Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

(Big Show wygląda na zdenerwowanego, siedzi w małym pomieszczeniu, mówi pod nosem)

Co się stało?? Dlaczego?? Dlaczego taki ktoś jak ten cwaniak John Cena mógł pokonać World Largest Athet's? Jak to możliwe, że sędzia nie widział tego oszustwa którego dopuścił się Cena? Spisek? hmm, może synek sędziego jest fanem Jasia?

Może Cena przekupił go? NIE!

Przecież ta przegrana to głównie moja wina! To JA nie powinienem dopuścić do takiej sytuacji, w której John mógłby wygrać. Może i on sobie pomógł, ale przecież ja też za dobrze nie walczyłem. Muszę teraz jeszcze mocniej trenować, bardziej przewidywać ruchy przeciwników,mocniej skupiać się na walkach. Zapowiadałem wielki powrót, a wyszło :t_down: !

Dlatego na Born of Hero, postanawiam sobie wygrać z Johnem, i nie pozwolić, by dalej mógł się piąć w górę i zdobywać pasy, bo ja również chciałbym o coś powalczyć.... Ale po takich walkach to mogę sobie powalczyć z workiem treningowym. MUSZĘ WYGRAĆ!

(Big Show udaje się do sali backstage)

John, pokonałeś mnie nie tylko dla tego, że być może jesteś ode mnie lepszy, ale dlatego, że nieprzepisowo zaatakowałeś mnie! Mówiłem że cię nie zlekceważę, i nie zrobiłem tego! Mówiono mi po walce, że dominowałem w niej... Nie mogłeś tego znieść że jestem od ciebie lepszy, i musiałeś to zmienić... za wszelką cenę.....

But tell me why?

Dlaczego tak postąpiłeś? Czy to nie ty chciałeś czystej walki? ehh

Następne spotkanie mamy już niedługo, na Born of Hero, nie zbłaźnij się po raz drugi, i graj przepisowo.... Tymrazem postaram się przewidzieć każdy twój ruch... postaram się być bardziej skoncentrowanym... szybszym... zwinniejszym...

Możesz powiedzieć, że jak to 200kg koleś może być szybki i zwinny? Ano może, może nie tak jak Rey, ale potrenuję uniki, i wyobraź sobie, że umiem szybko ćwiczyć na skakance.

A więc przygotuj się na Born of Hero. Skończyłem z chwaleniem się, więc powiem tyle: Danger!

WELLL, IT'S THE BIG SHOW!

rvwzyx.jpg
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

shawn_michaels.jpg

The Showstopper, The Headliner, The Main Event, The Next WSF Intercontinental champion ''The Heartbreak Kid'' Shawn Michaels.

Kofi Kingston,Abyss,Triple H,Randy Orton,Santino Marella,Jeff Hardy,I Hurricane, to moi przeciwnicy na Born of Hero.

Każdy z nich potrafi świetnie walczyć, udowodnili już to nie raz, pokonując wiele gwiazd. Każdy z nich jest w stanie zdobyć Intercontinental Title Shot.

I każdy z nich jest w stanie mnie pokonać.........ale wiecie co ? zamiast dobrze przygotować się do walki większość z was woli, siedzieć wygodnie w swoich fotelach i pić zimne piwa,

lub mrożoną herbatę.....,The Showstopper nie pochwala takich zachowań, ale prawdę mówiąc to i lepiej że nie przykładacie się do walk, bo wiecie że zadzieracie z kimś lepszym, silniejszym

od siebie. MR.Wrestlemania pokona was wszystkich na Born Of Hero, i zgarnę upragniony tytuł, WSF Intercontinental Title.

Ale najpierw będę musiał pokonać Legendarnego ''Teksańskiego Grzechotnika'' Stone Cold'a Steve'a Austin'a. Austin mam do ciebie szacunek, i myślę że i ty go masz do mnie, więc jeśli pokonam, grupę siedmiu wrestlerów na Born of Hero(co jest bardzo prawdopodobne), będziemy musieli zmierzyć się uczciwie Jeden na Jednego, myślę że GM wymyśli nam jakąś ciekawą stypulację tego

match'u, i poprostu wygra lepszy.

26p392h1.jpg

Gdy już zdobędę WSF Intercontinenal Title, będę dążył do zdobycia WSF Title'a, i wiecie co ?? nikt mnie nie powstrzyma nikt!(Duży Heat).

Michaels powolnym krokiem opuszcza ring.

Time TO PLAY THE GAME!

triplehmx0.jpg

Na TNB wydarzyło sie coś co nigdy nie powinno mieć miejsca,narazie jestem opanowany spokojny,ale cierpliwość sie kiedyś też kończy prawda ?

Nasz najukochańszy GM THE ROCK(Cheer) ,jest waszym ulubieńcem,ale co z tego ?Jeśli wasz ulubieniec jest taki świetny to czemu nie wyjdzie na ring jak prawdziwy profesjonalista,tylko wybiega,interweniuje jak zwykły tchórz,tak dobrze słyszeliście powiedziełem TCHÓRZ!(heat).Nie rozumiem Cię Rock,skoro jesteś tak bardzo uwielbiany przez publikę to czemu pchasz sie do posady GM'a,wszyscy uważają Cię za wspaniałego wrestlera,pff.....CO TO ZA ZAWODNIK który porzuca swoich fanów w najmniej oczekiwanym momencie,co to za wrestler który porzuca swoją domniemaną pasje jak pięknie o niej mówi w wywiadach ,,To całe moje życie'' i zaczyna nagrywać jakieś badziewne produkcje które przynoszą więcej strat niż zysków.

Rock znamy sie już od bardzo,bardzo,bardzo dawna,mieliśmy ze sobą parę nie miłych spotkań w innej federacji,ale to przeszłość zapomnijmy o tym i zacznijmy wszystko od początku.........ale proszę NIGDY WIĘCEJ NIE WCHODŹ MI W DROGĘ,rozumiesz ??Cieszę sie,że załatwiliśmy to bez większych problemów........

Zapomniał bym mówiąc MI miałem na myśli FIRME....taakk.....FIRME!
pezetvi7.png

You know (you know)

What me say

SOS

I hear them shoutin

I hear them cryin

49kofi_kingston.jpg

We wtorek w walce z Jeffem Hardym, zaatakował nas Abyss przez niego ta walka zakończyła się remisem heat, który bez wątpienia nie należał się Emo Hardemu, a już wygrywałem z Jeffem już wykonywałem finisher... cheer szkoda mi Abyssa bardzo szkoda niech się nie łudzi, że gdy on wchodzi na ring wszyscy się go boją... Zepsułeś walkę którą już wygrałem, byliśmy my pomęczeni tylko w taki sposób umiesz walczyć ? Zmęczeni przeciwnicy i wygrywasz... Heat nawet nie wygrywa tylko przerywa walkę wykańczając ich swoim marnym Chokeslamem widziałeś kiedyś jak to robi Kane ?? zrób tak ładnie jak on... Kiedyś policzę się z tobą, że wciąłeś się w nie swoją walkę, ale dopiero po tym jak zdobędę interkontynentalny pas WSF..

Właśnie, w poprzednim tygodniu wygrałem walkę z niebywale dobrym wrestlerem o długim Title runie Johnem Ceną. To ja w tej walce byłem lepszy. W tym tygodniu wygrał bym z Hardy, ale wszystko przez monstera Abyssa...

Ja jestem zdolnym zawodnikiem, wygrałem każdy mecz wygram też każdy i nadal będę dalej wygrywał także ten Royal Battle na PPV Born of Hero... Cheer .W którym zmierzę się z prawdziwymi Gwiazdami miedzy innymi Shawn Michaels czy Triple H łatwo nie będzie ale postaram się wygrać i zdobyć Title Shota o pas interkontynentalny, ale Oni niestety już są starzy i nie będą już wygrywać ich kariera idzie ku końcowi a nie jak moja moja pnie się w góra, dopiero rozkwita i to ja będę zwycięzca meczu o stypulacji Royal Battle, będą też tam wybitni młodzi zawodnicy podobni do mnie, nie wiem czy gorsi wrestlerzy, ale jest tam także jeff hardy z którym już zdążyłem wygrać, będzie również Santino Marella czy The Hurricane, niby oni mogą mi zagrozić i zdobyć title shota ale czy tak naprawdę Santino Marella Włoch który jest dobrym, tutaj muszę to przyznać komikiem a nie wrestlerem on nie może mi zagrozić bo przecież walczyć nie potrafi =))cheer , The Hurricane zielona skacząca pleśń, niby umiejętności ma ale czy szpinak może mi przeszkodzić w mojej karierze ??

Jak już mówiłem widzę tutaj jakieś stanie, tag teamy jestem młody uzdolnionym i otwarty na wszystkie propozycje więc czekam na te propozycje i zapewniam, że zdobędę title shota o pas interkontynentalny, a następnie sam pas IC cheer

Kofi Kingston schodzi powolnym krokiem z ringu przybijając piątki z fanami i tauntując przy swoim Theme Song...

You know (you know)

What me say

SOS

I hear them shoutin

I hear them cryin

i hear voices in my head

the council me

they understand

they talk to me!

Randy-Orton-Photograph-C12348916.jpeg

Zdenerwowany..Łagodnie powiedziane..Jestem wkur&$% tym co się stało na ostatnim Tuesday Night Boom...Jest kilka powodów, które się na to złożyły..Pierwszym jest nasz nie w pełni władz umysłowych potworek..

Abyss..Jak wspomniałem, chociaż tak jak myślałem twój mózg nie jest w stanie wszystkiego wychwycić..Powiem to powoli..bardzo powoli..żebyś załapał..

Legend Killer..ma w tej chwili..w tym momencie..aktualnie..Łapiesz? Mam nadzieję że tak..Bo powtarzać się nie zamierzam..W tej chwili mam większe problemy na głowie..Tak! To takie coś czym powinieneś myśleć!...Mam większe problemy na głowie niż ty i te twoje śmieszne problemy..

Rozumiesz? Czy przetłumaczyć ci to na łacinę?..

Teraz całkiem poważnie..Mówiłem ci już..że Legend Killer ma głęboko w dupie to, że nagle przypomniałeś sobie o nim po tym jak się gdzieś ukrywałeś..Nie wiem..może nie jestem w stanie cię zrozumieć..

Nie wiem jak jest w psychiatryku..Macie tam telewizory?..Może nie słyszałeś moich słów o zemście i o tym jak będziesz cierpiał? A może poprostu nie chciałeś tego słyszeć?..Mówienie prawdy nie boli..Jeśli przyznasz, że po prostu stchórzyłeś..Jestem w stanie to zrozumieć..tak jak to, że jesteś opóźniony..Jednak ty też musisz coś zrozumieć..Wiem, że będzie to dla ciebie trudne..ale posłuchaj..

Legend Killer nigdy nie czeka na swoich rywali..Albo są godni walki z nim, albo są zwykłym plebsem, który nie ma odwagi spojrzeć mu w twarz i się postawić..

Tak naprawdę nie wiem co mam z tobą zrobić...Z jednej strony..pokazałeś zupełny brak szacunku i w każdej innej sytuacji..Legend Killer, Randy Orton skopał był twój tłusty tyłek..Jednak jest jeszcze jedna rzecz, która mi w tym przeszkadza, a dokładniej trójka pseudowrestlerów, myśląca, że jest w stanie przeciwstawić się Firmie..Jako, że wy dwaj przydupasy nie jesteście godni abym do was przemawiał, a więc zwrócę się do Kurta..

Kurt..Było bardzo blisko do naszego pierwszego poważnego starcia..Jednak..jak chyba widziałeś..przyszedł ten znerwicowany potworek i wyraźnie mi w tym przeszkodził..Nie miałem innego wyjścia jak przemówić mu do rozsądku...Chociaż szczerze wątpię w jego istnienie..

Wcześniej wspominałeś coś o niespodziance..Kurt..słaby z ciebie Mikołaj..Skoro nie zrobiłeś nic..to musisz być niewątpliwe szczęśliwy z faktu, że Abyss wtrącił się do tej walki..Był to słaby blef..I jak już ci mówiłem, jednak ty nie byłeś w stanie tego wysłuchać...mówiłem ci, że nie jesteś w stanie niczym mnie zaskoczyć..ciesz się, że nie mieliśmy okazji do bezpośredniego starcia..bo następnym razem, może nie być już tak miło..

Jest jeszcze jedna rzecz, która wywołuje u mnie podirytowanie..Mianowicie..Nasz GM - Rock..Nie wiem czy ta niby sława uderzyła ci do głowy, czy poprostu dzielisz pokój razem z Abyssem...Jednak musisz wiedzieć, że to co robisz jest żałosne..Tak jak mówił Chris..Żal ci dupę ściska o to, że to on ma pas, a ty możesz na niego jedynie popatrzeć..Rozumiem twoją frustrację..ale musisz wiedzieć, że choć nie wiem jak wysoko jesteś teraz postawiony..to Firma nie pozwoli ci mieszać, się w jej sprawy..

Będziesz sędzią walki wieczoru na Born of the Hero..Mam nadzieję, że wielki ulubieniec publiczności..i nasz wielki i sprawiedliwy GM..nie będzie starał się wpłynąć na wynik walki..W każdym razie..Nie martw się..Firma będzie w pobliżu...I dla twojego dobra..Staraj się sędziować uczciwie..

Jeszcze kilka słów o zbliżającym się PPV..Born of the Hero..Zobaczmy..kto jest na plakacie..Legend Killer..Tak to odpowiednia osoba, na tym plakacie..i zwracam się po raz kolejny Abyssa..Jeśli chciałeś wywołać u mnie jeszcze większy gniew..Udało ci się..Na Born of the Hero..dostaniesz próbkę moich możliwości..A więc do zobaczenia i powodzenia..Napewno ci się przyda..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

AAGU173-No284~Shawn-Michaels-Posters.jpg

Sexy Boy.

The Showstopper, The Headliner, The Main Event, Shawn Michaels.

Kofi Kingston może i jestem stary ale mam dużo doświadczenia, napewno wystarczająco dużo aby wygrać Battle Royal i pokonać Stone Cold'a Steve'a Austin'a.Dodam też że nie podoba mi się to że mówisz w tej chwili o zwycięstwie nad Jeff'em Hardy'm, to było kiedyś teraz będziesz musiał zmerzyć się z siedmioma wspaniałymi wrestlerami, i wiedz że nie będzie łatwo dla nikogo Kingston.

Triple H przyjacielu, będziemy musieli zmierzyć się już za kilkanaście godzin w Battle Royal Match życzę ci powodzenia.

Randy Orton Myślę że obok Hunter'a jesteś moim największym wyzwaniem na Born Of Hero, już za kilkanaście godzin będziemy wiedzieć który z nas jest najlepszy, i który może zdobyć WSF

Intercontinental Title.

Shawn Michaels schodzi powolnym krokiem z ringu i kieruje się na backstage.

Time TO PLAY THE GAME !

Już tylko parę godzin,dzieli nas od następnej gali WSF,a mianowicie Born of Hero,będzie to już trzecie wielkie wydarzenie w naszej federacji.Byłem zaskoczony gdy zobaczyłem gdzie zostałem wsadzony,8 Man Over The Top Rope Battle Royal na początku nie interesowało mnie z kim będę rywalizował,ale wczoraj wieczorem zadzwonił do mnie Randy i mówi:

- Hunter widziałeś to,co zrobił nasz GM ? - po głosie poznałem że Legend Killer jest bardzo zdenerwowany,

- Tylko Spokojnie Randy,o co Chodzi ?-zapytałem

- Bierzesz udział w 8 Man Over The Top Rope Battle Royal ?-zapytał LK,

- Tak no i co z tego ?-odpowiedziałem

- Ja też Hunter,WSF chce nas pokłócić,chce zniszczyć FIRME tak szybko jak sie da !-krzyczał Randy.

- Spokojnie Młody,coś wymyślimy,na pewno nie pokłócimy sie przez jedną głupią walkę,wypij sobie drinka,i połóż sie spać bo jutro wielki dzień,zakończyłem rozmowę

Na początku nic nie robiłem sobie z tego że mam rywalizować z Randym ale po czasie,zacząłem łączyć fakty ze sobą, ja z Randym przeciwko sobie,pierwsze pomyślałem że to nic przecież już nie raz stawałem przeciwko swoim przyjaciołom i nasza znajomość dalej trwała.Pominąłem tylko jeden najważniejszy fakt,że IC CHAMP'em jest następny członek FIRMY,STONE COLD STEVE AUSTIN.

Plan zarządu jak i naszego szanownego GM był prosty i żałosny,Chcieli wzbudzić w nas chęć zdobycia pasa,czyli inaczej mówiąc nie zdrową rywalizację która przemienia sie w kłótnie,a co za tym idzie konflikt między członkami tak wielkiej siły jaką jest w WSF FIRMA.Wracając jednak do walki o pas IC CHAMP a raczej prawo o walki o niego, nie sądzę żeby w 8 Man Over The Top Rope Battle Royal,mógł zwyciężyć ktoś inny jak nie ja albo RANDY.Od razu chciałem dodać że nie mam mowy o jakiejś kłótni itd.FIRMA to bardzo dobrze zorganizowana grupa ludzi którzy wie o co chodzi w tym BIZNESIE,na taki marny trik moglibyście złapać np. WSF MAFIE której członkowie czekają który z nich sie pierwszy potknie.

Najlepszym dowodem na to że RING nie jest powodem do kłótni i nienawiści jest mój Feud prowadzony z kimś kogo szanuje i kocham z całego serca,niestety zrezygnował z występów na RINGU,ale w naszych sercach pozostanie na zawsze.WOOOOOOOO!

triplehtr4.jpg

Edytowane przez Gość
pezetvi7.png

JeffHardy24.png

Słychać theme No more words,Jeff wchodzi ...

Witajcie!

Abyss ! Jak chcesz pokazać randy'emu jaki jesteś silny to pokonaj np. mnie, w walce a nie w interwnecji tak to ja mogę każdemu pokazać kto tu rządzi... to nie tak, co teraz myślisz że ze mną masz spokój chyba masz coś z głową (głośny HEAT)ja nie bd udawał że nic się nie stało na 8 Man Over The Top Rope Battle Royal!! Kofi czy ty sobie na za dużo nie pozwalasz ??!!Emo Hardyemu??!! Odezwał się DISCO jamajczyk,który myśli że jego walka zaczęła się sukcesem i niby by się nim skończyła to była rozgrzewka przed tym co bym Ci się stało i jestem pewien że z tej walki nie wyszedłbyś zwycięsko!O przepraszam dla Ciebie się finisher liczy a pewnie nie odliczył byś mnie do dwóch po tym "finisherze" (HEAT)

Wracając do walki o Title Shota respektuje tu niektórych moich przeciwników np. Shawna, The Hurricane , Randy'ego czy nawet Santino , bo jest śmieszny ale to nie znaczy że jest słaby w ringu i dlatego dużą chęcią walczę w tym meczu walczę w tym meczu bo są tu dobrzi przeciwnicy,których możę i pokonam , a reszta mnie po prostu wkurza swoim szpanem bo Triple ma FIRME , a ABYSS ma siłę , lecz Kofi co ma Kofi ... Kofi ma tylko dredy (głośny HEAT) a to że on marzy że gdyby nie interwencja to by mnie pokonał zobaczymy Kofi kto pierwszy zostanie wyeliminowany.Będę walczył o Title Shota i mam zamiar go zdobyć, chociaż myślę że to nie będzie takie łatwe !

whoissuicide2.png

tonyjackaz12-black.jpeg

12.jpg

Born of the Hero już za niedługo... "Tennessee Cowboy" James Storm vs "Stone Cold" Steve Austin for WSF Intercontinental Championship na karcie na tą galę. I co mogę powiedzieć? Przede wszystkim zacznę od tego, iż jest to moja najważniejsza dotychczas walka w WSF. Nie chodzi mi tu oczywiście o mojego rywala, lecz o samą stawkę pojedynku. Nie chodzi mi o to, że będzie ciężko. Chodzi o to, że gdy już wygram tę walkę będę posiadaczem Intercontinental Championship... Hell Yeah!

Hunter... od teraz twoja pusta głowa nie musi się już tak wysilać! Od teraz nie musisz się martwić o niepotrzebne rzeczy. Od teraz, a właściwie od Born of the Hero. Do you wanna know why? I'll tell ya, listen really carefully... załóżmy, że jakimś cudem wygrasz Battle Royal na BotH... co wtedy? Jesteś No. 1 Contenderem for Intercontinental Championship! Nie musisz się więc martwić, ty ani twój chłopak, Randy, o to, że stoczysz walkę ze swoim "przyjacielem" Steve'em Austinem. Musisz się martwić o to, że stoczysz walkę z Jamesem Stormem! Po prostu! Oczywiście, oczywiście, ta walka nie ma sensu, bo nieważne kto zostanie tym kontenerem, i tak będzie musiał zmierzyć się ze mną. A oprócz tego, że JA to "Tennessee Cowboy" James Storm, to dodatkowo mam po swojej stronie WSF Tag Team Championów: Olympic Gold Medalist Kurt Angle and "Mr. Champion" Montel Vontavious Porter! No bo przyznajmy szczerze obrona ich pasów na BotH to tylko zwykła formalność... Tak więc, nieważne, kto to będzie... "Jamaican Asshole" Kofi Kingston, "Heartbreak Shit" Shawn Michaels or "The Shame" Triple H... każdy musi liczyć się z tym, że zmierzy się z Jamesem Stormem... that's right, baby, that's right... Tomorrow is Born of The New Intercontinental Champion! SORRY ABOUT YOUR DAMN LUCK!

You know (you know)

What me say

SOS

I hear them shoutin

I hear them cryin

49kofi_kingston.jpg

Już za kilka godzin odbędzie się WSF PPV Born of the Hero, to Ja się tam urodzę, w końcu zostanę zauważony, To Ja tam będę bohaterem, bo niby kto miał by zostać nowym bohaterem jak nie Ja utalentowany młody Jamajczyk i to ja wygram 8 Man Over The Top Rope Battle Royal i następnie zdobędę pas WSF interkontynentalny, zobaczymy kogo tam pokonam... cheer

Będę walczyć z "Heartbreak kid" Shawn Michaels tutaj jestem pewny, że go wyeliminuje bo jego kariera się kończy a nie jak moja kariera, moja to nowość i zaskoczenie, za jakiś czas zobaczycie, że całe WSF będzie należeć do mnie. Do Shawna mam respekt kiedyś był dobry ale to już niestety się HBK skończyło.

Będzie także The Hurricane, jak już wspomniałem jak zielona pleśń może przystopować moją karierę, Ciebie nawet nie darze respektem cuz jesteś stary i niczego konkretnego nie zdobyłeś w świecie wrestlingu.

O jest Santino Marella, który ma większe brwi niż ego triple h, jest komikiem i bardzo mi się podoba twój styl bycia ale w ringu nie masz ze mną szans.

Randy Orton "The LegendKiller" hmm... to ty weliminujesz sobie gwiazdy a następnie ja Ciebie, jeśli Ci to nie pasuje to polecisz jako pierwszy.

Triple H, Ciebie także darze respektem ale upadłeś już bardzo nisko w WWE rządziłeś sobie jak chciałeś ale ty byłeś na tyle głupi by odchodzić i tutaj na razie jesteś niczym, to się nie zmieni.

Abyss, o tak ten koleś potrafi zdenerwować swoimi nieczystymi zagraniami w walce jeden na jednego bym Cie rozwalił ponieważ ty po ringu nie potrafisz się ruszać, a tutaj mamy 8 Man Over The Top Rope Battle Royal więc będzie jeszcze łatwiej.

Jeff Hardy, człowiek który nie zna granic możliwości, wygrałem z nim walkę bo można tak powiedzieć, gdyby nie abyss już byś leżał, a ten koleś będzie miał większe Ego od Triple kiedyś zamkniesz się w pokoju i twoje ego Cie zabiję. Powiedziałeś Kofi ma tylko Dredy, owszem posiadam i te, ale mam jeszcze talent...ogromny cheer

Kingston schodzi z ringu przy wielkim cheerze, tauntując...

You know (you know)

What me say

SOS

I hear them shoutin

I hear them cryin

Now WSF will say what's up? What's up? What's up?

r-truth5.jpg

Już dziś na Born of Hero ujrzycie nowych tag-team championów. Wiem, że ludzie dają nam mało szans ale ja się nie poddaje, wierzę w naszą wygraną. Nikt w federacji już na nas nie patrzy. Najważniejsza jest tylko Firma i Mafia. Szczerze mówiąc to między tymi dwoma stajniami walkę wygrywa Firma. I'm just saying. Jednak wracając do Angle'a i MVP ostatnimi czasy zajmujecie się Firmą właśnie, a chyba zapomnieliście o mnie i o Goldbergu? Jesteście zbyt pewni siebie i zapomnieliście chyba o swoich pasach, które już dziś możecie stracić! Ja i Goldberg jesteśmy gotowi jak nigdy więc uważajcie. Powinniście wiedzieć, że walczy się o to co najcenniesze, czyli pasy. W strone Rona nadchodzi Joey Styles.

JS: Cześć Ron, stresujesz się przed twoją walką na Born of Hero?

RK: Tak, to moja najważniejsza walka w Wrestle Show Federation. Nie boję się ani Kurta ani Montela, nic z tych rzeczy! NIech nie myślą, że jesteśmy pełni respektu czy coś w tym stylu. Poprostu chcemy tam przyjść, odebrać wam pasy i skopać wam tyłki!

JS: A gdyby Firma poprosiła cię o dołą....

RK: Co? Ja w Firmie? Nic z tych rzeczy! Nic do nich nie mam, ale było by nas tam za dużo.

JS: Dobra idź już przygotowywać się do walki, trzymam za ciebie kciuki Ron!

RK: Dzięki Joey, wygram tą walkę dla ciebie, dla ludzi na gali, dla ludzi przed telewizorami, dla każdemu którego nie podoba się, że federacją rządzi nie GM, nie prezes, a grupa wrestlerów, którym chyba z nudów zachciało się rządzić!

JS; ..............

(Santino siedzi sobie na backstage i rozmawia z jakimiś dziewczynami )

TG : Hey Santino

Santino : Sorry ladies … Todd czyś ty oszalał ? Przerwałeś mi rozmowę z takimi pięknymi kobietami ! You stupid … Damn …

TG: Przepraszam …

Santino : Nie przepraszaj mnie tylko zadawaj te durne pytania ! Co mi dadzą twoje przeprosiny …

TG: Dzisiaj będziesz walczył w 8 man battle royal o 1 contender do pasa IC

Santino : Co ?

TG: Dzisiaj będziesz walczył w 8 man battle royal o 1 contender do pasa IC

Santino : Co ?

TG : Dzisi…

Santino : Dobra nie powtarzaj już tego ,przecież wiem o co chodzi ... To już dzisiaj pokonam tych ośmiu pseudo wrestlerów ? To już dzisiaj będę 1 contender do Intertoncinetal champione ? Sorry Todd , jeżeli tak mówisz to spadam na ring ! Życz mi powodzenia

TG: Ale santino … walka odbędzie się dopiero wieczorem

Santino : Ale z ciebie głupek ,przecież mówiłeś ,że dzisiaj !

TG: …

Santino : Wiem ,że jesteś głupi , zadawaj te pytania !

TG: Ok …

Santino : Czekaj … albo ja zadam ci pytanie … Możesz stąd iść ? (Todd poszedł nic nie odpowiadając)

Tak więc dzisiaj jest gala Borno of Heros ,dzisiaj zawalczę z tą bandą ludzi z epoki kamienia łupanego ,ale cóż … z dziećmi z dałnem też trzeba się czasem pobawić na ringu …

Jak widzę jak się kłócicie to chcę mi się śmiać … najlepszy przykład Kofi i Jeff …(Santino zaczą udawać ) Ty masz zielone włosy , a ty masz afro , a ty jesteś głupi a ty jesteś głupszy bla bla bla . Shout up ! Nikt nic nie powie o Santino … Ha ! Bo na Santino nie można powiedzieć nic złego ! Widzimy tu np. pana Showduper Shawna Michaelsa , widzimy tu innych takich jak on którzy dostali szanse wyjętą z niewiadomo czego ,piękny prezent dla tych co nic nie osiągnęli ale prezent się przemieni w coś bardzo złego gdy Santino Marella wkroczy do akcji .

Widzimy tu też kłótnie jakiejś firmy Tesco vs aktorzy z brazylijskich telenoweli .Tutaj macie się skupiać na Santino tutaj macie skupiać się na mnie bo ja ,Santino Marella jestem waszym największym wrogiem . Cos chcieliście jeszcze powiedzieć ? Jest już za późno ! Zegar tyka i do Bornos of Heros jest jeszcze tylko kilka godzin !

Widzimy jednak jednego murzynka który chyba jest jedynym głupcem żeby mówić na mnie coś złego a mianowicie Kofi Kingston ! Podobam ci się ? I bardzo dobrze ale niestety ty mi się nie podobasz ! Zapewne podoba ci się mój styl walki bo jestem :

Silny

What ?

Dobrze umięśniony

What ?

Bardzo dobry technicznie

What ?

No i co oczywiste…

What ?

Jestem tu Panem

What ?

Ty jesteś jakimś podjaranym murzynkiem który cały czas robi , Bum Bum (Santino walną pięścią w kamere ) Bum !!! (Kamerzysta upada na ziemie )

Kamerzysta : Co ty do cholery robisz ?

Santino : I’m … I’m … I’m sorry …

(Transmisja urywa się z powodu zepsutej kamery)

f6dfb83c87.png

• Styl:  Jasny

abyss.jpg
Legend Killer..ma w tej chwili..w tym momencie..aktualnie..Łapiesz? Mam nadzieję że tak..Bo powtarzać się nie zamierzam..W tej chwili mam większe problemy na głowie..Tak! To takie coś czym powinieneś myśleć!

Randy...biedny chłopcze...Abyss...rozumie więcej niż Ci się wydaje...Abyss...rozumie wszystko co próbujesz mu przekazać...jednak Abyss wie że to próżne...wszystkie twoje obietnice, groźby...słowa rzucane na wiatr...jesteś niczym w porównaniu do Abyssa...mówisz że masz większe problemy...Abyss jest twoim największym problemem...Abyss jest największym problemem całego WSF...gdy Abyss coś chce...wtedy to dostaje...więc każdy powinien na siebie uważać...bo może to akurat twojej krwi Abyss dzis zapragnie...wracając do Ciebie Randy...powinieneś się martwić mną a nie tymi namiastkami wrestlerów...jak wiesz...a może i nie...Abyss znowu Cię pokona...tak jak to zrobił już nie jeden raz...a wiesz dlaczego? Abyss...jest po prostu lepszy...najlepszy...a niedługo pokona Ciebie...potem już krótka droga do pasów WSF...jak ty to mówisz...It's not arrogance...It's destiny...

promo_abyss.jpg

Teraz całkiem poważnie..Mówiłem ci już..że Legend Killer ma głęboko w dupie to, że nagle przypomniałeś sobie o nim po tym jak się gdzieś ukrywałeś..

Abyss...nigdzie się nie ukrywał...potrzebował...przerwy...Abyssa nudziły już te ciągłe zwycięstwa nad tobą...ale teraz...wrócił aby skończyć to raz na zawsze...i pójść dalej...Randy...jedynie zatrzymujesz Abyssa w jego karierze...ale to nie ważne...Abyss i tak dotrze na szczyt...ty jesteś tylko krótkim przystankiem na długiej podróży Abyssa...po Tobie przyjdzie czas na lepszych...jednak nie najlepszy...najlepszy jest tylko jeden...i jest nim Abyss...sam się już o tym przekonałeś wiele razy...Abyss...poznęca się trochę nad tobą...i zostawi Cię...bo jest mu Cię żal...żal mu twoich marzeń które prysną jak mydlana bańka po tym jak Abyss Cię pokona...dlatego...pozwolę Ci tu zostać...jednocześnie dam Ci nauczkę na przyszłość...żeby nie zadzierać z Abyssem...i będzie to nauczka dla każdego...i przyda się ona również wrestlerom...ekhm...głupcom którzy zawalczą z Abyssem w battle royal...szczerze mówiąc...Abyss nawet nie pamięta z kim będzie walczył...ale to nie ważne...po co zapamiętywać nazwiska nic nie wartych osób...po tej walce...każdy zapamięta Abyssa...

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

ShawnMichaels012.jpg

The Showstopper, The Headliner, The Icon, The Next WSF Intercontinental champion,''The Heartbreak Kid'' Shawn Michaels.[

Już dziś na Born Of Hero odbędzie się Battle Royal Match, ten kto wygra Battle Royal, dostanie Title Shot na następne PPV, jest o co walczyć, napewno jest to moja najważniejsza(i pierwsza) walka,

nasz szanowny ''General Manager'' The Rock, już w moim debiucie zabookował mi walkę o Title Shot, większość z was myśli że nie jestem dla was grożnym przeciwnikiem na PPV, ale mylicie się,

Rock miał absolutną racje wstawiąjąc mnie do tej walki, przy okazji zniszczę jedną z podstaw tej federacji, stajnię Orton'a i Hunter'a, i dostane walkę o WSF Intercontinental Title.

3705046_std.jpg

Storm Nazywając mnie ''Heartbreak Shit" utwierdziłeś mnie w przekonaniu że nie będziesz liczył się w tej walce,walce o największe laury, nie jesteś ku temu przeznaczony, ku temu przeznaczony jest Shawn Michaels (tak jak ty to nazwałeś)Tomorrow is Born of The New Intercontinental Champion! Shawn Michaels.

Santino Tak jak napisałem wyżej Rock trafił w dziesiątkę, z wstawieniem mnie do Battle Royal, już za kilka godzin, będziesz wiedział że Rock'y podjął trafną decyzję, i zobaczysz jak ''Mr. Wrestlemania'' będzie cieszył się ze zwycięstwa, aha jeszcze jedno ''Makaroniarzu'' do Segmentów Austin'a jeszcze wiele ci brakuje.

Hardy Ciebie akurat szanuje, nie mówisz bzdur szanujesz swoich rywali, ale powiem ci jedno niestety ''HBK'' będzie musiał skopać twoją dupę na Born Of Hero. Good Luck Man.(ogromny Heat).

Michaels schodzi z ringu i udaje się na Backstage.

i hear voices in my head

the council me

they understand

they talk to me!

randy_orton3.jpg

Coraz mniej czasu dzieli nas od Born of the Hero..Niektórzy przed swoimi walkami czują się niepewnie, drudzy chcą dać z siebie wszystko, jest jeszcze jedna grupa..Niepoprawni optymiści..

I tu zwracam się do ciebie Abyss..możesz mi prawić ile wlezie, o tym czego pragniesz...a czego nie..nie myśl jednak , że cię wysłucham bo to nie 0-700..

Teraz poważnie..Zrobiłeś sobie odpoczynek..by dać mi chwilę wytchnienia?

Zapytam się po raz kolejny..

Czy ty naprawdę dobrze się czujesz?

Czy naprawdę uważasz, że na galę przychodzą tylko ludzie ślepi?

Myślisz, że nie widzieli tego jak bałeś się wyjść na spotkanie z rozgniewanym Legend Killerem..?

Posłuchaj kogoś kto ci dobrze radzi, a nie jest rządny krwi każdego kogo spotka na drodze, wiedząc że jest to tylko jego śmieszna fantazja..

W TNA byłeś jednym z wielu, którzy byli za słabi by być w WWE..Gdy powstało WSF, nie było podziału na hierarchię i ty to wykorzystałeś..Ale zamiast się zaadaptować ty wygrażasz wszystkim nie mając praktycznie żadnych argumentów..Gdybyś w tej swojej pożal się boże federacji wygrywał z każdym i w imponującym stylu..Legend Killer nie patrzyłby na ciebie z góry, tylko jak na równego przeciwnika..

Mówiłeś, że mam się nie zajmować Mafią, bo oni nie są tacy wielcy i niepokonani jak ty..I tu jest właśnie pies pogrzebany..Nie pamiętasz swoich porażek z Kurtem..? Chwilowa amnezja? Jak przejdzie daj znać..

Nie byłem ignorantem i prześledziłem kim byłeś i co zrobiłeś..Nawet takie wrestlingowe zero jak James Storm potrafiło wygrać w walce, której byłeś uczestnikiem..I ty bawisz się w jakiegoś doradcę i mówisz mi, że mam się nimi nie zajmować..?

Nie dorastasz zarówno mi, Firmie i Mafii do pięt i dobrze o tym wiesz..Tylko ta twoja śmieszna duma..albo brak wyobraźni nie pozwala ci odpuścić..Mafię cenię bardzo nisko..Więc postaraj się pomyśleć i wyobrazić jak nisko jesteś ty...Smutne, ale prawdziwe..

Kiedyś było mi cię szkoda..teraz jesteś dla mnie warty tyle co ta widownia, która przychodzi oglądać to jak robisz z siebie idiotę..czyli praktycznie jesteś nic nie warty..i wbij to sobie w końcu do tego pustego łba..

Co do mojej najbliższej walki..Kilku z was mówi, że będę waszym najtrudniejszym przeciwnikiem itp..itd..Uważacie mnie za kretyna? Myślicie że o tym nie wiem..Nie musicie tutaj słodzić, bym był dla was bardziej wyrozumiały..

Ale są też skończeni idioci..Tak jak HBK i ten ktoś z jakiejś wysepki Pikczu Pikczu czy jakoś tak..Coffee chyba..Myślicie, że jesteście w stanie powstrzymać mnie i Huntera oraz całą firmę..Nie to nie jest program "Spełniamy Marzenia" tylko poważna federacja..Mogę uszanować to Shawn, że po tylu latach w ringu, rzuca się na mózg..ale ten czarny parobek, ma chyba nie pokolei w głowie..Kim ty wogóle jesteś, żeby zwracać się tak do Legend Killera?!..Lepiej milcz jak do mnie mówisz..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
  • Dodaj nową pozycję...