Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

panie i panowie przybyla tutaj do wsf najwieksza gwiazda mlodego pokolenia wrestlerow JOHN MORRISON!!

przybylem tutaj z misja aby unicestwic wszystkich oldboyow tak do was mowie hogan, sting, austin kiedys nawet byliscie moimi idolami ale czas zejsc ze sceny i zrobic miejsce dla mlodszych.

Hogan masz 55lat i pilnuj wnukow a nie zajmujesz miejsce talentom mnie, ortonowi, stylesowi

Sting jestes jednym wielkim zerem kiedys twoje ciosy byly skuteczne ale czasy sie zmieniaja

Austin z wielkiego zawodnika stales sie kaleka i alkoholikiem zamiast walczyc idz na odwyk lub na spotkanie AA

Dlatego zapamietajcie moje imie JOHN Morrison

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

Scott, poruszony został temat Turning Point 2007.A więc co się stało "wielka" ikono wrestlingu?

Przestraszyłeś się kilku słabych wrestlerów czy może męczył cie kac?

Może wprowadzimy przed walką badania alkotestami?

Chyba nie będzie to dla ciebie problem?

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Joe, pytasz się kim ja jestem, już Ci mówię. Jestem 8 time Intercontinental Champion, 1st WWF Undisputed Champion, Grand Slam Champion, Triple Crown Champion... Mógłbym tak wymieniać w nieskończoność, ale może Ty przypomnij kim jesteś, albo nie Ja Ci powiem kim jesteś Joe.

Samoa Joe - wielki pogromca zawodników w wadze piórkowej, mistrz groźnych min i ostrych słów, człowiek tak spocony że zawsze ma przy sobie ręcznik... co jeszcze mógłbym powiedzieć... Masz większy mięsień piwny niż The Rock, myślałem że to nie możliwe, ale się myliłem. Ogólnie Joe podsumowując Cię jednym słowem powiem... Assclown.

Ale widzę że odezwał się drugi z moich kontrkandydatów(a raczej marzycieli) z którym zmierzę się już niedługo, a właściwie którego pokonam już niedługo... Randy Orton... tak sobie myślę Mr. O, może oddaj prawo walki(przegranej) ze mną komuś innemu kto nie chodzi(ł) osmarkany i zajmij się tym podstarzałym alkoholikiem Hallem...

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Scott, poruszony został temat Turning Point 2007.A więc co się stało "wielka" ikono wrestlingu?

Przestraszyłeś się kilku słabych wrestlerów czy może męczył cie kac?

Może wprowadzimy przed walką badania alkotestami?

Chyba nie będzie to dla ciebie problem?

Randy , Randy , Randy . Dlaczego nie zjawiłem się na tej gali ? Federacja taka jak TNA to dla mnie zbyt niskie progi . Nie mam zamiaru walczyć w hali , gdzie 800 ludzi dopinguje swoich spoconych po 4 minutowych walkach ulubieńców . Weź to do siebie . Badania alkotestami ? Proszę bardzo . Ciebie pewnie ten problem nie dotyczy , jeśli chodzi o trunki , preferujesz mleko . Obowiązkowo 3,2 % . Zarzucasz mi brak profesjonalizmu ? Dzień i noc można by dyskutować na temat Twoich wykroczeń . Sterydy , aroganckie , szczeniackie zachowanie i wiele innych rzeczy które tak na dobrą sprawę nie ujrzały światła dziennego . Gdyby nie plecy w postaci sławnej rodziny , to dziś byłbyś zapewne bramkarzem w dyskotece . Przykro Ci ? O to chodziło , konfrontacja ze mną jest dla Ciebie jak koszmar . Koszmar , który nie skończy się tak prędko . Szykuj się na najgorsze .

Joe - zabierasz głos w sprawach , o których nie masz zielonego pojęcia . Powiedz mi , od ilu lat jesteś w tym biznesie ? Od siedmiu , od ośmiu ? Pulchny przyjacielu , z nie jednego pieca musisz jeszcze zjeść chleb by móc mi coś wytknąć .

Khali chyba nie wiesz do kogo kierujesz ten swój bełkot! Jestem pięciokrotnym mistrzem WCW i nie boje się nikogo! Oczywiście przyjmuję twoje wyzwanie, ale to będzie tylko krótka rozgrzewka przed prawdziwymi walkami. Nie obchodzi mnie to, że masz 221 cm wysokości, ani że ważysz prawie 200 kg, bo to się nie liczy. Liczą się umiejętności, a ty poza napastowaniem starszych pań, i bicia innych Palumbów niczego nie umiesz! O! Przepraszam jeszcze umiesz podnieść ręce i drzeć mordę w stronę widowni. Jeśli twoje wyzwanie jest dalej aktualne to z chęcią wbije na ring i pokaże Ci prawdziwe piekło! Sucka!

• Reputacja:   991

Chris Jericho, nie szukaj problemów u mnie, bo wkrótce je znajdziesz, zajmij się lepiej nowym IC title :waving:

Hulk Hogan, ciągle mówisz jedno i to samo, obudź się w końcu, bo Twoje lata już minęły..

Nie interesują mnie potyczki z wrestlerami takimi jak AJ Styles , Randy Orton i inni , którzy nigdy nie dorównają do mojego poziomu . Interesuje mnie tylko jedno .. WSF World Championship !

WSF robi się naprawdę ciekawe, oprócz dziadków mamy też alkoholików.. ja nie dorównam do Twojego poziom ? widać zamiast solidnego rosteru robi się nam tutaj muzeum, jak Ty wyglądasz w ogóle..

normal_IMG_8636.jpg

Obraz nędzy i rozpaczy.. mięsień piwny widać pracuje, lepiej odpuść sobie WSF, bo pewnie znów będziesz uciekał od walk na ppv :lol a mięczaków tutaj jest już dosyć - via Hogan, Jericho ...

PS. Hall nie bierz tego do siebie, każdy kiedyś się starzeje..

PS. 2 Witam John'a Morrison'a, myślałem już, że ten fed poświęcony będzie zmaganiom dinozaurów ;)

PS. 3 Witam też wielkoluda Khali'ego, nie żywię do Ciebie jakiś negatywnych stosunków, ale trzymaj pozór i nie próbuj mi wchodzić w drogę.

WSF robi się naprawdę ciekawe, oprócz dziadków mamy też alkoholików.. ja nie dorównam do Twojego poziom ? widać zamiast solidnego rosteru robi się nam tutaj muzeum, jak Ty wyglądasz w ogóle..

Kolejny młodzian który pragnie skonfrontować się ze mną . Różnica między nami jest taka , że ja jestem lone wolf , a Wy jak na razie young wolfs . Wyglądam jak wyglądam . Spójrz co dziewczyny piszą na mój temat na swoich blogach , wtedy zmienisz zdanie . Każdy się kiedyś starzeje ? Pamiętaj , jeśli zadarłeś ze mną , to tej późnej starości nie będzie Ci łatwo dożyć .

Orton , Joe , Styles - Widzę , że wszyscy chcecie być złymi kolesiami . Tak złymi , że inni na wasz widok inni będą zmieniać drogę , a na samą myśl o konfrontacji popuszczą im zwieracze . Niestety , nie umiecie . To coś trzeba mieć . To coś wymaga klasy i doświadczenia , którego wam brak . Więc .. just say hello to the bad guy !

Rhino widzi! Rhino wszystko bacznie obserwuje! Rhino czeka! Rhino czeka! Teraz... kiedy w federacji są nowe gwiazdy! "Gwiazdy"... hah!! Booker T... WWE, TNA a teraz jeszcze WSF?... To znak! Że nie umiesz sobie poradzić.! To znak! że wszędzie przegrywasz! A tutaj! czeka cię! GORE! GORE! GORE!.... Sucka..

...

Dalej mamy Punjabi Giant... Wielki potwór! w WWE... wszyscy się Ciebie bali! BUT THIS IS WSF!!! Tutaj jest Rhino! Khali! Co potrafisz oprócz dwóch czy trzech ciosów? NIC? Niee? Ja Ci nie powiem co potrafię! Ja Ci to pokaże! Przy najbliższej okazji! I KICK YOU FUCKIN' ASS!!!

...

Kto dalej? Scott Hall! SŁYNNY SCOTT HALL! ... John Morrison! Dwóch lalusiów.. Dla was ważne jest tylko to... żeby ładnie wyglądać przed kamerą! BUT I'M RHINO! I'M IN WSF! Rhino nie pozwoli żeby coś takiego utrzymywało się w WSF! 100% Hardcore... Dziewczynki!

ALE ZARAZ! WAIT! WHERE IS KANE!? KANE!!! I TALKING TO YOU! Zostały tylko nie całe 4 DNI! Tylko tyle zostało...

Szykuj się! na! GORE! GORE! GORE!

• Reputacja:   991

Scott Hall spotkaliśmy się już nieraz w TNA, więc znasz mnie i wiesz kim jestem, posiadałem trzykrotnie najbardziej prestiżowy pas na świecie - NWA Worlds Heavyweight Championships, który cieszy się stu letnią tradycją.. o wielorakich runach z pasem X Division już nie wspomnę, .. Ty nie posiadałeś żadnego, słownie.. ŻADNEGO pasa rangi światowej, same podrzędne pasy pokroju Iintercontinental, United Satets czy TV title.. więc nie rób z siebie takiej legendy, bo ja tyle lat młodszy od Ciebie byłem w posiadaniu pasów, o których Ty.. dziadku zawsze mogłeś marzyć..

2.jpg

Simply Phenomenal

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

2.jpg

ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ

ਪੇਈਚਿੰਗ ੫ ਜੁਲਾਈ (ਮਪ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂ ੨੦੦੬ ਦਰਿਮਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ਔਸਤਨ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਹੋਇਆ ਹੈ।

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ

ਪੇਈਚਿੰਗ ੫ ਜੁਲਾਈ (ਮਪ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂ ੨੦੦੬ ਦਰਿਮਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ਔਸਤਨ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਹੋਇਆ ਹੈ।

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ

6307898

The Great Khali Says : Booker T , Great Khali mówi , że tytuły te zdobywałas w walkach z ofermami , zakałami tego biznesu , i nie wiesz jak to jest stanąc w ringu z koszmarem z Punjabi , Rozmiar jego rąk przerazi cie na samym początku a potem będzie już tylko smutne pożegnanie z wielkim 5-krotnym mistrzem WCW , kiedy Khali sie z tobą rozprawi. Booker T , niezdołasz pokonać tego co niepokonanie , a taki jest właśnie Great Khali. Nie na darmo Khali jest Great !!

2.jpg

ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦ਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ

6307898

The Great Khali Says : Nie utożsamiam się z twoim sucka , Jestem stworzony by nosić pas , który ty miałes o 5 razy za dużo w WCW. Pas nie jest dla takich jak ty , to tacy jak Khali są stworzeni do noszenia pasa ! Spójrz na ten rozmiar , spójrz na ten wzrost , przyjrzyj się tej wadze. Booker T , Khali to unikatowy człowiek , dysponujący niespotykaną siłą i potęgą ciosu. Khali zniszczyć może nie jedną persone jednym ciosem , podczas gdyby ty Booker T , męczyłbyś się znią w pół godzinnej walce. The Great Khali pokaze w walce z tobą , że twoje osiągnięcia z WCW nic dla niego nie znaczą , The Great Khali pokaże że Champion jest tylko jeden.

2.jpg

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦ਰਤਾਂ ਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦ

6307898

The Great Khali Says : Booker T , Khali postanowił już , że ma teraz tylko jeden Cel -> ciebie . i zrobi wszystko co może by udowodnić światu że to Punjabi Nightamre wygra w tym starciu ..i poza nim .Zyskałeś przesladowce !! To może być początek końca dla ciebie...Przygotuj sie Booker T , na sromotną porazke , Z TYM człowiekiem !!

2.jpg

BoookaH Ty !! Ah Ghe Ghet Hali !! Ah Will Deshoy Hu !!

915802072594e34bce782c.jpg

66.jpg

The Showstopper... The Main Event... The Headliner... The Heartbreak Kid...

Drżyjcie pachołki, bo oto do federacji zawitał nikt inny jak żywa ikona wrestlingu Shawn Michaels!

Człowiek, który osiągnął już w tym biznesie wszystko.. któremu wspaniałej, obfitej w masę sukcesów kariery zazdroszczą wszelkie wyrzutki społeczeństwa w pseudo federacji wrestlingowych.. Możnaby rzec o mnie - Wrestling God!

A jednak, najseksowaniejsza postać w historii wrestlingu ma jeszcze jeden cel w swojej niesamowitej karierze!

Zdominować, wraz z moimi przyjaciółmi WSF!

Każdy kto zadarł ze mną, i posmakował Sweet Chin Music wie, że nie warto zadzierać z Showstopper'em.

hbkhh2.jpg

Na wstępie chciałbym przywitać kilka osób w federacji.. po pierwsze witam Scott'a Hall'a, mojego przyjaciela, z którym niegdyś będąc młodym i mniej doświadczonym wrestlerem stoczyłem niezapomniane pojedynki. To właśnie dzięki tobie nabrałem doświadczenia, które w przyszłości zaowocowało wspaniałymi sukcesami i które trwać będą także tutaj, w WSF. Dalej witam Triple H, mojego przyjaciela i kompana z D-X.

No i na koniec witam Chris'a Jericho, który właśnie dzięki mnie stał się wrestlerem i odniósł wiele sukcesów. Mam nadzieje, że wspólnymi siłami zdominujemy ten fed i poustawiamy w nim wszystkie pionki i inne parszywe mordy.

Mam jeszcze pare słów, do kilku chłopaczków, którzy z wrestlingiem mają do czynienia od kilku lat, którzy nie mają doświadczenia i którzy niestety pochodzą z gównianego ti en ej, które upadło w 7 roku działalności. Naprawdę imponjący dorobek.

Dzieciaki, tutaj nic nie osiągniecie..

Joe świniopasie radzę ci wziąść się za sylwetkę, bo niedługo brzuch na taczce będziesz musiał wozić.

AJ Styles.. fajnie że wyglądasz jak gejek z fotki.pl.. no faktycznie, twoje powodzenie u dziewczynek w wieku 10 lat jest zrozumiałe. Myślisz, że jeśli umiesz zrobić gówniany pele kick, osiągniesz coś w WSF? I don't think so... zajmij się lepiej sprzątaniem hali, w przeciwnym razie zrobię z ciebie popychadło do lizania ringu.

CurryMan, mam jedno pytanie: Czy gdy byłeś mały, wrzucili cię do siks sajd of stil i rzucali po narożnikach?

Tyle z mojej strony póki co, czas wrócić do treningu, bo już wkrótce zamierzam wkroczyć do walki o najważniejsze tytuł federacji.

Pamiętajcie jednak, gdy HeartBreak Kid postanowi sobie coś, bez wątpienia to osiągnie.

Jesli ktoś nie wierzy, niech przejży moje osiagniecia, tylko aby przypadkiem szczęka mu nie opadła z podziwu, dla mojej osoby.

realamericanhulkhoganps4.jpg

Let me tell ya something Morrison, brother! Czy Ty może uważasz, że jeśli ktoś ma swoje lata na karku to nie umie walczyć? Mylisz się, dude! The Hulkster jest w doskonałej formie pomimo wieku 54 lat. Jednak ja nawet nie potrzebuję się bić. Wystarczy, że wejdę na ring a tysiące Hulkamaniacs powitają mnie wielkimi oklaskami. Nie mówię tu już o tauncie, jednak spójrz na siebie, bracie... Uważasz się za pięknisia a nie wyglądasz lepiej niż podeszwa w żółtoczerwonym bucie Hulkster'a, dude! Możesz machać swoją bujną peruką, zdejmować kurtkę z futra orangutana i robić głupkowate miny a po tym wszystkim wygrywać swoje walki, jednak to nigdy nie pomoże Ci w dogonieniu potęgi jaką niesie za sobą Hulkamania, brother. W WWE za przeciwników miałeś najczęściej same łamagi z "ECW". To jednak jest WSF, bracie. Tu już nie będzie tak łatwo. Dobrzę Ci radzę trenuj, módl się i jedz witaminy, bo któregoś dnia Hulkamania dopadnie właśnie Ciebie! So What ya gonna do Morrison?! When Hulkamania runs wild on you!!!

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

Samoa Joe - wielki pogromca zawodników w wadze piórkowej

Jericho ... Jericho ... Jericho ... Jak zwykle więcej gadasz niż robisz, już niedługo naprawdę już niedługo zamilkniesz raz a na zawsze ! Jak tak patrzę na Ciebie to jakoś za wiele kilogramów to Ty nie masz i przyjemnie bd zrobić na Tobie musce bastera i widzieć jak cierpisz a przede wszystkim obejrzysz jak wzniosę w górę pas WSF ja bd na ringu w godzinie mej chwały a Ty niestety ale tylko dla Ciebie znajdziesz się w szpitalu !!!

Wymieniasz swoje nędzne tytuły które nie są nic warte , przecież liczy się tylko WSF Champion

Człowieku poddaj sie już teraz, wstydu oszczędź swoim fanom . Naprawdę Chris starczy tego nędznego gadania z twojej strony , już niedługo spotkamy się w ringu co prawda nie sami ale później kto to wie , kto to wie !!!

Joe - zabierasz głos w sprawach , o których nie masz zielonego pojęcia . Powiedz mi , od ilu lat jesteś w tym biznesie ?

Tak długo że co miałem już zobaczyć to już widziałem . Sory ale od dość dawna nie widać u Ciebie Scoty w ogóle profesjonalizmu , latka lecą oj szybko lecą a wódę jak się za młodu waliło tak i się nadal wali , oj Scoty Scoty jak zmienisz się w tym krótkim czasie w co wątpię to nie masz czego tu szukać tylko znajdź sobie dobrą klinikę dla takich jak Ty :P

Pamiętaj dziadku doświadczenie to nie wszystko !!!

Tak długo że co miałem już zobaczyć to już widziałem . Sory ale od dość dawna nie widać u Ciebie Scoty w ogóle profesjonalizmu , latka lecą oj szybko lecą a wódę jak się za młodu waliło tak i się nadal wali , oj Scoty Scoty jak zmienisz się w tym krótkim czasie w co wątpię to nie masz czego tu szukać tylko znajdź sobie dobrą klinikę dla takich jak Ty :P

Pamiętaj dziadku doświadczenie to nie wszystko !!!

Joe , wiele zmieniło się ostatnimi czasy w moim życiu i wierz mi , naprawdę niewiele o mnie wiesz . Zabierasz głos , myślisz że coś tym osiągniesz , mylisz się . Przytyki do mojego byłego nałogu ? Gadaj zdrów , pal . Wisi mi to i powiewa . Doświadczenie to nie wszystko ? Doświadczenie to bardzo dużo . Walczyłem z wieloma wrestlerami i co najważniejsze pokonywałem ich . Nie tacy cfaniaczkowie jak Ty próbowali pokrzyżować mi szyki . Jak się to dla nich skończyło ? Nie pytaj .

Survey Says : Next Champ , tyle .

• Reputacja:   1

Ey , Chico , Razor Ramon. Nic do Ciebie nie mam , nie zamierzam , witam Cię w WSF. Spięcia z WWE niech przeminą i zapraszam do walki przeciwko pseudo wrestlerom, a właśnie co do pseudo wrestlerów , Khali......punjabi monster....WHAT IN THE BLUE HELL ARE YOU ? Widziałem wiele wrestlerów którzy byli tak brzydcy jak wielcy , Kane , Big Show , Kevin Nash ale Ty? Ty jesteś ich królem jabroni. Co my tam dalej mamy.....aaaa Morrison...WHO? Kolejny człowiek który osiągnął.....właśnie nie osiągnął nic w świecie Wrs...Ale dobra tutaj parę słów do Jericho...uważasz ze Rock się spalił , że Rock to marny aktorzyna , że Rock nie potrafi walczyć. Cóż myśl co chcesz , ja powiem tylko Tobie tak. Ucinam wszystkie te rozmowy , przekonamy się na ringu.....junior.

rockxu3.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Dałem im szansę i rzuciłem okiem na pierwszy dzień New Japan Cup, ale znowu się zawiodłem. Strasznie przeciętne show z dwoma walkami turniejowymi, gdzie jedna z nich była po prostu katastrofą. Don Fale vs. Wolf nie powinni być nawet brani pod uwagę jako zestawienie na tym etapie, a jak dodamy do tego fatalny booking HoT to wyszła mizeria. Na cagematch z tego co widzę pojedynek walczy o świetną ocenę 1.40/1.50 i nie ma co się dziwić - ten sam szajs co zawsze. W karcie całego show było chyba 8 wal
    • Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling serwuje drugą noc turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Zapowiedziano z wyprzedzeniem tylko dwa starcia turniejowe. W pół-main evencie Taichi skrzyżuje rękawice z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału, gdzie zmierzy się z Satoshi Kojimą 12 marca. W main evencie Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału przeciwko HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w to starcie po zdobyciu NJPW Strong Openweig
    • Grok
      Kyle Fletcher szykuje się do obrony swojego TNT Championship na nadchodzącej gali AEW Dynamite. W środę, podczas odcinka Dynamite z 4 marca, Kyle Fletcher, Mark Davis i Kazuchika Okada pokonali Hangman Adam Page'a, Speedballa Mike'a Baileya i Kevina Knighta, zgarniając przy okazji nowe AEW World Trios Championship. Krótko potem ogłoszono, że na odcinku Dynamite 11 marca Fletcher broni swojego TNT Championship w starciu ze Speedballem Mike'em Baileyem. Oprócz walki o TNT Championship, Adam
    • Grok
      Nowy raport wyjaśnia decyzję David Finlaya o dołączeniu do AEW zamiast długo spekulowanego debiutu w WWE. Były gwiazdor NJPW, David Finlay, niedawno zszokował fanów, debiutując w AEW podczas odcinka Dynamite z 4 marca. Tuż po debiucie Cory Hays z BodySlam podał, że Finlay odrzucił ofertę z WWE na kontrakt niższego szczebla – start od NXT zamiast głównego rosteru. To właśnie ta propozycja skłoniła 32-latka do podpisania umowy z AEW w ostatnim tygodniu. Zaraz po debiucie i reunionie z Clark
  • Dodaj nową pozycję...