Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WSF Backstage Archiwum [before Draft]

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Na rozgrzewkę Stone Cold Steve Austin VS Stone Cold Shark Boy

Shark Boy you are full of shit!

Mam gdzieś tą walkę! Chce dostać w swoje ręce tego sukinsyna AJ!!! Szybko załatwię sprawę na ringu, a potem wrócimy do starego dobrego kopania dupy!!!

If you want me to beating AJ Styles, give me a HELL YEAH

esteś tutaj chyba bo zarządowi zrobiło się żal. "Będę kasować" Shut Up You Sick Freak.
What?! Radzę ci zrobić sobie podwójny manicure, bo takie cipowate uwagi nie mają u mnie miejsca! I'm man which will kick you in ass always!!!

I like you...you like me so kiss in ass me!!!

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mata

64

• Święty

62

• The_Icon

56

• Wronek.

49

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Triple H... to się rozpisałeś, na prawdę nie stać Cię na nic więcej Helmsey?

Nie muszę nic więcej pisać przecież wszyscy wiedza ze King of King The Game jest jednym z faworytów do zdobycia największego trofeum tej federacji czyli WSF World Championship! I wszyscy w tej federacji powinni wiedzieć ze nie wolno mnie lekcewarzyc bo to ja jestem King of Kings i nikt nigdy tego nie zmieni.

A jeżeli ktoś ma problem z tego zrozumieniem chętnie mu to wytłumaczę w ringu przy najbliższej okazji

Time to PLAY THE GAME !!

pezetvi7.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

The Game... Ty faworytem do zwycięstwa, szczerzę wątpię... spójrzmy z kim walczysz... Curry Man, wiesz co Ci powiem Hunter. To właśnie Mr.Paprykarz będzie się cieszył po walce, w końcu jaki to problem pokonać Triple H, gdy ten nie ma w zarządzie kochanego teścia.

Fatal Four Way Match , kto wygra będzie pierwszym który zapewni sobie title shot na PPV The Rock VS Randy Orton VS Chris Jericho VS Samoa Joe.

I właśnie o to mi chodziło, pojedynek o #1 Contender z moim udziałem... bardzo dobrze, ale spójrzmy na moich przeciwników.

The Rock - wielki The People's Champ... rzeczywiście patrząca na jego brzuch to naprawdę coraz większy czempion... :lol

Rady Orton - jak już mówiłem Emerit Killer, ale za to najmłodszy mistrz wagi ciężkiej na świecie... no tak mając w WWE za sobą HHH nieciężko zdobyć jakiś tytuł...

Samoa Joe - wielki mistrz w TNA... wygrywał z takimi sławami jak... eee... no ten... na pewno z kimś wygrał skoro mieli go za mistrza, czy to nie był nasz wspólny znajomy Kurczak... chyba tak ;)

Z resztą mniejsza o to, kogo obchodzi trójka niedorajdów która polegnie w pojedynku ze mną - The Ayatollah of rock 'n' rolla :twisted:

I pamiętajcie Jericho is excellence :!::t_up:

Chris nie przesadzaj,

Hunter TRIPLE H nigdy nie dostał żadnego trofeum do póki sam na niego nie zapracował,a jeżeli ty tak twierdzisz to po prostu zżera Cię prawda o tym co będzie o tym że King of Kings THe GAME zdobędzie to co mu sie należy aby........Aby udowodnić takim jak ty Jericho że HHH nie zawdzięcza swoich sukcesów Vincowi tylko ciężkiej pracy oraz zdeterminowaniu.!!

Chętnie mogę Ci to udowodnić !

Bo KING IS ONLY 1 TRIPLE H !!

pezetvi7.png

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

15846456vq0.jpg

Hogan, skończ biadolić o tym, co robiłeś 30 lat temu, bo aż mnie ściska na sam widok, to było kiedyś, wtedy aby zakończyć pojedynek wystarczył zwykły leg drop, czy pożal się atomic elbow.. lata gimmick wrestlingu się już skończyły.. w ogóle dziadku nie gadaj tyle, bo jeszcze dostaniesz zawału..

Jesteś phenomenal One ? Na prawdę uważasz się za takiego? It doesn't matter że uważasz się za takiego , bo tylko się za takiego uważasz , Nigdy and The Rock means NEEEEEEEEEEEEVER nie dorównasz People's Championowi.

Rocky nie kalecz tak tego angielskiego bo żal patrzeć.... Ja jestem The Phenomenal One synku Vince'a.. żyjesz w własnym świecie i nie jesteś już tym kim byłeś kilka lat temu.. zrozum jesteś aktorem, nie wrestlerem.. jesteś obłąkany, żyjesz w własnym światku przekonany, że wciąż coś jeszcze znaczysz.. ALE NIC JUŻ NIE ZNACZYSZ! z wrestlingiem masz tyle wspólnego, co ja z aktorstwem, więc pakuj manatki i zjeżdżaj do swojego hollywood .. goodbay :waving:

If You Smeeeeeeeeeellllellelelelelelellll

Już nawet przy micu nawalasz, seplenisz ? =))

Wiesz co Ci powiem mistrzu, wole obejrzeć 15 minutową walkę Hulka, Austina albo Y2J'a, bo to jest prawdziwy wrestling i taki wrestling publiczność chce oglądać.

Mylisz się, to publiczność chciała oglądać parę lat temu.. Teraz jest nowa era w świecie wrestlingu.. nie ma miejsca na takie osoby jak Ty i ten Twój zią Hogan..

A nie latanie na lewo i prawo, pod i nad ringiem

To jest obecny wrestling, od 1999 roku jestem aktywnym wrestlerem, walcząc na scenie niezależnej, a także w takich rozmaitościach jak TNA, która wykreowała na zapaśnika rangi światowej, czy ROH, toczyłem niezapomniane walki z najlepszymi wrestlerami na świecie jak Bryan Danielson, Samoa Joe, Christopher Daniels.. pewnie nawet ich nie znasz.. co Ty robiłeś przez ten czas ? siedziałeś w domku i żyłeś z emerytury, więc daruj sobie i wracaj do rodziny..

WCW VS TNA...Sting & Hogan VS Cage & Style

Taką walkę trzeba było dać w darkmatch, a dziadów w ogóle na hale nie wpuszczać.. miałem brać udział w 4 Way o #1 Contender do WSF title.. What The Fuck!?

Christian Cage reunit naszej drużyny będzie tylko na jedną noc, więc nie rób sobie nadziei.. dziadom trzeba spuścić lanie i odesłać ich do domu starców, więc nie ociągaj się ;)

Dla dziadków prezentacja swoich umiejętności.. szykujcie nosze, kule i co tam macie, bo nie będzie taryfy ulgowej ..

spiraltap.gif

To jest potęga.. this is awesome .. THIS is PHENOMENAL!

PS. Hogan jak masz znów wyjeżdżać z tym co robiłeś z Slaughterami, czy Andre The Giant'em trzy dekady temu to.. zamilcz.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Teraz jest nowa era w świecie wrestlingu..

A Chińczycy mają teraz rok kurczaka... czyli będziesz miał farta :lol

AJ wyluzuj trochę, napadasz na dwóch znakomitych zawodników, dzięki którym ten sport elektryzuje miliony ludzi w tym dziesiątki tysięcy Jerichoholics. Stinga pytasz o zawodników TNA, federacji w której zdobywał najważniejsze tytuły, pióra przysłaniają Ci mózg, a może to napięcie przedmiesiączkowe.

miałem brać udział w 4 Way o #1 Contender do WSF title..

Dobrze powiedziane "miałeś". Miałeś brać w Niej udział w przypadku gdy cały roster liczyłby sobie właśnie tą magiczną 4, ale przyszli inni lepsi, mniej opierzeni więc hit the bricks chicken... znaczy się junior.

Hunter zdobędziesz co Ci się należy, oj tak zdobędziesz. Jedyne co Ci się należy to spora porcja bólu, w sumie trochę żałuję że nie bierzesz udziału w walce którą wygram, bo miałbym okazję skopać i Twój tyłek, ale co się odwlecze...

Can you dig it Sucka?

Ja jedyny Booker T znów w akcji. Gdy tylko dowiedziałem się, że WSF znów ruszyło to od razu chwyciłem za moją nokie 3310 i wykręciłem numer do GM aby go powiadomić że stary dobry The Bookerman znów wraca do gry. Nikogo nie zdziwie mówiąc, że zdobęde główny pas WSF bo nie ma lepszych ode mnie. SUCKA!

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

2.jpg

ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ

ਪੇਈਚਿੰਗ ੫ ਜੁਲਾਈ (ਮਪ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂ ੨੦੦੬ ਦਰਿਮਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ਔਸਤਨ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਹੋਇਆ ਹੈ।

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧੨,੪੨੨ ਯੂਆਨ ਸੀ, ਜੋ ਸਾਲ ੨੦੦੬ ਵਿੱਚ ਵੱਧ ਕੇ ੨੧,੦੦੧ ਯੂਆਨ ਹੋ ਗਈਆਂ।ਇਹ ਤਕਰੀਬਨ ੨,੭੬੫ ਡਾਲਰ ਬਣਦੇ ਹਨ।

ਪੇਈਚਿੰਗ ੫ ਜੁਲਾਈ (ਮਪ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂ ੨੦੦੬ ਦਰਿਮਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ਔਸਤਨ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਹੋਇਆ ਹੈ।

6307898

The Great Khali Says : Khali jest tutaj ! Ja jestem The great Khali , i szukam przeciwnika , szukam współzawodnictwa , zniszcze kazdego , kto odważy sie stanąc do ringu , I Ciebie , i Ciebie , i ciebie ...i kazdego innego. Ta ręka którą widzicie zmiażdzyła już nie jedno , zkruszyła już nie jednego , możecie zaczac się bac , gdyż Great khali jest tutaj , w WSF , by pokazac swoją dominacje !!

2.jpg

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧੨,੪੨੨ ਯੂਆਨ ਸੀ, ਜੋ ਸਾਲ ੨੦੦੬ ਵਿੱਚ ਵੱਧ ਕੇ ੨੧,੦੦੧ ਯੂਆਨ ਹੋ ਗਈਆਂ।

ਇਹ ਤਕਰੀਬਨ ੨,੭੬੫ ਡਾਲਰ ਬਣਦੇ ਹਪੇਈਚਿੰਗ ੫ ਜੁਲਾਈ (ਮਪ) ਚੀਨ ਵਿੱਚ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਤੋਂ ੨੦੦੬ ਦਰਿਮਆਨ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀਆਂ ਉਜਰਤਾਂ ਵਿੱਚ ਔਸਤਨ ੧੨ ਫੀਸਦੀ ਵਾਧਾ ਹੋਇਆ ਹੈ।

ਸਰਕਾਰੀ ਮੀਡੀਆ ਅਨੁਸਾਰ ਸਾਲ ੨੦੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧੨,੪੨੨ ਯੂਆਨ ਸੀ, ਜੋ ਸਾਲ ੨੦੦੬ ਵਿੱਚ ਵੱਧ ਕੇ ੨੧,੦੦੧ ਯੂਆਨ ਹੋ ਗਈਆਂ।!!!

ਇਹ ਤਕਰੀਬਨ ੨,੭੬੫ ਡਾਲਰ ਬਣਦੇ ਹਨ!!! !!ਹਹਹਹਹ !!

6307898

The Great Khali Says : Booker T , The Great Khali mówi że obraziłeś go , bo zawsze był jest i będzie lepszy od takich jak ty , czy to WSF , czy to inne federacje , The great Khali ( ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧) , Zawsze będzie lepszy od ciebie. Jesli ni trwożysz przed mistrzem z Punjabi , przymij wyzwanie Booker , bo stoisz na drodze do pasa , prawdziwemu mistrzowi !!

2.jpg

ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧੨,੪੨੨ ਯੂਆਨ ਸੀ, ਜੋ ਸਾਲ ੨੦੦੬ ਵਿੱਚ ਵੱਧ ਕੇ ੨੧,੦੦੧ ਯੂਆਨ ਹੋ ਗਈਆਂ।!!!ਇਹ ਤਕਰੀਬਨ ੨,੭੬੫ ਡਾਲਰ ਬਣਦੇ ਹਨ!!! !!ਹਹਹਹਹ !!੦੨ ਵਿੱਚ ਮਜ਼ਦੂਰਾਂ ਦੀ ਸਾਲਾਨਾ ਉਜਰਤਾਂ ਔਸਤਨ ੧੨,੪੨੨ ਯੂਆਨ ਸੀ, ਜੋ ਸਾਲ ੨੦੦੬ ਵਿੱਚ ਵੱਧ ਕੇ ੨੧,੦੦੧ ਯੂਆਨ ਹੋ ਗਈਆਂ।!!!ਇਹ ਤਕਰੀਬਨ ੨,੭੬੫ ਡਾਲਰ ਬਣਦੇ ਹਨ!!! !!ਹਹਹਹਹ !!

6307898

The Great Khali Says : Na zakończenie , Great Khali , daje wszystkim ostrzezenie , że jest tu i to nie oznacza wcale przyjemnych rzeczy , tam gdzie pojawi sie Punjabi Nightmare , tam są problemy dla innych. Great Khali dzie po to co mu sie nalezy ! The Great Khali idzie po pas !

915802072594e34bce782c.jpg

Let me tell ya something AJ Styles, dude! Jedyną osobą, która powinna przestać biadolić w WSF jesteś Ty, brother. Spójrz, każdy ma z Tobą na pieńku. Ale to nie moja sprawa. Co ja jeszcze od Ciebie słyszę? Zawał? O, nie! Chyba mowisz o kimś innym, bo to napewno nie "The Incredible" Hulk Hogan. You know something bardziej spodziewałbym się, że to Ty dostaniesz zawału gdy wokół Ciebie znajdą się miliony Hulkamanics, brother! Cała hala wypełniona fanami ubranymi w żółtoczerwone koszulki. Jak się będziesz czuł kiedy spojrzysz na grupkę kilku dzieciaków w wieku 6-10 lat krzyczących dziecięcymi piskami "Styles, We love you!" ale te delikatne głosiki zostaną przyćmione wielkim krzykiem Hulkamaniacs skandujących "Ho-gan, Ho-gan"! Oh Yeah, Hulkamania is runnin' wild like it's never ran before! The Hulkster sądzi, że i tak będziesz mnie straszył mówiąc, że nie boisz się dziadków, jednak ja wiem, że tak naprawdę robisz przede mną i Sting'iem w portki, brother. Teraz uważasz się za jednego z najlepszych wrestlerów na świecie ale sądzę, że jeszcze całkiem niedawno śniłeś po nocach ja rwiesz żółtą koszulkę i nasłuch***jesz krzyków milionów fanów po wygranej walce. Z resztą nieważne. Odpowiedz sobie na pytanie... Are you ready to feel the power of Hulkamania???

Khali, The Hulkster widzi, że do WSF przybyła kolejna "wielka" gwiazda. Witam, bracie. Idąc w Twój ślad The Hulkster także daję Ci ostrzeżenie. Za czasó swojej barwnej kariery pokonywałem takich zapaśników jak King Kong Bundy, One Man Gang, Big John Studd czy przede wszytkim Andre the Giant, który dostał ode mnie Body Slam przed ponad 90 tysiącami Hulkamaniacs! Tak samo, jeszcze całkiem niedawno w WWE skonfrontowałem się z Tobą, brother, więc what'cha gonna do?! When Hulkamania runs wild on you!

hulkamania197gy7.jpg

banner004.jpg

2363kw0.jpg

1372dy0.gif

1426cq7.gif

1504cp9.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Hey Yo , It's Survey Time !

[Hall rzuca wykałaczką w kamerzystę]

Razor Ramon , Scott Hall , wrestler ikona , multitime WCW Tag Team , WCW United States , WWF Intercontinental Champion . Tak , to ja , osoba która skopała dupę Shawna Michaelsa w najsłynniejszym ladder matchu w historii , osoba , dzięki której Goldberg przegrał po raz pierwszy . To ja , człowiek który spędza sen z powiek nastoletnich niewiast nie marzących o niczym innym , jak tylko o tym , by spędzić ze mną sam na sam chociaż 10 minut .

Wielu ludzi zastanawia się co sprowadza mnie do tej federacji . 'Stary , masz kasy jak lodu , jesteś ustawiony , po co to robisz ? ' - Pytania tego typu słyszę praktycznie codziennie . Może się to wydać dziwne , ale osoba o takiej renomie i sławie jak ja nigdy nie posiadała najważniejszego pasa main streamowej federacji . Nie możecie w to uwierzyć ? Ja również . Celem podpisania przeze mnie kontraktu z WSF jest chęć zdobycia prawdziwego złota . Złota którym będę mógł sie pochwalić swoim wnukom i dzięki któremu przyszłe pokolenia zapamiętają mnie jako kogoś wyjątkowego .

' Konkurencja jest wielka ! ' - mówi nie jeden . Wielka ? Patrząc na nich można powiedzieć jedynie tyle , że są wielcy gabarytowo . Moment .. czy to nie są mordy znajome z WCW , z wielkiego imperium Turnera ? Hogan , Sting .. osoby które niegdyś sprzedawały PPV , symbole dawnej świetności federacji .. federacji , która upadła ! Upadła dlatego , że właśnie ludzie mieli was dość . Naprawdę zastanawia mnie fakt waszego przybycia tutaj . Chcecie stać się mięsem armatnim ? Na to wygląda .

Chairman , mówię bez ogródek . Nie interesują mnie potyczki z wrestlerami takimi jak AJ Styles , Randy Orton i inni , którzy nigdy nie dorównają do mojego poziomu . Interesuje mnie tylko jedno .. WSF World Championship !

Wiem Fatal Four Way Match , kto wygra będzie pierwszym który zapewni sobie title shot na PPV The Rock VS Randy Orton VS Chris Jericho VS Samoa Joe.

Szefie pierwsza gala WSF, a ty dajesz walkę, w której zwycięzca jest wiadomy..

Rock, Y2J i ty samoański dzikusku szykujcie się na swoją pierwszą porażkę.

miałem brać udział w 4 Way o #1 Contender do WSF title.. What The Fuck!?

AJ z czym do ludzi?

Jedyne co robiłeś w tym swoim TNA to pajacowanie.Najpierw przy boku Cage'a, a potem Kurta i ty chciałbyś się nazwać WSF Championem?..Przejrzyj na oczy...

Z twojego bełkotu ciężko coś zrozumieć, może zostaniesz tłumaczem tego wysokiego z kwadratową szczeną...Khali czy jakoś tak...

Chairman , mówię bez ogródek . Nie interesują mnie potyczki z wrestlerami takimi jak AJ Styles , Randy Orton i inni , którzy nigdy nie dorównają do mojego poziomu . Interesuje mnie tylko jedno .. WSF World Championship !

Człowieku to ty jeszcze żyjesz?

Myślałem że będziemy tu walczyć o pas WSF, a nie wymieniać kroplówki staruszkom...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Człowieku to ty jeszcze żyjesz?

Myślałem że będziemy tu walczyć o pas WSF, a nie wymieniać kroplówki staruszkom...

Staruszku ? Człowieku , jestem w kwiecie wieku . Per staruszku powinieneś zwracać się do swojej ojca , kowboja Boba . Tak , właśnie tego kowboja Boba którego wszyscy pamiętamy z tego , że przegrywał wszystko co się dało , Randy . Pamiętam Cię jako małego chłopaka , bardzo małego . Zasmarkany nosek , umazana twarz i bojaźliwość , która została Twoją cechą do dziś . Legend Killer ! Youngest Champion Ever ! Tak , tak , znam te teksty na pamięć . Mówisz o tym przy każdej możliwej okazji . Pamiętaj o jednym - to było , minęło

, obecnie jesteś po prostu jednym z wielu którzy powinni znać swoje miejsce w szeregu . Wątpię byś miał co do tego jakiekolwiek obiekcje , aczkolwiek jeśli tak to bardzo , bardzo chętnie spotkam się wbrew temu co mówiłem wcześniej z tobą w ringu . Scott Hall , Randy Orton , Legend vs Legend Killer match . Wchodzisz w to ?

I pamiętaj , Everyone knows that being here in .. is JUST 2Sweet!

Wątpię byś miał co do tego jakiekolwiek obiekcje , aczkolwiek jeśli tak to bardzo , bardzo chętnie spotkam się wbrew temu co mówiłem wcześniej z tobą w ringu . Scott Hall , Randy Orton , Legend vs Legend Killer match . Wchodzisz w to ?

Jakbyś nie zauważył mam chwilowo ważniejszy cel jak użeranie się z podstarzałymi gwiazdami.

Już na najbliższej gali zamierzam zdobyć title shota.Poprawka, nie zamierzam tylko zdobędę go.

Na walkę z jobberkami przyjdzie czas póżniej.

Pamiętam Cię jako małego chłopaka , bardzo małego . Zasmarkany nosek , umazana twarz i bojaźliwość

Jednak ten mały, zasmarkany chłopak w najbliższym zamierza skopać twój stary tyłek i już nie będziesz miał taki miłych wspomnień...

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Rock, Y2J i ty samoański dzikusku szykujcie się na swoją pierwszą porażkę

Brak szacunku przed walką skąd ja tego nie znam :x Zamiast gadać byś zaczął coś robić a nie ! Twe czcze gadanie nie służy niczemu a po tym pojedynku gdy zostaniesz zniszczony przez tego "dzikuska" jak mnie nazwałeś nabierzesz dość pokory która wystarczy Ci na najbliższe kilkanaście lat !!

Samoa Joe - wielki mistrz w TNA... wygrywał z takimi sławami jak... eee... no ten... na pewno z kimś wygrał skoro mieli go za mistrza, czy to nie był nasz wspólny znajomy Kurczak... chyba tak ;)

kolejny co więcej gada niż robi , hmmm a kim Ty jesteś ostatnio zbierałeś srogie lanie o kalecznego JBL'a =))

W środowym pojedynku nie bd inaczej zmieni się tylko Twój kat którym bd właśnie JA , Samoa Joe !!!!!

Razor Ramon , Scott Hall , wrestler ikona

Pamiętasz jeszcze me słowa wypowiedziane na Turning Point i nie uciekniesz z WSF szybciej niż przybywałeś !!!

Edytowane przez Gość

Na walkę z jobberkami przyjdzie czas póżniej.

Randy , muszę Ci przyznać jedno . Jesteś wyszczekany . O tak , bardzo wyszczekany . Gdyby Twoja umiejętność gadania głupich rzeczy była wprost proporcjonalna do Twoich umiejętności ringowych , to o Twoją przyszłość byłbym raczej pewien . Niestety , bądź też stety , w Twoim przypadku nie idzie to w parze i w konfrontacji ze mną jesteś skazany na pożarcie . Lone Wolf zajmie się Tobą , więc lepiej oglądaj się za siebie .

Jednak ten mały, zasmarkany chłopak w najbliższym zamierza skopać twój stary tyłek i już nie będziesz miał taki miłych wspomnień...

Widzisz , widzisz .. sam pokazujesz , że Twoja mentalność jest jeszcze na poziomie tego małego , zasmarkanego chłopczyka z kucykiem pod pachą . Sam prosisz o to , bym pokazał Ci miejsce w szeregu . Mnie nie trzeba powtarzać niczego dwa razy .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      AEW ogłosiło dwa nowe mecze o pasy w ramach zaktualizowanej karty AEW Revolution. Kilka tygodni temu Thekla pokonała Kris Statlander, zdobywając AEW Women’s World Championship w Strap match. Później obroniła pas przed Thunder Rosie. Jednak po ich starciu w odcinku Dynamite z 4 marca Statlander powstrzymała Triangle of Madness (Thekla, Julia Hart i Skye Blue) przed atakiem na Rosę. Tuż potem prezydent AEW Tony Khan ogłosił w mediach społecznościowych, że Thekla broni pasa przed Statlander w t
    • Grok
      New Japan Pro-Wrestling serwuje drugą noc turnieju New Japan Cup dziś w Korakuen Hall. Zapowiedziano z wyprzedzeniem tylko dwa starcia turniejowe. W pół-main evencie Taichi skrzyżuje rękawice z Renem Naritą z House of Torture. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału, gdzie zmierzy się z Satoshi Kojimą 12 marca. W main evencie Oleg Boltin zmierzy się z El Phantasmo. Zwycięzca awansuje do ćwierćfinału przeciwko HENARE, również 12 marca. Oleg wchodzi w to starcie po zdobyciu NJPW Strong Openweig
    • Grok
      Kyle Fletcher szykuje się do obrony swojego TNT Championship na nadchodzącej gali AEW Dynamite. W środę, podczas odcinka Dynamite z 4 marca, Kyle Fletcher, Mark Davis i Kazuchika Okada pokonali Hangman Adam Page'a, Speedballa Mike'a Baileya i Kevina Knighta, zgarniając przy okazji nowe AEW World Trios Championship. Krótko potem ogłoszono, że na odcinku Dynamite 11 marca Fletcher broni swojego TNT Championship w starciu ze Speedballem Mike'em Baileyem. Oprócz walki o TNT Championship, Adam
    • Grok
      Nowy raport wyjaśnia decyzję David Finlaya o dołączeniu do AEW zamiast długo spekulowanego debiutu w WWE. Były gwiazdor NJPW, David Finlay, niedawno zszokował fanów, debiutując w AEW podczas odcinka Dynamite z 4 marca. Tuż po debiucie Cory Hays z BodySlam podał, że Finlay odrzucił ofertę z WWE na kontrakt niższego szczebla – start od NXT zamiast głównego rosteru. To właśnie ta propozycja skłoniła 32-latka do podpisania umowy z AEW w ostatnim tygodniu. Zaraz po debiucie i reunionie z Clark
    • Grok
      Debiut The IInspiration na AEW Dynamite nie wyszedł dobrze ani Cassie Lee, ani Jessie McKay. Duet zadebiutował w telewizji AEW w środowym odcinku z El Paso w Teksasie, podejmując The Brawling Birds – Alex Windsor i Jamie Hayter. Ten debiut trwał zaledwie nieco mniej niż 90 sekund od gongu do gongu. Niepokonane Birds zakończyły walkę z byłymi WWE Women’s i byłymi TNA Knockouts Tag Team Champions, wykonując swój finisher przypominający Hart Attack o nazwie Two Birds One Stone. Wcześniej Lee i
  • Dodaj nową pozycję...