money money yeah yeah

(znikają gdzieś w oddali)

ps. myśle że jak na 1 to dobrze :)

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

johnson_the_rock_jpg.jpg

Wooow,wooow,wooooow. Co to miało do cholery jasne znaczyć? Nie dość że musiałem zmienić Main event , nie odbyła się jedna walka to jeszcze komentator wyczynia takie rzeczy? Co to jest do cholery? JBL tak to do Ciebie na przyszłym Tuesday Night Boom widzę Cię na gali i albo oddasz pas i dobrowolnie podpiszesz obustronne zerwanie kontraktu albo znajde Ciebie i wraz z ochroną skopie ci tak tyłek że zapamiętasz do końca życia!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uwaga Uwaga Uwaga

Od teraz nie ma prawa przeprowadzać wywiadów na backstage typu Todd Grisham i inni. Wypowiedzi to wypowiedzi wrestlerów a nie wywiady. Jeżeli nie masz co napisać to nie pisz nic i zastanów się bardziej lub poczekaj na odpowiedź przeciwnika!

• Urządzenie:  Windows

72eb4d9157c74a62.jpg

Take it easy Rocky...

Pas mistrzowski o który się upominasz jest gdzie jego miejsce. Otóż różnimy się i umiem stanąć z moim przeciwnikiem twarzą w twarz, a nie tak jak Ty chowając się za koszulką sędziego... Poszedłem do Bradshawa, porozmawialiśmy, spaliliśmy kilka cygar. Głównie rozmawialiśmy o Tobie Rock - John powiedział mi że nienawidzi osób Twojego pokroju, mogłem mu tylko przytaknąć. Na BoH robiłeś wszystko bym stracił swój pas, wszystko by mnie upokorzyć, wszystko by się zemścić... Gdy byłeś blisko przeszkodził Ci John - powiedział mi że nie mógł już wytrzymać patrząc na Ciebie, napawałeś Go obrzydzeniem. Pogadaliśmy jeszcze trochę o interesach po czym John oddał mi Mój pas i powiedział że zobaczymy się na TNB.

Następnie udałem się do Naszego szanownego Pana prezesa. Zamurowało Cię Rock? Tylko kilka osób w całej federacji wie kto to jest, ja jestem jednym z Nich. Rozmawialiśmy długo o życiu, o kobietach i o WSF. Prezes obiecał mi jedną rzecz, rzecz która Cię zmartwi Rock. Jeśli jeszcze raz mnie zaatakujesz, zostaniesz odesłany do domu z wilczym biletem. Zdziwiony? Widzę że bardzo, powinieneś się cieszyć że dostałeś ostatnia szansę Rock.

Wracając do tematu Bradshawa - jego ta obietnica nie obejmuje więc pewnie będziesz chciał się wyładować na Nim, zgadłem? Nie odpowiadaj, wiem że tak. Zmartwię Cię po raz kolejny. Rozmawiałem już z chłopakami z Firmy, będą czujnie Cię obserwować i gdy tylko będziesz starał się zaatakować John'a Oni ruszą Mu na pomoc... Ha, ha, ha... Jak widzisz Rock znalazłeś się w sytuacji bez wyjścia. Ślepa uliczka, z której możesz się wydostać tylko i wyłącznie robiąc to co każą Ci inni... To musi być strasznie trudne?

Wezmę Cie za przykład dla innych - oto człowiek który zadarł ze mną, który zadarł z Frimą. Nieważne jaką pozycję zajmuje, zadarł z Nami i patrzcie na Niego - oto upadła gwiazda WSF która marzyła o mistrzostwie. Tak skończy każdy z Was! Każdy kto zechce z Nami walczyć!

Wracając do wydarzeń z PPV - pomimo wyraźnej nieuczciwości sędziego wygrałem walkę! Odliczyłem "Złotego medalistę olimpijskiego"! Raz, dwa, trzy... Wygrałem pomimo tego że musiałem rywalizować z dwoma zawodnikami, wygrałem bez niczyjej pomocy! To mnie różni od Was - Wy wszyscy łączycie się w nieudolne grupy i przegrywacie. Ja stworzyłem Firmę, choć potrafię wygrać bez Ich pomocy.

Pamiętajcie że to dopiero początek, początek Waszego końca. To początek ery Firmy, ery ludzi którzy są ponad innymi! Jest mi obojętne z kim przyjdzie mi walczyć na następnej tygodniówce czy na następnym PPV. Wczoraj udowodniłem wszystkim że jestem mistrzem nie bez powodu. Jestem mistrzem ponieważ na to zasługuję. Jestem mistrzem cause... I'm Chris Jericho...

Come on, open your eyes and see...

Wiecie kto nadchodzi, 'Shaman Of Sexy', 'Tuesday Night Delight', 'The New Face Of Extreme', można by tak mówić o nim w nieskończoność, ale to się stanie właśnie teraz... Tak to on, John Morrison! Przybyłem tu by troszkę odświeżyć waszą federację, ostatnio nie było z Wami zbyt wesoło, ale ja to zmienie i to jak! Wasz generalny menadżer jest niespotykaną osobą, chcę być jednocześnie szefem i załatwiać swoje prywatne porachunki, no chance! Będąc na miejscu Chris'a szybko zajął bym się naszym gwiazdorem, szczególnie, że ma za swoimi plecami Firmę. Jak sam Rocky mógłby się Wam przeciwstawić? Jest jeden sposób, musiał by poprosić kogoś o pomoc, na przykład mnie. Ale nie będe mówił o Jericho i Rock'u. Już się Wam przedstawiłem, powiedziałem co myślę o federacji, czas teraz powiedzieć czego oczekuje. Jak mówiłem, wtrącanie się menadżera w walki, to nie ma szans powodzenia. Popatrz lepiej na mój talent, radzę Ci, nie zmarnuj go. Teraz zwracam się to wszystkich wrestlerów. Nie ważne kim jesteś, rzucam każdemu z Was wyzwanie. Czekam na swoją pierwszą walkę ciekawe kto będzie chciał stawić mi czoło. Mówiąc szczerze denerwuje mnie nieco James Storm, rzucam tobie wyzwanie! Tak! Wkręciłeś się do składu Montela i Kurta, dobrze Ci tam? Jesteś tam najsłabszym ogniwem, wiesz o tym tak samo dobrze, jak ja wiem o tym, że moge Cię pokonać w każdej chwili. To jest prawda, nie zaprzeczysz temu. Ale nie źdźiwie się jeśli nie przyjmiesz wyzwania. Więc jeśli nie James to może być ktoś inny, dla mnie jest to obojętne, wiedzcie tylko, że nie warto zadzierać z John'em Morrisonem, i tym bardziej trzeba być przygotowanym na porażkę. Cause in life, there is winner, and there are losers... be jealous!

normal_ajstyles77.jpg

You are, You Are

I am I am!

You are, You Are

I am I am!"

Po długiej przerwie powróciło WSF. Gdy zadzwonił do mnie The rock z tą wiadomością ucieszyłem się bardzo. Chciałbym ci Rock podziękować za ponowną szansę którą mi dajesz żeby zaistnieć w WSF. W poprzednich moich podejściach wiem że nie pokazałem wszystkiego co potrafię. Miałem poważne problemy osobiste z którymi udało mi się już uporać. Teraz mogę skupić się na tym co kocham , czyli walczyć w ringu.

Morrison jesteś kolejnym zapatrzonym w siebie zawodnikiem, który myśli że jest najlepszy na świecie. Sugerujesz Jericho żeby zajął się rockiem ale on nie da się zmanipulować takim ludziom jak ty John. Jesteś manipulantem ale tutaj twoje sztuczki są bezużyteczne, wiec nie wiem czego tutaj szukasz.

Na koniec chcę prosić GM o walkę na najbliższej gali. Chcę ci się Rocky odwdzięczyć dobrymi występami za ponowne zaufanie oraz zatrudnienie.
w1puet.png

1129452-H.jpg

Wciąż nie mogę się z tym pogodzić. Wciąż nie mogę tego zapomnieć. Wciąż nie mogę tego zrozumieć. I nie sądzę, by ktoś z was znał odpowiedź na moje pytanie. Dlaczego do cholery 'Tennessee Cowboy' James Storm nie miał walki na 'Born of the Hero'? Dlaczego? Dlaczego, panie The Rock? Jak można tak traktować jedną ze swoich największych gwiazd? Jak można tak traktować swoje największe gwiazdy? M.V.P.? Nie walczył. James Storm? A jakże, nie walczył. Kurt Angle? Został okradziony z tytułu World Heavyweight Championa. Tak się traktuje swoich najlepszych pracowników, panie Rock? Zdecydowanie nie! Jednak może koniec już gadania o tym, co było. Porozmawiajmy o przyszłości. Otóż już niedługo, za chwilkę, może już jutro, może za tydzień... nasza trójka, najlepsi zawodnicy WSF, opanuje tą federację. Tak, panie Rock, tak. Mam nadzieję, że nie zapomniał pan, iż wciąż jestem No. 1 Contenderem do Intercontinental Championship. Jeśli jest to dla naszego GM'a nie zrozumiałe... let me make this clear: mam prawo do walki o ten pas! Może nastąpi to na następnym Tuesday Night Boom, może na następnym PPV... ale nastąpi. Przed wami stoi... your future WSF Intercontinental Champion!

Well... może użyję teraz ciekawego porównania. Kurt Angle, M.V.P., James Storm... jesteśmy prawdziwą elitą WSF, jesteśmy jak prawdziwa szlachta. But you see there are some guys... którzy myślą, że są lepsi od nas... ale zaskoczę was... nie są! Są jak plebs, reprezentują go, śmierdzą nim i nie mają prawa porównywać się do najlepszych. No ale muszą istnieć. Bo jak to jeden z nich mówi... żeby byli zwycięzcy, muszą być przegrani. Morrison, yeah. You come out here and you say that 'Tennessee Cowboy' James Storm annoys you. I don't give a damn about it! Może cię wkurzać pies sąsiada srający ci na trawnik, może cię wkurzać twoje dziecko nie dające ci spać, może cię wszystko wkurzać, jak i mnie. Ale nikogo nie obchodzi co myśli taki John Morrison! Rzucasz mi kurde wyzwanie? A to se rzucaj, ale mnie to nie obchodzi. Możesz gadać, co chcesz, robić, co chcesz, ale i tak nigdy nie będziesz lepszy od Jamesa Storma. Proste? Proste. Sorry about your damn luck!

i hear voices in my head

the council me

they understand

they talk to me!
3087959051_d6ec0596ee.jpg

Na początek kilka słów do naszego nowego #1 contender do pasa Intercontinental...

Nie myślałeś chyba że jestem na tyle egoistycznym dupkiem, aby cudownym zwycięstwem nad tobą przybliżyć się do tego tytułu?

Nie, nawet ja mam na tyle honoru, aby odpuścić to dla dobra nas ogółu...Nie..nie chodzi mi tu o wszystkich...

Chodzi mi tu jedynie o Firmę...

Każdy z was, który przychodzi oglądać to show, nie oszukujmy się... przychodzicie by oglądać nas - Firmę...Nie pedałkowatego Morrisona ani problemy z psychiką naszego pseudo Monstera...Ale wróćmy do konkretów...

Abyss, nie uważaj tej wygranej jako nie wiadomo jakiego wyczynu, ponieważ to nawet nie była połowa moich umiejętności..

Nie sądzisz chyba, że będę walczył na śmierć i życie w ringu by mieć szansę walki z kimś bardziej godnym od ciebie...kimś zdecydowanie lepszym...kimś do którego mam szacunek... szacunek na który ty nigdy nie zasłużysz...

Może brzmi to dziwnie..bo każdy kto posiada jakieś resztki honoru to zawsze wybierze walkę z renomowanym przeciwnikiem niż walkę z pierwszym, lepszym, który akurat się napatoczy...

Wiadomo...chyba nie trzeba przedstawiać słynnego Stone Colda?..Każdy z naszej czwórki posiada to czego nie posiada cała wasza reszta...Mogę na was mówić przydupasy Rocka?...W sumie po co ja pytam was o zdanie...Zapewne wam to schlebia...a zatem.. my posiadamy zdolność racjonalnego myślenia i wiemy że Firma daje nam to na co wy musicie ciężko pracować...Szacunek, sława i zwycięstwa...Brzmi pięknie...Czasem wydaje się nie do osiągnięcia...A jednak...My się o te sprawy martwić nie musimy...

Kilka słów do naszego General Managera...Rock...Powiem tak...Współczuję ci...Chociaż czy ja wiem?...

Sam się o to prosiłeś...Nie potrafiłeś usiedzieć grzecznie na dupie w swoim fotelu i cieszyć się emeryturką...Trudno...Teraz gdy wydawało ci się, że masz już na nas sposób...to wszystko wywróciło się do góry nogami...Próbowałeś wszelkich sposobów...Nawet chciałeś nas ograbić z najważniejszego tytułu, pomagając w perfidny sposób Kurtowi...Niech żyję dumny i wiecznie sprawiedliwy GM...Dopowiem że oby nie za długo..Ku twojemu zdziwieniu my ten pas dalej mamy...Oczywiście nie sądzę że zaprzestaniesz swoich żałosnych prób o zwiększenie swojej sławy i dalej będziesz próbował nam przeszkadzać w tym czym jesteśmy najlepsi..czyli wygrywaniu...Jednak muszę ci przyznać, że twoja zdziwiona mina po tym jak JBL zabiera pas to hit tego roku...Puszczam to sobie co kilka minut, bo nie mogę przestać śmiać się z tego jak twoje plany poszły się jeb... kochać...a ty jesteś poprostu bezradny...Nie martw się...Przyzwyczaisz się do tego...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

l_582dced9957418d8a59770aa9e072e16.jpg

It's time!

Długo nad tym myślałem…długo się zastanawiałem, co robię nie tak? Dlaczego wciąż przegrywam? Dlaczego nikt mnie nie szanuje? Przecież jestem młody, mam talent i potrafię się poruszać w ringu…więc co jest nie tak? W końcu zrozumiałem. Mój cel jest jak najbardziej godny podziwu, ale źle się za to zabieram…ukrywanie się za maską i wygłaszanie szlachetnych przemów w niczym mi nie pomoże. To prawda…w tej federacji słowo Hurricane nic nie znaczy.

Czas zatem to zmienić. Muszę wziąć się w garść, wstać, wrócić na ring i żądać rewanżu. Już nie jako super bohater z taniego komiksu. Tym razem jako prawdziwy bohater. Nie chcę do końca życia być nikim! Chcę zapisać się w historii WSF! W historii wrestlingu. Chcę zdobywać pasy, tytuły i szacunek innych. Chcę udowodnić, że też coś znaczę! Czas zacząć wszystko od początku.Czas zdjąć maskę i spojrzeć prawdzie w oczy...Nie jestem super bohaterem. Jestem tylko człowiekiem, ale za to jakim. Człowiekiem, który nie raz pokazał na co go stać. Nie raz udowodnił, że potrafi wygrywać, a to dopiero początek! Od teraz wszystko się zmieni! Hurricane przestał istnieć…od teraz Hurricane Helms zajmuje jego miejsce!

rmsig3.png

2483_1.png

25f0the.jpg

~~~~~~~~~~Minęło sporo czasu... Kilkadziesiąt dni poszło na marne.. Nikt tego nie zwróci , nikt tego nie cofnie . Ale czy to ważne ? Czy to może w jakikolwiek sposób wpłynąć na hierarchię panującą w WSF? Wiadomo , że tak! Jednak stare wilki będą cały czas na szczycie , debiuty , rzucanie wyzwań , czemu to ma służyć ? Nie mam pojęcia. Znam za to własną wartość, znam swoje miejsce. Jesteśmy jedną wielką rodziną. Jednak jak zawsze znajdą się czarne owce które chcą ją zniszczyć od środka. Jak już wspomniałem jesteśmy jedną wielką rodziną , a ja stanowię jej najważniejsze ogniwo! Jeśli ktoś myśli o sobie , a nie dobru rodziny zostanie skarany. Nie chciałem tego robić ale muszę. Wielu was może to zdziwić jednak sam w pojedynkę nie jestem wstanie wyplenić wszystkie chwasty które dążą do samodzielności , dążą do rozpadu naszej rodziny. Wszystko co złe , wszystko co najgorsze związane z WSF ma korzenie w firmie! Na swojej drodze spotkałem niejakiego ...The Rocka! Czy to dziwi? Chyba tylko naiwnych. Czas zacząć powyrywać chwasty , tępić robactwo które przeciwstawia się WSF i MI! Nie pozostawiliście mi żadnego wyboru. Z każdym dniem jest początek waszego końca! Jeśli trzeba będzie wyeliminujemy każdego który w jakikolwiek sposób sprzeciwi się nam. Sprzeciwi się MI!

Storma , MVP i mnie łączy przymierze. Połączyliśmy siły w celu wdarcia się na sam szczyt łańcucha pokarmowego!!! Pokazania i wprowadzenia rządów twardej ręki. Na przekór nam powstaje FIRMA! Tak obawiałem się! Obawiałem się ich! Ale teraz sytuacja uległa diametralnie zmianie. Po swojej stronie mam przecież GM'a . Dobrze wie on czym grozi zerwanie naszego sojuszu, bardzo dobrze wie. Czy ja mu ufam? Jak ja ufam tylko samemu sobie i wierzę w przymierze! O The Rocka jestem spokojny , przecież razem wyrywamy chwasty!Naprawiamy błędy wyrządzone przez wcześniejszy zarząd. Jak widać ulubieniec publiczności może być prawdziwym sku***lem! Już raz dokonał zmiany ME na moją korzyść. Jednak zdarzyła się pewna komplikacja , wystąpiły problemy których nie był wstanie nikt przewidzieć. Istnieje pewna rzecz na której mi cholernie zależy. Leżały na niej długo brudne , śmierdzące Kanadyjskie łapska ...Chrisaaa Jerycho!!! Jednak jak dosadnie widać wszedł on w konszachty z JBL'em . Cóż sprzymierzeniec Kanadyjczyka staje się moim wrogiem. Wynikło z tego spore zamieszanie. Tak naprawdę nie ma mistrza! A jedynym godnym człowiekiem posiadającym odpowiednie umiejętności , charyzmę i dążenie do celu jestem właśnie ja! Czy ktoś inny nadaje się na posiadacza tego cacuszka ? Wiadomo , że nie! Nikt inny poza mną nie jest godzien noszenia tytułu championa! Zrobię co trzeba aby stanąć czy to z Jerycho czy też z JBL'em w ringu!

W historii WSF jeszcze nikt nie odliczył mnie! Nikt nie zmusił do poddania , nikt nie spinował mnie! Nikt! Nigdy! Jerycho jeśli uważasz inaczej to przyjrzyj się z bliska oficjalnemu wynikowi naszego starcia. Pokonałeś mnie? Tak jak Ci się przyśniło! Hahaha! Zadufany , zakompleksiony Kanadyjczyk który wywyższa się ponad każdego innego wrestlera , a tak naprawdę nie dorasta nawet połowię do pięt. Walczyłem pierwszy raz o pas mistrzowski bo na tą walkę zasłużyłem jak nikt inny! W trumfie przerwał mi JBL jednak jak mówią mądrzy ludzie : co się odwlecze to nie uciecze! Chris rusz dupsko i dzwoń do swoich parobków bo inaczej nie można nazwać członków firmy. Parobki działający na jedną osobę. Przepraszam! Przecież wypiąłeś się na nich! Wchodzisz w układy z kim innym , zapominasz o swoich kompanach . Przecież dla tego pasa sprzedałbyś swoją matkę! Jesteś większym sukin**em nić JA . Możesz uznać to jak najbardziej za komplement ; D Wiedź jedno już niedługo zgłoszę się po to co powinno należeć od dawna do mnie!

Moja umowa z The Rockiem jest bardzo prosta. Daje mi on szanse zdobycia tytułu którą wykorzystuje , a ja zaprowadzam z nim porządek w WSF! Czyż to nie jest proste? Owszem jest i jakże bardzo oczywiste ; )

I'm Kurt Angle Chris... I'm Kurt Angle ... I'm NEXT WHChampion!

Z16.jpg

Na Bakstage pojawia się Jeff ...

Witajcie!

Powiem wam że jestem zadowolony ze swojego udziału w Royal Rumble, mimo że miałem nadzieje być w ostatniej dwójce.Kofi dalej myślisz że jesteś lepszy ? dalej masz zamiar mnie obrażać ?Hmm mam nadzieję że nie bo to nie ja wypadłem pierwszy to nie ty mnie wyrzuciłeś lecz ja Ciebie i co teraz powiesz hmm ... but Ci się rozwiązał ? Myślę że teraz czas abym pokonał Cie w walce jeden na jednego pokonał i zabrał się za Intercontinental title. Czy może załatwisz kolegę który Ci pomoże ? Bo nie dasz sobie ze mną rady. Czekam na Ciebie i pamiętaj żadnych kantów !!

Hurricane Helms ... bierz się w garść wróć na ring ale z kim ty chcesz mieć ten rewanż ?? Chcesz się zapisać w historii WSF to pokonaj najpierw tego super bohatera z komiksu bo nawet jeśli zdejmiesz tą maskę z twarzy ,musisz ją zdjąć z siebie. Tak więc Helms chcieć to nie móc pamiętaj bo znów założysz tą głupią maskę

...

Nagle Backstage się urywa

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

dolph_ziggler_feature.jpg

My Namie is Dolph Ziggler... i właśnie WSF podpisało najlepszy kontrakt w historii swojego istnienia. Tak , najbardziej utalentowany młody wrestler to ja , Dolph Ziggler. Wrestle Show Federation to właśnie federacja w której chcę zapisać swoje nazwisko , ponieważ najbardziej na to zasługuje , ja i federacja. Nie będę tutaj na razie nikogo na walkę wyzywał bo nie ma po co , musicie najpierw porządnie potrenować aby się równać z kimś z moimi umiejętnościami. Oczywiście zaszczycę was wszystkich swoją osobą podczas Tuesday Night Boom , poobserwuje was tam na miejscu , może ktoś z was zasłuży na walkę z Future WSF World championem. W kontrakcie niestety jeszcze nie mam tej walki zapisanej , to jakieś przeoczenie czy jak...ale wiem że solidną postawą zasłużę sobie na ten przywilej i wiedzcie że nie zmarnuje go.

na Backstage pojawia się Kofi Kingston z grymasem na twarzy

21j0fig.jpg

Ekmh... Cały czas rozmyślałem nad moją sytuacją w WSF... skreśliliście mnie ? Dlaczego ? Przecież jestem jednym z najbardziej utalentowanych i młodych zawodników, zapewniam tej federacji rozwój i podnoszę poziom walk... staram się jak mogę a wy zapominacie o mnie ? Nie jestem zadowolony z mojego położenia w tej federacji :x Zastanawiam się co się dalej ze mną stanie, bo przez cały czas ćwiczyłem nowe ciosy i ciężko trenowałem na siłowni... Myślę, że nie pójdzie to na marne...

the-miz.jpg

Wooo!… Kto by się spodziewał ,”Chick Magnet” w W …S…hmm.. Whatever .(Miz udaje wzruszonego) Jestem bardzo podekscytowany ,że mogę uczestniczyć w tym wszystkim ,to wspaniała … come on ,ile można tego słuchać!? To nie są wybory miss ,chociaż niektórym przydało by się trochę więcej wdzięków…Powiem krótko i na temat i teraz prosiłbym was o cisze …WSF to na razie grupa niezorganizowanych ludzi którzy pałętają się jak bezdomni po ośrodku ,wszyscy śmierdzą i nie wiedzą co to enterteiment .Ja The Miz zmienię to … zrobię wszys…hmm ,miało być krótko …a więc „WSF to jeden wielki syf z klaunami w roli głównej ,ja and my tag team partner z cyrku zrobimy coś wielkiego” because … są winners and lossers ,większość z was należy do tej drugiej grupy, jeden uczestnik tego show czyli Shaman of sexy ,Samurai ,King i tak dalej…John Morisson należy do tych lepszych. Wielki Tag Team ,Wielcy i inteligentni ludzie .Nie ma to żadnego AJ Styles’a i innych wrestlerów którzy tylko umieją tylko podskakiwać i zrobić sobie jajecznice…Hey man ! Tak ty ,który siedzisz teraz sobie przed TV a na ścianach masz powywieszane obrazy warte 2 dolary .Pewnie mnie znasz ,He ? Bo kto nie wie kim ja jestem ,kto nie wie kto to Miz i Morisson !? Słyszałeś o nas jakieś złe słowa ? Nooo … Widziałeś nasze najlepsze walki ! Yeees ! Ile ich było !? Hmm … 1 ? Nooo … 5 ? What !? Poprawna odpowiedź … Wszystkie ,hah .Jeżeli dobrze odpowiedziałeś ,wygrałeś właśnie … te słowa które wypowiedziałem teraz …

A teraz przejdźmy do konkretów .Większość z was pewnie woli oglądać AJ Styles’a „Yo are ,you are ? I’m I’m ,unforanely” ,Chrisa Jericho „Hey mans ,jestem przyszłym Hall of „Farmer” ” I innych takich których wyreklamowały płatki śniadaniowe. Why ? Laski chyba wolą oglądać piękny kaloryfer mojego partnera niż krzywe mordki powykrzywiane nieudanym punchem ze strony jego managera .Come on ,tak nie może być ,pas Tag team teraz noszą jacyś bardzo dobrze dobrani „wrestlerzy” .Właśnie ,postanowiłem zrobić lekką analizę obydwu panów.

Kurt Angle , koledzy mówią do niego „You Suck” ,

lat za dużo ,

doświadczenie : Bardzo dobrze zna się na jobbowaniu , jobbuje takim wrestlerom jak Jamie Noble ,Tomym Dreamer a czasem nawet publicznym anty-fanom

zdobycze : kilka pasów … oczywiście takich do spodni i nic więcej

Wygląd : Jego fryzura przypomina nieudany eksperyment fryzjera ,podobno dawniej pracował jako królik doświadczalny szamponów dla niemowlaków ,stąd ten wygląd

MVP ,nie jaki gangster .Siedział w więzieniu za przemycanie ciapów do Azerbejdżanu ,.Jego walki były ucinane z ramówek ponieważ stacja telewizji skarżyła się na zaniżanie ratingów .Podobno wzorował się na Power Rangersach ,jednak odłączenie kablówki spowodowały zmiany psychiczne po których MVP zdecydował pokładać się na ringu. Obecnie posiada pas Tag Team ,ponieważ federacja przyjęła nowe hasło ,by podnieść oglądalność „Nie pełnosprawni w życiu ,pełnosprawni w pracy”

Przeciwnicy ,górna półka ,Power ranwers robią swoje .Mam nadzieje ,że niedługo się spotkamy i zmienicie się trochę…See Ya baybe

(Nagranie urywa się)

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Ring of Honor serwuje cotygodniowe show na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Odcinek z 5 marca został nagrany w niedzielę, 1 marca, w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Głównym punktem programu jest Four Leaf Clover Four Corner Survival Match, którego zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Juice Robinson i Austin Gunn z Bang Bang Gang zmierzą się z MXM Collection. „The Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Pries
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
    • Grok
      WWE podpisało kontrakt z siostrzenicą kontrowersyjnego polityka Roberta F. Kennedy'ego Jr., co sam sekretarz Departamentu Zdrowia i Usług Humanitarnych USA ujawnił osobiście. Podczas czwartkowego wystąpienia na University of Florida’s College of Medicine Kennedy przedstawiał sekretarza Edukacji USA Lindę McMahon, kiedy zdradził, że Zoe Hines „niedawno podpisała kontrakt z WWE, by zostać zawodniczką”. Następnie zażartował: „Naprawdę nie mogę się doczekać, aż poznam tylu dobrych lekarzy, którz
    • Grok
      Big Boom AJ z The Costco Guys ogłosił w czwartek, że wkrótce wróci na ring AEW – dokładnie w przyszły weekend. W krótkim wideo na Instagramie 50-letni Andrew Befumo Jr. odpowiedział na pytanie z X: „kiedy twój następny występ w AEW?”. Podnosząc ciężary, stwierdził, że zamelduje się w ringu w przyszłą niedzielę na AEW Revolution. Jak dotąd nie było żadnego build-upu do jego meczu ani na AEW TV, ani na ROH TV, ani w social mediach firmy. AJ ostatni raz pojawił się u boku QT Marshalla w odcin
  • Dodaj nową pozycję...