Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

randy_orton3.jpg

Abyss..za bardzo nie chcę ci przerywać w świętowaniu..Świętowaniu twojego największego wyczyny w całej swojej karierze..

Jednak bądź co bądź cię z lekceważyłem, i to mnie zgubiło, nie spodziewałem się za wiele po tej górze sadła i zostałem zaskoczony..

Miałeś po prostu głupie szczęście..Wykorzystałeś chwilę mojego zawahania i udało ci się wygrać..

Nie myśl jednak że Legend Killer ci odpuści..Nie myśl że się ciebie przestraszył, bo w sumie pokazałeś dużo, ale nie na tyle bym cię podziwiał, a tym bardziej czuł przed tobą respekt..

Przez większość walki to ty byłeś pod ścianą, mogę tylko mieć sam do siebie pretensje że nie wykorzystałem nadarzającej się szansy..Ale nie bój się..Legend Killer jest rządny zemsty i tą zemstę dostanie..

Możesz być nie wiadomo jak pewny siebie, ale i tak na końcu naszego starcia to ja będę po zwycięzcą..I uważaj żeby radość z pokonania mnie, z pokonania jednego z najlepszych z tego fachu, nie przyćmiła ci oczu, bo wtedy możesz zostać srogo ukarany..

Przed walką słyszałem że zostanę zniszczony, rozgromiony, będę cieszył się z tego że żyję..Jakoś nic z tego się nie spełniło..Co prawda przegrałem, ale wiem, że to zwycięstwo należało się mnie..

Jedynym moim cierpieniem, o którym tak często wspominałeś jest fakt, że zmarnowałem szansę aby udowodnić ci już za pierwszym razem, że jesteś jeszcze za słaby żeby być WSF championem..Niestety pozostał duży niedosyt, ale może to i lepiej...Pałam jeszcze większą chęcią pokonania ciebie i wybicia ci z głowy marzeń o najważniejszym tytule..

Jestem cały i zdrowy, a to chyba nie było twoim celem..Musisz się poważnie zastanowić czy wogóle stać cię na to by wybić mi wrestling z głowy..Ja wiem że takich umiejętności nie posiadasz..Wiem również że to nie jest moje ostatnie słowo..

Na Cybernetic Bash pokazałem może połowę swoich umiejętności, a wiem że ciebie nie stać na więcej niż pokazałeś w naszym ostatnim starciu, to była twoja pełnia umiejętności, wzbiłeś się na wyżyny swoich umiejętności i gdy już Legend Killer będzie walczył na 100 % to mogę powiedzieć jedno..Będziesz zgubiony..

Jestem ciekaw twojej odpowiedzi..Domyślam się że twoja wygrana odbierze ci zdolność logicznego myślenia i będziesz gadał brednie o tym jaki jesteś wielki i silny..Jednak każdy wie, że to był dar od losu, który powinieneś zapamiętać na całe życie..albo chociaż do naszej następnej walki..która napewno się odbędzie i wtedy już nic ci nie pomoże..Będziesz musiał uznać moją wyższość..

Abyss miał być tylko przystankiem na drodze do mistrzowskiego tytułu..Widzę jednak że nie będzie tak łatwo jak myślałem..Jednak każdy, który stanie mi na drodze by spełnić to co sobie założyłem, będzie musiał poczuć na własnej skórze gniew Legend Killera..Następne porażki nie wchodzą w grę..Od teraz koniec z lekceważeniem rywali..Czy będzie on godny walki ze mną czy nie., czy będzie to walka o tytuł czy o pietruszkę..to i tak będzie traktowany jak największy wróg, jak największa przeszkoda na mojej drodze..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

PunkPromo.jpg

One Powiedz Mozzarella , jak śmiesz obrażac tak moją rodzinę?Najpierw trzeba pomyślec...Ale...Oj przepraszam ty nie masz...head...Żeby pomyślec...Mówisz to co widzisz wokół siebie , to co widzisz w swoim domu...Mnie tam nie ma , ja u ciebie w domu nie spędzam czasu...Ja nie przebywam w pobliżu...A ty mówisz to co widzisz...A tak naprawdę , nie wiesz co to znaczy i do kogo to mówisz bo ja...I'm CM Punk!!!!....I nikt , a nikt nie będzie obrażał mojej rodziny..Ale przejdźmy dalej.....

Two Rozumiem że nie jestem w stanie wygrac żadnej porządnej walki??...HA , HA , HA....Sorry , ale nie mnie tylko ciebie Batista powala w mniej niż minute...Nie mnie , tylko ciebie Shelton powala w minute i nie mnie tylko ciebie...CM Punk!!...Powali w pięc sekund!!Jesteś jednym z jooberków którzy nie mają co robic..Żadna federacja ich nie chcę...WSF...No cóż , już takie życie..Jednak nie myśl że następny General Manager cię wykorzysta , bo jesteś jednym wielkim...ZEREM!...Który podaje się za Włocha....I nie twoje , tylko moje walki zostawały uznawane za jedne z najlepszych w roku!!!

Three Przekręcam twoje nazwisko...?..A jakie masz na prawdę...A czekaj już wiem...Czy to nie czasem...Stupid....A nie , co ja gadam to było....Shit Marella??...Czy może...The Stupid Chiken Mozzarella?Nie pamiętam dobrze...Mówisz że jesteś wychowany ze wspaniałej rodzinny...Sorry...Jednak się gruuubooo mylisz stary.Przecież ktoś musiał nauczyc cię...Koo , ko , ko ko ko ko , Koooo...Gadasz jak kura i walczysz jak kura...Chociaż wyglądasz jak Włoska pizza , i taki Big Daddy V na pewno zjadł by cie nie śniadanie!

Podsumowanie:You are the stupid chiken or shit!.

Matt

może byś pokonał tak zwanych 3 jobberów?

Może?Raczej na pewno...Ciebie bym pstrykną palcem i już byś do swojej Lity poleciał z płaczem...Ale nie...Co byś zobaczył...Lita and Edge?!...I gdzie byś się wtedy wypłakał?U nikogo i nigdzie..To znaczy tylko jedno...Nie masz sojuszów....I jesteś jednym wielkim...JOOBEREM!!!...Nie zadzieraj ze mną , bo to się może dla ciebie po prostu źle skończyc , więc feuduj sobie z Sandmanem , który trzyma twój poziom , lub R-Truthem...Życzę powodzenia...

website-profiled-pp.jpg

Hay gente que confunde la Lucha Libre con la Ucha Libre.

Steve Winters

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Do The NExt Superstar i Midey'a. Dochodzą skargi na wasze wypowiedzi na backu i sam też to widzę. Widzę że popisujecie się swoją znajomością na temat wrs. Ale zadam wam sensowne pytanie czy ktoś słyszał żeby jakiś zawodnik czy to w WWE czy to w TNA by np.Triple H czy AJ Styles mówił do swojego rywala ty jobberze? Czy nadajesz się tylko na dark matche? Hmm wątpię szczerze. Tak więc aby mi to było ostatni raz! A konsekwencje i tak zostaną wyciągnięte!

1193626392_f.jpg

Gdzie się podział ten, który zawsze ma najwięcej do powiedzenia? Ten, który miał pokonać całe WSF...Chyba każdy wie o kim mowa. Tak jak zapowiadałem...Big Show pokonany! Pokonany...w uczciwej walce...one on one. Okazało się, że Big Show potrafi tylko straszyć. Mam nadzieję, że teraz przestaniesz lekceważyć swoich przeciwników i zaczniesz ich szanować, a jak nie to z chęcią udzielę ci drugiej lekcji. W tą Sobotę spotkamy się kolejny raz na ringu. Nie powiem, że jestem tym zachwycony, bo trafiłem do Tag-team'u z kimś kogo nie szanuję i wiem, że on też za mną nie przepada. Do tego od czasu Cybernetic Bash ślad po nim zaginął i nie wiadomo czy się w ogóle pokaże...a tego bym naprawdę nie chciał. Już raz dostałem zastępstwo i co się okazało...mój Tag-team partner był kompletną pomyłką. Dziękował przeciwnikowi i był dumny z tego, że przegrał. Ktoś mi kiedyś mówił, że najlepszy to ten, który potrafi przegrywać, ale Kofi to chyba źle zrozumiał. Wracając do naszej walki...Po za nami będzie jeszcze jedna drużyna, która już się czuję zwycięzcami...Big Show chyba znalazłem ci kumpli. Goldberg i R-Truth...czyli historia i przyszłość tego sportu. Cóż o Goldbergu można dużo powiedzieć, bo nawet nasi dziadkowie oglądali go na ringu, a R-Truth to jak na razie najbardziej pyskaty wrestler naszej federacji. To dwójka, której najbardziej zależy na tym pasie, ale coś czuje moim super nosem, że będą musieli zadowolić się tą atrapą Killingsa z WSFShop'u. Nie zależy mi ani na pasie Tag-team Champ'a, ani nawet na tym tytule, ale jestem The Hurricane i zrobię wszystko, żeby zwyciężyć w tę sobotę! Nawet jeśli będę musiał walczyć sam!

rmsig3.png

2483_1.png

I'm THE KING,KING OF KINGS....

969817f366711987.jpg

Yes,yes wiem że nie było mnie trochę na Back'u ale to przez to że musiałem sobie parę spraw przemyśleć po tym co sie stało na Cybernetic Bash,ale teraz to już przeszłość,na CB ,,przegrałem'' swój pojedynek,to prawda i nie mówię że nie.Gratuluje James ,,zwycięstwa'',nie powiem że na nie zasłużyłeś bo to gówno prawda.Nie zasłużyłeś na nie,bo ty nigdy nie umiesz wygrać czysto tylko zawsze ktoś,lub coś Ci musi pomóc,ale teraz to już nie ważne,może to twoja wada,może zaleta nie mój zasrany interes.

Chciałbym poruszyć sprawę staruszka,tak tak tego właśnie pana z owłosioną klatą i łysiną na główce,Bill do Ciebie mówię,wiesz to co sie stało na CB to nie wina tego że nie dałem rady Coffbojowi,tylko wina tego że ty zawsze wpierdol^$ sie tam gdzie nie trzeba człowieku.To była sprawa po miedzy mną a Storm'em,ale nie skąd ty nie umiesz zrozumieć że to jest masz biznes.Po człowieku który tyle lat jest w tym biznesie spodziewałem sie czegoś więcej niż tego gówniarskiego zachowania.Ale widać za wiekiem nie idzie rozum.....

Czy mój mały przyjaciel pomógł Ci ??

Mam nadzieje że tak,bo nie mam zamiaru sie z tobą użerać już nigdy więcej,jesteś jak mały dzieciak z piaskownicy który jeśli nie może sobie poradzić z kimś wykorzystuje chwilę nie uwagi przeciwnika i sypie mu piachem w oczy.

Wiesz możemy teraz gdybać co by było gdybyś nie pociągnął mnie za nogę,ale to nie ma większego sensu,wiesz Bill to nie miało być tak......

Nie chce mi sie tracić już na Ciebie czasu,bo upadłeś nisko,bardzo,nisko......

To nie koniec,Bill o czy ty ku&*@ mówisz co ?? Mnie James okładał ??Jesteś śmieszny,szczerze powiedziawszy to prawdziwą masakrą jesteś ty chłopie,bo nie umiesz sie pogodzić z tym że nie dostałeś walki na CB.....hahahaha.......tak ludzie kochają swojego wielkiego,silnego,champa,TAK i co myślisz że sie przejmę reakcją publiki na moje zachowanie,szczerze to mam ją gdzieś,tak jak Ciebie, rozumiesz ??Widać twoim psycho-fanom szkoda było nawet klikać w klawiaturę,zresztą kto chce oglądać taką ,,osobowość'' jak ty........

Widzę że pod moją nie obecność parę naszych gwiazdek sie rozpędziło.......śmieszne......

pezetvi7.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hey Yo.

Born of the Hero .. Właściwie, to ta gala powinna odbyć się 20 Października 1958 roku. Dlaczego właśnie wtedy ? Ano dlatego, że w tym dniu na świat przyszła jedna z ikon światowego pro wrestlingu. Prawdziwy Bad Guy, wzór do naśladowania dla dzisiejszych pseudo-gwiazdeczek. Jedyny i niepowtarzalny - Scott Hall. Naprawdę panowie, głowa mała, głowa mała. Wasz trash talk powinno się opublikować, zilustrować i stworzyć encyklopedię pod tytułem 'W jaki sposób mówić, by NIE postrzegali Cię jako złego chłopca'. Era Ortona ? Raczej Era GSM, wiodący operator na Polskim rynku telekomunikacyjnym. DiBiase - syn Bilionera Teda, jedno z największych beztalenci stąpających po globie. Santino Marella ! Łohoh, nie ma co, twardy zawodnik. Jak mniemam, niedoszła drugorzędna aktorzynka próbująca swoich sił na ringu. Mógłbym wymieniać, wymieniać i tak do usrania. Tak naprawdę nie ma to jednak żadnego celu. Nikt z was nie ma jaj, by móc mnie zripostować.

Chairman - Born of the Hero, Scott Hall vs ... Właśnie. Rzucam open challange. Nie obchodzi mnie, czy masz 100, 200 czy 300 kilogramów. Czy jesteś biały, czy czarny. Czy jesteś Japończykiem, czy Ormianinem. Ważne, byś miał na tyle odwagi by stanąć ze mną w ringu, chico.

Say Hello to the bad guy.

• Urządzenie:  Windows

I'm The King Of My World...

You know... Parę dni temu odbyła się gala Cybernetic Bash, gala w której main-evencie broniłem mojego pasa mistrzowskiego. Wiele osób zarzucało mi że pas który zdobyłem na To The Death mi się nie należał, zdobył go przez przypadek ble, ble, ble, ble... Na CB broniłem pasa mistrzowskiego w Triple Thread Matchu przeciwko dwóm zawodnikom... Pierwszym z Nich był ten który miał do mnie najwięcej Edge... Edge którego pokonałem już raz w walce o pas i powtórzyłem to ostatnio... To już koniec Edge, nie wiem co planujesz w związku z kolejną porażką, ale jednego bądź pewien o tym pasie możesz już zapomnieć! Nie dostaniesz tilte shota ode mnie nie otrzymasz go również od zarządu... Otrzyma go ktoś inny - mój drugi oponent z ostatniego PPV Christian Cage... Dziwna sytuacja Christian nie sądzisz? Mieliśmy okazję walczyć w WSF już kilka razy i za każdym razem coś Nam uniemożliwiało dotarcie do sedna sprawy. W większości przypadków był to Edge, ale tym razem mamy pewność że już się nie pojawi. Na kolejnym PPV Born Of The Hero spotkamy się wreszcie one on one... Z tego co wiem zarząd myśli nad stypulacją Naszego pojedynku... Więc w tym momencie się pytam - czy jest nad czym się zastanawiać? Na przeciw siebie staną dwie tuzy dzisiejszego wrestlingu i tylko jedna stypulacja wchodzi w grę... Wiecie o czym mówię? Na pewno wiecie... Tables... Ladders... Chairs... CHRIS JERICHO VS. CHRISTIAN CAGE IN TLC MATCH 4 WSF WORLD CHAMPIONSHIP!!!

Tak... to musi być to... Ale nie wybiegajmy tak daleko w przyszłość... Kolejna gala WSF już jutro, z tego co się dowiedziałem mam mecz tag-team... I to nie taki zwykły mecz... Będzie to Champions vs. Champions Tag Team Match... WSF World Champion Chris Jericho & WSF Intercontinental Champion Stone Cold Steve Austin versus... versus... eee... jak oni się nazywają... mam to na końcu języka... whatever... zarząd powiedział że to jacyś mistrzowie... W każdym razie wynik jest dość łatwy do przewidzenia... Jeden Stone Cold Stunner i jeden BreakDown... This is yours winners - Y2J & SCSA...

See you later :)

Walls Of Jericho...

Angle31.jpg

[słychać theme Kurta Angle'a ... Platforma ruszyła w górę... Stoi na niej największa gwiazda WSF ...

Kurt Angle ... Olympic Gold Medalist... American Hero ... Tag Team Champion ...

Już widać wrestlera ... Trzyma swój mistrzowski pas , owinięty jest amerykańską flagą i idzie powoli po rampie. Wśród publiczności słychać cierpkie słowa pod adresem Kurta , nie ciężko jest zauważyć że nie należy on do ulubieńców publiczności ... Jednak nic z tego sobie nie robi i wysoki unosi pas w górę , potęgując w ten sposób buczenie publiczności . Pokonał już odległość dzielącą rampę od ringu ...Wchodzi po metalowych schodach na ring . W prawej dłoni trzyma mikrofon , zaś na lewym ramieniu znajduję się jego pas mistrzowski ...]

...

[Mikrofon wędruje w górę ... Publika milknie , o dziwo chcą wysłuchać co ma do powiedzenia im "czarny charakter" ze świata wrestlingu ...]

_____________ Tak , tak, tak [rozpoczyna Kurt swoją wypowiedź[ wiem że wszyscy dookoła zebrani na hali stawili się na nią tylko i wyłącznie dla mojej jakże skromnej osoby ... Wszyscy chcieli zobaczyć jeszcze raz mój Olimpijski Złoty Medal który zdobyłem w Atlancie , mojej Atlancie ... Miasto z wypowiedzeniem którego każdemu fanowi sportów walki kojarzy się tylko i wyłącznie ze mną z Amerykańskim bohaterem narodowym... ( Słychać Angle Suck , Angle Suck...)

Więc jedni przyszli podziwiać mój złoty medal [unosi cenny krążek w górę] , drudzy chcieli ujrzeć mnie z pasem mistrzowskim ... Publika wybrała Laader Match , wraz z MVP okazaliśmy się lepsi od Dreamera i Roba Van Dama , zdjąłem pasy wiszący nad ringiem , skopałem tyłki obu przeciwnikom ... Zresztą zobaczcie sami : [Na wielkim ekranie pojawią się ostatnie fragmenty walki o Tag Team Titles : Kurt Angle zdejmuje pasy ; radość po walce zwycięzców ; Dreamer wynoszony na noszach] Nic dodać nic ując ... [ Podczas puszczania tego materiału cały czas publika skandowała ECW , ECW , ECW] macie rację , WY wszyscy zebrani w tym budynki ... MVP i Kurt Angle wbili ostatni gwóźdź do trumny ECW! Było ! Minęło!

Jednak nie o tym chciałem wam powiedzieć ... Od PPV cały czas trenowałem , spędzałem czas na sali treningowej , z Karen , z moimi dziećmi ... Po ciężkiej walce na Cybernetic Bash doszedłem do optymalnej formy , ba ja nawet czuję się po tej walce MOCNIEJSZY i o wiele SILNIEJSZY! Przede wszystkim pod względem duchowym . Jak widać prezentuję się w ringu najlepiej z pośród wszystkich pracowników WSF [słychać gwizdy] .Ale dobra do rzeczy , po pierwsze :

- Od niedzieli wraz z MVP jesteśmy najlepszymi wrestlerami w WSF , już jutro poznamy naszych przyszłych rywali . GM ustalił walkę o title shota i bardzo dobrze , przynajmniej rozerwę się i skopię ostro dupy naszym rywalom. Przyjrzę się tej walce , oj przyjrzę . Poziom uczestników nie będzie powalał na kolana to jest więcej niż pewne ale cóż , w życiu nigdy nie ma się wszystkiego. [Ludzie zebrani na hali zaczynają krzyczeć Goldberg ! Goldberg!] Że kto się was pytam ? [Kurt kieruje swoje słowa do publiczności i otrzymuje natychmiastową odpowiedź : Goldberg! Goldberg!] Ahhh , faktycznieee , to ten dziadek z WCW co niszczył każdego ... Gdy powrócił nie może pokonać jeszcze nikogo . Cóż jak widzę ,a raczej słyszę wolicie kibicować miernotą niż Olimpijskiemu Złotemu Medaliście , Tag Team Championowi , Bohaterowi Narodowemu [Publika wrze skandując Angle Suck!] Dobra zostawmy już Goldiego w spokoju ...

Teraz chciałbym przejść do sedna sprawy , a więc po drugie :

-Został ogłoszony ME weekly ... Wraz z MVP zmierzę się z Chrisem "dużo mówiącym , mało robiącym" Jericho oraz Ston Coldem ... Chris , Chris , Chris... Twierdzisz że nie pamiętasz , twierdzisz że nie wiesz jak nazywają się Twoi najbliżsi przeciwnicy... Montela możesz nie znać z WSF , to rozumiem . Bardzo dobrze to rozumiem ,ale powiedź mi co się stało po walce gdy zdobyłeś WHC Title pokonując nie jakiego Edgea...Minęło od tego wydarzenia ponad miesiąc i nie twierdz, nie wmawiaj sobie , nie wmawiaj innym że nic się nie stało! Bo się stało, ZNISZCZYŁEM CIĘ wtedy! Rozpocząłem feud z niejakim Tommym Dreamerem który przebywa obecnie na oddziale intensywnej terapii! Powtarzałem głośno że to nie był żaden nie zamierzony ruch z mojej strony , wszystko co robi Kurt Angle jest dokładnie zaplanowane ..., wszystko co robi Kurt Angle ma swój początek ..., wszystko co robi Kurt Angle ma swój koniec..., Jerichooo myślisz że jesteś że gwiazdą ? Gwiazdą jestem JA ,ale nie Ty! Nie dorastasz mi nawet do pięt , rozumiesz to?! Do pięt! Ancle Lock czy Olympic Slam na Tobie będzie prawdziwą przyjemnością , a nie zaprzeczę że nie widzę absolutnie ŻADNEGO , ŻADNEGO problemu abym nie mógł położyć Cię na łopatki ..., sędzia liczy do trzech , uderza w gong... Schodzisz z ringu będąc gorszym ode mnie , słabszym,pokonanym i upokorzonym! Historia lubi się powtarzać więc pilnuj się na każdym kroku!

Dobra koniec już o tej panience ...

Czas na drugiego mojego rywala nie jakiego Stive'a Austina . Stone Cold Shark boy :lol ?

Shark boy said so :lol ? Każdy z was z zebranych dookoła ringu mógłby tutaj wejść i zacząć drzeć się :

What ? What ? What ? [Angle kieruje swoje słowa do publiczności ...] Ale niestety wy nawet tego nie potraficie ... [Angle Suck , Angle Suck ...10x Angle Suck! Prawie że rozwścieczona publiczność do maksimum] Tak , tak wiem to dobrze że mnie wszyscy uwielbiają , Doskonale to wiem .

Starczy już mojego gardła na takich ludzi jakimi jesteście WY! Kupcie bilety , przybądźcie jutro i ujrzyjcie tryumfującego mnie , Złotego Medalistę , Mistrza Świata Tag Team , Kurta Angle'a!

[Kurt rzuca mikrofon na matę i zbliża się do narożnika , schodzi po metalowych schodach , jest szeroko uśmiechnięty i ewidentnie gardzi zebraną publicznością na hali ... Zbliżył się do stolika komentatorskiego i wyrwał mikrofon od Joey Styles'a , zamierza chyba jeszcze coś powiedzieć ... Ale jednak nie , idzie dalej w kierunku wyjścia ... Towarzyszą mu gwizdy i buczenie . Jednak odwraca się! Ma coś jeszcze do powiedzenia ...]

Y2J ...

Przeproś w moim imieniu swoją rodzinę...

Bo nie wrócisz do domu po najbliższej walce ...!!!

[Angle w pełni szczęśliwy udał się za scenę i powędrował w kierunku tylniego wyjścia , czekał tam na niego samochód którym odjechał do swojego domu , żony i dzieci...]

_____

PS : wena twórcza jest kurde :lol

MVPbelts.jpg

Zaczekajcie! Truth! Jericho! Powtarzałem to już tyle razy! Pięc dni temu zdobyłem pas Tag Team Championship. I od tego momentu wszyscy! Każdy z was powinien na mnie mówić Mr. Champion! Takie trudne do zapamiętania?! Nie! Zawsze kiedy o mnie myślicie powinniście myśleć o Mr. Championie! Dlatego że niecały tydzień temu stałem się najważniejszym wrestlerem tej federacji! Stałem się Tag Team Championem! Tytuł ten dzięki mnie stał się najbardziej prestiżowym pasem w całym WSF! Ważniejszym niż pas Stone Colda, Foleya czy też Jericho! Razem z Kurtem wymagamy teraz szacunku którego do tej pory z waszej strony nie zauważyłem! Ale niebawem się to zmieni! Kiedy?! Najlepsza okazja to Main Event najbliższej gali. Walka Champion vs. Champion! To właśnie w tej walce ja i Kurt pokażemy tym dwóm pseudo championom co jak należy walczyć gdy ma się posiada się pas mistrzowski. A wiecie dlaczego?! Bo Chris Jericho i Stone Cold nie powinni nosić tego co noszą czyli swoich pasów. Dlaczego? Bo co to za champion który boi się wszystkiego? Dlaczego się boi? A dlatego że Steve Austin wchodząc do szatni nie wspomina ani słowem o nowych Tag Team Championach? Boi się? Nie chce się narażać? Pewnie tak... Ale już niedługo przypomnimy i Austinowi i Jericho kto jest tutaj prawdziwym champem a kto tylko się tak nazywa! Popatrzcie na nas! Jesteśmy Championami! Nie byle jakimi! Dajcie nam przeciwnika a my go pokonamy! 'cuz we are better than you! Ale widać że nikt za bardzo nie chce walki z nami! James Storm mówi że jego pasy nie interesują... Hurricane mówi że jemu nie zależy na pasie... Rob Van Dam stwierdził że jego pas Tag już nie interesuje a R-Truth boi się podjąć zadania które mu wyznaczyłem! What the fuck is this!? Czy jesteśmy aż tak straszni! Czy wy jesteście aż takimi frajerami że boicie się podjąć walki!? Dalej! Dalej sukinsyny! Spróbujcie stanąc z nami na ringu! Czy przeciwników będziemy mieli dopiero wtedy gdy Heyman ich nam wyznaczy! Prawda jest taka że cała ta federacja jest gówno warta! Wszyscy indywidualni champowie, wszyscy managerzy, a nawet Heyman! Jesteście nic nie wartymi dupkami którzy srają na nasz widok! Od kiedy z Kurtem przejeliśmy te pasy chowacie się, nie pojawiacie w szatni a jeśli już jakimś dziwnym trafem pojawicie się na backstage omijacie temat nowych Tag Team championów na kilometr!? Ale przyjdzie taki dzień gdy staniecie oko w oko na ringu ze mną lub z Kurtem! Wtedy nie będzie wymigiwania się! Kto będzie wtedy odważny by powiedzieć mi: "Mr. Champion... jesteś nic nie warty"...? Nikt?! Muszę was rozczarować ale każdemu kto wyjdzie ze mną na ring powiem prosto w oczy że jest sukinsynem i jedyne co może mi teraz zrobić to zawiązać buty! Dlatego że jestem Championem! Dlatego że jestem tutaj kimś! Nie to co wy! Nie to co R-Truth który nie boi się podejść do Austina lub Jericho i go uderzyć! Wiesz dlaczego boisz się to zrobic!? Bo jesteś zwyczajnie słaby. A jeśli nie jesteś w stanie zrobić tak łatwej rzeczy to na pewno nie będziesz potrafił pokonać nas! Fuck! Znów coś tu śmierdzi! WHY! Dlaczego jesteście takimi dupkami! Stańcie przed nami i uderzcie nas! To nie takie trudne! Ale jestem pewien że nikt z was tego nie zrobi! Bo jedyne co możecie robić to pucowanie moich łańcuszków! It's Real! It's DAMN REAL BITCH'S! Jesteśmy tutaj kimś! Jesteśmy Championami!

• 2 tygodnie później...

Wielu się zastanawia czemu już taki szmat czasu gala nie jest wstawiana. Odpowiedź jest prosta moi mili Iconowi wysypał się system który dopiero dzisiaj tak na prawdę postawiłem na nowo. Cóż gala się trochę opóźni niestety wybaczcie za to i mam nadzieje że się nie zrazicie!!

• 2 tygodnie później...

[Przy głóśnym popie publiki na ring wchodzi #1 contender o pasy tag - team R-Truth]

09.jpg

What's up guys?! Mówiłem wam, że będe nr. 1 contenderem? Mówiłem, że będe walczył o pasy tag team? Mówiłem, że Obama zostanie prez.... zapędziłem się. To wszystko spełniło się, jak widzicie nie rzucam słów na wiatr. Nie jestem też, zbyt pewny siebie jak nie jaki Montel Vontavius Porter. W WWE masz serię jak legendarny Undertaker... tylko, że w drugą stronę:D. Przegrałeś tam Szesnaście Razy Z Rzędu!!! To fakt. I uważasz siebie za Mr. Championa?! Mam dla ciebie inną ksywę Mr. Ballin' Loser. Tak jesteś przegrany. Tylko dzięki Kurtowi masz te pasy. Mówisz, że boję się stanąć z tobą w ringu. Mam pomysł i prośbę do naszego nowego GM'a The Rock'a. Skoro MVP jest tak pewny siebie niech sprawdzi się ze mną one on one na Tuesday Night Boom! Dobry pomysł? Też tak sądze? Wtedy zobaczymy kto jest lepszy. Kurt - szanuję to, że jesteś Złotym Medalistą, Bohaterem Olimpijskim, ale wybacz [ludzie krzyczą R-Truth, R-Truth, R-Truth] jak widzisz to mnie ludzie kochają i to ja jestem prawdziwym bohaterem. Tak ja Ron Killings! Dalej ludzie What's Up? Jeśli chcecie bym skopał tyłki MVP i Kurtowi powiedzcie Ooooo! [Ooooo!].Teraz O Yeahhh! [O Yeahhh!]. Teraz Angle Suck! [Angle Suck!]. Dzięki, dzięki wszystkim za wsparcie. Udowodniliście mi, że nie walcze dla siebie, dla pasów, dla kasy. Tylko dla mojej publiki! Kocham was! Dzięki, Good Night and Good Luck, Angle and Porter.

bashir.jpg

საქართველოს ტექნიკური უნივერსიტეტი, სტუ (ყოფილი ლენინის სახ. საქართველოს პოლიტექნიკური ინსტიტუტი) — უმსხვილესი და უმთავრესი ტექნიკური (საინჟინრო-ტექნოლოგიური და ჰუმანიტარული პროფილის) უმაღლესი სასწავლებელი საქართველოში; მდებარეობს თბილისში. უნივერსიტეტი, როგორც ევროპის უნივერსიტეტთა ასოციაციის წევრი, ხელმძღვანელობს ევროპის უნივერსიტეტთა დიდი ქარტიის პრინციპებით. უნივერსიტეტის რექტორის მოვალეობას ასრულებს არჩილ ფრანგიშვილი.

W Ameryce dzieli się ludzi na równych i równiejszych. Do tych pierwszych należą mniejszości etniczne do tych drugich bogacze oraz politycy. Jednak są jeszcze Ci trzeci , ludzie którzy nie należą ani do równych ani do tych równiejszych. Ludzie którzy są postrzegani jako terroryści , ludzie którzy nie mogą bezpiecznie spać w obawie że zaraz ktoś wpadnie do ich domu. Jednym z takich ludzi jestem ja Sheik Abdul Bashir. Wiecznie postrzegany jako terrorysta bo waszemu byłemu już prezydentowi przywidziało się by walczyć z naszym narodem.

ბარაკ ობამა დემოკრატიული პარტიიდან პირველი შავკანიანი პრეზიდენტი გახდა ამერიკის ისტორიაში.

საქართველოს პარლამენტმა დაამტკიცა მთავრობის განახლებული შემადგენლობა პრემიერ-მინისტრი გრიგოლ მგალობლიშვილის ხელმძღვანელობით.

Jednak jakoś mu to nie wyszło i zebrał potężne plony zniszczenia przez swoją głupotę , miejmy nadzieję a raczej miejcie nadzieje że wasz nowy prezydent nie popełni takich błędów jak jego poprzednik. Ale teraz przejdźmy na temat który tutaj wszystkich interesuje i każdy rozumie.

ინდოელი ვისვანათან ანანდი (სურათზე) ბონში ვლადიმერ კრამნიკს ამარცხებს და ჭადრაკში მსოფლიო ჩემპიონის ტიტულს ინარჩუნებს.

Przyszedłem do WSF aby walczyć o najważniejsze trofea , o najważniejsze tytuły i wiem że jestem w stanie odebrać je każdemu. Spójrzmy tylko na mistrzów. Paper Champion Chris Jericho...jeszcze nigdy nie bronił swojego pasa jeden na jeden , dalej są mistrzowie Tag Team którzy przez zdradę swojego przeciwnika sięgnęli po tytuły mistrzowskie , Extreme Rules Champion Mick Foley który zniknął po swojej walce i nie wiadomo co z nim jest oraz IC Champion Stone Cold który po każdej walce musi sobie wypić by pokazać jakim to on jest amerykaninem.

პარლამენტის ყოფილი თავმჯდომარე ნინო ბურჯანაძე ახალ, მკვეთრად ოპოზიციურ, პარტიას დემოკრატიული მოძრაობა — ერთიანი საქართველო აყალიბებს.

Tak więc ostrzegam że w każdym momencie możecie zostać zaatakowani i przeklinać dalej na mój naród...ale tak na prawdę...gówno mnie obchodzi co sobie myślicie...

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Słychać theme Goldberga . Publika wręcz oszalała i skanduje coraz głośniej Goldberg !! Goldberg !! Z fajerwerk wyłania się on . Kieruje się w stronę kwadratowego pierścienia .

nitro.jpg .

Przybija piątki ze swoimi fanami . W lewej ręce trzyma mikrofon . Próbuję coś powiedzieć ale publiczność nie daje mu dojść do słowa . Gdy stało się trochę spokojniej Bill przykłada mikrofon do ust ...

Witam was jako no.1 contender z R-truth do pasów Tag-team . Tydzień temu obiecywałem wam w tym miejscu w którym teraz stoję że wygram tą walkę i nie zawiodłem was mam nadzieje ( cheer publiki ) . Pokonaliśmy naszych przeciwników Big Show'a & Jamesa Storma oraz Triple HHH & Hurricane . Na PPV naszymi przeciwnikami będą M.V.P oraz Kurt Angel . Panowie liczę że postaracie się w tej walce bo ja nie poddam się tak łatwo . Narazie ani słowa nie usłyszałem z waszych ust po ostatniej gali Saturday Night FiRE . Hurricane szanuje cię za to co zrobiłeś na ostatniej gali wiec jak będziesz w potrzebie to możesz na mnie i Rona liczyć w 100% . Chciałbym przywitać także nowe GM The Rocka . Mam zarazem prośbę do niego . Chodzi mi oto że chce się doskonale przygotować do walki o Pasy tag-team . Niezbędne będzie do stoczenie regularnych walk , wiec składam wyzwanie dla odważnego człowieka WHO NEXT ??? , odważnego o ile się taki znajdzie który wyzwie mnie do walki . Nie twierdze że jestem tutaj najlepszym wrestlerem i każdego pokonam ale chętnie zmierzę się z jakąś gwiazdeczką WSF na następnej gali . Wygram (cheer) a może przegram (heat publiki) ??? ... Tego nikt nie wie ... Ale liczę na wymagającego rywala aby być świetnie przygotowany do PPV ...

Goldberg kładzie mikrofon na ringu i zaczyna tautować do zgromadzonej publiczności . Wchodzi na narożnik i podnosi ręce w geście triumfu . Publika skanduje Goldberg !! Goldberg !! ...

Bill schodzi powoli z ringu z uśmiechem na twarzy . Jeszcze kilka przybitych piątek i znika w tunelu ...
w1puet.png

(Stone Cold wchodzi pewnym krokiem na ring z uśmiechem na twarzy, a w ręce trzyma mikrofon)

Ludzie ....

What?!

Ludzie chyba każdy widział co się stało ostatniej środy ...

What?!

Nie mówię tu oczywiście o tych bezsensownych walkach ...

What?!

Mowa tu oczywiście o Main Evencie...

What?!

O walce Chrisa Jericho ...

What?!

..... i Stone Colda Steve Austina ...

What?!

Przeciwko WSF tag team champions ....

What?!

Kurtem Angle`em i MVP ...

What?!

It doesn`t matter who won this contest ...

What?!

Couse the bottom line is that ... że oni są tylko mistrzami tag team ...

What?!

Są tylko mistrzami walk w parach, bo nie maja tyle odwagi, aby wyzwać każdego z nas na pojedynek one on one ...

What?!

Tak jest .... wynik tego matchu nie miał żadnego znaczenia, bo tak czy inaczej wygrali w sposób nieczysty.

What?!

Stone Cold know that, and he know who does it ...

What?!

Tak teraz swoje słowa kieruję, do Phenomenal one AJ Styles`a ...

(cheer publiki)

Tak jest AJ ... pamiętam cie ... pamiętam cie smarkaczu i nasze początki w tej federacji ...

What?!

The bottom line is that, że to ja się tutaj dorobiłem Inter Continental Championship, a ty musiałeś odejść !

What?!

Tak pamiętam AJ, że to właśnie ty byłeś najbliżej, niemalże najważniejszego pasu WSF ....

What?!

I co z tym zrobiłeś ....

What?!

You lost your chance ... but it does`nt matter ....

What?!

To nie ma znaczenia bo wracasz i powinieneś to zrobić w stylu ...

What?!

Wiem że masz potencjał ....

What?!

Wiem że masz styl ....

What?!

Wiem że masz umiejętności, ale wiem że nie masz honoru!

What?!

Jeśli myślisz, że interwencja, w tak nieznaczącej walce w jakiś sposób przybliży cie do tego do czego dążysz ...

What?!

To przykro mi, ale EeeeeeeeeEeeeeeeeeeee!

What?!

I jeśli chcesz mi udowodnić że się mylę ....

What?!

A mam nadzieje że chcesz ...

What?!

To udowodnij mi to, couse Stone Cold said so!

Pojawia się materiał video z pobytu Kurta Angle w WSF oraz przypomnienie ostatniego ME weklly...

Widzimy jak Kurt Angle:

Zdobywa pas Tag Team Championa!

Niszczy na ringu WHC Chrisa Jerycho!

Pinuje Stone Cold'a na ostatnim Tuesday Night Boom!

Przed rozpoczęciem materiału video mega gwiazda WSF weszła na ring i obejrzała wraz z zebraną publiką skrót najważniejszych wydarzeń wrestlera z pobytu z WSF.

2v3llsi.jpg

________Jak wszyscy widzieli jestem mistrzem TT w WSF . Pokonałem największe gwiazdy tej federacji bądź je ośmieszyłem . Rzadko ktokolwiek zbliża się do mojego poziomu prezentowanego w ringu. Jestem najlepszy i walczę w najlepszej federacji! Zdobyłem już jeden pas ale wciąż mi mało. Mam chrapkę na kolejny! Ale spokojnie , spokojnie Ston Cold i Jerycho jeszcze dam wam spokojnie pocieszyć się moimi przyszłymi pasami ;) Wraz z MVP poznaliśmy pierwszych contenderów ; R Truth Ron Kilings & Bil Goldberg ... Cóż za zestawienie , cóż za współpraca , cóż za wrestlerzy , strach się bać normalnie :8

Ron Ty jesteś prawdziwym bohaterem ? Coooo , do jasnej cholery Cooooooooo?!!! Kim Ty jesteś człowieku , popatrz na siebie! Kim Ty byłeś gdy ja zdobywałem złoto dla Ameryki ? Pytam się Ciebie , kim wtedy byłeś , co robiłeś ? Człowieku nie ośmieszaj się! Oni może i Cię kochają , może... Ale co z tego ? Co Ci to daje ? Może zdobywasz dodatkową moc w ringu w ten sposób.... Uśmiałem się jak nigdy wcześniej oglądając Twoją ostatnią wypowiedź , zresztą nie było inaczej słysząc słowa Goldberga wypowiadane na mój temat. Co tacy ludzie jak Goldberg i Kilings robią w tym biznesie po dzień dzisiejszy, to nie mam pojęcia. Od samego początku byłem kimś wielkim , posiadałem wszystkie najważniejsze pasy każdej znaczącej się federacji ... Nie byłem maszyną ... Byłem człowiekiem! Bill zarzucasz mi ,że nie wyszedłem na ring i jeszcze nic nie powiedziałem od momentu gali :shock: A co czekałeś na słowa swojego mentora :waving:

Ron chce walki z MVP ... Śmiem twierdzić że Montel mu nie odmówi . Goldi chce wymagającego przeciwnika ... więc ... już go ZNALAZŁ!!! Bill Goldberg vs Kurt Angle next to TNB!!!

Kurt schodzi z ringu , publika skanduje nazwisko Goldberga , walka ich ulubieńca z największym skurwys*** federacji może okazać się wielkim hitem ... Ale czy zaakceptuje go new GM ... The Rock ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
  • Dodaj nową pozycję...